91390
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
otiq #46792 Szuper. Megnézni megnéztem de ma értem haza és le akartam tölteni, erre már leszedték. Kösz. -
Még jó, hogy akkor leszedtem mp4-ben :) Már más is kereste, feltettem pumaszállás szerverre.
Paths Of Hate - Short Animated Film - Full 10 min.mp4 -
Engem CloD kék halált szokott okozni, akkor amikor kijelölöm a Base-t, és Spitről E-4-re váltok, vagy bármilyen gépre. Volt akkor is amikor német pilóta ruhámat állítottam és utána kiváncsi voltam, milyen az olasz egyenruha akkor is kifagyott.
Esetleg vegyem lejjebb a textúra minőségét? Az segíthet? -
Nem voltam fáradt, a gyakorlásnak ez az eredménye :) Egyre kevesebbet hibázhatok én is, ha ellenetek repülök, és ez jó. Van értelme amit csinálunk :)
-
otiq #46788 A Paths of Hate kisfilmet leszedték a youtube-ról. Fent van valahol HD felbontásban? -
Ja ja, ez nekem is tetszett, kár, hogy a játékmenet olyan amilyen...
Itt van HD videóban ez a szakasz egyébként...
-
Indi69 #46786 szerintem ha a procit megtéped igen, 40k-ért vetted a gépet? 30-50k között mozog az ára, persze ez használt, de van garancia általában -
brendon566 #46785 aham:) kb ennyiért vettem a gépemet anno. Érdekes dolgokat írnak róla. Jó lenne valahogy összehozni.
Ami miatt rettegnék ilyet venni, hogy számomra rejtély kihajtja-é a gépem. -
Indi69 #46784 szia ez egy jó gép. ati 5870, prohardveren jó az ára, az ár/teljesitméy aránya nagyon jó, ha nem a legjobb -
brendon566 #46783 Hna arrébb ment...Sanyo-nak szólt. -
brendon566 #46782 Köszi a tippeket, jó lett. A config az...itt szinte meg sem merem mondani, vicc, hogy ennek vettem meg a cod-ot...core 2 quad Q9400. 4gb RAM (800 Mhz-s). És egy gts 250 amit rövidesen cserélni szeretnék.Mindegy, h ATI vagy NV...más játék nem nyűgös, csak ez a szempont. Nemtudom milyen kéne neki legalább, és mia az amivel már egész jól elmegy. Mindent lehúztam, kíváncsi voltam, úgy milyen FPS-t hoz...hát 60+ szóval elég gyászos, mikor már tényleg semmi nincs konkrétan sehol. Csak egy kidolgozatlan fülke meg a zöld paca amin áll. Nemtudom hogy hozták össze ezt a programot :)
Már így nagyon nem tudnak amúgy optimalizálni, nagyobb meló nélkül, nem? Már azt várják, hogy az átlag szimus pc-je hozza a szintet idővel... -
Indi69 #46781 és persze neked is solt -
Indi69 #46780 ok köszi -
istikovacs76 #46779 Jó volt a single, tetszett. Lehet talán egyszer megveszem majd eredetibe, de az nem most lesz. (most viakolorozunk, meg kerítést csinálok:( ) -
istikovacs76 #46778 A novenber 7.-e váltáltott 5.-re?:)
Csak vicc volt. Csak eszembe jutott, mikor "annyira marhára el voltunk nyomva", és 7.-én iskola ünnepen váruk jobbról a zászlókat. (iskola, magyar, szovjet). Majd elénekeltünk mindent. (már nem nagyon emlékszem, hogy mit is kellett akkor. Talán internacionálé? De nem emlékszem tényleg) Csak arra, hogy "4000-es számú Kilián György uttörőcsapat vigyázz, zászló fogadása jöbbról" :D N
Na, ennyit a politikáról, lehet valakit érzékenyen érint. -
lala42 #46777 [IMG] [/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Néhány kép a Bf3 egyik single pályájáról.
Kissé OFF de jó. -
lala42 #46776 Küldtem privit. -
Tegnap történelmet írtam!
1v1-ezteünk CloD-ben Tommal és NateDog-val
. VÉGRE sikerült lelőnöm őket néhányszor(valszeg már fáradtak
lehettek)
,úgyhogy November 5. mától piros betűs a naptárban.
-
Romeo One #46774 Bakker ez kókemén. Semmi irigység nincs bennem a hazamenetele kapcsán. -
Romeo One #46773 :))))
Igen az RT arra is képes...
Az már külön pikantéria, hogy azokkal szemben kellet megküzdeniük a másodrangú szerep ellen, akik 80 évvel korábban háborút indítottak azért, hogy őket "felszabadítsák". -
Romeo One #46772 Rendben, köszönöm, ezen el tudok indulni.
Van egy csomó könyvem a témában, a költözködéseim miatt ízlésesen bedobozolva öcsémék padlásán... -
Johann Wind #46771 Tud a fickó.Nincs ebben semmi érdekes, egyszerűen csak jól lő.
Egy jó pilóta mindennel tud repülni?:) -
Először gondolj arra, hogy meg kell dolgoznod ezért a célért. Jelenleg nálad ez a tanulás. Te se születtél gazdag családba, hogy minden sült galamb a szádba landoljon. -
Indi69 #46769 pü -
Solt #46768 Írd meg privátban, hogy mi a kérdésed konkrétan... ;) -
Indi69 #46767 up bizomány:) segitesz? -
Solt #46766 Nekem Q9550 van, 4GHz-n ketyeg! Jó referencia a segítséghez? :) -
sakkay #46765 bizony.. -
messerharcos #46764 Csak legyen meg a megfelelő háttér-erőforrás-idő hozzá, fusson el ilyen minőségben az én gépemen is, legyen freetrack, meg pedál meg gázkar, meg bot, és addig gyakorolnám míg így nem megy. De az még évek kérdése:S -
Indi69 #46763 ja és füsttel megy....... -
sakkay #46762 Öcsém nagyon keni..
csak Angliában van most egy ideje.
Én meg nem tudok segíteni, mert hamar kimegy a füst.. -
Indi69 #46761 ok elhiszem:) off van valaki aki ért a proci tuninghoz? q9550-x48-ds5-geil ultra 1066 ddr2 -
Én is gyakran lövök így, hogy nem is látni a célt a műszerfaltól... szerintem semmi trükk nincs benne, szimplán qrva jól lő a srác. -
sakkay #46759 Arra gondolsz, hogy eltünteti a fülkét?? Nem hiszem. Gondolom ez egy válogatás amúgy is, tehát lehet 20-ból egyszer jön be neki is.
A csalásokat nem tudom multiban lehet e egyáltalán valahogy használni8ha amúgy le van tiltva) de hát csak nem rakná föl.....
-
Lebowski #46758 Először én is arra tippeltem, de ezeket a szögeket valahogy én nem tudtam elérni soha :) Természetesen ez nem kizáró ok :) -
Nem látja, csak a mozgásból tudja, hogy hol fog felbukkanni. :) Ebben nincs semmi titok, csak rengeteg gyakorlás. -
Indi69 #46756 nem tudom, túl pontos, takarásból is, mindent lát. biztos nincs igazam,a revi nincs is bekapcsolva,nem nézi a bejövö célt. nyilván én gondolom rosszul, -
sakkay #46755 Eszméletlen tehetséges, ennyi.
Legalábbis szerintem. -
Mi a gyanús? -
Csak nagyon jól lő.
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]