91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Most olvastam 1C-n (álljtólag ez már régi hír, de nekem új), hogy a conf iniben ezt átírni:
ShadowMapSize=5
3-ra elég szép fps növekedést okoz. 1-2 is lehet, de akkor már nagyon ronda az árnyék. Este kipróbálom... -
írjatok a fórumba. Régebben is volt olyan szabály, hogy max 1 lehet a két csapat létszáma közötti különbség.
De ha beül német slotba valami ál-OKL squad, azzal sem tudsz mit kezdeni, ha csalni akarnak, csalni is fognak. Ha meg egyszerűen így jött ki, vagy épp nem akartak várni, és ez az arány ellen a német sem ugat, akkor megint nem tudsz mit tenni. Repülj úgy, hogy neked jó legyen, ha meg bukjátok a mapot... hát istenem, régen is így volt ez :D
-
Ezen kár feszülni. Régen repoltolni sem lehetett ilyen arányú játékot. Ki kell jelölni, hogy mi a napi cél és azt megvalósítani 5 küldi erejéig. Jó nagy sum vagy város elfoglalása. Kicsit olyan ez az egész bellum szerű war, mint magos Déva vára. -
Na látod ,ezért jó a Clod. Nem nézi a frandly killt:) Lehet tobzódni. -
Itt. :) -
Hol?:)))) -
artivizsla #49227 Német Ászok. -
Itt is dolgozik a tablettás bor+fagyálló kombó rendesen. -
Szepy2884 #49225 Te meg mirről beszélsz? :DDD
amúgy az vesse rám az első követ, aki még sosem lőtt sajátot. Én bevallottan stat vadász vagyok. Ha a keservesen összeszedet pontjaimat leredukálja egy frandly kill, akkor én összintén sajnálom ...magamat XD -
Miki Ilyen kemény -
Beszélt valaki mostanság Muhahával?
Állítólag megvette a Clodot. Nem gyün célt repülni? -
Értékelem a hozzáállásod padavan.
Csak keményen.:)
-
Hír? Persze. Majd lesz, majd. Vagy nem. -
sakkay #49220 Valami news a patch-ről esetleg?!
Igen nagy a csend már megint. Jó tudom nem olyan könnyű átírni az alapokat
,na de ez a kommunikációs információzápor...
-
FIBOW-osoknak:
Mit képzelnek magukról a vörösök? Megszoktam nézni a napi report-okat, és a legutolsó csatákat 5v3, 6v3-ban tolják le a vörösök. Hogy égne le a pofájukról a bőr. A Fairplay nekik nem jelent semmit? Így foglalták vissza M15-t, amiért mi tisztességgel megharcoltunk. Alantas kutyák. -
Figyelitek mit csinál a spiti. Fordul szintbe mintha kötelező lenne.
Galland bátyó meg felfele navigál. Már értem miért ez az elfogadott szövi manőver:))) -
Mi a neved a steamen? -
Ezt a szerver üzemeltetője dönti el. Atagon azért van kikapcsolva, mert állítólag laggol a szerver, ha engedélyezve van.
Az 1C-n nyitottunk már páran tiketet erről, legyen egy olyan Skin mappa ahova egyedi skineket letöltve (akár századnak szétküldött skinekről, akár szerver weblapról letölthető skin packról van szó) akkor is betöltse a progi, ha egyébként a skin download tiltva van. Ha valakinek nincs meg a másik skine, akkor meg defaulttal látja, azt' mindenki boldog. Majd kiderül lesz-e ebből valami. -
XD
Szepy tesónál az se baj ha saját:))) Úgy van vele ,majd a jó isten kiválogatja:)) -
:D délelőt láttam a neved atagon ezért próbáltalak megkeresni, ezért lenne jó ha lehetne egyedi skinnel repülni így nehezebb :S -
Ezt hogy érted? Most nem vagyok az Atagon,de ha ott vagyok akkor sem tudod a külselyéről felismerni lévén nincs skin letöltés,de írsz,hogy vagy a chat ban és felmegyek TS re. Ott pontosan megmondjuk egymásnak a poziciót és összeállunk mint a gec.s bugyi:) -
Laca a gépedet hogy lehet felismerni CloD-ban?
Atagon kerestelek, de nem találtam meg a géped :S -
artivizsla #49211 Engem az sem zavar, ha az egyik a Dunántúlt, míg a másik a Tiszántúlt takarja ki, de még így is nézhetőbb, mint ami előtte megy fél óráig. Mondjuk, a gemenci erdős-bokros vidéket is bevillanthatná már egyszer. 
-
Vagyis tök mindegy, hogy milyen idő lesz, a lényeg hogy jól látszódjanak.
-
Lacusch69 #49209 A csigakettő időjárásjelentésével az a baj, hogy az egész Tiszántúlt takarja Gál Noémi új szilikoncsöcse... -
artivizsla #49208 Én is pilóta akartam lenni, oszt később rá kellett jönni, hogy minden gépnek nem fogják a kedvemért a pilóta fülke tetejét kivágni, csak hogy elférjek.
A bemondókról csak annyit, hogy van az a mondás, hogy nem csak az a fontos, hogy mit mondanak, hanem az is, hogy ki mondja. Mondjuk a csiga tv-n bírom még az időjárás jelentést is, bár annyira nem érdekel a szöveges része, inkább a többi. -
vagy nőgyógyász, de ha nem jön össze akkor kazánkovács :D -
Szepy2884 #49206 Amikor 8.-os voltam és arról volt szó hogy ki hol tanul tovább, vagy mi akar lenni ha nagy lesz, akkor én azt mondtam, hogy én vadász pilóta akarok lenni, de ha az nem jön össze, akkor tv bemondó. Harsány röhögést váltottam ki nem csak a tanárokból hanem az osztálytársaimból is. Nagyon nem értettem mit röhögnek amikor én hót komolyan vettem a kijelentésemet XDDD
De most komolyan! Mi stressz meg felelőség van egy hírfelolvasó munkájában?? Oda áll vagy ül egy szál faszban a mikrofon elé, (mert úgy is csak deréktól fölfelé mutatja a kamera) 'oszt érthetően fapofával felolvassa ész és értelem nélkül amit kell. -
Lacusch69 #49205 Mijki drága, az Il-2-ben két nyerő stratégia van, ha egyedül vagy.
Legalábbis én ezt ókumláltam ki a WarCloudson.
Az egyik a Szepy-Richthofen (Nuke) -féle.
Beülsz egy Fókába, és minél több nagykalibert pakolsz rá.
Szintben, nagyon nagy sebességgel belerepülsz a forgatag közepébe, és (lehetőleg irányváltoztatás nélkül) lősz minden vörcsit, aki csak eléd kerül.
Miután átzúgtál az egészen, jó messzire megfordulsz, és elölről kezded az egészet (csúnyán fogalmazva: vízszintes B&Z).
Így NAGYON SOK ellenséges gépet tudsz lelőni, de esélyes, hogy téged is elkaphatnak. (Typhoon/Tempest utolérhet)
Én egy másik harcmodort használtam. 109K4 vagy 190D9 kell hozzá póttartállyal (vagy a mindenkori csúcs Messzer).
Kb. az, mint amit Laca is ajánlott nemrég, csak egy kicsit módosítva.
Felbattyogsz 8-10ezerre, és szép nagy kerülővel (véletlenül sem közvetlenül) a legforgalmasabb ellenséges reptérhez repülsz.
Annak közelében leereszkedsz 6ezerre (ezáltal kondenzcsík megszűnik), és elbújsz a Napban.
Figyeled a reptér forgalmát, a felszálló gépeknek adsz kb. 40-50s előnyt, majd a nagy E fölény miatt pillanatok alatt utoléred, és lelövöd.
Ha genny alak vagy, a harcból hazatérő sérült, lőszer nélküli gépeket is elkaphatod.
Nem sok gépet lősz le, bevetésenként 1-2-t (nekem 3 volt a legtöbb), de szinte teljes biztonságban vagy. (Persze közben sasolj, hogy nem rádióznak-e össze néhány P47-est, mert akkor tűnés...)
Eredményes? Igen!
Lovagias? Nem!
De a Shitfire-k repmodellje sem lovagiasan van megírva...
-
artivizsla #49204 Nem egy xfaktor,de jó pofák és nézhetők voltak anno. -
Szepy2884 #49203 Épp az első futóműve miatt ME-51D Cobra :DDD -
Szepy2884 #49202 *mondani
számolni :) -
Szepy2884 #49201 +1 :))
Én egy kezemen megtudom mondani hány olyan gépet vezettem, aminek 1-nél több hajtóműve volt, pedig én sem tegnap kezdtem a "szakmát" :) ME-110, P-38, ME-262 meg valami elől-hátúl légcsavaros DO akárhanyas. Tudtommal egyik sem bombázó max jabó. Bombázóban is csak mint lövész ültem valami online baromkodás alkalmából :DDD -
okés, szólj nyugodtan, és felrakom valahová ahonnan lehet szedni -
artivizsla #49199 Köszi, de megvárom az enyémet, mert utána fel akarom tenni a többi közé, hogy más is elérje. Feliratot én sem találtam hozzá, vszeg nem is készült hozzá. Ha esetleg gond lenne a letöltéssel, akkor szólok, hogy mégis szükség lenne rá. Egyszer már lejött, de valami gond volt vele, mert nem lehetett eljátszani. -
ha kell a first light én 2 perc alatt letöltöm neked az ncore-ról, de angol nyelvü és nem találtam feliratot -
artivizsla #49197 "First Light" ügyben felcsillant a remény. Három helyről is elindítottam a dolgot és ma végre ebből kettőnél megindultak a bitek a kedvező irányba. Az egyikbe belenézve, lejátszható a film, tehát úgy néz ki végre, hogy össze fog jönni a dolog. Ha kész, a már szokásos helyen elérhető lesz. -
En meg nyugodtan 3dsmaxoztam:) (azt hittem megint sum lesz)
Nembaj legalabb nekem lesz munkam:) maj ha Tom nyugdijba megy akkor atveszem a helyet xd -
Glo #49195 Azért lassan, de biztosan haladunk előre..
MEg kell tanulnom navigálni.. tegnap mentem egy olyan küldit, hogy 80km-en 20km-t tévedtem az irányrepülésnél :)) A sivatagban valahogy nincs olyan sok navigációs támpont.. -
Ez azért már kellett, az önbizalmamnak :)