91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Mindjárt rendbejön az elérés, pillanat. -
Zoli105 #49352 nálam is kéri a fórum banner ezt a szar AdobeFlasht ! :/ -
Glo #49351 Találkozott már valaki olyannal, hogy az AdobeFlash player legfrissebb verziója az újraindítással eltűnik a gépről?
Az MSN kezdett el szórakozni vele, hogy tegyem fel a Flashplayer újabb verzióját. Leszedtem, feltette, ment. Restart után megint kiírta.. most meg már a fórum bannere is kéri. Megoldási javaslat? -
mostani szám
-
Ja a pumaszállás nekem is jelszóért meg névért könyörög.
Juszt se adom meg neki:))) -
artivizsla #49348 Nálam meg a Pcpilot oldal megnyitásakor jön be ugyanez az ablak. -
Ok kösz. -
A pumaszállás ma vagy holnap egy másik szerverre költözik (de gyakorlatilag ugyanott marad, szal minden változatlan marad), nemtom pontosan mikor, Sanyo intézi. Elvileg nem kellene, hogy az eléréssel gond legyen, nekem legalábbis gond nélkül megnyílik most is az oldal és a fórum is. Ha valami zavar lesz az elérésben, azt rövidesen megoldjuk. -
bucsher #49345 kicsit kevés a gombja, de nem rossz. geniusnál logitechnél biztos hogy jobb :) számold meg elég-e neked az a pár kapcsoló meg a két tolókar aztán döntsd el. -
Szepy2884 #49344 engem meg ez:
-
Nekem semmi ilyen nincs. -
Johann Wind #49342 Engem is csak nálam máshogy néz ki, de ide legalább még felenged. -
Johann Wind #49341 Felmentem a pc pilot.hu-ra és azóta azt írja ki hogy vmilyen hitelesítés szükséges és vmi kódot és felhasználói nevet kér ott is és a Pumaszállásra is, utóbbira viszont fel sem enged. Ez mitől van? -
Szepy2884 #49340 srácok én nem akarok belépni a pumaszállásra ahhoz, hogy megnyissam a fórumot :) -
Ez most mi akar lenni?Megnyitnám a topicot,és ez fogad:
-
Johann Wind #49338 Az 1946 Patch-nél mi a különbség a nemzetközi/angol, az orosz verzió és a dedikált szerver között? Melyiket érdemes letölteni? -
Nem. :D -
Szepy2884 #49336 legalább fehér bottal járt? -
Szepy2884 #49335 nekem a gugli mást dobott ki, de most már látom, hogy hazudott. -
artivizsla #49334 Akkor egy másik történet, de nem a katonaságról. Pár éve, amikor a szomszédban is lett internetcsatlakozás, meg számítógép, engem kértek meg, ha valami gondjuk volt számítógépes ügyben, aztán amikor vettek egy digitális fényképezőt, egy jó darabig arról is én töltöttem le nekik a képeket, meg írtam ki CD-re nekik. Most már nem kell, mert a gyerekek kenik-vágják, a szülő még most sem. Szóval, az ember kitalálta, hogy megörökíti az asszonyát toples kiszerelésben, amíg a mellmérete lassan vissza nem nyeri az eredeti alakját, legyen mire emlékezni a boldog békeidőkben majd, amiről persze nem szóltak előtte senkinek. Amúgy szerintem ebben nem is lenne semmi, de amikor odaadták a fényképező gépet, nyomatékosan felhívták a figyelmemet, hogy NE nézzem meg a rajta levő képeket. Basszus, ha nem szólnak, meg sem néztem volna, mert úgyis látjuk egymást eleget... -
bettly #49333 Koszonom uraim,akkor ez marad ,elvegre pont az amit Laca lennebb be mutatot -
Óóóóó, azt még nem is meséltem, amikor úszás-oktatás volt. A többségünk tudott úszni, így mi csak lubickoltunk.
(a Szelidi-tó-hoz jártunk)
Na. Balázsunk állt a parton és magyarázta az úszni nem tudó osztálytársaimnak, hogy ilyen tempó, olyan tempó, lábtempó... de a szeme csukva volt és nem látta, hogy többen már fuldokoltak :D
Kirángattuk őket és az úszás-oktatás mint olyan abba is maradt. -
Szepy:) Az aviator az nem rég vagy új ,abból van egy fajta aztán kész:)
Olyan mint egy messer bot.
-
Szepy2884 #49330 Baz+! Most miattad egyesével jönnek ide a kollégáim, hogy mit röhögök XDDD -
:D -
Szepy2884 #49328 Most melyikre gondolsz az újra vagy a régire? Nekem Cyborg EVO-m van és hibátlan cucc. Csak ilyet vennék, ha kapnék valahol mert nem gyártják.
Szerintem a Saitek még nem gyártott ****-t. Remélem ez így is marad. -
Aszt mondják jó. -
bettly #49326 Sziasztok ,Milyen joy a Saitek aviator ,egyeduli ami van itt minallunk a sok Logitech meg Genius kozott ,tudom hogy nem X-52 ,de erre most meg van a penzem ,majd mig veszek komolyabbat , ugyis csak Il-2-re hasznalom ,,,Koszonom a segitseget
-
Egyébként nem akarok megsérteni senki, nem tudom van-e itt kalocsai, de még egy olyan elbaszott város a moha nembaszott! -
Nem, jó fej volt amúgy. Reggel futva jött be a laktanyába mindig, nem a busszal. A kutyája egy idő után megunta! Komoly!
Aki meg előtte volt, azt úgy hívták (nem kamu), hogy Vén Balázs, mi csak idősebb Vén Balázs őrnagyként emlegettük.
Akkora sztorik vannak róla.... Amikor ÜTI volt, nem adtak neki PA-t, mert valami betegség miatt állandóan csukva volt a szeme, néha nyitotta ki egy-egy pillanatra. Nápolyit tartott a pisztolytáskában :D
Egyszer elkapott valakit, hogy (késésben volt kimeredésről) a kerítésen át akart bejönni. Odahívta magához, nekiállt magyarázni, hogy így rabság még úgy fogda, meg rározsdásodik a fa lakat. A manus meg csak úgy otthagyta, mert miközben dumált a Balázs a szeme ugye csukva volt :D
Az ÜTI szoba mellett volt egy sin darab. meg egy talpfa csavar. Volt egy tábla, hogy "Tűz esetén 5 perc folyamatos sin kongatás" aki festette az vagy direkt vagy véletlenül de elbaszta, és a következőt lehetett olvasni: "Tűz esetén 5 perc folyamatos SIKONGATÁS" :D :D :D -
Glo #49323 Csóró, milyen gyerekkora lehetett :)
Nem állt bosszút emiatt? Az ilyenek hajlamosak a sérelmeikért nagyobb elégtételt venni :) -
Erről jutott eszembe (a kopaszról).
Kalocsán a suliban új testnevelő tisztet kaptunk. Az évfolyam felsorakozott, jött a hadnagy úr.
- Jó reggelt ettársak. Bemutatkozom. Kopsz Mihály hadnagy vagyok
Háááát, 10 percig röhögtünk szegényen :D -
dicsfEnylap már ha a dicséretek és fenyítésekről van szó ;) Az én időmben legalább is így hívták. -
Miután a parancsnokunk hadműveleti központ váltásparancsnokozik, váltás kp helyett, így semmiben sem vagyok biztos :) Egyébként mi volna a helyes? Csak mert tegnap láttam az enyémet és semmi nem volt rajta :D Csak a seggnyalóknak volt bejegyzés. -
Az nem dicsfénylap teeeee, kopasz ;) -
Qrvaanyjukat, ez is olyan mint a 300 kilóval könnyebbre modellezett LaGG-3. Kellett egy évtized, mire rájönnek, hogy hoppá... :( -
1C-n van egy srác, egy kicsit tudományosabban közelíti meg a játékban repülő gépek technikai adatait, mint amit korábban láttam. Tegnap felrakott egy bemutató pdf-et, hogy a közeljövőben milyenre frissíti a weblapját (ez online elérhető "Il-2 Compare" lesz, a http://www.flightsimtesting.com/).
Ha valaha lesz patch clodhoz, akkor részáll arra is. Szerintem qrvajó :) -
Azt mondja:
"Fixed indestructible I-16 parts"
Most már értem, miért ilyen ellenálló a betonfa :D -
Jelenleg harmadik évfolyamos vagyok, hátra van még 3 szemeszter. Az, hogy hová kerül az ember befolyásolja a tanulmányi átlag, a parancsnoki megítélés, a dicsfénylap, és legutolsó sorban (udvariasságból) meghallgatják az ember igényét. -
Nos, nemtom ez kiket érint, de kint van a 4.11 patch Il-2-höz. Gondolom, ahogy a korábbi peccsek, UP3-as il2-re ez nem telepíthető, csak tiszta 4.10.1-re. Ahhoz majd meg kell várni az UP frissítést (állt. 1-2 nap és itt van).