91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
x65 eladó
egyszer azért kipróbálnám mit tud il2 alatt -
Szepy2884 #49272 abba add, amelyikben több a csaj :) -
Szepy2884 #49271 tudom jól hogy érteted.
A személyes találkozót meg már annyiszor elterveztük hogy már fel sem hozom.
Nekem is már inkább hétvégente van időm reppeni. De ha jön a jóidő akkor már akkor se :)) -
Nemigazán van lehetőségem játszani, esetleg a szolgálati notebookra ha felteszem az il2-t -
artivizsla #49269 Nem tud valaki infót a gazdagréti Mechatronikai és a ferencvárosi Puskás szakközépiskoláról. A kettő közül kell a fiamnak választani, jól jönne valamilyen személyes tapasztalat is esetleg a döntéshez. -
Nem úgy értettem, hanem hanem személyesen, ivászat, stb... ? -
Jó mindegy, köszönöm szépen. :) -
artivizsla #49266 Írtam ,hogy ehhez nem található magyar felirat, de más is megjegyezte már.
A filmet pont most néztem végig, mondjuk elkelne a felirat hozzá, de ha nincs, akkor nincs mit tenni.
-
Felirat hol van? -
Ma végeztem a vizsgáimmal. Nem kívánok senkinek matek szigót :)
Korábban valaki kért forrást magyar vh-s vadászrepülő taktikákról. Nos sajnos csak németet találtam, de magyarra is átültethető. Igazából újat nem mondott nekem, ezeket használjuk il-2ben is a warokon.
A forrás:
David C. Isby: A Luftwaffe vadászlégiereje (ahogy a vadászpilóták látták).
Kezdő és haladó kollegáknak ajánlom, akik épp virtuális harcaikat vívják. Ha otthon leszek feltöltöm a tartalomjegyzéket. LINK -
köszi az instrukciókat így már sikerül a navigálás :)
Amint vége a vizsgaidőszaknak megyek ts-re is, addig sajnos csak ritkán van időm repülni :S
De most sikerült lelőni egy Blenheimet megy egy BR.20-at :D sajnos későn vettem észre hogy utóbbi saját gép és addigra már a földben volt szegény :S :D -
Szepy2884 #49262 nem dolgozol? -
Nekem is :) -
Nekem minden nap hétvége:))))) -
Johann Wind #49259 Én azt hallottam, hogy a 2.vh. idején az orosz hadi gyárakban úgy ment a termelés, hogy ha a futószalag mellett egy munkás összeesett és meghalt végkimerülésben, akkor a hullát még el sem vitték onnan, rögtön egy másik állt a helyére. Ha ez nem így volt akkor én is hazudok. -
Szepy2884 #49258 hétvégén repülés? -
Apropó, már másodszor kérdem, mikor dobunk össze egy fórumtalit?
Most én is át tudnék ugrani 1-2 napra vmelyik hétvégén -
Nyulat bokrostúl lövik, ugyebár..... Volt egy hasonló cikk, vhol, kínai és amerikai öngyilkos jelöltről:
Amerika - egy faszi beszííva pucéran áll az erkélyen, kijön rendőr, mentő, sürgősségi rohamosztag, stb, 3 helikopter, 20 kocsi, 3 teherautó - 3 óra alkudozás után lekönyörgik a csókát az erkélyről, majd egy pszihiátrián több hónapos rehabilitációs tanfolyamon vesz részt - költség - pár millió dollár
Kína - kiszáll a csóka az ablakba, fenyegetőzik, szidja a rendszert, odamegy a rendőrjárőr a csónakos motorral, főbelövi a csókát, tömegsírva, oszt kész - költség - párszáz jüan, fél óra.... -
Szepy2884 #49255 Két orosz muzsik vágja a fát télen, farkas ordító rohadt hidegben, szibériában:
- Te koma, hol van a füles sapkád?
- Amióta balesetem volt nem hordom!
- Milyen baleseted volt?
- Megkínáltak vodkával és nem hallottam.
-
Glo #49254 Jah, nekik több ideig volt mit a darálóba dobni.
Az oroszokat jól jellemzi ez a hozzáállás, anno mikor a színházi túszejtős cucc volt, akkor is halomra haltak a civilek a bevetett taktikai gáztól, mert az istennek se akarták kiadni az összetételét az orvosoknak, nehogy a következő támadók felkészülhessenek ellene.
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika, ugyebár. -
artivizsla #49253 Hasonló, de mégis kicsit más. Az ifjú Horty a háború előtt kint gyakornokoskodott a Ford műveknél. Tömegtermelés futószalag mellett, meg egyebek. Mikor kitört a háború, tudta, hogy nincs esélye a németeknek, mert amikor ez átmegy egy anyagcsatába, mint ahogy át is ment, végük lesz és ez csak idő kérdése. Mondjuk az oroszok is anyagcsatát folytattak, csak ők továbbfejlesztették a maguk módján és bevezették az "embercsatát" is. Na, ez már sok volt a németeknek. -
Már Sztálin elvtárs is megmondta,hogy ahol gyalulnak ott forgács is van elvtársak.
-
artivizsla #49251 Az oroszok egy kicsit más szemmel állnak a dologhoz. Nem a túszok megmentése a cél, hanem a túszejtők likvidálása, hogy elvegyék a kedvét mindenkinek a hasonló dolgok elkövetésétől. Jah, közben van egy kis veszteség, ez soha nem volt probléma náluk. Azért az tényleg durva, ahogy lerobbantják a busz oldalát. -
Gyere fel a ts re ha repkedsz, segítünk.
Eljössz velünk egy két körre, és egy gyorstalpalón mindent elmondunk.:)
A tájékozódás amúgy egyszerű. Főleg a csatornán. Ugye van 360 fok. Észak 0 kelet 90, dék 180 ,nyugat 270. Na most megnézed honnan indulsz,mondjulk Calais tol, onnan kb 300 fok folkestone. Arra kell menni. Megnézed kb hol vagy és hova akarsz eljutni ,kiszámolod a fokot és ennyi. -
Glo #49249 0:13-nál mivel keni be a busz oldalát ami ekkorát szól? És hogy nem pusztult bele az akinél a cucc volt? Elég nagyot pukkan :D -
Hát van még mit tanulnom :S 2x lelőttek most atagon a spitek, meg vagy 3x sikerült elrontanom a felszállást.
Navigálást a játékban hogy lehet megtanulni? Tudok térképpel meg iránytűvel tájékozódni, de a játékban valahogy nem jön össze, levegőből valahogy másabb mint gyalog. :S -
/off
Ruszki túszmentés...
-
artivizsla #49246 Végre megvan. A "First Light" innen letölthető. Ez már a lejátszható verzió. -
Ez nem lenne egy rossz dolog, ráadásul már bevált a Life for Speed-ben is, ott is csak az látja aki letöltötte a szerverről. -
messerharcos #49244
egyébként nyugodtan linkelj bármit, ebből nincs gond
-
artivizsla #49243 Engesztelésképp elfogadod ? -
artivizsla #49242 Nem gondoltam semmi rosszra. Azért írtam a kommentet a végére, mert szerintem is, csak egy tengerentúli szentimentális válogatásnak gondolom én is őket. Nyilván, máshol, mások meg másfajta top 10-et raknának össze, aztán meg megint mások meg azon akadnának fel. -
messerharcos #49241 nem nem megkövezés volt meg semmi ilyesmi, csak vélemény, ne értsd félre. -
artivizsla #49240 Ezért írtam a kísérő szöveget. Nem kell ezt olyan komolyan venni.
Belehúztak itt is. -
Gyikizom #49239 Neee! :D köszi:) -
Glo #49238 Kattints bele, akkor le tudod húzni egérrel. -
Gyikizom #49237 Üdv! Sturmovikban a chat ablakát lehet valahogyan növelni,vagy valamit kezdeni vele? Abban az egy sorban túl gyorsan eltűnik az iromány.... -
messerharcos #49236 Nem szeretem az ilyen összehasonlitgatósdit általában, utsó linket végig se néztem de látom egybe van benne avenger b-17 meg ki-43...
Nem lehet megmondani hogy konkrétan ez vagy az volt a legjobb egyszerűen nem áll elég teljesitményadat redelkezésre, és nagyon összetett a dolg. Node azért hogy a hurkányt meg a zérót kihozzák győztesnek...Meg belevenni ilyet hogy deffiant meg fulmar. Mindegy. Véleményem szerint az a legjobb gép amit az aktuális pilóta a legjobban érez és használ, vagy az amelyikkel a legnagyobb az esélye túlélni újjoncként is.Vagyis fóka, mustang, tempest, yak-3, la-7, ki-84, amiben van kraft. Most csak azokat veszem ami még légcsavaros és nem valami kísérleti le nem tesztelt gép. Nem állitanék sorrendet mert az érzelmi alapon történne ugyis nem áll elég adat a rendelkezésre, nem vagyok pilóta és eggyikkel se repültem a való életben. Max ugy tudok választani hogy pl il-2 ben mit tudok még a legjobban leghatékonyabban repülni, de annak meg a valósághoz már semmi köze. Ma már az a legjobb gép aminek a legjobb az elektronikája meg a legfejlettebb a rakétarendszere, meg esetleg lopakodó.
-
artivizsla #49235 Top 10 vadászrepülő a II. vh-ban.
Top 10 best vadászrepülő a II. vh-ban.
Top 10 vadászrepülő a II. vh-ban.
Top 15 II. vh-us repülő.
Nyilván erősen szubjektív az összeállítás és nem is az én listám, így a megkövezésemre szánt féltéglákat, kéretik karitatív célokra összegyűjteni !
-
artivizsla #49234 Itt van, pedig én előbb is betettem, hogy tegye bele a...