91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
1) egyik kedvenc zenekarom (szigorúna csak Tarjával)
2) az egyik kedvencem tőlük
3) röpcsikkel
Kell ennél több???
-
artivizsla #49512 Kicsit meglepődtem, mert a felirat 2 CD-s verzióban jött először, de a film csak 1 CD-s, de már a probléma elhárítva. Csak jelzem, hogy aki majd meg akarja nézni, a sörrel úgy kalkuláljon, hogy 3 órás a film, a felirat alapján !
Ha a minősége nem lenne megfelelő, akkor megtaláltam 1,3 GB-os verzióban is. ( Ez lesz a 2 CD-s verzió, viszont ez finn nyelvű, svéd felirattal beégetve.) -
bettly #49511 Ma este kaptam meg,meg nem probaltam ki ,majd holnap ,de nallam ott kozepen nem piros hanem fekete es azt hiszem,valami mas kulombseg is van e es a kozott amit gondolom a netten nezted le valahol ,ez AV8R-03,az enyem ,de van 02-is es van a sima av83 ,mar ahogy en is kutatom .A manual angolul van legnagyobb oromomre,nem sokat ertek de csak megoldom en .En ugy nezem hogy van funkcio valto is -
Feró Flex #49510 köszi Mester -
artivizsla #49509 A bitek megindultak szép tömött sorokba lefelé és még a magyar felirat is csatlakozott hozzájuk. A mostani állás szerint, ma 22.00-kor már nézhető is lesz. Ha van még valakinek tudomása hasonló háborús filmekről, ne fogja vissza magát, valahogy megoldjuk, hogy láthassa mindenki. Itt főleg azokra gondolok, akik jól beszélnek angolul és könnyebben fellelik a nálunk nem forgalmazott filmeket a neten, mint pl. a Breszt-i erőd esetében volt.
Természetesen ezt is felteszem a szokott helyre a felirattal együtt. -
Romeo One #49508 A vízszintes bombavetéshez is van ilyen táblázat? -
Lovagias tett! Grat -
Romeo One #49506 Középen a piros üzemmódváltó? A mellette lévő gombok funkcióját váltja? Vagy önálló kapcsoló? -
bettly #49505 Nos uraim,megjott az elso komolyabb joy-om Saitek Aviator AV8R-03 ,vannak ennel sokkabb komolyabbak ,tudom en , de en ennek is orvendek , megeri az osszes Logit. meg thrustmastert , beszelek a kozep kategoriasrol. Annyit szeretnek kerdezni, hogy a rugo alatt levo golyot ami surlodik, idonkent kell-e kenni valami nyavajaval ? Itthon a legfinomabb olajam ami van a varogep , muszeresz,olaj csak nem tudom hogy jo is e, vagy letezik valami mas csoda szer -
Johann Wind #49504 Ez nagyon jó kis film lehet. A videón 1:47-nél a színészen mintha egy magyar 35M típusú rohamsisakot vélnék felfedezni. Sok önkéntesen ill. 2 vadászpilótán kívül és a lőelemzőkészülékek mellett ugyanis igen sok rohamsisakot is szállítottunk a finneknek. A sisakok nagy része viszont nem érkezett meg a téli háború ideje alatt. Ez utóbbi infót most olvastam, akit érdekel a téma az majd utána néz jobban.:) -
Feró Flex #49503 Duna Tv 21.30 Tábornok.
Lengyel film Sikorskiról. -
No ezt szerezzétek be kollegák. -
Solt #49501
-
Feró Flex #49500 Ez jó:
"naon szerettem adát,mert naon jó műsorvezető volt" -
egész nap terepen voltam, nem tudom a telefonszámod, se 3g se semmi nem volt, hanem hívtalak volna
u.i még most is irodában vagyok.... -
Nos urak!
Dagadhat a mellünk a büszkeségtől.
Ma történt az eset,ATAG-on engedtem egy spitet leszállni,a srác 104th_MoGas,igencsak ügyes ,és udvarias is.
Na leszállt és kérdezi,hogy miért nem kaptam pontot érte. Mondom,hogy nem a pont számít. Erre ő hosszasan elkezdte sorolni (webfordítóval silabizáltam a lényeget) ,a magyarok neveit akik előfordulnak itt és mondta,hogy nagyra tartanak minket:)
-
Bakker, már jó hogy nem az irodám ajtajára van kiragasztva
pill most indul a szkájpom
-
Romeo One #49496 Ok, köszönöm a választ mindkettőtöknek. -
Solt #49495
-

Hááát, tényleg vannak akik csak így veszik észre :D -
Lebowski #49493
-
Szepy2884 #49492 Bocs srácok, de a sok képes üzenet mellett elvész az enyém.
-
Solt #49491 No a TX3-ra azt mondták határ eset... érdemes egy picit izmosabbat nézni. Ha nem gond, hogy belóghat a memória slotok fölé, akkor én a Ninja3-t venném! :) -
Ja. Én is fülest használok, meg igazából nyáron szarabb csak. ~70 dodót meg inkább elennék a Gödör-ben :D -
Ok ,ok:) Én háklis vagyok a hangra ,de nagyon. Nekem ne süvöltsön ,ha van füles ha nincs,de mindenkinek más az ingerküszöbje. -
Solt #49488 Semmi baja nem lesz a 80-85 foktól... ;)
Ami nekem kéne kb 34000.-Ft! :D Szerinted?? Inkább legyen hangosabb... bár megjegyzem, amíg a fülesen nem hallom át, kb leszarom milyen hangja van! :D
Arról meg nem is beszélve, hogy a hűtőcsere garancia vesztéssel jár! :) -
85 fokig? Innen kell egyet választani nem is feltétlen a legdrágábbat.
Aprón szokott lenni elég jó árakon. Az a mókuskerék ami a ref kártyákon van egy vicc szvsz,bár a hétezreseken ahogy olvasom már variáltak a lapátokon,hogy csendesebb legyen,de ez nem sikerült azért tökéletesen:) -
Bocsi az Off-ért.
Szolg. közlemény: Peti a PM letiltást vedd le kérlek, beszélnem kellene veled. -
Solt #49485 A referencia kártyák mind egyformák, csak a matrica más rajta... kis venti magas fordulaton... ez a zaj oka! :)) Csinálj neki profilt... 80-85 fokig nyugodtan elengedheted... -
Ippen ezért kell ez a fajta hűtő:)
Ez egy 6970 esen van de a DCII es hűtés az kiváló. Jó egy bálna a cucc vele de akkor is:) -
Volt nekem már Gigabíte kártyám. A tököm tudja már a számozását, de talán 4850. Ugyan islyen buzeráns módon volt megoldva a hűtője. Pontosabban a venti lapátjai. Nincsenek "megdöntve" a lapátok hanem csak güggőlegesen vannak. Jó nagy szar.
Ilyen mint itt. Szerintem emiatt hangosabb. -
Solt #49482 Hmmm... nekem egy 14-s van a ház oldalán, pont a vga-ra fújja a levegőt... jó 10 fokot hozott! :) A hangjával akkor nem fogsz tudni mit kezdeni szerintem... esetleg egy újra pasztázás... az is szokott hozni elég rendesen... -
Annyi a változás, hogy a ventit kívülre kellett tenni, mert a Scythe-től nem fér el bent :D -
-
Van rajta. Még egy régi, 286-os gép tápjából kiszerelt 10 vagy 12 centis PAPST venti ;) Nem is tudom, de 12-14 éves és tökéletes állapotban van. Mondjuk a PAPST nem is 2 forint. -
Ezt most találtam 1C-n :D
-
Solt #49477 Brutális!!! :)
@Leon: Sokat segít a dolgon, ha oldalról ( ház oldalán venti ) kapja a friss levegőt. -
Mondjuk 2014. marcius 22.-ig garos, szóval ... -
Nekem erre a 6950@6970-re kell kitalálnom valamit, mert "jó időben" a gyári hűtés már kicsit zajos. -
Az olajhűtés a legegyszerűbb és leghatékonyabb. Gondolkoztam már én is ilyenen, de egyenlőre nincs rá igény, nincs olyan vasam amit a léghűtés ne vinne el. Ami még tetszik, mert ötletes, amikor olyan házat csinálnak, ahol az alkatrészeket külön "csomagolják", de ezt macerás otthon összekalapálni.