91390

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Van a neten egy videó,csak nem találom. Egy haverom mutatta a múltkor.
    Na a BMW megalkotta a tökéletes szervízcuccot. Adott egy szemüveg ,a melós felveszi ,beütik a pc be ,hogy mit kell kicserélni az autón,és a szemüvegen ,mint egy monitoron animálva minden folyamat megjelenik,még az is,hogy pl a hűtőt milyen irányba és fokba megdöntve kell kivenni,és persze az is,hogy mihez milyen szerszámot kell kivenni a rendszerhez tartozó készletből,no és az hol is található. Na oda már tényleg olvasni sem kell tudni ,elég ha van a krapeknek egy minimális kézügyessége.

Na megtaláltam.
  • Zpogi
    Szerintem Tom erre gondolt.
  • artivizsla #46990
    Termelésirányítási rendszertanból tartott nekünk előadást egy hölgy, aki ezt oktatja szerte a világban és elmesélt pár jellemző dolgot a különféle nemzetek felfogásáról. Mindenhol általános dolog, hogy a legapróbb részletekig eljárási utasításokban rögzítenek lehetőleg minden munkafolyamatot, mert azt az irodából a pc mellől is lehet ellenőrizni, nem kell a műhelyben lent lenni, főleg nem kell a gyakorlati tapasztalat az irányításhoz.

Japán munkaerő: precíz, pontos, ha a gyártás során valami hibát észlel, azonnal visszalép a korábbi folyamatokhoz, hogy a hibát korrigálja.

Német munkaerő : Precíz, pontos, fejben még kreatív, de már nem meri használni a "fejét", mert akkor eltér az eljárási utasítástól és azért büntetés jár.

Magyar munkaerő : Semmiben sem marad el a japántól, kivéve egy dologban. Ha hibát talál, leszarja, lusta, ill. nem érdekelt, hogy visszalépjen egyet és kiküszöbölje a hiba okát.

USA munkaerő : Primitív, egyszerű, mint a faék. Már nem alapkövetelmény az olvasás, a munkautasításokat fényképes eljárási utasításokban kapja meg, mert már nem várják el tőle, hogy olvasni tudjon.

Ez a film nekik készült.

Nyilván még nem minden vállalatra igaz, de ez a tendencia figyelhető meg a világban. A multi rendszereket az egész apró folyamatokig leegyszerűsítik és nehogy valaki be merje írni az önéletrajzába, hogy kreatív, mert azt úgy elhajtják, mint a huzat, tudniillik, senkinek sincs szüksége egy "bajkeverőre", aki belekavar a rendszerbe az egyéni kreativitásával.
  • Her Laca
    A filmhez. Én nem találok kivetni valót ebben az alkotásban.
    Hogy miért? Emlékszem gyerekkoromban a kötelező iskolai mozilátogatásokra amikor szovjet háborús filmeket kellett megnéznünk. Ott a hős szovjet katonákról szólt a történet. Véleményem szerint propaganda az egész, kellenek a példaképek egy nemzetnek ,kellenek,hogy legyenek ismét ágyútöltelékek a következő háborúkhoz. Főleg az Usában ahol rájöttek,hogy a háború egy jó üzlet (gyakorolják is lelkesen) ,így semmi csodálkozni valót nem találok ezekben a filmekben. Nem dokumentum film,mondjuk a dokumentumnak szánt filmek is sántítanak ,ha a történelmi hűséget nézzük.
    Ha mi Magyarok szeretnénk a mi hőseinkről hallani,akkor bizony nekünk kell csinálni róluk filmet,ahogy a lengyelek,a csehek a sajátjaikról.
    Lehetne ezt taglalni még ,de értelmetlen szvsz,én úgy veszem,hogy nem nekünk készült ez az alkotás.
  • Her Laca
    Oldalborda témához:) 16 éves voltam mikor a barátnőm mérgesen toppantott egyet, hogy ne hülyítsem:) Azóta eltelt pár év, most leszek 46,oszt ő a feleségem,mondjuk a mérges toppantásról még nem szokott le.Bakker, hogy szalad az idő. Mondjuk a mai napig szerelmes vagyok :)
  • Willenbrock
    Most már tudom hogy a Pumák is azért maradtak alul végül mert nem voltak bodzaszedő pilótáik :)
  • Lacusch69
    Ritka jót röhögtem rajta, már korábban is.
    Érdemes elolvasni a kommenteket
  • Lacusch69
    Némileg hasonló sztory, motoros bulival, bő 11 éve...
  • Lacusch69
  • VO101Tom
    CloD dev.update nov.18
  • Johann Wind
    Ez kell az amcsi népnek.Van benne robbanás, amcsi hősök és buta, gonosz, könnyen halomra lemészárolható fritzek.:)
  • Glo
    Ebben is benne van a "mighty" manőver, mikor a tengelye körül megcsinálja a bukfencet :D

Lehet a P51 mégis képes volt erre?
  • messerharcos
    no comment... Ez se fog a moziba csábitani...
  • otiq
    Ha már mindenhol CGI van nem lehetne a robbanást meg a töréseket realisztikusabbra megcsinálni? Az a gőzmozdony meg a vagona hova repül? Gondolom nem TGV sebeséggel ment. Esküszöm a régi kalandfilmeket ezért szeretem, mint például az Indiana Jones-ok. (nem az utolsó)
  • LeonSilver
    Kicsit másképpen, de szintén zenész :)
  • TG Gida
    Igy készül a V12-es
  • PhantomAss
    1. te jó ég
    2. kólával elmegy, 3d-ben
    3. te jó ég!
  • artivizsla #46975
    22 éve elmentem egy bálba a szomszéd faluba, egy nő miatt, aztán ott tképpen engem választott ki valaki, akit a végén, annak rendje-módja szerint hazakísértem. Ma is Ő a feleségem, meg vszeg az is fog maradni, ha csak rajtunk múlik a dolog. A lottó ötös még nem jött össze, amiről többek között az egyik matektanárom tehet, akinek a mondása volt, hogy "..a lottó a hülyék adója..", de a párválasztásnál azért belenyúltunk rendesen, nincs okom panaszra, főleg, ha a környezetembe, ill. a korosztályomban lévők között körülnézek.
  • repvez
    Kicsit leült a topic igy itt van egy kis csámcsognivaló:
  • Johann Wind
    Már 461 euró.:)
  • Johann Wind
    Van az eBay-en egy 13,5x8,5 cm-es fénykép amin egy Luftwaffe katona valszeg. egy arany partizánellenes vagy bandaharc elleni jelvényt(franc sem tudja melyik a rendes neve, valszeg a bandaharc jelvény, én viszont partizán ellenes jelvénynek ismerem) visel 1945-ből.A licit most tart 391 eurónál. :) Nem akarja vki megvenni?;)
    Bandaharc jelvény egy igen ritka kitüntetés, Himmler alapította, akinél megtalálták azt ált. az egyszerűbb népek rögtön agyonlőtték, mint pl. akinél mesterlövész jelvényt találtak. :)
    Bandaharc jelvény:http://www.wehrmacht-awards.com/war_badges/heer/anti_partisan_badge.htm
  • Fürtös
    Angol\amerikai szakember.
    Ugye én most itt partizánkodok az ősellenségnél.(gy.k.:a csatorna rossz partján vagyok)
    Hát néha látok olyanokat,hogy nem tudom sírjak vagy röhögjek...
  • Zpogi
    Most néztem a Discovery Channel-en az Óriás költöztetőket,egy Spitfire-t szállítottak Angliából-Amerikába. Miután megérkezett és összerakták a gépet,ugye be kellett repülni. A tesztrepülést követően asszongya a pilóta,hogy egy kicsit jobbra húz a gép és,hogy még egy kicsit kell állítani a csűrőkön,meg hogy a kézikönyvben pontosan le van írva a menete. Gondoltam biztosan állítanak még a huzalokon,de tévedtem...fogott egy kalapácsot meg egy nagy steklit és a csűrő végét felkalapálta egy kicsit,hogy így majd az áramlás lejjebb nyomja és nem fog elhúzni.

Sok mindenre gondoltam,de hogy egy közel hetven éves veterán gépet amiből alig repül pár darab,ilyetén módon kell finom hangolni,azt nem.
  • Lebowski
    Ilyen megalapozott magyarázatot sem hallottam még a félrekefélésre :D
  • artivizsla #46968
    Részvétem ! :D

Egyébként, maga a házasság intézménye nem egy rossz dolog, feltéve, ha az ember, lehetőleg elsőre megtalálja azt a nőt, aki képes lesz elviselni a hülyeségeit évtizedeken keresztül. Viszont, aki kitalálta ezt a fajta intézményrendszert, nem számolt avval, hogy a föld lakossága ilyen ütemben gyarapszik, ráadásul több nő él a világban, mint férfi, így egy házasulandó férfinak az esélye arra, hogy a megfelelő nőt válassza maga mellé, csupán csak százszorosa annak, mintha az ötös lottó nyerőszámait akarnák eltalálni, ami valljuk be, szintén nem túl gyakran fordul meg az emberrel.

Valszeg a bigámiát ezért találhatták ki, hogy legalább a találati valószínűséget növeljék valamellyest, de hát, ezt a handycappet hamar megszüntették sajnos a fejlettnek mondott világban.
  • LeonSilver
    Akkor mit mondjak én? Dec. 3.-án lesz a 28. évfordulónk ;)
    Az biztos, hogy egy messer egyszerűbb szerkezet, mint egy muff..
  • artivizsla #46966
    Nem vagyok oda a melegekért, de egy szempontból praktikus
    a helyzetük. Nem kell a nő fejével gondolkodni, mert lássuk be, ez
    néha nem olyan egyszerű feladat. ( Amikor nemet mond, akkor aza talán, amikor igent mond, az a nem és amikor talánt mond, akkor az igenre gondol, de tudnék ennél kacifántosabb dolgokat is írni, a 20 év tapasztalata alpján. )
  • Glo
  • Glo
    Remélem Te is kaptál cserébe valamit, fájdalomdíj gyanánt
  • LeonSilver
    :D Obi van Kenobi?!
  • artivizsla #46962
    Találós kérdés :
    Tegnap hazavittem az újságot és bontatlanul letettem, aztán rohantam a melóba. Délután a nejem dokinál volt a fiammal és amikor hazajöttek, vajon mit kapott a fiam a nejemtől fájdalomdíj gyanánt ?
    Most már tényleg menni kell a kiadóhoz, de nem egy újságért.
  • Solt
    Vajon a szimulátor szó miért maradt ki a címből?! Nem jó előjel...
  • artivizsla #46960
    Köszönöm !
  • otiq
    Újhegyi út 5. szám alatti NiT Hungary raktárában, előzetes egyeztetés után (nyitva tartás: hétköznap 8.30-15.30 óráig, tel.: +36-30 269 86 38)

Akármelyik részt megveheted akár másik sorozatokból is, például mozdonyok, autók, harci járművek. Én is így vettem a régebbi számokat.
    amercom.hu
  • Lebowski
    Kiadó?
  • artivizsla #46957
    Má már sikerült megvenni az újságot a spittel.
    Utópisztikus kérdés lenne, ha érdeklődnék azután, hogy a 14. számot hol lehetne esetleg még beszerezni, amiben a FW-190-es volt ?
  • mijki
    Él az MS Flight és szerintem kifejezetten szép lesz.
  • VO101Tom
    Elméleti és gyakrep képzést tartunk TS-en ilyenkor.
  • Szepy2884
    Tom, ezeket a hozzászólásaidat hogyan kell értelmezni? :)
  • Gundark 1 1
    Igen. És nemsokára jön a Bf-109 F4 is, téli festéssel.