91390

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Nekem tényleg segített, ha nem is olyan nagyon a Clod-ban, te tényleg nem placebo.Itt!
  • VO101Tom
  • VO101Tom
    Ja ja :D
  • Vogel
    A jó öreg 15milis :D 7db Bt-7-est lőttem ki vele bellumon a 9-ből.
  • messerharcos
    lehet változtattak valamit, mert 2 szer sikerült, legutobb alapjátékkal néztem
  • VO101Tom
    Nekem egyetlenegyszer sikerült T-34-est kilóni gépágyúval, offline teszteléskor függőlegesen rázuhantam a tetőpáncélra (G-6, Mk108), és a becsapódás előtti pillanatban még láttam, hogy a tank elpukkan :)

A szárnyágyús gépek csak "puha" célok ellen jók, az összetartás miatt sosem megy egy pontba ha földi célt lősz. Az F-2-es kis 15 mm-ese viszont meglepően szépen szedegeti a kis orosz tankokat.
  • messerharcos
    il-2 egy játék és nem egy hiteles fegyverteszt, pl a p-39-el aminek 37-ese van az oroszok tankvadászkodtak, de a játékban nekem még nem sikerült egy panzer IV-est se kilőni vele
  • Johann Wind
    Ezen még nem is gondolkodtam, hogy átviszi-e a 20 mm-es a tetőpáncélt.:)Ha lesz időm rámegyek a témára, D5-el kipróbálom Il-2-ben, egy kis fegyverteszt.;)
  • Johann Wind
    Így rögzítsünk rep.gépet szakszerüen.

Érdekes fülke szerelési módszer

Hol is tudna a legjobban aludni egy igazi repülős?
    Hol is tudna a legjobban aludni egy igazi repülős?II

Még ha nem is veszünk semmit(én sem szoktam) ennek a fickónak az Ebay-es oldalán, akkor is érdemes ide felnézni minden nap, mert sokszor nagyon jó fotókat árul.http://www.ebay.de/sch/macflly41/m.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A5023&rt=nc&_trksid=p3911.c0.m14.l1513&_pgn=1
  • Feró Flex
    Köszi a tippet meg a segítséget mindenkinek srácok,most már tölti a steam nálam is.Kezdhetek Én is idegesgedni a CloD-on:O)

Na meg hogy mennyi lesz az fps és az akadás.

Off:Van egy csómó cuccum a régi gépemből:mem,proci,vga,alaplap...
    Valakit érdekel küldjön egy pü-t és irok neki részleteket.

Köszi
  • Lacusch69
    Én csak belenéztem a videóban, de szerintem Lalának igaza van.
    Nekem a CloD-ban nem egy pontba hordanak a 20-asaim, hanem elég össze-vissza.
    Ez meg itt elég Il-2-szerű.
    (Lehet, hogy van ilyen opció is, nem tudom)
  • Vogel
    Szerintem, ha csalna valaki azt nem teszi közzé a neten. Bár én nem nagyon repkedtem a cloddal, de il-2-ben nem lehetetlen amit csinál, sőt elsőre semmi különlegest nem láttam.
  • VO101Tom
    Ez mondjuk jogos... én azt hittem a fix gunsight nézet miatt, de nem. Ott is remeg nagyon a kép...
  • lala42
    Gyerekek!
    Visszatérve Mr.X-re én is és a fiam is repült ellene, ill. vele egy csapatban. Már az elején kissé gyanús volt a gyerkőc. Most a videót nézve beigazolódott, amit gondoltam. Figyeljétek meg, hogy nagy kaliberrel lőve sem rezdül a revi, sem a gép. Túl simán köpködi a lövedékeket. Ami a nagy kalibernél nálam nem megy. Kissé hogy úgy mondjam rángat a gép.
    Csak a véleményemet és a tapasztalatomat írtam le.
    Ennyi.
  • VO101Tom
    Nohab. FOgadd el a friend invitationt BF3-ban.
  • VO101Tom
    A gpu-ra én sem jöttem rá, én csak rakétáztam. :) Ezzel online sem repkedek, mert qrvaszar. De ez Bettlefield bakker, ez ilyen :)
    A Grafika viszont rohadt szép.
  • Vogel
    Hát megbocsáss, de ez kurva szar. Most sem fogom fel, hogy lő a gépágyúval a hossztengelyen kívüli szektorba a fegyver operátor. Kimozdul a fegyver csöve a gép síkjából, mint a Ka-50-é :D
  • Feró Flex
    PLackó:köszi már veszem is.

VO101:köszi remélem összejön a dolog nekem is.
  • VO101Tom
    Cím megvan?
  • Romeo One
    Tom, Privi ment!
  • VO101Tom
  • VO101 tvr
    Ez működik úgy néz ki. A Steam elfogadta az account-ot.
  • mijki
    Lesz ma képzés?
  • istikovacs76
    A repülős az kilőhette a t-34-est, de a szárazföldi gyalogságis az nem. Ezt mondom én is.
  • PLackó
    Akinek gondja van a GetGamesel, szerintem próbálja meg a justflightot . azonos áron kinálják.
  • messerharcos
    utálok 4 fps-el játszani
  • Solt
    6:15-nél milyen kobrát csinál a sukhoi!! :D Nagyon hangulatos...
  • messerharcos
    Amugy harmadszor próbálok a clodban egy dogolos kuik misönt elinditani, de állandóan csak anyi lesz hogy hangot hallok kép meg az istenért se jön be és ctr alt delettel be kell zárnom mert semmire se reagál. Valaki mással valami hasonló, és megoldás rá?
  • messerharcos
    A tetőpáncéljuk csak 15 mm körül mozgott, és az angl 4 ágyus hurrit is csak a sivatag konzervnyitójának hivták, a 4 hispanoval a panzerek tetőpáncélját szétkapta.
  • mijki
    De a Nimrod, szemből lőtte a T-34-est ami döntött 45mm-s(?) páncél. Viszont, jön a csúnya vadászgép, és a tető páncélt lövi 400-500km/h + 3456 km/h = 3956 km/h-val repül a 20mm-s, a tető páncél kb. 20mm-s = sza** kapja. Esélye sincs szerencsétlennek. :D
  • mijki
    Magyarországnyi területet tudna letarolni a novemberben érkező nagyméretű kisbolygó

Gigantikus napfolt irányul felénk

vagyis minmeghalunk :)
  • istikovacs76
    Azt mondjuk nem hiszem, hogy a száraztföldi csapatoknál eredményesen szerepelt volna a mg151/20-as, főleg a t34-es ellen. Még a nimrod 40mm-ese sem volt képes elérni valami hatást a t34-es ellen. A 20mm-es, talán a bt, de abból is a koraiaknál lehetett eredményes.
    De a 20 millis élőerő ellen, vagy gyengén páncélozott hk ellen jó lehetett. Talán t60/70es ellen, vagy ba péncélkocsik ellen.
  • mijki
    20mm MG-151-es (pl.: magyar F-8-asokban volt (102/1 Pulik)) szét kapta a T-34-85-t, meg minden tank tető páncélját. Így is kilőttek tankokat. Legalábbis Péter valami ilyesmit mondott.
  • Johann Wind
    Jó videók.Érdekes látni a magyar kezekben az MP40 vagy 38-ast, főleg hogy a magyar hadseregben ekkortájt olyan ritkák voltak a géppisztolyok mint a fehér holló.Alig voltak a csapataink felfegyverezve, pedig ha jól fel lettek volna szerelve, akkor magas lett volna a harcértékük.Bár nem fegyverezték fel rendesen a németek a magyar csapatokat, mégis azt mondták hogy a magyarok sz.r emberek, holott a Donnál mindig a gépesített németek vonultak vissza elsőként, hátrahagyva a mienket ágyútölteléknek......
    Az a 20 milis nehézpuska az egyik kedvenc fegyverem, csodás egy fegyver csak sajnos hatástalan volt a harckocsikkal szemben.:)
  • Lebowski
    Nálam elég szakadozva játssza le. Pedig nem töltök semmit.
  • VO101Tom
    öööö... ennek a linknek jónak kell lennie:
    PathsOfHate

(http lemaradt, az sg meg beszúr elé egy sg.hu-s címet ilyenkor... )
  • brendon566
    Ja használtan:) jövő hónapban akkor tuti keresek egyet.
  • mijki
    Pár szép videó:

Videó1
    Videó2

• VO101 tvr
    A GetGames-től nekem sem sikerült megvásárolnom a játékot....
    K&H VISA Electron
    Eléggé nyomi a rendszer, hogy csak a legvégén dobja vissza a Steam.
  • otiq
    Link nem jó.