91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Mennyire használt ez a joy? Miért adod el? Lehet érdekelne... -
sakkay #47750 Ő az egyik legérdekesebb pilóta szerintem. Az utolsó lelövése után, megcsípte valami csodapók, és aztán legyőzhetetlen lett.
Az a vicc, hogy ez nem vicc.
A bogár rész igen. -
sakkay #47749 A két dolog nem zárja ki egymást. Hitler is hihetetlenül bátor volt, de attól még marad sötét beteg állatnak a szememben.
Göring más,de most nem kezdem el mentegetni,nem is lenne értelme. Akkor volt gyenge amikor nem kellett volna. Viszont azon sokat röhögtem, hogy Gallandot mindig azzal akasztotta ki-"ti fiatalok nem tudjátok milyen az igazi repülés, amikor a merevítők között fütyül a szél" -
Johann Wind #47748 Igen az igaz volt.Az a meglepő hogy egy olyan 1 vh.-s ászból* mint Göring, hogyan lett olyan alja ember akit végül kötél általi halálra ítéltek.Bár az én véleményem szerint közrejátszott ebben morfiumfüggősége és az imádott felesége korai halála is.
*Bár győzelmei számát többen megkérdőjelezik. -
Johann Wind #47747 Heinz Bär mondta ezt állítólag.Emlékeztem én is a sztorira és megnéztem a Luftwaffe ászaiban hogy ki is volt az.:)
Marseille-el is volt egy érdekes sztori, 4x lőtték le a csatorna felett az angliai csata alatt és amikor a mentőgép megérkezett a gép személyzete megismerte hogy már megint Marseille-t kell kimenteniük és kiröhögték őt.Ezen annyira felkapta a vizet hogy amikor visszaérkezett a bázisra ellopta a staffelkapitan(Johannes Steinhoff) motorját és azzal száguldozott a környéken addig amíg egy fának nem hajtott és össze nem törte a mocit.Ez volt az utolsó csepp a pohárban és Steinhoff áthelyeztette.Előtte Steinhoff azzal bízta meg Marseille-t hogy egy magasrangú tiszt előtt csináljon egy nagyon szolid kis bemutató repülést, de ő olyan légi bemutatót csapott hogy a nézők haja az égnek állt és végül fejjel lefelé olyan alacsonyan repült el a tiszti küldöttség feje felett hogy a légcsavarszél levitte a tisztek sapkáját.:) -
A sebessége nem lett gyorsabb, viszont a pingem csökkent és a speedteszt is sokkal hamarabb végigment . -
Szepy2884 #47745 Nem tudom igaz-e vagy legenda, és most nem is tudom melyik ásszal történt meg, hogy lelőtték a csatorna felett és amikor kimentették a vízből -miután órákig fagyoskodott a tengerben- akkor Göring valami ilyesmit mondott
-Na, fiam! Biztos sokat unatkozott a jeges vízben amíg megnem érkezett a segítség :))
-Nem uram, nem unatkoztam.
-Hogyhogy?
-A beszédén gondolkodtam Her Göring.
-Valóban? Na és melyiken?
-Amelyikben azt mondta, hogy anglia nem sziget többé. Uram. -
artivizsla #47744 Kaptam egy leírást a net sebesség gyorsítására. Van aki esküszik rá, én nem találtam gyorsabbnak tőle, így is, úgy is 6 Mb/s volt. Valaki hozzáértő véleményezné ? Egyébként a leírás korrekt, végig lehet csinálni mindent vele.
"...Ez a dokumentum azért jött létre, mert a letöltők nagy része a sebességkorlátról beszél,
és a Windows is sajnos korlátozza a netsebességed, méghozzá 20%-al.
Ha ezt a 20 %-ot vissza akarjuk kapni, a következő lépéseket tegyük meg:
1. Ha kíváncsiak vagyunk a mostani sebességre mérjük le a speedtes.net oldalon
2. Nyisd meg a Start-ban a Futtatás menüpontot [akinek Windows 7-e vagy Vista-ja van,
az a keresési mezőbe írja be, hogy run.(ne hagyd le a pontot) és kihozza a futtatást].
3. Írd be, hogy gpedit.msc majd nyomj OK-t.
4. A felbukkanó ablakon bal oldalt van egy felsorolás, ahol nyisd le a Számítógép konfigurációja
majd a Felügyeleti sablonok, majd a Hálózat menüpontot, és kattints egyszer a QoS csomagütemezőre.
5. Jobb oldalt megjelenik 3 mappa és 3 fájlszerűség, nekünk ebből csak 2 fájl kell. Először
a Foglalható sávszélesség korlátozására kattintsunk kétszer, majd bejön egy ablak, ahol az
Engedélyezve mezőt kell bejelölni, és Sávszélesség korlátozás (%) állítsd át 0-ra. A másik,
amit hasonlóan kell átállítani, az az Időzítési egység beállítása, itt úgyanúgy 2X katt,
és Engedélyezve, és itt az Időegység (mikroszekundumban) legyen 0.
6. Zárjuk be az ablakot.
7. Ha kíváncsiak lettünk, hogy tényleg gyorsab lett-e a net, mérjük le a sebességet megint.
Az 1. és a 7. lépés elhanyagolható, csak egy tipp, hogy tényleg működik.
Ezt a leírást ezeken az operációs rendszereken teszteltem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7.
Remélem segítettem! Jó szórakozást! ;).." -
Volt valami feszültség Hermann-al:) Ez a pajkoskodás :XD -
sakkay #47742 Nem az. Olvastam Galland könyvét,és tényleg ezt mondta. Viszont azt is írja"természetesen nem gondoltam, hogy a S. jobb mint a M. , csak nagyon dühös voltam a vezetésre stb" Nem szó szerint írtam kölcsönadtam a könyvet. Nemtom' kinek. 104 légi győzelem, vagy ilyesmi a címe. -
Nem véletlenül :) -
Lacusch69 #47740 Tegyük gyorsan hozzá: azért mondta, hogy baxtassa Göringet... -
Uh,a legjobb háborús film. 
Én ezt szoktam rongyosra hallgatni:
-
Uccsó mert megköveznek :)
-
Johann Wind #47737 Király!:)
Nekem ez az egyik kedvencem:
-
Nekem ez a kedvenc sorozatzeném!
Kár, hogy ilyen rövid. :(
-
Johann Wind #47735 Az alant lévő sorozatokat mind imádtam kivéve az Airwolfot, azt nem is néztem.Kb 1 éve az origón volt egy cikk amin szinte mind fent volt.
NCIS Song
Csillagkapu song
Smallwille song
Sztem ezek sem rosszak.:)
-
Tényleg. Érdekes ez az sg.. -
Alant írtam:) Már rájöttem,a nyúl volt Márkus.:) -
A nyúl a Márkus László! -
De itt nem Márkus László a róka ..
http://ziziprg.multiply.com/video/item/89 -
Én a Rémusz bácsi meséjéből emlékszem szuroknyúlra. -
Bakker megvan!!! Rémusz Bácsi meséi!!!
Csak a nyúlnak volt,nem a rókának:))
Itten van -
Márkus hangja egészen kicsiny gyerek koromig elkísér.
Melyik mesében is volt ő a róka hangja?
A kukori kodkodában tudom ,hogy ő Kukori:)
Lehet a Futrinka utca,de nem biztos. Volt valami szurok problémálya a rókának ,meg a farkasnak talán? Szurok nyulat csináltak a rágcsálók? Csak halványan dereng valami:) -
Neeeeeeeeeeee, minnyá beszabehu :DDDDDDDDDD -
Igen!!! Én egyébként is nagyon szerettem Márkust. És Ő szerettette meg velem az úgynevezett "szépirodalmat".
Kötelező olvasmány volt a Tartuffe. Nem nagyon akaródzott elolvasni, aztán láttam, hogy lesz a TV-ben. Na mondom megnézem és írok belőle ilyen olvasónaplót. Márkus László volt Orgon és olyan fasza volt, hogy el is olvastam :) Azóta szeretem a szépirodalmat is. -
Márkus László hangjával ,fenomenális:))
-
-
Disznő madár, a bazsüszöm ....
Sellers da beszt!!! -
Bassza meg. A rózsaszin párduc peter sellers-el le van tiltva a tecsöveden. Miezmá?
Mondjuk a zene megvan.
No de Clouseau felügyelő hol van?:((((( -
Magnum az tényleg fasza!
Dévidet nem komáltam soha, de ez qrvára csípem. Mondjuk inkább a nénik miatt... de a zene sem rossz.
-
Nézelődtem és beleakadtam:) Király!!!
Van az a mondat,hogy " puska kellett volna baszki" :XD
Vagyis
Így hangzott:) -
Lehet hogy legenda de Galland önéletrajzi könyvében is benne van (Elsők és utolsók, magyarul 104 légigyőzelmem címen jelent meg) . Göringnek megrezdült a feje :) -
-
Na és ez?:))
Mondjuk ezért nem voltam oda:)
De ezt imádtam:)) -
Éppen említeni akartam az Airwolf-ot. A zenéjét imádtam :)
-

Tényleg,a Szupercsapat lesz az.Na basszus,az a másik nagy kedvencem volt.:))Tesómmal mindig sasoltuk,meg erre az Airwolf-os cuccra is emlékszek még. -
Tudom ,hogy propaganda,de vaj milyen kárt tudott tenni egy RE egy harckocsiban,főleg ha az T34 es? -
Tudod mi a röhej. MacGywer hatására hordok magamnál mindig egy ilyet:)
-
És erre emlékeztek:)