91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
De még milyen szép!!!! Én egy darabig csak azért flakonoztam, mert van benne Tornado. -
messerharcos #47790 Off: Tornado, csak azért mert szép:) Ja és szigorúan zenével tessék
-
Szepykém,én erre a feladatra,flexet használok:))Van belőle kisebb ,nagyobb,még nagyobb. 
Pl ezt csak kikapom a farzsebből oszt mehet az aprítás:)
-
:)
Szép gyűrű kolléga. Az enyém fogaskerekes. -
MacGyver
-
ha az rpg-s videón ennyire kiakadtatok, ettől agyvérzést fogtok kapni 
-
Fürtös #47785 Ha gondolod "Harácsonyra" repülök haza,Kisvárdára,Nyiregy útba is esik meg ismerős is vagyok arrafelé
-
Solt #47784 Basszus! :S
Nem akarok utólag okoskodni, de ilyen "frissen" regisztrált, semmilyen értékeléssel nem rendelkező emberkéktől nem szabad vásárolni!!
ITT tudod ellenőrizni a delikvenst. A negatív értékelését még nem kapta meg, reklamálj, hogy mást ne tudjon megszívatni a kis gyökér!! -
Qrvaanyját a kis tetünek. 
Én ezért nem veszek soha semmit használtan, vagy max személyes átvátellel. -
Lysandus #47782 Ha van kedved hozzá, akkor menj el egy közjegyzőhöz, írass neki egy fizetési felszólítást. A közjegyző nem fogja vizsgálni, hogy amit te előadsz neki, az valós-e, ugyanis a tag, ha akar, akkor kifogással él a papír ellen. De ha 15 napon belül nem él kifogással, és nem is fizet, akkor a követelés (plusz a közjegyző 5000 forintja, amit neki számláznak ki) végrehajthatóvá válik. -
Igen, én is mindent elteszek. -
Mondjuk majdnem mindennek meg van a gyári csomagolása nekem. Egyedül az x52 meg a pedálé nincs. -
Én, így vén fejjel azt nem értem, hogy miért jó kibaszni mással? Én is adtam már el cuccot a neten (ph-n is, vaterán is) de eszembe sem jutott volna szart eladni vagy szarul becsomagolni. Én megcsináltam azt is, hogy mivel sok lett az utánvét az érték miatt a vevőnek visszaküldtem egy ezrest.
Egyébként meg a parasztgyerek bármelyik boltban kapott volna ingyé procitartó szart. Mi is mindig kidobtuk ha meg kért valaki akkor adtunk.
AZ eszem megáll!
Én mondjuk a ház hátulján lévő takarólemezzel (tudjátok ami az üres kártya helyen van) szoktam visszahajtogatni a lábakat. Kaptunk mi már nagykerből is összekuszált lábú szart... -
Zoli105 #47778 Bazzz ez kicsit durva ! 
Részvétem ,máskor talán lesz szerencséd ozt nem ilyen hülyét fogsz ki !
szólj Fecskának ő úgyis arra lakik ozt elintézi a kollegát !
-
Gondoltam kihajtogatom a lábait, de annyira tropa hogy egyszerűen nincs értelme. -
Na írtam neki privátot. Nem ismételném,nem ide való,de remélem hatásos,ha felhívna jelezd:) -
Ország túlsó fele, Nyíregyháza környéke. Holnapra kialszom és elfelejtem, nem húzom fel magam kis hülyéken. :) -
Na Sanyó mester.
El kell menni a delikvenshez, (én ezt tenném,kerül amibe kerül) és egy nyakleves kíséretében elmagyaráznám neki az elmagyarázandókat,majd feldugnám a seggébe a procit,hogy had görbüljön még jobban az a sok lábacska. Majd ha nincs pénze akkor elhoznám a vinyóját amit vett belőle.
Amúgy is morci vagyok ,ha pesti esetleg elballaghatok ha gondolod. -
Beszarás. 
Van telefonszáma a kis buzinak, le kellene vadászni. Bár lehet nem ér annyit az egész. -
Vettem egy AM2 processzort az unokatesóm gépébe, így jártam. Bocs az offért. -
zmok #47771 Remélem lesz majd hamarosan elég erős videokártyám, hogy Veletek szánthassam a virtuális eget!
-
zmok #47770 Talán emlékeztetni kellene őket:
- "Szevasztok srácok, hetven évvel ezelőtt véget ért a háború!!!"
Arról mi nem tehetünk, hogy a MINŐSÉGI fölény még mindig a mi oldalunkon van.
-
tothgyorgy #47769 Laca!
Boldog szülinapot!
Kicsit késve, de őszintén.
Nem gondoltam, hogy majdnem egy napon születtünk. Én nov. 30.
53 éves lettem. Nem jó dolog.
A fiam kitúr a gép mellől. Ez sem jó.
Galland tényleg mondta a szpites mondatot. A 104 légi győzelemben benne van. Azzal indokolta, hogy mérges volt a dagadtra, de a messzát jobbnak tartotta. -
Ja:) Az az áldott jó szívem:)
Amúgy kösz. -
Lysandus #47767 Megköszönték, hogy becsületesen viselkedtél, becsületes voltál.
Ennyire félrevezetni őket! :-)))) -
Thank you Laca for being honorable.:)
Ez mit jelent pontosan?
Annyit értek,hogy köszöni de mit is? -
Mivel az ATAG-ban angol, amerikai és kanadai pilóták a tagok, nem félek attól, hogy hagynák szegény vereseket sínylődni a német igában. Majd engedni fogják az air startot (most már a spit II-re persze), vagy teljesen korlátozás mentesen használhatják a IIa-t... biztos vagyok benne, hogy kitalálnak valamit. A németek nem nyerhetnek, hiszen elvesztették a háborút is... -
Hát jó:) Akkor had hulljon a férgese. Csak ennek az lesz a vége,hogy nem lesz ki ellen repkedni,meglásd.És jelen pillanatban csak az Atag ahol 20-60 játékos összegyűlik a nagyvilágból. -
Laca. Ennek van előzménye is. A Spit II többek között azzal az indokkal lett betéve, hogy a németek lövik a földön álló gépeket, és ez miylen csúnyamá', és hogy akkor majd most jól megmutatják nekik. Én is írtam ATAG fórumon, hogy miért nem tesznek be inkább maguknak levegőben indulást, vagy kicsit távoli repteret, ahonnan fedezni lehetne a csatorna mellettieket, esetleg még kiskaliberű légvédelmet is - de nem is reagáltak rá. Nekik Spit II kell.
Most a német kollégák megmutatják meg, milyen az, amikor TÉNYLEG rászállnak egy-egy reptérre. Ahogy anno a 262-est is fel és leszállásnál vadászták le, most a Spit IIa az ellenfél, ami ellen minden morális aggályt félretesznek... de ez az új planesettel kijött térképek első napjától így van, egyesek még poénkodtak is azzal, hogy a vereseknek lassan újabb SpitII-ket kell bevetni fedezni a felszálló SpitII-eseket...
Sajnálom, mert az ATAG tényleg jó szerver volt, de amikor már csak egymás genyózásával vannak elfoglalva, azt a szervert én inkább passzolom. Az ATAG-os srácok legújabb húzása pl a ma(?) estére hírdetett, szervezett bomber mission. Jól is hangzott, de mikor elolvastam a kiírást, ppffhh... 15db E-1 mesza, egy rakat G.50 (nem, nem vicc), és rengeteg német bombázó. Spit és hurriban nincs korlátozás. Mikor páran jelezték, hogy a planeset -khmm- kicsit maguk felé húz, a válasz az volt, akinek nem tetszik, ne repüljön a szerveren. Nos, részemről ezt felesleges is volt mondani. Kapjákbe. -
Szepy2884 #47762 Még utoljára Offolok, aztán mára már befejeztem :))
Ezek nélkül ki nem lépek a lakásból ;)
-
Szepy2884 #47761 OFF
Én sem vagyok egyik sem a felsoroltak közül :), de a svájci nálam már csak amolyan amolyan "back up" mindenes azokra a feladatokra amiket te is felsoroltál. Viszont ha vágásról van szó, akkor csak is a fent késemet használom, mert sokkal gyorsabban és könnyebben előtudom venni kotorászás nélkül, ráadásúl egy kézzel nyitható zárható :))
És bár én is csak ált. szalámi szeletelésre, zsömle vágásra és a zacsis kakaó nyakának hidegvérrel való elvágására használom :))), azért még is jó a tudat, hogy erre is képes :))
A bal felső, az valami átlagos acél, míg az összes többi Spyderco :))) -
amugy várható hogy valaha is lesz olyan élet a servereken mint a sturmonál volt , hogy minimum 50 severen átlag 15-20 játékos volt?
Nálam most 8 servert talál csak abbol 4 en van játékos.
ÉS csak a repka és az ATAG server amin 2nél több embert is látni :( -
Csak tudod hiába vannak mondjuk 10 en a veres oldalról,de képtelenek felszállni,mert 3-4 srác csak ezt csinálja. Na most én meg repkedek fél órát ,hogy találjak egy retkes ellenfelet,már ha összejön. Így mindenki játékát tönkre teszik szvsz. Lehet kicsit beülök hurkányba,oszt csinálok rendet.
-
Ne érdekeljen más fia, borja! A lényeg, hogy mi ne tegyük ezt. -
Apropó.
Atagon szóvá tettem (legfőképp a német oldalnak),hogy nem fair a fel és leszálló gépeket lődözni,mert ha egyesek így folytatják nem lesz ellenfél,mivel elmennek máshová. Csúnyán kiröhögtek.
Szégyellem magam miattuk is,komolyan mondom. -
Felénk meg azt szokták erre mondani, hogy erős ember nem késsel ját :) -
Szepy testvérem:) Én sem nem kommanó,sem nem vadász ,sem semmi ilyesmi nem vagyok:XD elég nekem a svájci ,azon van minden ami kellhet. És jól jön az néha ,mint már tapasztaltam néhányszor:)
Az a picike biztos jó,de dugót nem lehet vele kihúzni pl:) meg ilyesmiket:)
A svájci ollója például fenomenális. Azzal manikűrözöm:) Olyan mint a beretva,pedig van használva és nem is egy mai darab. -
Szepy2884 #47754 "Tudod mi a röhej. MacGywer hatására hordok magamnál mindig egy ilyet:)"
Tudod mi a röhej? A Victorinox hatására hordok magamnál mindig egy ilyet
Imádom a svájcit is, de a Delica mellet csak egy játék késnek tűnik gyerekeknek :))) Akinek van ilyen "pókja" vagy ismeri a VG-10-es acélt az tudja miről beszélek
-
Én már használtan vettem,nem tudom mennyi idős lehet. Nálam kb 2 évet volt,teljesen jól működött,gázkaron lévő nagy tekerőnek volt egy kis kontakt hibája,de szétszedtem,meg a potiját is és egy kicsit kijjebb hajtottam az érintkezőjét. Azóta jó,viszont a kis tekerővel is meg kellene ezt ismételni,csak én nem foglalkoztam vele,mert nem használtam.
Az eladás oka az,hogy lecseréltem egy másik joy-ra. -
Sőt! Biztosan érdekelne, ha olyan állapotban van.