91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Jöhet! -
artivizsla #47510 Neten találtam ezt a könyvet, 70 MB, ebook/EN. Ha érdekel valakit, akkor jelezze.
HS-129
-
Én úgy látom, hogy kissé alábecsülték a rájuk váró melót és most azért nem csacsognak, mert nincs mire büszkének lenniük. Ezentúl nem a programozók, hanem a BlackSix nevű úriember gyűjti be a kérdéseket és a válaszokat, így a melósoknak nem kell fórumozással tölteniük a drága idejüket.
Itt van Tom fordítása, pár apróságot kijavítottam vagy átírtam, de a lényeg nem változott. Kösz mégegyszer Tom. :) -
Ip beírással be tudok menni az ATAG ra de servereket most se látok. Csak gondoltam szólok. -
sakkay #47507 Hm. Érdekes.
Amúgy ahogy olvastam Tom fordítását szomorú lettem,és már sokadjára arra gondoltam mi a faszt is csináltak ezek az emberek. Folyamatos és sűrű hamu függöny mögül kellett volna(amit a fejükre szórtak szőr csuhában), vagy 1 évig meakulpázni nekik.
Ehhez képest (lehet én érzem rosszul) állandó arroganciát,és leereszkedő felhangot érzek az összes megnyilvánulásukban. Óriás kontraszt A ROF-os csapattal szemben. Óriási. -
Srácok! Mennék kártékonykodni online de a server listában nem jelenik meg semmi.Megnézné valaki,hogy nála mi a helyzet. Lehet csak nálam van bibi. -
Ez a szokásos mellébeszélés. Csak már leszoktak a két hét emlegetéséről.
Ahogy én értelmezem ,el fog telni még vagy fél év minimum mire ezt az új motort megcsinálják. De lehet az egy is:( Jövő karácsonyra max megkapjuk az orosz fronttal együtt. -
Nem jellemző. Online mapon csinál néha akadásokat,de ez inkább szerver meg ping függő ahogy érzékelem. Ofline nekem folyamatos. -
Kösz. :) Egész délután nem voltam gépközelben. -
Üssekő :) -
Tom, átvehetem ezt a pcpilotra? Minek fordítsam le mégegyszer, ha a végeredmény ugyanez. :) -
Minden steamen keresztül frissül.
Sőt, a jelenlegi trendeket figyelve, ha a folytatásokat nem is veszed meg, az azokat érintő rendszerszintű frissítéseket akkor is megkapod. Mint a ROF avgy az ARMA pl, nem veszel meg minden gépet, de kívülről láthatod azokat (armában butított grafikával használhatod is), repkedhetsz velük egy szerveren, és a program alapja mindenkinek a legfissebb. Logikátlan lenne, ha ők nem így csinálnák. Nemrég írtak erről, hogy minimum 10 évig akarják ezt a játék motort használni, de azért van ennyi szívás benne, mert valami modulos felépítést csinálnak, hogy a program alkotórészei egyszerűen szétszedhetők, cserélhetők legyenek. Pl ezért vannak kidolgozva a szárazföldi járművek is annyira, hogy sok tankos játék is megirigyelhetné. -
artivizsla #47499 Egy kérdés lenne. A most vásárolt játékokat az új fejlesztés ( grafikus motor újraírva ) mennyiben fogja érinteni ? Vagy a steam-on keresztül frissül majd minden ? -
Köszönjük!
-
dev update. Elmúlt két hét fórum kérdéseire a válaszok:
nagy vonalakban a lényeg:
- Fognak működni a rádió parancsok a következő patchban, vagy a jövőben?
- Igen, dolgoznak rajta
- El lehet-e majd hagyni a gépet leszállás után
- Igen, de alacsony prioritású dolog.
- A MOD-késztő csomag dokumentációja készül-e már?
- Igen, de lassan. Aki ezeket a doksikat írja, ugyanaz az ember, aki fejleszti a játékot. El van temetve most más feladatokkal, nem írkál.
- Hivatalosan bemutatjátok az új embert, aki a Flight Modellen dolgozik?
- Egyenlőre ismerkedik a Clod gépeinek feléptésével (programozásával), és egy életre elég referenciája van. Jelenleg nem kell neki külsős segítség, de korszerűsíteni akarják a közösséggel való munkát (bevezetnek valami normális bug kezelési-listázási szoftvert talán? Ahogy a nagy cégek?). Ha -remélhetően nemsokára- kérdéseik lesznek, akkor a válaszokat már nem BlackSix fogja gyűjteni (ahoghy most pl.), hanem közvetlenül a témát fejlesztő ember kapja meg (nem csak az FM-ről van szó).
- Lehetséges lesz futtatni három monitoron?
- A srác most is három monitoron használja, ha a kérdezőnek nem működik, akkor pontosítsa a problémát.
- Lesznek valaha navigációs fények, leszállófények, füst, mint az il-2-ben?
- Korábban említették, hogy lesz IL-2 Compare -hoz hasonló program ide is (műszaki paraméterek részletes, hivatalos leírásai). Lesz ez a játékhoz, vagy elvetettétek a dolgot?
- Igen, ezen már dolgozunk, de csak a folytatáshoz (ez nemtom pontosan mit jelent, BOB gépei nem lesznek benne, vagy hogy csak akkor fog megjelenni?)
- Van-e kapcsolat a videokártya gyártókkal, mert az AMD-n több a hiba mint az Nvidián
- Kapcsolatban vagyunk velük, állandóan kommunikálunk, időnként fel is keressük őket (asztalborogatás? :) ). Minden grafikai hibát kijavítunk, ezért van újraírva a grafikai rész. A folyamat azonban nehéz és hosszú. Lehet, hogy msot nehéz elfogadni, de jobb újraírni, mint a régi hibáit foltozni ki tudja meddig.
- Lesz 20mm-es Hispano a Spitfire-hoz?
- Ez már volt téma a közösségben, ennek nincs értelme. Ha reálisan megízhatlanná tennénk, akkor senki nem repülne vele. Ha irreálisan megbízható lenne, az hatalmas előnyt adna a szövetségeknek. Nincs szükségük ilyen megkérdőjelezhető dolgokba belemenni, ami csak konfliktusokat okozna.
- Tervezitek upgradelni a meglévő, vagy készteni úőj online mapokat?
- Nincs upgrade, újak készülnek.
- Tervezitek a lelőtt pilóták vizi mentését?
- Tervezitek, hogy a repülőgépek leszakadó alkatrészei ütközési modellt kapjanak?
- Igen, ez is a része a fizikai fejlesztésnek, amit most csinálnak.
- Lesznek katonai rendfokozatok, kitüntetések?
- Igen, a folytatásban.
- Lesz dinamikus időjárás?
- Igen, a folytatásban.
- Lehetne a repülőgépeket teljesen nyitott hűtúvel indítani?
- Nem értem ez miért lenne játék-funkció.
- Mit jelent az, hogy az egyedi skin méret befolyásolja a teljesítményt?
- sávszélességre vonatkozik
- Tervezitek rendbetenni a Bleinheim Flight Modelljét a klapott referenciák alapján?
- Igen.
- Terhelési limitek lesznek a Flight Modellben? (Maximum G, túlterhelésnél tovább romló sérült részek)
- Ez nagyon flusztráló kérdés. Van szerkezeti modell, amit fejlesztenek, de ami IL-2 ben van, az itt nem megoldható. (nemtom itt mit akar modnani, talán hogy ezt képtelenek mérni, hogy melyik gép hol és mikor tört el).
- Lehet készteni az SDK-ban dinamikus hadjáratot?
- Ahhoz nem kell SDK.
- Lesznek dedikált szerverek?
- Igen, de csak később.
edit (BlackSix válaszai későbbi hsz-ben):
- van megjelenési idő a következő patchzoz?
- nincs
- A folytatás változtatásai/fejlesztései vonatkoznak a Clod-ra is (pl IL-2 - PF)?
- Én magam ezt nem tudom
A kérdéseket folyamatosan gyűjtik, és 1-2 hetente Luthier BlackSix-en keresztül válaszolja meg őket. -
artivizsla #47496 Ma meghozta a DHL-es futár a COD-ot. Ki sem bontom, majd csak a karácsony fa alatt. A gépre még úgyis várni kell, viszont tavaszig úgysem lesz időm. -
Itt van a mai development update. -
sakkay #47494 Laca , neked van mikro szaggatás? Mert nálam 45-50 fps körül is iszonyat érzékelhető földközelben. Mondjuk lehet azért vagyok rá érzékeny' mert a ROF-ban nyomokban sincsen ilyesmi. Ugyanazon fps szám mellett.
Kíváncsi vagyok az új motorra. -
messerharcos #47493 ezaz
köszi
-
Megvan :) Kínai:XD -
Ez mi?
6.10 körül az a légvédelem:)
Mi ez japó raták? -
2.15 körül Simont zaklatják ha erre gondolsz. -
Milyen linket? Kicsit pontosíthatnál,mert fogalmam sincs miről van szó:)) -
messerharcos #47488 Laca add légyszi azt a linket megint, te tudod fejből hol van meg hány másodperctől :D Van egy ismerősöm aki el akarná kezdeni a gémet és mondta hogy megyük darálni a luftwaffét, erre mondtam, ő megy max és én vagyok a "darálnivaló" Erre mondta hogy akkor majd kicsinál és meg akarom kérdezni tőle hogy úgy szándékozik-e?:) De előbb persze segitek neki megtanulni -
Lebowski #47487 ne viccelj :D -
jah nem láttam bocsi -
ha francia akkkor
à bientőt viszlát /örültem
a les az azok
killer meg gyilkos
-
Lebowski #47484 igazából nem értem miért van ott a les. lehet, hogy egy kifejezés, és hiányzik valami, ami számukra egyértelmű. kb 4 éve nem beszéltem franciául, sajnos már elfelejtettem ezeket. -
Lebowski #47483 á bientot les killer. francia. ha jól emlékszem az 'á bientot' az a nemsokára/hamarosan találkozunk, les killer pedig gyilkosok. -
Szepy2884 #47482 a románok se tudták lefordítani, hogy "ave cezar vavan" amig nem jött a székely Áron bácsi és megfejtette, hogy "a vécé zárva van" -
Mit jelent ez? "a bientott les killer"
Nem tudom lefordítani. -
Szepy2884 #47480 én úgy veszem észre, hogy most az ünnepek közeledtével felmentek az árak szokás szerint. Ha nem vagy nagyon befűtve érdemes lenne megvárnod a jövő év elejét és akciósan vásárolni. -
Igen egy 4 magos proci,AMD -t nézzél olyan 3 GHz est az olcsóbb,egy lapot hozzá valami AM3+ ost. Ebbe később tudsz másik procit venni.4 giga ram elvileg elég,de azok olcsók most ha tudsz akkor inkább 8 gigát. VGA az mint írtam vagy egy gtx560 avagy egy HD 6950 es az van 2 giga rammal is. Táp ,ház ,vinyó. Tápból normálisat vegyél erre figyelj. -
kri1219 #47478 Kösz a segítséget, akkor utána érdeklődök mennyiért lehet szerezni. Mennyit ajánlatok a COD-hoz? Legyen 4 magos legalább, legalább 1 GB videókártya, 4-8 GB RAM? Mi kell még?
ui.: most hozta ki a futár a CoDot:) -
Nem hiszem ,hogy ennek lenne köze a dologhoz. Random vannak a fagyások,csak nagyon zavaró ,amikor hosszú perceket töltesz azzal (akár 20-30 percet is,hogy jó pozícióba kerülj) és ez a vége. Spit II -ek ellen kénytelen az ember okosan játszani,mert ha csak nem fakezű vezeti,akkor biza tud meglepetéseket okozni,és én minden ellenséges gép pilótájában egy magasan képzett krapekot látok.:) Aztán max kiderül,hogy nem az ,de esélyt nem szívesen adok nekik.
Mert nem mindegy ,hogy ilyen az ellenfél:)
Vagy ilyen
-
A srác azt írta,hogy alapból is jó legyen a cod hoz és ne nagyon kelljen vele foglalkozni. Na most összeszámoltam hirtelen .
Vegyünk egy AMD procit egy 4 magosat az 30 és akkor jó áron vette.
Akkor 8 giga ram 14 ezer. Akkor egy AM3+ os lap mondjuk ami jó is 15-20 de legyen 15 ezer. Egy 500 W os táp az olyan 15 ezer.VGA 50-60 ,ez alatt értelmetlen venni. 6950 radeon vagy 560 NV.
Ez is minimum 120 ropi ,és még egy kuckó is kell ami mondjuk 10. Ja és HDD. Az most aranyárban van de legyen egy 20 as .Máris 150 ,és igencsak nagyvonalúan számoltam. -
Glo #47475 Ata és más konfig keresők: nézzétek meg a www.pc-outlet.hu oldalon a konfigokat. Esztergomi srácok csinálják, 3 év gari, és gyárilag feltuningolják a tuningolhatókat, ha kéred :) -
Glo #47474 Bakker, 2 napig nem olvasom a fórumot, aztán lemaradok a 3K-s CloD-ról.. ehh.. remélem lesz valami Karácsonyi akció is :) -
Én lecseréltem az 1055T-t. Hat mag az igaz, de kb. semmi sem használja rendesen.
@Vogel: Igen, elhagyható. Viszont ha van külön hangkártya, akár csak egy szaros Audigy1-es, akkor az bizony sok terhet levesz a professzor válláról. -
Jó pár napja csak konfigokat olvasok itt :D
btw: hangkari is elhagyható.