91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Feró Flex
    Szerintetek meg-e vegyem?

Rég fáj már a fogam egy ilyenre:O)

Logitech 3D-vel nyomom kb hét éve de bírja.
  • Nohab
    Összetett kérdés. Megtanulni, hogy nem zuhansz le? Elég hamar. Sorozatosan légi győzelmeket aratni? Kurva sok :P

Nekem ilyenem van, de ezt csak komoly szándékok mellett vedd csak meg.

Ami pedig a játékot illeti:
    Itt egy jó leírás.
  • LeonSilver
    Rendesen megtanulni kezelni a gépeket és repülni viszonylag nem sok idő.
    Életben maradni, másokat leszedni? Háát, egy élet ;)
  • V43 1105
    Üdv !

A napokban gondolkoztam, a rég múltban történő próbálkozásaim után, hogy belevágok az repülésbe ezzel kapcsolatban lenne pár ide kapcsolódó kérdésem. Mennyi idő az amíg az ember megtanulja rendesen kezelni a gépeket, megtanul repülni velük? Milyen szoftverek szükségesek a játékban való részvételhez? Mennyinél kezdődik egy alap, kezdőnek megfelelő márkásabb joystick? Gondolok én itt Logitechre például .. előre is köszönöm a válaszokat ! :)
  • mijki
    Velünk(Mester, Fecska és én) jöhetsz waron, azzal megyünk ami jut. Bf-110, Ju-87. A dogolást meghagyjuk azoknak, akik tudnak. :) Bár ma lehet megyek egyet vadásszal is. :)
  • Johann Wind
    Radics Bélával mi történt hogy olyan fiatalon meghalt?
  • Glo
    Akkor ok, nem én lettem núb szobapilóta..

Még a 110-essel meg a Stukkerrel kell gyakorolnom.. A dogolást meg meghagyom a vadászoknak :) Bár ahogy néztem JABo van elég.. mégis dogolnom kell..
  • Glo
    Hali!

F9-et nyomd meg, akkor nem ugrik vissza a célkeresztre. Fokozatmentesen nem tudod állítani.. illetve tudod, csak tanulj meg bal kézzel egerezni :)
  • brendon566
    Hali,
    Valaki véletlenül nem repül hat switch-el?
    Úgy tudtam ebben már ténylegesen ér valamit, de nem tudom megoldani, hogy fokozatmentesen mozogjon a pilóta feje, és ott maradjon ahol hagyom.
    Továbbá, miért mozog olyan darabosan a kormány? sőt még a lapok is..
  • Zpogi
    Örülök,hogy visszatértél ;) ,kár hogy elmentél tegnap,mert simán befértél volna. Hetti is felrakja a napokban úgyhogy gyűlnek a Zümik ismét,bár inkább CloD-ozni szoktunk Hettivel,de ezt az afrikai érát nagyon szeretem és kikellett próbálnom.

Egyébként meg hamar belerázódsz úgyis és valóban változtattak egy kicsit repmodellen,mikor tesztelgettük én is felháborodtam a G2 elgyengítésén.

Viszont egységben az erő,ez tegnap bebizonyosodott ismét.
  • Lysandus
    A Muzsikás még mindig a szakma csúcsa. Ahogy Sebestyén Márta is. Vannak akik hajszálnyira megközelítették őket (hál' Istennek!), de behozni sose sikerült...

Itt van például ez a nóta, a maga egyedülálló, elképesztő zseniális hegedűszólójával és Sebestyén Márta hangjával:

• Glo
    Én is ezért nem mertem menni tegnap, mert újra raktam a játékot, és minden beállítást újra kellett hangolni. Még ma, ha lesz időm, nyomulok offline, aztán beszállok az online mókába..

Amúgy ijesztő, hogy mennyit felejt az ember 1 év alatt.. Régebben a bombákat amiket (hozzávetőlegesen) a tankok közé dobtam, azzal a tegnapi próbálkozásaimat nézve örülök, ha egy hangárt eltalálok :)

A dogolásról ne is beszéljünk.. De lehet, hogy ez a HSFX 5.0 mod viccelt meg, mert mintha a G2-t se lehetne úgy tépni, mint UP2.1-nél.
  • artivizsla #48900
    Erre gondoltál ?

Dark Blue World
    Magyar felirat

• VO101Tom
    Ne accountot adj meg (illetve megadhatod azt is akár), de van minden fájlnak egy elérési útja, azt a tulajdonságaiknál látod. Azt a linket elküldve le tudják tölteni.
  • artivizsla #48898
    Elnézést mindenkitől a rossz feliratért. Nem figyeltem és rossz feliratot szedtem le. A jó feliratot feltettem a TS/SG/Luftwaffe mappába. Kipróbáltam, működik, jó az időzítése és a megfelelő a fordítás is.

Most töltöm fel a shared-re- Tom. Ha kész a feltöltés, elég, ha az én accountom elérését adom meg a letöltőknek ?

Itt van a borítója.
  • Zpogi
  • Zpogi
    Köszönöm Tom majd meg nézem.

Artivizsla:lehet hogy nem is jó ez a felirat mert ez csak Dark Blue és nem Dark Blue World.

Tegnap csatlakoztam Savasékhoz War-ozni a FIBOW-on. Iszonyat jól esett nagyon jó volt,bár kicsit nehézkesen indultam. Felszállás közben konstatáltam,hogy több kontrollom nem jól van beállítva így az első küldim a földön végződött törött szárnyakkal.

A második már jobban sikerült. Rögtön felszállás után megtámadtunk 4 db P 40-est és le is lőttük őket,nagyon jól összedolgoztunk(Döme,Savas és én,volt a rajban egy külföldi srác is felszállásnál,de nem tudom,hogy velünk jött-e). Össze zárkóztunk és emelkedtünk tovább,ekkor kiszúrtunk 2db Spit-et az egyiket leszárnyaztam és fordultam,hogy besegítsek a másikba is,ám ekkor minden előjel nélkül kilépett a játékból.

A harmadiknál 110-essel mentünk(Mester,Mijki,Savas és én),Tobrukot kellett támadni,ám fél óra repülés után ismét kilépett minden előjel nélkül,nem kicsit lettem ideges.

Ezzel a hibával találkozott már valaki vagy tud rá valami megoldást?
  • artivizsla #48895
    A feliratot azért megnézed ?

Steam hírek.
  • VO101Tom
    Passz. Stingray pár hónapja járt körbe a szobákban, asszem Pogi és Savas is ott volt akkor, kérte, hogy pucoljuk ki a TS szobákat, mert ha ellenőrzést kap a rendszergazda srác, akkor megszívja. Ez azóta is érvényben van, ezért nagy, vagy jogvédett tartalmak megosztásához ne használjátok a TS-t.

A 4sared teljesen jó ilyesmikre, és még azoknak is megosztható a link, akik nincsenek a TS-en.
  • artivizsla #48893
    Ez hasonlít arra, mikor a gimiben a lányos osztályba valahogy besoroznak egy-két fiút is tévedésből. Jó, hogy tanulniuk kell a fiúknak is, de ha ügyesek, valami hasonló vár majd rájuk a négy évben. Mondjuk, nálunk fordított volt a helyzet a 20 fiúra jutott két lány, amiből az egyiket lestoppolta az egyik ügyeletes szépfiú, a többieknek pedig ott maradt az Ágica, aki viszont nem volt egy szégyenlős lány, a mi nagy szerencsénkre. Mondjuk lehet, hogy ez is közrejátszott abban, hogy az 5 éves érettségi találkozón szembesültünk avval, hogy Ágica nem az iskolarendszerű oktatásnak megfelelő szakmájában helyezkedett el, hanem amit "ezen kívül" tanult. Egy-egy osztálykiránduláson itt tényleg volt vállveregetés a fiúk között, hogy "..jó a csaj, ki van próbálva..." Fiatalság, bolondság, de ha egyszer lejutok majd Pécsre, ahol azóta sem voltam még, Ágica is eszembe fog jutni, mert nekem onnan nem a török megszállás tárgyi emlékeinek a látványa a legnagyobb élményem. Ez van.

TS/SG/Luftwaffe mappában a film mellett. A repülős füzeteket levettem a helyfoglalás végett. A film egyébként maradhat a TS-en?
  • VO101Tom
    Felirat file hol van? Megnézem a 720-as HD-re rátehető-e...
  • artivizsla #48891
    Tom, ha már úgyis benne vagy, nem javítanád ki a felirat időzítését ennek a filmnek ?
  • LeonSilver
    Egy igazi kuriózum és befejeztem (egyelőre)

Ezt még valamikor 200 évvel ezelőtt hallottam/láttam a Juhász Előd féle butikban, azóta kedvelem (mondjuk a fasza countryt azóta is, de ezért nem minden szemetet)

Kenny Rogers: Planet Texas
  • VO101Tom
    Nemtom ki az, aki a TS-re képes volt feltenni Warez könytárat, benne játékokkal, de sürgősen szokjon le erről. A TS szerveren csak vendégek vagyunk, az egyik 77-es srácot qrják meg érte, ha olyat találnak a szerveren, ami illegális!

Azt a mappát töröltem, és aki tudja magáról, hogy tett fel még hasonlót, szedje le sürgősen! Amíg van TS.
  • VO101Tom
    Én egy régi progit használok, Time Adjuster a neve. Megnyitva a txt-t tudod tologatni ide oda az időket, vagy megnyitva mellette a film képkockájához igazítja. Legelső és leguccsó mondatra rámutatsz, a többit közé szinkronizálja. Ez nekem 99%-ban megoldja, akkor van gáz, ha a film fps változik lejátszás közben, de ez nagyon ritka. TS-re felteszem a Dongo szobába.
  • acidrain
    Nem tudtok ti semmit :)))

Ezt nézzétek. ( a zenét le is halkíthatjátok, nem az a lényeg)

• Zpogi
    Artivizsla: Amit linkeltél feliratot a Dark Blue World-höz annak nem jó az időzítése. Erre valami megoldást nem tudtok véletlenül?
  • VO101Tom
  • Nohab
    Amúgy erről eszembe a jutott a Markos Nádas páros. Egyszerűen beszarok rajtuk.

Itt nincs megjátszás, ezek ilyen hülyék. :D

Markos- Nádas Katona dolog 15 évvel késöbb
  • Nohab
    Mondjuk tőlem távol áll ez a zene. Sváb környezetből származom. Esküvőkön inkább ilyet lehet hallani errefelé.

Sajnos mostanában kezd eltűnni ez a hagyományőrzés és az a jó németes világszemlélet. Már csak az erősen fogyatkozó öregek beszélnek svábul. Tanulni a nyelvet tőlük már lehetetlen, ebbe születni kell.
  • Her Laca
    Ez nem kérdés ám.Mármint,hogy ez tetszik e itt akárkinek is. Ez belénk van kódolva ki bevallja ki nem,de ha egy esküvőn pl ilyen zenét hall a jónép mindenki megmozdul lett légyen öreg vagy fiatal.
  • Feró Flex
    Valami teljesen más,Én ettöl örülök meg.
  • repvez
    Én Nem vagyok ilyen nagy rocker , inkább a tuc-tuc felé hajlok, debármit meghallgatok ami jó (nightwish,evenecense)
    mostanába nekem ez a 2 kedvenc:

• Nohab
    A végével megkoronázta az egészet.
  • fecska
    Részemről:

• Her Laca
    Erre ennyit tudok mondani.

Nohab mester.

Ők meg az első 6 ban vannak nálam.
  • Garou
    Üdv!

Inkább csak olvaslak benneteket, de most én is belinkelném az egyik kedvencemet:

Voice of The Soul

Mikor ezt írta Schuldiner mester, már tudta, hogy nem fog meggyógyulni a rákból. Benne van minden, az elején a fájdalom, a végén a csakazértis kitartás.
  • Nohab
    Kellemes hangulatot tud teremteni. Elteszem, még a hasznomra válhat :)

Ezek meg a mostani kis kedvenc lassú muzsikáim:
    Nightwish - While Your Lips Are Still Red
    Nightwish - The Islander
  • Nohab
    Nehezen indult be, de onnan már tetszetős. Átfogom még nézni ennek a bandának is a műveit.
  • Szepy2884
    Erről mi a véleményetek? A csaj elég bénítóan tud nézni a csalánszopott szájával, de a hangja nem semmi