91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nem tudom,de nem egy játékos kedvű jószág egyik sem.
Szerintem inkább az van,hogy a piton sem fél semmitől,na meg az aligátor sem. Szétharapni nem tudja csak ha rázza és szétszakad,de azért a kígyó teste csupa izom,valószínű rázhatná egy darabig. Vízbe sem tudja fojtani gondolom. Piton meg tekereghetett rajta napestig ,gondolom max egy jó kis masszásnak érzékelte a kroki:) Így megegyeztek:))
De azért kis mocsok a piton a végén:) -
Glo #48070 Érdekes. Ha vérre megy, akkor valszeg 4-8 darabban végzi a piton.. Játszottak? :) Nem hinném, hogy másképp a kígyó ráment volna a krokodilra.. -
Hatalmas alakítás! 
Hová silányult a mai magyar filmgyártás :/ -
Igen volt. Kinyiffantotta a helyszíni nevezés és az, hogy nem választották szét a profi és a kezdő kategóriákat. Így ütöttem ki pár 8 éves tagot is köztük Hans lányát is. Vigaszdíjul megkapta a megnyert messeres képemet, amit Punyek mester kreált. Az első bajnokságokon volt vagy 40 versenyző csak az Il-2 ágon. Előnevezés volt, így aki rászánta magát az tuti eljött. Helyszíni nevezésre már nem jöttek a népek. Gyakran itt vesztették el a _T tagot a Dongósok. Jó kis összeruccanás volt. Minden magyar század/ezred képviseltette magát +a valós alakulatok pilótái is. Volt amikor a Magyari Béla is kijött. No meg voltak ugye a feledhetetlen eu-kupák. De jó is volt az oroszokkal vodkázni, a németekkel sörözni hajnalig, másnap meg a döntő :D -
Solt #48067 :D -
Indi69 #48066 figyeltem................most megyek mosni -
zmok #48065 Szia! Van egy "jet era" -mod, bár lehet, hogy tudsz róla.
-
Hehe:) láttam már ,úgyhogy nem volt meglepi,de először majdnem gatya csere:)) -
Solt #48063 Ez sem semmi! Mekkora kígyó... még jó, hogy döglött!!! -
Ez nagyon nagy
Hogy kihozták döntetlenre:) -
Off:
Elmentem feladni egy csomagot a postára. Kb 15-ös élhosszúságú kocka alakú papírdobozdoboz. A doboz tartalmát kipányváztam rendesen habszivacs jellegű fóliával, hogy ne sérüljön. A dobozt vastag ragasztószalaggal leragasztottam minden irányból.
A postán lévő hölgynek először a címzés helye nem tetszett, mert nem a jobb alsó sarokba írtam, aztán a doboz kinézetébe kötött bele, aztán hogy miért nem csomagoltam be valamilyen fehér csomagolópapírba.
Mondom neki, hogy minek, nem Karácsonyi ajándékot küldök.
Kérdi, hogy nem szoktam csomagot kapni? Hát nem szoktam, ha kapok véletlenül, akkor sem a csomagolást nézem, egyébként meg inkább csak sárga csekkeket kapok.
Na ettől kész lett :)
On:
-
Johann Wind #48060 Mostanában nem rendeznek szimulátoros bajnokságokat vagy csak én nem hallok róla hogy rendeznének? Régebben lehetett olvasni ilyen bajnokságokról pl. a Jetfly-n is, mostanában viszont nem. -
Johann Wind #48059 Ez póni.Csak összement. -
Johann Wind #48058 Ez nem semmi egy sztori.:D Csóri gyereket meghívtad egy nyaklevesre:D
Te Laca én nem szívesen lennék a haragosod.:):D -
igazából nem is kell végighallgatnod, ezen már túl vagy, csak az idézet forrásaként tettem be.. -
Majd hallgasd meg egyszer Veres Pál néhai szexológusnak, egy laktanyában felvett híres előadását! (hosszú felvétel)
Ide vágó rész:
(apa mondja) "Kis pöcsös fiam van, végigbassza Zala megyét! Ha lánya van: szétrúgom a valagát, aki a lányomhoz nyúl!"...
18-20 évesen már késő nevelni, előtte kell megtanítani rá, hogy kerülje el a balfék alakokat.
-
Kicsit vitézkedtem az Atagon:) Belekötöttem egy hurri géppárba,az egyiket Pk ra tettem,a másik nagyon elhivatott volt ,jól el is talált ,volt már olaj a szélvédőn,némi piros köddel megspékelve,de nagyon akart a kollega ,oszt nullán csak belecsapódott a jó édes anyaföldbe a nagy igyekezetében.
Káromkodott majd kilépett:)
Szerencse is kell ehhez:)) De mint tudjuk az a bátrak kiváltsága:XD
Hogy kis repülésről is szó essék:) -
hát igen, az il2-ről már nem tudunk újat mondani, most már csak a nosztalgia maradt :)
szerencsére pont abba a korosztályba tartozunk amelynek ez a játék volt a meghatározó, és valljuk be azért örök kedvenc marad, legalábbis nekem biztosan
nagyon sok kellemes órát szerzett nekem, sok barátot adott, akik között sok külföldi is van
igen. ez a "játék" össze tud kovácsolni
azért nem sok ilyen van és ezért úgy gondolom hogy hálásak is lehetünk...
-
Kérlek szépen mindent tudok a töltött káposztáról:)
Nálunk tilos,ismétlem tilos darált húsból készíteni,csakis késsel apróra vágott dagadó és kolozsvári szalonna képezheti a töltelék hús részét.
Ennek az az előnye,hogy nagyon laza ,omlós lesz a töltelék,persze az is kell,hogy 6-8 órát főjön. Van hozzá kimondottan 4 főzőlapot eltakaró kondérunk:)) ez csakis eme étekhez használható.
Ha bele gondolok amúgy nem egy bonyolult étel,de én ölni tudnék érte:))
Sógorom aki "élsportoló" volt fotbalista:)) és mikor össze került a hugival ,elszörnyedve nézte a műremeket ,ő is ezeken a magokon meg ilyesmiken élt,de aztán rászokott:)) Karácsonykor mikor együtt a család az egy kabaré,amit a férfinép lerendez a töltött káposztával. Anyám meg áll csípőre tett kézzel és mindig megjegyzi,hogy ez volt az utolsó ,hogy elkészítette,mert ő már öreg és nem bírja. Mindenki bólogat ,de nem vesszük komolyan:)
Székely barátom:))
Lévén anyai nagyatyám székely, így a receptúra nagyban azon hagyományokat is követi,kiegészítve másik nagymamám receptjével. Anyám valahogy vegyítette a kettőt és ez maga lett a csoda.
Ellenben nyáron készülök meglátogatni a környéket,és ígérem valahogy útba ejtelek:) -
Ha a tőtöttkáposzta a kedvenced, el kell gyere hozzánk... megéri.... -
Hehe. Ez már volt, de nem baj, mert a Magyar filmtörténet egyik meghatározó műve A Szindbád. Szerintem. Latinovits meg a maga nemében utolérhetetlen, felülmúlhatatlan és pótolhatatlan! Imádom nézni ahogy játszik és imásom ahogy verset mond!
Édes jó anyám szokott csinálni ököruszály levest. Na az valami eszméletlen jó kaja!!!!!!
Érdekes, hogy a rántott disznóhúsért nem vagyok annyira oda, de a többi az jöhet. Hurka, kolbász, tepertő, disznósajt, akármi :) De nekem azért a marha a favorit.
Az hagyján, hogy a tőtöökáboszta az Istenek eledele (kétszer melegítve), de én még elkészíteni is tudom :) Édes jó anyám megtanított rá.
-
Hogy megalapozzam a hangulatot :) -
Jól mondja kolkega:)
Kiegészítve azzal ,hogy részemről mindegy miből van, lehet marha avagy disznó is:) Egy jó orja leves és már megbékéltem a sorsommal. Ugyi most jön a töltöttkáposzta, ami nekem az első számú kedvenc,képes vagyok hetekig minden nap ,minden napszakban csak azt enni. Mondjuk anyucikám készíti a bolygó legjobb töltött káposztáját,ijenkor kb 60 töltelékkel csinál amik bő férfi tenyér nagyságúak.Hál istennek nejem is megtanulta már ,de akárhogy igyekszik még nem az igazi.:)Ha ezt megjegyezzük, mindig bedurcizik. -
artivizsla #48048 Először egy kis segítségért néztem be ide, aztán bele-bele olvasgattam a fórumba, majd én is így lettem vele, mint te, hogy napi szinten olvasgatom a fórumot. Először nekem is feltűnt, hogy az OFF témák után elmaradt a megkövezés, kitiltás, mint ahogy a fórumok többségén ez bevett szokás, nem is tennék be ide idézetet erről, olyan gyakori dolog ez, hogy mindenki találkozott már biztos vele. Aztán, mivel a repülésről keveset tudnék írni, de azért a kommunikációt valahogy el kellett kezdeni, kapóra jött LeonSilver hivatásos múltja, aminek kapcsán a sorkatonai történeteimet kezdtem előhozogatni. Három dolog történt. Egy, nem lettem kitiltva, kettő, úgy vettem észre, hogy nem csak nekem esett jól meglepő módon a megszépült emlékeket felidézni, de a legjobban az esett, amikor valamelyik fiatal arra biztatott, hogy ne hagyjam abba, mert számára ezek az új dolog felettébb érdekesek, mivel a kora miatt már lemaradt róluk.
Laca ! A vasárnapi ebédhez tedd hozzá, hogy lehetőleg tyúkuhuleves legyen. Régebben nem értettem, hogy miért ez a csúcs leves, de 40 felett egyszerűen megőrülök érte, főleg a másnapiért és rohadt durcás tudok lenni, ha esetleg nem ez van tálalva délben. -
artivizsla #48047 Pest mellett lakom, most lett kész az emelet. Nagy nappali, bútor nincs, de padlófűtés az van, a derék alá valót meg megoldjuk, kaja és a fuvar nem gond.Pest és Fehérvár sem, a kettő között lakom.
A Mig-21-est elnézve, most mér az IL2-vel is lehet hidegháborúzgatni azért.
Az IL2-höz a 4.11-es patch mikorra várható? -
artivizsla #48046 Kicsi alacsony és asztalos volt a szakmája, amúgy 85-86-ban a felderítőknél szolgált. Ha mind ez stimmel, akkor üdvözlöm az öreget! -
Zoli105 #48045 Üdv mindenkinek ! No egy újabb csodával bővűl az il2 ! :D
-
Nekem legalább tavaszig semmiképpen nem jó. Utána majd meglássssuk.
De nyáron például el lehet jönni Szombathelyre a karnyiválra. Mintha valaki mondta i8s volna, hogy szokott jönni.. Csak már nem tudom ki. -
Hehe nem tudom hány éves a lányod, de ez alapján én tuti elkerülném... Amúgy a mai "fiatalok" teljesen meg vannak szédülve... Munkámból kifolyólag én is nap mint nap látom... :/ -
Egy próbát megér. :) -
Szepy2884 #48041 Istenem, hányszor elterveztük már ezt... -
:D :D
-
Jó lenne pár sört ledobni valamikor, mit gondoltok? :) Január eleje, hétvégén? Elmegyek Bp-re, de jöhettek Fehérvárra is, csak az elhelyezéseteket kellene megoldanom valahogy. -
Ezt meg mi köszönjük. :) -
:) Köszönjük! Azért a RoF se piskóta. Gondolom. -
zmok #48036 Nem szoktam sűrűn ide írogatni, de minden reggel az az első, hogy benézek "IDE"!!! Az ISTEN áldjon meg Mindenkit, aki ide írogat,
egy húron pendülünk.
A legcsaládiasabb fórum az SG-n. Köszönöm! -
Fürtös #48035 Kisvárdi! Kérlek alássan:D Korodból ítélve lehet a faterom volt?
-
:D -
Rajtunk múlik milyenek lesznek.
Amit látnak ,gondolom az lesz az értékrendjük.
Én is ezt láttam otthon,pedig gondolom ránk is mondták ,hogy ezek a mai fiatalok:) de aztán csak rendes emberek lettünk.
Nálunk pl nem lehet olyan,hogy vasárnap ne pontban 12 órakor üljünk le az ebédhez ,teljes családdal.(persze ha valaki dolgozik az más)
Tudják rólam,hogy olyan hisztit csinálok ha ez nem így lenne:)
Minap nálunk aludt a fiam egy csaja (fogalmam sincs ki ő) ,na szóval beszólok a szobába ,hogy jöjjenek mert tálalva.
Kiscsajszi meg ,hogy hát ő nem ,meg nem éhes ,meg mitököm.
mondom neki,hogy hölgyem,a nejem egész délelőtt főzött ,nálunk az a szokás ,hogy aki itt van az leül velünk az asztalhoz és ebédelünk. Ha ez nem tetszik kiskegyednek ,hát lehet eltolni a biciklit de izibe.
Mondjuk erre csak kijött. Még hogy én vagyok paraszt. Azt a mindenit:) -
ezekkel én is így vagyok
hiába, másik generáció...