91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Black Sabbath
Az előző eredetije Adele - Rolling In The Deep az egyik kedvencem.:)
De a kis csaj se kutya. -
artivizsla #47830 Ezt nem tudná valaki letölteni ? Nekem egy halom hülyeséget dob fel.
FW-190D -
Óóóóóó, amikor még rejtve-fedve jártunk ricse koncertre.... a várost meg ellepték a seriffek :D
-
artivizsla #47828 Boldog gyerekkor ! -
zsír
de ez is jó:
-
artivizsla #47826 Jobb, mint az eredeti ! -
bucsher #47825 bocsánat, én se egyenesen melóból jöttem tegnap :) a záró ballonokra gondoltam ja, köszi. -
"Szerencsére" letört a 2. EVO-m lőbillentyűje is a célkeresztben egy totál gyanútlan,mit sem sejtő spittel.
-
Johann Wind #47823 Ez záróléggömb vagy megfigyelő léggömb lehet?A megfigyelő ballon légigyőzelemnek számított míg a záró ballon nem.Sztem záró. -
Solt #47822 Akkor megnyugodtam... kezdtem félni, hogy rossz mértékegységet választottam tegnap! :D -
-
Szepy2884 #47820 
-
Én is kamilláztam, de aztán rájöttem, hogy nem Neked szólt. Lényingrádos képen vannak "lufik".. -
Solt #47818 Még hat az esti pálesz, így nem nagyon vágom, hogy milyen lufikra gondolsz! :) -
bucsher #47817 mik azok a nagy lufik? :) -
artivizsla #47816 Sziasztok !
A TS/Luftwaffe mappába felraktam a II. Vh.-s típusismertető füzetek maradék részeit, amiket be tudtam szerezni.
Yak Fighters
Ju-88 I.
Ju-99 II.
Spitfire
Mosquito I.
Mosquito II.
P-51 Mustang
Közben találtam egy II. vh-s filmet, Leningrád ostromáról.
Attac on Leningrad
Képek -
Solt #47815 Írok neki én is! :D -
Hát részvétem Sanyo, remélem jól fog végződni a dolog -
Kösz uraim, szólok ha van valami. :) -
Nem kell nagy feneket keríteni a dolognak,el magyaráztam neki "KULTURÁLTAN"
,hogy Sanyó egy rendes ember és nem illik ilyet csinálni,és értésére adtam,hogy sokan mérgesek ezért. Csak a poén kedvéért írtam le mit írt,de kétségem sincs ,hogy a lelki terror amit használtam meghozza gyümölcsét:) Gondolom most nyugtalan egy kicsit:)
-
zmok #47811 Nekem nincs jogosultságom fegyvert használni,... de egy vezérműlánccal megváltoztatnám a személyleírását!
-
Válaszoltam is :) -
Pogi! Privátod érkezett! -
Lebowski #47808
-
otiq #47807 Nekem az igazolványomon ott van hogy fegyver viselésre jogosult. Attól még nincs fegyverem. -
Van RPG raktáron, ha kell :D -
Glo #47805 Nekem viszont van vadászpuskám, és 200-ról pontba lövök.. wehehe..
-
Glo #47804 Iskolás, és jelvényszáma van? Mi a tetü? Cserkészjelvénye van? :D
Fegyvert használni meg max a rendőr jogosult. Aki meg rendőrnek adja ki magát, pedig ugye nem az, az bűncselekményt követ el. Közöld ezt vele Laca :D
Max fegyvertartási engedélye lehet, de sztem csak youtube-on látott fegyvert.. -
otiq #47803 Úgy látszik az "Ég Urai" kiadója rájött, hogy a második világháborús repülőkből több fogy. A mostani (20)Spad XIII után (21)Hurricane IIb, (22)BF109-F4, lesz egy (23)Szu-27 mint kivétel, (24)Messerschmitt Me 262A, (25)BF110 G-4.
Francba, nincs ennyi hely a polcomon. -
Nagyon vigyázz,lehet veszélyes.:)) -
Ez tuti egy kis
.
Hol szerezte a jelvényt? Május elsején lőtte a búcsúban? :D -
Ez de lol! -
Válaszolt a gyökér a privátomra:))))
Aszongya ez meg ez a jelvényszáma és jogosult fegyvert használni:XD
Jesszus atya úr isten.
Levelezünk még egy pár kört asszem,de vissza fogja utalni a pénzed:)) -
Oké. -
zmok #47797 Szerintem meg ez! 
http://www.fotocommunity.de/pc/pc/display/23553148 -

-
Sanyo, ha elmondod a postázási címet akkor megkeresem, sőttelhet még ismerem is a kis b*zit:) bemutatom az öklöm neki úgy is túl sok a szabadidőm:)
de gyébként komolyan tudok neked intézni valamit ha küldesz egy PM-et:) -
Lysandus #47794 Szerintem ez a világ legszebb gépe:
F-4 Phantom
Letisztult vonalak, tört, fogazott szárny, robusztus és elképesztően agresszív, fenyegető és dinamikus külső.
Ui: a legjobb jelenetek a linkelt moziban 4:15-től jönnek. :-) -
Ezzel rengeteget repültem, szerintem még mai szemmel is komoly.
Sanyo: Sajnálom, ami veled történt, nagyon szemét emberek vannak... -
Szepy2884 #47792 Igen? Akkor mit szóltok ehhez?
Akkoriban ez volt az egyik első igazán realisztikus szimulátor. Csak mire kijött, addigra már grafikailag már kissé lemaradt, de SZIMULÁTOR volt az kétségtelen.