IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Laca. Ennek van előzménye is. A Spit II többek között azzal az indokkal lett betéve, hogy a németek lövik a földön álló gépeket, és ez miylen csúnyamá', és hogy akkor majd most jól megmutatják nekik. Én is írtam ATAG fórumon, hogy miért nem tesznek be inkább maguknak levegőben indulást, vagy kicsit távoli repteret, ahonnan fedezni lehetne a csatorna mellettieket, esetleg még kiskaliberű légvédelmet is - de nem is reagáltak rá. Nekik Spit II kell.

Most a német kollégák megmutatják meg, milyen az, amikor TÉNYLEG rászállnak egy-egy reptérre. Ahogy anno a 262-est is fel és leszállásnál vadászták le, most a Spit IIa az ellenfél, ami ellen minden morális aggályt félretesznek... de ez az új planesettel kijött térképek első napjától így van, egyesek még poénkodtak is azzal, hogy a vereseknek lassan újabb SpitII-ket kell bevetni fedezni a felszálló SpitII-eseket...

Sajnálom, mert az ATAG tényleg jó szerver volt, de amikor már csak egymás genyózásával vannak elfoglalva, azt a szervert én inkább passzolom. Az ATAG-os srácok legújabb húzása pl a ma(?) estére hírdetett, szervezett bomber mission. Jól is hangzott, de mikor elolvastam a kiírást, ppffhh... 15db E-1 mesza, egy rakat G.50 (nem, nem vicc), és rengeteg német bombázó. Spit és hurriban nincs korlátozás. Mikor páran jelezték, hogy a planeset -khmm- kicsit maguk felé húz, a válasz az volt, akinek nem tetszik, ne repüljön a szerveren. Nos, részemről ezt felesleges is volt mondani. Kapjákbe.