91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ezt csak neked Leon:)
-
Ááááá. Én is nagy HOBO rajongó voltam, vagyok! Koncertek, kitűzők, Földes által aláírt farmer mellény :)
Bill meg szerencsétlen, hogy ide született. Ha ámedikai simán kurva nagy sztár lehetne.
Azért a Zöld, a bíbor jobb úgy ha nem egyedül énekel.
-
Mit találtam!!
-
otiq #48829 Kőbányai művölédési házban volt vetítés, a Kopaszkutya 2-t adták és utána ott volt Bill, Póka Egon, a rendező, a producer. Lehetett tőlük kérdezni. A nézők átlagéletkora olyan 55 volt. Jó volt, adtak retro kőbányait meg pogit is. :) -
-
artivizsla #48827 Papa01, ment a válasz.
-
messerharcos #48826 Savas, a térképen acrománál kivolt irva hogy reacon, secondary objeckt. Erre nyakamat tenném. A furcsa csak az volt hogy ez félúton volt. Arra kérlek majd, ha te is fennvagy és repülsz épp fibowon, hogy átmegyek mondjuk én 3-unk közül a küldi elején a te chaneledbe ugyis van 5 perc min mire mindenki nyomja a flyt és megkérlek segits nekünk értelmezni mert vagy mi vagyunk hülyék vagy tényleg elirták. Esetleg vezess minket megint ha épp nem vadászkodsz. Nem akarom hogy miattunk bukjuk a wart. Köszönöm előre is a többiek nevében is! -
A 25-26 .perctől nézzétek:) A mai napig visítok a dumán.
Énekest keresünk nem balszélsőt:) -
Lysandus #48824 Billnek elképesztő hangja van.
Egyébként én a Ferót se bántom az X-faktor miatt. Egyszer kérdezték tőle, hogy miért vállalta el. Erre azt válaszolta, hogy egész életében nem keresett annyit, mint amit azért kínáltak. Nem sajnálom tőle. És a mai napig nyomja a koncerteket is. -
Miről beszélsz? Együtt ittunk a téren a padokon.
Hobó egyszer megkérdezte tőle ,hogy mi van alufelnit vettél.
(fém mankóval jött)XD
Na őket a mai napig tisztelem!!!!!!!!!!!!
Ja ! És az a hang ugye amivel rendelkezik!!!
Pedig nem is volt akkor X tököm tudja milyen faktor.Meg a nép hangja vagy mi. -

-
Lysandus #48821 Egyénként csak hogy én is csatlakozzak a nyugdíjasklubhoz. :-D Emlékszik még valaki erre boldogult kamaszkorunkból?:
-
Glo #48820 Vegyetek track-et, aztán visszanézve meg lehet nézni merre kódorogtak a célok.. -
De a célokat nem találtuk meg. Se Fecska, se mi. A célpont felett voltunk, de semmi se volt ott. -
Glo #48818 Ok,köszi!
Este jövök, remélem nem törik el a lábam focin :) -
Akkor, hogy képben legyél:
Első küldi:
SUM Acroma, nem pedig Tobruk, a SUM senkinek sem sikerült.
http://fighting-irish-barbarians.org/rep/rep_00195.html
Második:
SUM Acroma, egyedül Thunder-nak sikerült a SUM, a szektor bevették a vörösök. Nem dobtatok ki semmit a Stuka-val.
A SUM sohasem másodlagos!!!!
http://fighting-irish-barbarians.org/rep/rep_00196.html
Harmadik:
SUM El Adhem, senki sem vitt SUM gépet, a vörösök bevették a szektort, a küldetés bukta.
http://fighting-irish-barbarians.org/rep/rep_00197.html
A brief-et mindíg olvassátok el figyelmesen, és nem árt ránézni az oldalon a mission manual-ra sem, csak hogy képben legyetek.
A Front MAP -ot mindíg nézzétek meg, a körök nem véletlenül vannak! -
artivizsla #48816 Mondjuk, itt sem spóroltak az anyaggal.
Laca ! Visszatérve a koreai lányokra, lehet, hogy még jobb is így nekik, mert a diktatúrákban az elnyomó gépezetet legalább ellátják rendesen, azért nekik nem volt ki az oldalbordájuk, így legalább ők kapnak kaját rendesen, de azért a vége felé a rózsaszín lufikat tartó férfiak nem kaptak nevetőgörcsöt jókedvükben. Mintha temetésen lettek volna. Nem lennék meglepve, ha már egy munkatáborban nyomnák az igát. -
Igazán nincs mit:) -
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1003898951&no=48600 -
Lacusch69 #48813 Anton Fókán érdemes használni; Dorán, Messzeren nem. -
Lacusch69 #48812 Mijki bakker, kemény vagy, mint Horváth Éván a szopóráncok... -
otiq #48811 Én csak ott használom a prop pitch-et ahol muszáj mert nincs automata (pl. Bf-109 E3). A kérdésed miatt eszembe jutott nekem is egy. A Clodban nem tudom finomítani az elevator trimet. Az il-2ben jó kis csúszkák voltak és így nagyobb trim tekerésnél is csak kicsit mozdult. A Clodban meg tized millimétereket kell mozdítanom a trim tekerőn az x52-n, különben már sokat ugrik. -
Ez jó volt Miki fiam:))
Lehet felteszem az IL2 őt és ezért kihívlak egy 1vs1 re:)))
Á csak vicceltem:) -
Lebowski #48809 Touché :D -
Azért, hogy ne fagyjon le a telefonod, amikor belépsz az SG-re. 
-
Glo #48807 Melyik il2 kiegészítőket kell most használni? Mert akkor felteszem, és este jövök én is játszani! A War-nak van valami oldala? -
Miki fiam:)
Átesel a ló túloldalára :XD
Mért minden hozzászólásod ilyen Spoiler ben van? -
artivizsla #48805 Az IL2-őt használók körében mennyire gyakori a Prop Pitch használata, ill. mennyivel több hozható ki a gépből, mint az automata esetében ?
A fórum elején olvastam, hogy valaki a trimmelést használja a gép stabilizálásához célzás esetén. Erre van valamilyen bevált gyakorlat ?
Off: Egy politikai cikk, de azért nagyon is érdekes és mellesleg nem is túl hosszú. -
messerharcos #48804 vadászbombázó pilótűk vagyunk elsődlegesek a földi célok. A gond csak az volt, ott volt az oldási jel az öböl közepén a mappon de az öbölben egy árva ellenség se volt se máshol, mindenhol csak baráti egységek. Mi pont oda repültünk ahova kelett else lehetett téveszteni a tobruk mögötti öblöt. Semmi se volt ott csak 2 tomahawk -
Lysandus #48803 Mi ebből a tanulság? Ha van F4 akkor azt kell vinni...
Bombert csak akkor érdemes vinni, ha van aki megvédjen illetve letisztítsa előttetek a légteret. -
Remélem befér ide ! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Egy kis tapasztalat FIBOW-ról:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hol is kezdjem. Tegnapi első warunkon, megkérdezték tőlünk(102/1-től), hogy SUM-olunk-e egyet. Azt mondtuk rendben. Elindul a host, beállunk a junkákba, megnézzük a térképet. Mindhármunk szerint a fő célpont Tobruk. Mellékküldetésnek volt Acromában egy recon jellel ellátott küldi. Megvitattuk mit tegyünk, végül a másodlagos küldetésről lemondtunk, túl veszélyes és elsőbbséget élvez a fő küldetés. Felszálltunk, én vezettem a 6-7 gépet számláló Ju-52-es köteléket. Arra mentünk, mint amerre Savas vezetett minket 2 napja. Félsikerrel zárult a küldetés. 1 Ju-52-t lőttek le, de a város SUM-oltuk.
Második küldetés:
Még lobbyban állunk, kaptam egy pager-t, Acroma-t kellett volna SUM-olni. Nézek mint borjú az új kapura, az egész század tisztán látta hogy az csak másodlagos küldetés. Na már mindegy, elnézést kértünk és a következő warra Bf-110-eseket. Hoszt indul, látjuk Ju-87-ek D3-as változatai vannak. Sebaj gondoljuk, beültünk. 100% benya, SC1000es, 2 mp időzítés, nyomjuk a FLY-t indul a játék. Felszállunk, célra fordulunk megyünk a cél felé. Emelkedünk 1800m-en járhattunk. Hirtelen feltűnt 4-5 P-40, a vadászaink sehol se voltak. Kérdeztük hol vannak...szektorokra tőlünk. Mondjuk, hát ezt nekünk kell megoldanunk. Bomba kiold és dogoltunk. Péter egyet lelőtt, egyet megfüstölt, de lezuhant és meghalt. Utánam jött 2db RAF vadász. Egyiket megfüstöltem, szárnyon kopp...zuhanok. Épp hogy cska sikerült kiugrani, de elkaptak. Mondjuk fasza. Zsombor túlélte bolyongott a térképen. Hogy most mi lett vele, arra jelenleg nem emlékszek.
Harmadik war:
Zsombor már elment, mert elmúlt 10 óra. Ketten voltunk Péterrel. Indultunk. Ju-87 D3 ismét. Ugyan azt hagytuk bent mint előbb. Cél Tobruk-nál lévő öböl a map szerint. Tankokat kell kilőni azt írta a mission. Azt hittük, biztos partra szállás vagy hajó bombázás lesz. Felszállunk, elérjük Tobrukot 4400m-en. Körözünk 10 perce, nem látjuk az célt. Nem látjuk a célt. Nem látunk semmit. Hirtelen feltűnt 2 contact. Bomba kiold, dogolás. Volt 1000m magassági előnyünk. Amikor mögém ért az egyik, megfüstöltem. Kivált. Ezután mentem segíteni Péternek. Bementem a 6 órájába, a mögötte lévő Tomahawk-ot, elüldöztem. De Péter motorja már füstölt. Itt ketté váltunk. Én mentem az ép vadászra, ő ment a füstösre. Összeütköztek. Péter szidta is rendesen. :D Én dogoltam a Tomawahk-al, fordulóztunk. A home base-ig üldöztem. Ekkora vissza fordultam és elindultam haza. Nem láttam kontaktot és letettem a gépet. Hát...ha F4-el mentünk volna, 2 killt összekaparunk.
-
Feró Flex #48800 Köszönöm -
:D
Azért mert nem szólok hozzá, még olvasom a topikot ;) -
Johann Wind #48798 Egy nagyon off, de hasznos dolog.:)
Téli madáretetés -
artivizsla #48797 Itt megtalálhatod. Az előbbi cím nem volt jó. -
artivizsla #48796 A Nagy Testvér azért mindent lát ! :) -
Feró Flex #48795 Dark Blue World-höz tud valaki feliratot esetleg? -
Amíg kulturáltan megy a beszélgetés, addig nagyon kevés dolog van, ami nálam kibassza a biztit.
Ez egy kicsi és viszonylag zárt baráti társaság. Miért ne lehetne bármiről beszélgetni?
-
Feró Flex #48793 Igazad van.