91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hogy hová tetted fel??? -
OK! Köszi... -
Itt egy topik a Repka Steppe szerveréről,elég érdekesnek tűnik.
LINK -
Figyu. Csináltam nekem jó múltkor egy skint. Némelyik szerveren nyafognak, hogy a fél megánál nagyobb custom skinnel repülőket bannolják. A TS VO101 szobába feltettem egy tömörített mentésű fájlt (és ezt a többieknek is mondom, akiknek skint csináltam) azokat használjátok. -
Nem tehetek róla, de nekem nagyon tetszik a gép... -
Volt már, de mindig mosolygok amikor dob pár keresztet 0:20-nál. :) -
Sidewinder #46432 A sorozat névadó gépe újra repül. A köznönség valószínűleg a 2013-as MAKSZ-on láthatja először,a Zsukovszkij légibázison:
-
Bizony már zajlik az élet rendesen,úgy hogy itt a helyed közöttünk,már rég nem repültél velünk.
Jókat szoktunk dogolgatni Savassal meg Tommal általában,de egyre többen vagyunk magyarok. -
Good job.Ekkora élet van online?Akkor lehet kiprószálom én is a komoly 30 órás tapasztalatommal.:)
Átállítottam a felbontást,erre törölte az összes beállítást a játékban.Nem voltam ideges kicsit sem. -
Ma egy új jelenséggel találkoztam,játék közben leesik a videokártya ventijének a fordulata,csak akkor vettem észre amikor kiléptem a menübe és újra felpörgött... -
Meglepően jó, mármint tenger felett :D 120 FPS. Szárazpart felett játszhatatlan. De csak próbára tettem fel, il-2-nél maradtam offline. -
Na megy a TS!
-
Itt egy link róla,elvileg már nem sokat számít. -
Fent vagyok a Repkán talán a 2-esen,Stieppe map,Fullreal,vagyunk vagy 40-en :)
Pogi versus veresek 6:0,erre dogolok a következő áldozatommal,hát nem nekem jön egy majom messer :(
-
A pseudo-t ATi kártyákon kell bekapcsolni, a full screen kijelzéshez van köze, mivel nVidiám van, nem igazán foglalkoztam vele, hogy konkrétan mit csinál. -
Ja, akkor neked rohadt szaggatós lehet. Ezt az opciót asszem a 2. vagy 3. patchba már beletették, a Kegety néven futó srác javításai, amivel először sikerült játszhatóvá tenni a játékot. Az ő törését használják a mai napig a moddolt verziókhoz (csak offline mennek azok). -
otiq #46422 Mekem most a steam is szarakszik, az előbb nem kapcsolódott, most meg nem hozza az ajánlatokat.
Lehet volt már de a video beállításoknál a full screen alatt a "Pseudo" az mit jelent? -
Na már rájöttem,idézem:
T. Mindenki!
Kis gond van a szervergéppel a gépparkban, nekem azt mondták most, hogy még 20 perc kb és lesz szerver. Kis türelmet és elnézést.
Üdv: Sting
-
Nem. -
Mi lett a Ts-vel,nektek működik? -
Hmm.. nekem nincs ilyen opció, h texture quality. Igaz korai warez verzióm van. -
zmok #46417 Köszönöm!
-
Igen.
Annak van original-high-medium és low fokozata. Az original az 4096 x 4096 pixeles képek... German pilot diffuse -
Indi69 #46415 highon van erdő lowon -
Ez a texture quality? -
Textúra minőséget vedd le original-ról valami kevesebbre. Nem kell a 4048x4048 pixeles textúra... -
OFF:
Ezen hangosan röhögtem.
Apu, mi az a làbad között?
Az apa vàlaszol : az .. egy baba.
Màsnap az apuka felèbred ès làtja, hogy tiszta kèk a farka..
Erre a kislàny : elvertem, mert rossz volt. Felöltöztettem, levetkőztettem, felöltöztettem, levetkőztettem, egyszer csak leköpött na aztàn akkor hoztam a fakanalat...
ON: -
Indi69 #46411 tudom csak drasztikusan romlik. és ami még furi,hogy amikor betölt a fülke és kinézek a szárnyra seszinü szürke kell pár másodperc mire megjön a festés,ez mi? -
M mint Mixture. Meszában nem működik, de ezek a jelölések minden gépben azonos jelentésűek.
Barna P - prop pitch (légcsavar állásszög)
Fekete T - Throttle (gázkar)
Piros M - Mixture (üza-levegő dúsítás)
Világoskék W - Water (vízhűtő)
Barna O - Oil (olajhűtő)
Fehér A - Air (léghűtésű motor radiátor)
Lila S - Supercharger (sűrítő fokozat váltás)
-
zmok #46409 Sziasztok!
Lenne egy
kérdésem! A középső csúszka minek a helyzetét mutatja? (Amelyiknek piros a jelzése.) Már mindent(?) kipróbáltam, képtelen vagyok rájönni. propellerszög,gázkar,.....
(E4-ről van szó.)
-
Én ezt használom nagy fájlmegosztásra.
http://www.4shared.com/ -
Szerintem az árnyékot ne kapcsold ki,inkább a füvet,mert amikor repkedsz vagy dogolsz,azt úgysem látod viszont az árnyék nagyon sokat dob rajta.
-
nem jó ez a data.hu mert csak a premi tagok tudjéák letölteni -
Indi69 #46405 a tegnapi hisztim lehet hülyeség volt részemröl. most állitgattam töröltem dolgokat (köszi tom) és highon minden kivéve erdő,út, fű van árnyék nincs. fps 25-35 ez lehet nem is rossz. -
2. óra jelszó priviben -
Nálam nem fagyott többször,mint máskor,viszont a fákat very low-ra tettem a Buildings Amount-ot meg unlimited-ről high-ra.
Plusz még egy észrevétel,de ez inkább csak AMD tulajoknak szól. Még pedig az,hogy a Catalyst Control Center-ben lejjebb vettem az Anti Aliasing-ot Adaptív Multi-Sample AA-ról,Multi-Sample AA-ra.
Egyenlőre csak negyed órát teszteltem egy olyan szerveren ahol kb. 20-an voltunk,az fps javult és nem romlott a grafika minősége. Ja és visszakapcsolgattam a dolgokat,az fps pedig olyan 40 körül volt.
De majd este még tesztelődik valamelyik nagyobb létszámú szerveren. -
Lebowski #46402 Úh. Bocsánat az elírásokért. Ez nem az én napom... :) -
Lebowski #46401 Köszönöm. Ezeket én is megtaláltam, mg állítgattam is. Azt hottem van valami finomabb hangolás... Még egyszer köszönöm! -
Controlsba bemész, ott van felül egy fül, hogy Axis.
Olyan %-os csúszka nincs, mint az il-2 ben volt, van egy érzékenység csúszka, ami 0-án nagyon érzékeny (!), 1-en nagyon lomha. Nekem 0.3-ra van állítva. -
Lebowski #46399 vagy itt ebben nincs olyan finom filterezés mint a régi IL2ben???