91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • SnowF
    Nincs kieg még, idén tavasz-nyár környékére várható a Zerg campaign.
  • zmok
    Egészségedre!
  • zmok
    Már nagyon várom!!!!
  • bettly
    Ok Laca,termeszetesen igazad van,nincs szo rendelesrol meg fizetesrol,dehat......6 sor meg fel liter szilva palesz utan, tudod te valahogy nem mindig az jon be a gugelbe amire varsz,dehat ez van ez a nap igy jar le,ma egy kicsit el eresztettem a bikat...ez van ,nagyon koszonom a linket,holnap majd letoltom,most valahogy ugy erzem magam ,en vagyok a vilag benaja,
  • artivizsla #50032
    Messer alkatrész.
  • Papa01 #50031
    Parancsolj...
    Egyébként van Rise of Flight topic is... ;)
  • Her Laca
    Mihez nincs türelmed? Bepötyögni a rohadt gugliba,hogy rise of flight?
    Azért ennyire nem kéne, aszondom. De ha akarod megrendeljük neked,ki is fizetjük ,és még játszunk is vele. Azt a mindenit. Ja ki nem kell fizetni:) most esett le:XD Mind1 akkor letöltjük:)
  • bettly
    Kosz Tom,lehet hogy en vagyok a balfasz ,nem kaptam meg a ROF weblapjat,mar nincs is turelmem
  • Her Laca
    Skacok. A starcraft II az most hogy van. Vagyis van e már az alap után valami kiegészítő?
  • Cortevil
    Sziasztok!

Problémám akadt az UP 3 (RC2,3,4)-al. Win 7-em van, és asszem a bitdefender nem engedi elindítani. Külföldi oldalakon nézegettem erről a problémáról, volt leírva megoldás...de nekem ez nem segített...nem tudom hogy van -e valakinek ilyen problémája és esetleg sikerült-e megoldani.

Köszönöm előre is!

További szép napot!
  • VO101Tom
    Az ívelő használatával szűkebben, stabilabban fordulsz, de a sebességed nagyon elkopik. Én nem javaslom. Csak abban az esetben, amikor pl gyertyában kell kitartani, ott segít, később esel vissza. Egyébként az ívelő használata elég lassú, ha gyorsítanod kell hirtelen, akkor a nyitott ívelő nagy szívás.
  • Her Laca
    Ha nagyon muszáj. De mint tudjuk ,nagy sebesség hatásos,kis sebesség halálos:)
  • V Domino #50024
    Megpróbálok jönni én is.

Combat flaps-et érdemes használni?Mik a tapasztalatok?(szűkebben lehet fordulni,stabilabb a gép stb.)
  • VO101Tom
    múlt héten olyan este 7-8 felé kezdtünk...
  • mijki
    Achtung Spitfire!

Jövök
  • DonZorro
    Ott leszek. Időpont???
  • Nohab
    Április 4-én lesz a premier.

• Her Laca
    Én mindig online vagyok:) Sajnos:XD Remélem februártól azért ne lesz ennyi szabadidőm:)
  • VO101Tom

Én megint próbálok péntek estére szervezni valami nagyobb Pumás hiriget, jó lenne ha Ricsis, Dongós, Békás, sg-s kollégákkal együtt ledarálnánk az ATAG-ot
  • mijki
    Gratula! :)
  • V Domino #50016
    Na meg van az első légigyőzelmem ATAG-on.3 hazafele tartó Blenheim-et kaptam el,az egyiket szétszereltem a 20-assal,a másiknak kigyújtottam a motorját kiskalával.Annyira belefeledkeztem a szegecselésbe,hogy megcsapott egy Spit,de egy zuhanófordulóval otthagytam a sunyiba,aztán elegánsan hasratettem a repterünkön futót,propellert szétörve.
  • istikovacs76
    Lassan a CloD is az EVM (ezt vedd meg 999 forimtért)-ben lesz.
    De már jó hír a 3000ft is. Lévén már egy éves.
  • Her Laca
    Na ezt se tudtam:) Bakker ezeket a szimeket megveszem drága pénzen oszt pár év,hónap múlva ingyen hozzám vágják. Ez hihetetlen.
  • VO101Tom
    A ROF már pár hónapja ingyenes! Felmész a weblapjukra, letöltöd (kb 4GB), regisztrálsz, és játszol. Két gépet, egy angol és egy németet teljes felhasználási jogokkal megkapsz (offline hadjárat, online repkedés minden korlátozás nélkül).
    Tehát a ROF-ot nehogy megvedd valakitől!
    Ezeken felül ha kell még gép, azért fizetni kell, de hogy azoknak létezik-e egyáltalán boltban vásárolható dobozos verziója, azt nem tudom.
  • Her Laca
    Rendeld meg innen.
  • bettly
    Ata itt nalunk honnan a francbol lehet a ROF-ot megrendelni,sehol nem kapom meg , a Saitek Aviator joyt is szep fovarosunkbol rendeltem meg,ez a varos kihalt ilyensmikben, gondolok a dobozos verziora
  • bettly
    hogy meg vagy Ata?
  • szekelyland
    Nekem a 4870-esem 85 fokig felmegy.....
  • bettly
    Ajajaj en irtam el,meg egyszer koszonom
  • Vogel
    Nem CPU még véletlenül sem :9 GPU. Van CPU-Z is, de az a procihoz van. Simán GPU temperature név alatt fut a sensors fülön.
  • bettly
    Koszonom ,legugliztam , a CPU -temperaturet kell nezni, nem? 29-30 fok most ,egy oraja csak nettezem
  • Her Laca
    Ja ja. Ezeknek a bálnáknak jó és csendes a hűtésül, de kell nekik a jó ház szellőzés.
  • Vogel
    GPU-Z. Guglizd be. Ez mindent kiír a kártyádról, de azt nem tudja, hogy mennyi az ideális. Annak után kell keresni.
  • bettly
    Sziasztok,lehet hogy hulyeseget kerdek,letezk-e v.fele program,vagy hol lehet lenezni a video kartyat,hogy mennyire forro,mennyi fok,mennyi kene legyen, nincs sok ismeretem e teren, az en kozep kategorias gt-430-am egy fel ora utan eleg meleg mondhatom forro,ezt tartsa konstanton ,foleg amikor egy jatekot jatszom,barmilyen jatekot,2-3 ora utan kikapcsolom es 10 perc alatt lehul egeszen,,,nem is tudom ez igy normalis? Mas gondot nem vettem eszre,ezt kez ratetellel vettem eszre,leszedtem egyik oldalat a gepnek es ugy is hagytam.........altalaban eddig nem nagyon volt szerencsem a video kartyakhoz,annak idejen ujan vettem a gepet ,2 honap utan vissza vittem kiment a vid. kartya, gyari hiba, kicsereltek .kb. egy ev az is kiment,,most tavaly vettem ezt az 1 -Gb-os gt-430-at,,eddig nincs gondom vele,csupan annyi hogy 1-2 ora utan eleg forro,nem tudom mennyire normalis ez,talan kene gyujtsem a penzt egy masra? Koszonom mind mind annyiszor a segitseget
  • otiq
    Úgy néz ki a házba beszorul a meleg az új helyén. Leszedtem az oldalát és így London felett valóban 68-69 fok.
  • acidrain
    Szóltam Kabócának, részéről nincs akadálya.
  • otiq
    Nekem is az van Asus DCU II-es.
  • Her Laca
    Szerintem az még jó.Nekem ASUS DCU II es van az még 70 fok fölé sose ment. A radeon anno az volt 90 is de azt mondják még az is elmegy.
  • LeonSilver
    Oké, fátylat reá.
  • otiq
    Laca, neked is GTX580 van ha jól tudom. Mennyire megy fel a hőfok minden maxon város felett? Nekem most felment 80 fokig is, mert áthelyeztem a másik pcie slotba az alaplapon, hogy be tudjam tenni a régi audigy kártyámat, mert az alaplapi idegesített már. Total war-ban is felmegy 77-78-ra. A 80 elmegy még?