91390
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
hetti #46752 Mi a gyanus ebben?
-
Indi69 #46751 ügyes nagyon de nekem qra gyanus -
Jaja. Hat-switch lesz ez. Az egér olyan finoman mozgatható, mint a trackIR 3DOF-ban... -
Ne én ezt nem értem, tuti hatswitch és mégis letudja követni az ellent. Nekem meg Track IR-el se megy az ellenfél lekövetés, egyszerűen belevesznek a gépek a tájba egy pillanat alatt.
Amúgy nagyon tudja MrX hova is kell lőni. -
Tuti hatswitch. Nagyon darabos a mozgása. -
Lebowski #46747 Apropó. Nem tudtok olyan boltot, ahova az x52 joyát elvihetném poti cserére, vagy megnézésre? -
Lebowski #46746 Hát amikor a föld felett van közvetlenül az ellen, én nagyon sokszor elveszítettem :) Amúgy mivel nézelődik a fickó? Egérrel?? -
Feró Flex #46745 Áhhh.
Jó neked Én feladtam.Nem lesz Clod. -
1C-n találtam ezt a videót. MrX néven repül a csávó, párszor lecsíterezték online, ezért feltett egy videót a -khmm- munkásságáról :) Érdemes megnézni, egy kis hentelés e4-el :)
-
Hello. Video beállításoknál az Epilepszia szűrőt kapcsold ki. Az csinál ilyen piros-fehér pixeleket, és vagy 3x több erőforrást eszik tőle a játék!
SSAO-t is kapcsold ki, meg az effekt sem kell maxon. A medium és a max közt én nem is vettem észre különbséget. A textúra méretet originalról vedd le mediumra.
Ezek nagyon sok erőforrást felszabadítanak, és érdemben nem rontják a játék megjelenését. Ha ez kevés, akkor talaj shaderek, erdő minősége, épületek, repülőgép modell sorrendben szedd le amíg jól nem fut.
Milyen konfigod van egyébként? -
Johann Wind #46742 Elírtam, elnézést:Luzsénszky -
brendon566 #46741 Nekem összejött ( köszi az akció tippet Sanyo ), gond nélkül elfogadta a kódot, valami más gubanc lehet :(
Ugyanakkor a videókarim a gyenge szintet sem üti meg. Textúra gondok vannak, fehéren és pirosan világítanak a fülke egyes részei. De lehet más miatt van, többi játékál nincs ilyen gondom, nem hiszem h tönkrement a kártya. -
Johann Wind #46740 Bf-109/F4B: V.001-066-ig
(majd V.01-66)
Bf-109G2,G4 fronton: V.310-394
MWG Bf-109G2, V.751-765
G4,G6 vadász V.766-899
Bf-109G14: W.001-100
és G10: W.101-225 + német jellel is
Bf-109E-4: V901-visszaállítva
Forrás:Magyar sasok.
Ill. ha vki ismeri Becze Csabát tőle is bátran meg lehet kérdezni.:) -
Johann Wind #46739 Volt.Így gyorsan belelapozva pár könyvbe a Magyar sasok 53. oldalán van egy fotó 102.v.oszt. G-14-es gépéről aminek száma a képaláírás szerint piros 14-es és Pottondy László gépe, sztem viszont Pottondy az 1-sel repült.Láttam kék 15(sárgát is) és 12-es gépet is, ez utóbbi b. Luzsénsky Pál gépe, sztem így biztosan volt 14-es is.
F4 vagy F4/B is volt V-014-es:" Ezekből a V-013 és 014-es gép Harkov térségében kényszerleszállt és összetört." -
Hétfőn vagy kedden én is kipróbálom, a kártyámat külföldi oldalakon is rendszeresen használom, meglátjuk. -
Feró Flex #46737 GetGamesnél valami gáz lehet probáltuk a Clod rendelést másik kártyáról is és teljesen ugyan az történt:steam nem engedi érvényasiteni a kulcsot.
Viszont pénzt sem vontak le egyik kártyáról sem,szerencsére.
Túl jó ez a 75%-os kedvezmény... -
Romeo One #46736 Nem találom mégsem az oldalt, ahol VH2 magyar gépeinek adatbázisa van. Nem tudja valaki, volt 14-es oldalszámú Messzerünk? -
bocsi link itt javítva -
ha még valakit érdekel adat a 102/1-es Pulikról.
Köszi érte Mesternek!
-
Lysandus #46733 OFF:
Most megy a Wing Commander a Film+-on. Ha mond még ez kifejezés valakinek valamit! :-))) -
Lebowski #46732 Simán jó az OTP junior. Kismilliószor vásároltam már vele neten. Az a lényeg, hogy legyen elektron. -
Feró Flex #46731 Dombornyomott a kártya de kiderült hogy nem nemzetközis.Na itt a vége a kinlódásomnak.
Tehát:OTP Junior nem ok,dombornyimott legyen és nemzetközi.
-
Solt #46730 iTunes store-ból nekem van, hogy egy nappal később jön az sms... -
Feró Flex #46729 Szerintem ha rögtön nem jön meg a levonás pár percen belül akkor nem okés a dolog,itt lesz akkor a gond.
Köszönöm a sigitséget mindenkinek.
Akkor marad még az "Öreg". -
Feró Flex #46728 Csajom intézte a dolgot tegnap este,de 19.45-23.00között nem jött neki semmilyen egyenleg értesítés a levónásról.Viszont az én imélemre megjött monden visszaigazolás a Get Games-től,cd kulcs,Order number.Nem tudom a kártya tipusát de már megint kispadosak vagyunk ezek szerint....Érdeklődők közben.
Köszi -
Vagyis reply az illetének, nem Solt volt a célpont, bocsánat. :) -
Most kaptam infót, hogy másnak is gondja van vele, egészen pontosan a bankkártyával.
It looks like the card was rejected after purchase and the code has been cancelled.
The card has not been charged.
If you want to check and try again it should tell you straight away if there is another problem with the card.
Vagyis az összeget nem tudták ráterhelni a kártyára, ezért a szériaszámot érvénytelenítették. OTP Junior (nem dombornyomott) kártyával fizetett, de nem vontak le róla semmit.
Te milyen kártyával fizettél? -
Solt #46725 Hidd el, hogy van régiózáras játék! :) Bizony jelenthet gondot, ha adott játék cd kulcsa nem abban a régióban kerül aktiválásra, ahova szól. -
A steamnek nem hiszem, hogy problémát jelentene az ilyen. Végül is néhány kattintás és a japán szerverre csatlakozik a magyar helyett.
Szerintem inkább valaki kitotózta ezt a kódot. Hallottam már párszor ilyesmiről. -
Solt #46723 Igyekeztem optimista lenni! :D -
Feró Flex #46722 United Kingdom
Köszi a biztatást pajti:) -
Solt #46721 Hááát... lehet, hogy megcumtad! :( Ez a Get Games hol székel? Lehet, hogy régiózáras a CloD, és akkor kelet-európai ip címről csak az itt értékesített cd kulcsokat tudod aktiválni.
Ha a Get Games elhajt, ami valószínű, akkor még egy ötletem van, de előbb náluk próbálkozz. -
Feró Flex #46720 Köszi Sanyo akkor futok egy-két kört szépen. -
Feró Flex #46719 Kedves Nohab ez most fájt...Nem én vagyok az de semmi gond:)))
Angolom igen gyenge szinte semmi és látom le kéne írnom mi a gondom de még hátha lesz megoldás...
(Még meg is fordult a fejemben hogy össze ne keverjetek vele így 35 évesen bakker.) -
Az érvénytelen termékkulcsot pedig csak a GetGames-el focizhatod le, ha a steam nem fogadja el, akkor nekik kellene utánanézni. -
Feró Flex #46717 Igen de a steam szerint érvénytelen a cd kulcs amit kaptam Get Gamestől emilben?!
Végre lenne kis időm játszani és tessék...Arma Baf-kieget is igy vettem és semmi gond nem volt vele.Kérte a kulcsot beirtam és már ment is fel szépen.
-vásárlás Get Gamestől
-imélben cd kulcs meg is jött meg egy letőltési link
-Web insaller progi szépen le is tőltötte,majd install.
-(Steam fiok okés)
-Szép Clod menü.Igen install,accept.
-Steam-es szurke menű két géppel a háttérben.
-Keretbe kapott CD kulcs beír.
-ÉRVÉYTELEN termékkulcs.
-@@@gec@@@@kurv@@@@@pics@@@@anyá@@@@@t.....
Segitség és köszönöm. -
Isten nem ver bottal kedves Feró Flex vagy ahogy bemutatkoztál flexes néven...
Ha netán jobbra felnéznél a Get Games honlapján, akkor látnád azt a rohadt nagy vöröskeresztet egy "HELP!" szócskával. Igen, itt tudnak segíteni... Feltehetőleg többet mint mindahányan itt összesen. De hisz te ezt úgy is tudod, hiszen nem vagy ovis, vagy tévedek? -
mond a 102/1-es bombázók, és mind a 102/1es gyorsbombázókról van anyagom, de a Pulkról én sem találtam semmit... -
Lebowski #46714 Csak a kulcsot próbáltad? -
Lebowski #46713 Nyáron nekünk egy bacardit sikerült megfagyasztani... Pedig az is 37,5%-os.. Amúgy a fütyi tényleg nem pálinka, mert ugye az minimum 37,5% szintén, de az csak 30. Mindenesetre a meggy az tényleg finom :)