91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lebowski #46713 Nyáron nekünk egy bacardit sikerült megfagyasztani... Pedig az is 37,5%-os.. Amúgy a fütyi tényleg nem pálinka, mert ugye az minimum 37,5% szintén, de az csak 30. Mindenesetre a meggy az tényleg finom :) -
Valaki tud valami kis információt a 102/1 Pulikról? Az interneten semmit sem találok róluk. -
Még ha Red Tails pilóta lett volna...azok minden nácit ki tudtak nyírni :D -
Milyen rövid nekifutással fel tudott szállni és milyen gyorsan emelkedik így ránézésre.Annak idején a politikai tiszt biztos letörte volna a kezüket ha kereszteket vetettek volna...mehettek volna gulágra reakciós magatartásuk miatt :/ -
Feró Flex #46709 Your unique activation key for IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover is:xxx-itt jön a kulcs-xxx.
Ezt irom be a steamnak de érvénytelen mondja a rohadék.... -
Feró Flex #46708 Segitség.
Megvettem akciósan a Clod-ot a Get Games-nél.Szépen le is tölti a megadott exe.-én keresztül majd steam-es regisztrácionál érvénytelen cd-é kulcsal a fenébe elküld.Probáltam már minden szart de egyszerüen nem fogadja el a steam a kulcsot és kész.
Kissé fáradt vagyok már ehhez....A virágbolti írmagját is kiirtottam már de nem és nem és nem...a fene enné meg.
köszönöm. -
Hmmm...nem rossz...nem rossz. -
Paths Of Hate - Short Animated Film - Full 10 min.
Régebben volt itt linkelve az intro is, itt a teljes kisfilm...
-
aha -
artivizsla #46704 Tudtátok, hogy a számítógép füsttel megy ?
Ha kijön belőle, akkor megáll a gép !! -
ez csak gyümölcs ízű szeszes ital :) -
Hát ha megfagyott akkor ez nem is pályinka hanem víz. -
Solt #46701 Pfff... vicc kategória. :( -
Nem,szinte teljesen belefagyott...csodálkoztam is rendesen.
A házim elfogyott és sajna,csak ilyet árulnak a bótba. -
Hagyd már, ez csak "körömlakk". -
Solt #46698 Megfagyott? Csak besűrűsödött nem? -
Beraktam a páleszt a mélyhűtőbe,hát nem megfagyott,mondjuk nem is házi...
-
Szoktak lenni missziók, de a fórumukon kiderült, hogy még csak tesztelik a rendszert. Ha tudok valami pontosabbat, szólni fogok. -
Mert mi Fw-190-nel mennénk bombázni és kellene légi fedezet. De ha nincs, akkor magunk is megoldjuk. -
Valaki jön erre a warra? -
Sőt még a hamburgert is ők találták fel
-
Lysandus #46692 Az, hogy ilyen manővert csak az X-31-es tudott megcsinálni, de annak 3D-s tolóerővektoros kormányműve volt! :-)))
X-31
Körülbelül 00:35-nél és utána a videón, az hajaz arra a rajzfilmre. :-) -
Johann Wind #46691 Vagy az ejtőernyővel kiugrottakat ill. a kényszerleszállókat. -
Romeo One #46690 Egy hős amerikai még a fizika törvényeit is meg tudja hazudtolni, ha egy csúnyagonosz nácikokat kell lelőni. -
Richtofen #46689 Mi olyan hihetetlen ebben? Szerintem kézifékkel csinálta. ;) -
75%-os CoD akció a Getgamesnél. -
-
Repülők utolsó mondatai. Érdemes elolvasni. -
Ez a videó gyakran kiveri a biztosítékot nálam :) Ahányszor felkerül vagy meglátom. -
Johann Wind #46684 Az az 57 milis ágyús szúnyog állati lesz, nagyon várom.:)De nehogy már minden AI-ból mesterlövészt csináljanak, ez a valóságban sem így volt.....Ha bombázóval repülsz és beül mögéd egy ilyen szuper AI akkor mi lesz?:(
Azt nem tudod véletlenül hogy mikor fog megjelenni?Két hét múlva vagy 2012 november 2.-n két hét múlva.:) -
Ebben a műsorban?A Mustángnak? Persze ,hogy lehetséges. Az repülőgép mint tudjuk helyben fordul, legalábbis a filmkészítők szerint. Gondolom a pilcsi nem is ájulna el még ha a gép képes is lenne erre:) -
55manfred #46682 http://www.youtube.com/watch?v=TuipnDc7dms&feature=related
Szerintetek lehetséges ez a manőver?
A mustángnak úgy át kellene esni mint egy darab téglának... -
Zoli105 #46681 H mintha a Boldi Fatherjának a verdája lenne , de nem vagyok benne biztos ! :D -
passz. nem ismerős. -
otiq #46679 Ma egy puma matricás renault megane mögött mentem a 64-es úton. Nem valamelyikőtöké? -
perko #46678 Nagyon pipec.
A kereszt vetés a II.vh.-ban lehet hogy nem volt divat, bár ki tudja?
Itt van a video első része.
-
Biztosan meg fogják oldani, hogy menjen. -
Zoli105 #46676 Hello
Az UP3mal működni fog !? vagy nem :( -
Lysandus #46675 És a végén már AI harcol AI-val a szellemszervereken. :-)))
De most komolyra: ha meglepett az AI, akkor így is le tudott szedni. Ha viszont észrevetted magad mögött, akkor mondjuk egy palásttal le tudtad rázni. Most viszont ha jól értem, erre nem sok esély lesz. -
Nyilván mivel egyre kevesebben repülnek, egyre jobban szükség lesz az AI-ra. :)