91390
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
De elírtam. logo.wmv -
Az, logo.wmv ;) -
Nem lehet, hogy Logo.wmv??? Olyan találtam, de Intro-t az egész gépen se :-(
-
Indi69 #46389 sziasztok ez az intro izé merre van? -
Az egész CloD mehet a levesbe. Tegnap a patch után nálam 6-szor fagyott ki három órán belül. 110 FPS-el kezdtem, ez az online repülés folyamán fokozatosan csökkent, a vége felé már csak 15 volt. Akkor kezdtem el buzerálni a video beállításokat.
11.4-es Catalyst vann fenn, de csak azért, mert az 1946 az e fölötti catalyst verzióknál 6900-as széria esetén nem rajzolja meg a vizet, a víz helyén csak fű, és villogó kép van. -
Igen, téged kérdeztelek. Én nem győzködni akarlak, mert ha eldöntötted, hogy nálad szar, és leszeded, az a te dolgod. De a játék a kiadási állapotához képest sokat javult. Hogy szarabb lenne, mint akkor, ez egyszerűen nem igaz, akkor gépeddel lesz valami gond. Driver, frissítés, ilyesmi. Nvidiához a 280 fölötti drivert írták, hogy sokat javít rajta. Most a legutolsó patch után is számtalan "úristen, dupla lett az fps-em" hsz-be botlok 1C fórumon.
Nekem nem változott, de nem is lett rosszabb. Tiédhez képest szarabb gépem van, 2.8GHz X6 AMD, 8GB RAM, 1GB ENGTX560 Ti. London fölött magasan 60-on kiakad (vsinc be van kapcsolva), talaj közelében átlag 30 alá nem megy (hozzáteszem, Londont eddig csak az offline tesztek alatt láttam, online sosem repülünk idáig). TrackIR-t használok egyébként.
Amit legelsőnek ki kell törölni, az az intro.wmv. Sok krátyát 400 MHz-en lockol a lejátszás alatt, és a játék közben sem megy gyorsabban. Ki kell törölni, és ezzel a belépés is gyorsabb lesz, és a kártyák is mennek 800 MHz-en, vagy amennyin kell. A textúra méret is fölösleges original-on, mert 4048x4048 as jpg-ket használ még a pilótáknak is. Mindenhol. Agyrém. Azt lejebb veheted, a kabinon nem változtat semmit, a többi gépen meg akkor sem látod a változást, ha szoros kötelékben vagyok. Epilepszia szűrőt mindenképp ki kell kapcsolni, mert az szándékosan tesz bele képi hibákat, és kb 3x annyi erőforrást igényel (kiszámol 2-3 kép frame-et, azokat átlagolja, és utána rajzolja ki. Ezzel megelőzi a vibrálást, villanást. Ami mondjuk egy robbanásnál, lövésnél szarul is néz ki). Az SSAO-nak repülőgép szimulátorban nincs értelme, csak erőforrást zabál (szebb struktúrát ad a komplex modelleknek, hogy az összetartó éleknél kicsit sötétebbé teszi a textúrát. A repülőgépen, talaj épületein teljesen fölösleges, azok nem olyan bonyolult formák). Az effekteket meg akkor kell lejjebb venni, ha lövésnék akad vagy szaggat. Én a talajon spóroltam a legtöbbet, a shader és épületek száma le van véve minimumra (fű, utak, fák be vannak kapcsolva azért), majd ha optimalizálták visszatolom. De legalább addig is játszható. Mikro akadások továbbra is lehetnek benne, azokat nem szedték ki teljesen, online pedig nem próbáltam még (Pogiéknak nemtom mennyit fagyott tegnap). -
mármint ezt kinek címezted? nekem?
nálam mindegy mit csinálok, mit veszek lejjebb, ugyanúgy szaggat kb
amikor kijött a játék fullosan futott, itt egy video:
video
most kb fél percet várnom kell hogy betöltse Londont (miután betöltötte a játékot és a pilótafülkében ülök, addig csak hang van), és utána is csak szaggat -
Romeo One #46385 OFF:
Link.
Azért a nincs adó és áramszámla kicsit szíven üti az embert... -
Ezt úgy érted, hogy a video beálíltások lapon sem az epilepszia szűrőt, sem az SSAO-t, semmit nem vettél le? -
én egyébként azon rágtam be (és töröltem a játékot a gépről), mert olyan alap hibák vannak benne, így jó fél évvel és néhány peccsel a hátuk mögött, amiket simán lehetett volna már rég javítani:
(pl quick mission-ben nem lehet az üzemanyagot állítani vagy felségjelzést választani, tudom nem nagy szám de akkor is)
ide kelleni fog még néhány peccs ahogy elnézem
ja, meg amikor kiadták nem szaggatott ennyire a gépemen, sőt azt kell mondjam szinte folyamatosan futott max grafikán, most pedig egy diafilm az egész pl London felett (a grafikát nem vagyok hajlandó levenni, optimalizálják a szarjukat, minden játék fut maxon)
majd ha azt olvasom a fórumokon hogy normálisan játszható a játék akkor felrakom újra
-
Olyan élesre sikerült, hogy sikerül felkockázni vele a játékmenetet.... :-(((( Ez megint nem hozott számomra semminemű előrelépést FPS területén. :-( A várakozás a régi, hogy majd most...!!! De aztán csendben be kell látni, hogy ez nagyon nem megy nekik. -
Éles -
Tegnap már az éles jött vagy megint csak BÉTA??? -
:D
Mivel tennap gyütt egy ezé' a következőre néhány fél évet még várni köll ;) -
Skacok, a peccsről van valami új infó? Mikor jön már végre ki??? -
Hello. A legegyszerűbb szerintem, ha elindítod a játékot, MULTIPLAYER menüpont alatt választod a CREATE GAME-et, az ismerőseid pedig a MULTIPLAY, JOIN SERVER menüpontban a :21000 elé odaírják a te IP címedet (ha nemtod hol nézd meg, akkor böngészőbe bepötyögöd, hogy www.whatismyip.com, és kiírja). Ha van router, akkor ezt a 21000-es portot engedélyezni kell.
A szerver létrehozásnál meg kell adni egy nevet, de az gyakorlatilag lényegtelen, bármi lehet. Ugyanitt kiválasztod a játéktípust, majd a CREATE gomb után kiválasztod a küldetést. A LOAD-ra tenyerelve már tölti is pályát, a többiek meg csatlakozhatnak.
A Hyperlobby telepítés akkor kell, ha mások ellen is ki akarjátok próbálni magatokat (amit egyébként nagyon ajánlok, jó móka, de ha csak magatok repkedtek, akkor ez a direct csatlakozás a leggyorsabb). -
Szia!
A Hyperlobby-t letöltöd, regisztrálsz, belépsz, és indítasz egy hosztot, ahhoz tud az ismerősöd csatlakozni. Persze neki is regisztrálni kell.
Ez a legegyszerűbb módja tudomásom szerint. -
Nálam Phenom II 940, 8GB ddr2, 6970, 1920X1080, és 1-100 FPS között ingázik ahogy neki jól esik online repülésnél.
-
kekmz #46374 Sziasztok!
Nemrég kezdtem játszani az IL-2 1946-tal, abban kérek segítséget, hogy miként tudnánk egy ismerősömmel privát szerveren játszani?Ha létrehoztam szervert,nevet kellett megadni, de ha csatlakozni akarok, akkor címet kér.
Tudtok megoldást?
Köszönöm!
Kristóf -
Mester, Miki, Fecska.
Ha egy mód van rá, akkor ezt inkább egy chat szobában tárgyaljátok ki, ha szóban TS-en nem megy. Ez csakis rátok tartozik, én személy szerint nem vagyok kíváncsi a civakodásotokra.
Köszönöm, hogy megértettetek. -
Lacusch69 #46372 Röhögni fogsz:
[email protected], 4GB DDR2, GTX460 kicsit húzva, game booster progi (kösz Tom).
Csatorna felett 1 vs 1, tiszta időben.
1680x1050, fontos dolgok med, a többi low, árnyék, fű kikapcsolva.
High-on nem volt számottevően jobb a kép.
Megjegyzem, mikrolag még mindig bőven van, de el lehet viselni.
Valamint London felett nem nagyon kell virgonckodni... -
Solt #46371 Ha jobb kezes vagy nem gáz, de, ha bal, akkor már elgondolkoztál azon, hogy miképpen törlöd ki a hátsófeledet? :D -
messerharcos #46370 'Mindenki -
messerharcos #46369 A döntés a szived joga. A te életed. minden úgy irányitja ahogy jónak látja. Ha tudok és neked nincs bajod megyek, de ahogy mondtam, nekem egyáltalán nem biztos. Itthon nagyon rossz a helyzet. Egyébként lehet nem ártana ezt inkább fészbukkon megbeszélni, már teleposztoltuk a falat. -
egyébként ezek után akrtok még jönni, vagy ne is számítsak rá? -
jó suli 99% iPhone 1% kockulás 0% -
Iskolában figyelés --> kevésebb otthoni tanulás --> sok szabad idő --> AKÁRMIT CSINÁLHATSZ --> sok 7-8 óra alvás. Ennyi.
Én így csinálom. -
messerharcos #46365 szerintem az is sokat használna ha a suliban nem az iphonod vagy padod vagy mid baszogatnád. Amugy meg a mértéken múlik minden az életben. Tanulj meg mértéket tartani -
fiygelj nem érted mondom nem terelem a szót semmi de semmi köze nincsen hozzá. ahhoz lehet hogy van h 3asokat hozok haz azert mert kockulok, pedig ha csak egy kicsit tanulnék akkor okés lenne ez egy pl asok közül -
messerharcos #46363 És ne sajnáltasd magad hanem igenis vegyél erőt magadon bmeg, húzd vissza a beled és tanuld meg azt az egyet legalább, hogy szerveren, baráti gépre, nem lövünk SOHA. Viccből se, rá se, mellé se, a közelébe se. Pont. -
messerharcos #46362 Ne tereld a szót. Itt csak arról van szó hogy rámlőttél bmeg. Minden este itt baromkodunk. Az teljesen rendben van. De már nem fér bele hogy elbaszod a másiknak a repülését. -
Csak semmi hülyéskedés. Megyünk hozzád az őszi szünetben pont. :D
Bár azért a kukiskodást abba kéne hagyni, mindhármunk részéről. -
tothgyorgy #46360 Szia, De hogy mi lesz 2 év múlva? Én még a jövő hétre sem tervezek. Úgyis mindig közbejön valami.
-
bocsi nem érthettek, semmi köze ehhez, és a sértődéshez meg stb csak simán nem nőttem fel még hozzátok. Bocs h meglőttelek, és tényleg se hozzátok, se ezekhez az incidensekhez nincs köze kirohanásomnak. -
messerharcos #46358 Nem tudom hanyadszorra, "viccből" miközben repülsz mögöttem rámlösz. Emelkedek fél órát, a 110-essel, erre szuperratával rámlősz, megfüstölsz, a csűrőm szétbaszod. És utána elküldelek a p.csába igen. Mivel ezt már 2 vagy 3 napja is (lényetlen) megcsináltad velem csak fókával. Régen is megcsináltad. És a f.szom televan ezzel a szokásoddal. Én ugyan nem fogok bocsánatért esedezni azért mert rámlövöldözöl. Nem azért jövök föl hogy emelkedjek aztán egy baráti gép szarrálöjön viccből és visszamenjek mindenféle akció nélkül haza. Saját baromságodét megsértödsz, és még neked áll feljebb... Grat. -
Most mi van?
-
Miki meg Peti nagyon akarnak hozám jönni (nem hiszem hogy még mindig)
de én most elmegyek inkognítóba egy kicsit (úgy egy két év) repülök offline sokat és majd ha fasza leszek akkor jönnek hozzám, megha megkomolyodok, akkor részt vehetek képzéseken is, meg közös dogon stb.
Fecska kiszáll!
PS.: Remélem 1-2 év múlva ugyan olyan szeretettel fogadtok mint legelőször, és köszi mindenkinek a segítséget, Tomnak külön köszönet, aki szinte az alapoktól megtanított repülni, pedig nem is ismert, és semmi köze nem volt hozzám!
Köszi mindenki! sziasztok! -
tothgyorgy #46355 Legközelebb az ő ujjára ejtsd rá.
-
Köszönöm a jókívánságokat.
A bal kezemen a mutató ujjam tört el :(,sajnos nem jó nő volt az oka,hanem az a rohadt kapkodás,ami a főnökömet jellemzi. -
Érdeklődnék, hogy milyen grafikai beállításokkal, és milyen hardverrel sikerült elérni ezt a bődületes FPS-t?