91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Valka
    utoljára a '46 4.08-as verziójával játszottam és ott mindig felrobbantak a ledobott bombák, most miért nem?
  • zmok
    http://www.youtube.com/watch?v=XjlABZqphjw&feature=related
    Profik a srácok!Nem semmi, hogy össze tudtak hozni egy ilyen csapatot.
  • Her Laca
    Lófaszt sem ér:) Kitöröltem és több lett a leállás mint előtte:)
  • bralph
    A CoD launcher.exe hibát cache törléssel javítani próbáló alkalmazás érhető el ezen link lap alján. Ha valaki nem szeret manuálisan törölgetni mint indítóikon használhatja.
    http://forum.1cpublishing.eu/showpost.php?p=384729&postcount=124
  • Willenbrock
    Az biztos.A bemutatókól úgy elment a kedvem hogy már meg sem akarom nézni.
  • zmok
  • PhantomAss
    még így is 100x jobb mint a red tailes baromság
  • Willenbrock
    Kár azért a szárnytörős jelenetért mert addig még viszonylag életszerűnek tűnik a harc.Bár az is kicsit túlzás talán hogy 90 fokos hosszú zuhanásból olyan hirtelen felhúzzák a gépet épp valamivel a föld felett...Szerintem úgy felgyorsulna egy ilyen zuhanás végére a gép hogy rendesen bekeményednének a kormányok,ilyen gyorsan biztos nem venné ki egyik sem a zuhanórepülésből.
  • Valka
    hali!

a'46 4.10-ben a realistic gunnery kimerül abban, hogy nem robbannak fel a ledobott bombák, vagy van más "előnye" is? csak azért kérdezem, mert tízből három elég rossz arány - ennyire ne legyenek 'má "realisztikusak".
  • Her Laca
    Ez egy készülő nagyfilm. Már néztük,és akkor is csodálkoztunk a hasra szálláson:) fél szárnnyal,közel 300km / órás sebesség mellett:)
    Ritka nagy barom a rendező szvsz,vagy nagyon hatásvadász akart lenni. Végül is akkor is ritka egy seggfej.
    Bár ha megjelenik biztos megnézem..
  • bralph
    Egy érdekes rövidfilm:
    http://vimeo.com/31202906
  • Fürtös
    Én is leléptem.
    Elég volt a magyar munkaadók hozzáállásából...
    Én jellemzően kőgazdag emberkéknek dolgoztam,mesélhetnék storykat,de legyen elég ,hogy néha igen komolyan szégyelltem magam,hogy egy társaságban vagyok velük...
    Más:Multkorában a focira terelődött a szó a kollegákkal (Anglia) és megrökönyödve fogadták,hogy én biza nem szeretem a focit.
    Csak annyit mondtam nekik:Tudjátok a focihoz meg a golfhoz elég egy golyó,a motorsporthoz 2 kell!
    De rallyból inkább a cross countryt szeressük.(tereprali)
  • Johann Wind
    De isteni könyv lehet, az én legkedvesebb könyvem egy Bölcke repülőkapitány naplója. :) Még faterom vette 500 HUF-ért egy zsigpiacon, szinte hibátlan példány.
  • fecska
    ezt mondani is rossz, viszont nap mint nap látom a nővéremet sírni, hogy 4 évig tanult mint a gép, és már azt is kitalálták a barátaival, hogy hol fognak lakni, de ez a kurv@ keretszámcsökkentés, ráadásul két hónappal a jelentkezési határidő előtt... szánalmas
  • zmok
    Nekem volt egy 1959-es bogaram, de nem működött az "ingyenes" orvosi ellátás, és el kellett adnom, ha legközelebb lesz pénzem, megint azt veszek.
  • Johann Wind
    "A cseh kiveréssel Balassagyarmat kiérdemelte a Civitas Fortissima , azaz a Legbátrabb Város megtisztelő címet."

http://s5.postimage.org/lymh24gyf/Eml_kt_bla.jpg

• zmok
    Most nem a politikusokra gondoltam, inkább a munkaadókra, a politikával már régen nem foglalkozom, szánalmas gyíkháború.
    A gengszterváltás óta semmit nem javult a helyzetem, sőt....
  • szekelyland
    Na jó, most leszaladok megveszem a kettes GTi golfot marhulni, a szomszéd árulja.... 139 ló, 900 kiló... már régóta sasolom....
  • LeonSilver
    Hááát, most megpróbálják. Hogy rohadnának meg..
  • zmok
    Röhejes, hogy meg sem próbálják a tehetségeket itthon tartani, más országok profitálnak belőle.....
  • Her Laca
    Jut eszembe. Itten még az ABS ,SRS,tökömS még a ficakok lábába voiltak építve.:)
  • Her Laca

Én ezt nevezem lábmunkának:) Meg vezetésnek .
  • Garou
    Biztos, hogy nem. :) Van a Daimlernel meg egy magyar srac, talan vele.

Meg az enyemet nem adnak le, ahogy megkoszonom a honatyaknak, hogy sok evnyi tanulas es munka utan csak sikerult olyan helyzetbe kerulnom melo ugyben, hogy el kelljen hagynom az orszagot.
  • zmok
    Láthattam egy veled készült interjút az M1-en?
  • Garou
    Itt paran meghajtottak egyik munkatarsno Audi R8-asat. En csak ultem benne, vezetni nem voltam eleg bator, tul draga nekem. Kozos megegyezes volt, hogy hibatlanul megszerkesztett jarmu, mernoki bravur, kiszolgal minden teren, de aki probalt mar sportkocsit regebbrol annak valami erosen hianyzik. Illetve nem hianyzik, nincs meg az erzes. Fonok szerint o inkabb a regi Quattro-t valasztana, ha tehetne. De persze azt el kell ismerni, hogy azt R8-ast minden teren nagyon osszeraktak.

zmok: A design reszlegen vagyok 3D-s formatervezo.
  • Her Laca
    Barátaim:) Én már sok vasat kipróbáltam de a lancia delta integrale- hoz hasonló élményt egyikben sem tapasztaltam.Talán egy Carrera volt ami megközelítette.
    Mondjuk egy merga az merga.Ez nem is képezheti vita tárgyát.:)
  • LeonSilver
    Valami ilyesmi....
  • LeonSilver
    Vááááááááááááááá, keblemre bajtársam!!!!!
    Én szoktam nézni, de nem szeretem. Nekem is az maradt meg autóversenként, ahol kuplung van, ahol egy versenyen több százszor váltanak kézzel, stb.
  • Fürtös
    Táncoló makkoscipők
    Ennyi,ehhez kell a versenyzői tudás nem a gombnyomogatáshoz ami most van...
  • Fürtös
    A sportgombról meg annyit:F1 et is akkor fogok újra nézni ha lesz újra kuplung meg kézi váltó,a mai F1 olyan mint egy matekverseny...
  • Fürtös
    Na viszont ettől a kis autótörténeti felsorolástól nagyot nőttél a szememben!
    Én azt szoktam mondani,hogy nem a mérnökök a hibásak,mert megkötik a kezüket,minap beszélgettem egy koreai mérnök sráccal ezekről,azt mondta ők is tudják,hogy lehetne jobban csinálni,de a terveket állandóan visszalökik költségcsökkentésre...
    Mondjuk a mai mérnökök is megérnek egy misét,én személy szerint 16 mérnök keze alá dolgozom de jó ha 3-4 életképes közülük a többi az excelen,meg a powerpointon kívűl nem sok mindenre használható...

Az E-cabrióról meg annyit,hogy szép meg jó de a 90-es évek eleje óta nem gyártottak olyan autót aminek ne lógnék le az ülőlapjáról.
    A kedvencem a 7es BMW az egyik csapattulajdonosé ahol dolgoztam,versenyre mentünk Portugáliába,én a jobb egybe.
    200 kilóméter után szó szerint zsibbadt mindenem a térdem már kék volt a műszerfal sarkától akkora vasalódeszka van benne műszerfal gyanánt...
    Az is massziroz hűt fűt dalol kanyarodik,mindenféle opciót bekapcsolgatott nekem és a végén már lila fejjel üvöltött ,hogy nehogymá asszondjam a 20millás hamman tunigos csodaautójára,hogy kényelmetlen?!?!?!???
    Pedig az hosszú távon,nem vagyok egy extra nagy ember 197cm\98Kg,de a mai gépek többsége kényelmetlen nekem.
    Azért vannak kivételek,minap beülhettem egy Radical sl3-ba,az is kényelmetlen volt de ennek ellenére nagyon kéne mert brutális vele autózni
  • zmok
    Pontosabban mivel foglalkozol, ha nem titok?
  • Garou
    Igen, ez igaz, ahogy az is, hogy a 90-es evek elejen gyartott Mercedes, es egy mai kozott mar erezni, hogy ez utobbi nem az orokkevalosagnak keszult.

Ez szerintem is megfigyelheto az egesz vilagon, Citroen, Toyota, egyik sem az ami regen volt. Igen, vagjak a koltsegvetest Europaban, a japanok is felezik az utobbi evekben a fejlesztesi idot (ket ev alatt osszeraknak egy uj autot), a tendencia altalanos.

Viszont ettol fuggetlenul azert pl kollegam beul a Merci E kabrioba, tovig nyomja a pedalt, meg uti a sport gombot, a kocsi nagy, eros, megy rendesen, es eszik 7 litert kb. Kerhetsz akar kanyarban valtozo alaku, masszazsgepes ulest, automata sebessegtartast, stb. Es igen, kozben az egyen alvazak, muanyag megoldasok koraban ennek ellenere (vagy eppen ezek miatt) elveszik a klasszikus vezetesi elmeny is. Egy regi Camaro SS, vagy egy Lancia Delta, Stratos nagyobb kaland lehet minden teren, mint a mikrochipekkel teletomott mai kocsik.

De ha ramondjuk, hogy korunk autoipara a regi idok tukreben fos, akkor a nemet kocsik szerintem azert ennek a szarkupacnak meg a szilardabb darabokat tartalmazo felso reszen helyezkednek el.
  • zmok
    Taníts Mester!!!
    (Poénnak szántam nem kell leharapni a fejem!)
  • Her Laca
    Van benne valami:)
    Pl. Egy légszűrő cseréhez a peugeoton ,minek lecsavarozni a fékolaj tartályt?
    Kérdem én:) Régen a légszűrő cseréje az egy szárnyas anya letekerését jelentette,ma meg egy rakat (amúgy filléres ,szar ,törékeny ) műanyag vackot el kell előbb távolítani:)Hihetetlen.
  • Fürtös
    Hogy én erre a könyvre menyit vadásztam már.
    Kőbányán a könyvtárban megvan de túl becsületes voltam és visszavittem...
  • Her Laca
    Van egy csavarhúzója:)
  • Fürtös
    Igazad van kicsit durván fogalmaztam!
    De nálam ez már reflex:D
    Én viszont ott dolgozom ahol a leggyakrabban elhangzó kérdés:Atyaisten ezt melyik idióta tervezte meg így???
    Nap mint nap látom a sokmilliós csodagépeket lerohadni a tesztpályán,de ez sajnos nem a mérnökök hibája...
    Próbálj csak meg ott létrehozni egy valóban jó autót,a mérnökgárda teljes tudásával beleadva apait anyait.
    Meg tudtok tervezni olyan autót ami 30 évig elmegy gond nélkül rendszeres karbantartással,csak épp nem fogják engedni.
    Mert majd jönnek ugatni a gazdasági osztályról ,hogy túl drága a gyártás...
    Mert ha valóban jót akarsz építeni azt drága lesz legyártani,azt meg nem szeretik a fejesek hiszen a cél a profit nem pedig a minőség.
    Ezért írtam,hogy márkától függetlenül mindegyik szar.
  • bralph
    http://en.wikipedia.org/wiki/Space_Pen
    Nem a ceruza a kamu, hanem a toll körüli mizéria.
    Azért fent is van ám játszósarok, gép, joystick, gázkar, a kép bal alsó sarkában a készülő pedál. Csak néha meg kell javítani a kávéfőzőt. :)
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/be/John_Phillips_working_on_Elektron.jpg
    ON
  • VO101Tom
    Ki beszélt arról, hogy nem rakódik le?
    Ez egy régi, ismert kamu. Elolvashatod csomó helyen, miért nem igaz. Nem igaz, hogy egymillióért fejlesztette a NASA, mert külsős cégtől vettek tollakat 5000-ért (a hatvanas években az sem kevés, de nem 1M). Nem igaz, hogy a ruszkik ehelyett faszán megoldották, mert a ceruza használatakor grafitpor keletkezik, ami idővel rárakódik az elektromos berendezésekre, főleg ahol mágneses, statikus elektromosság van. Senki nem beszél tarról, hogy grafitfelhőben úszna az űrállomás, meg hasonló faszságokat. De utánaolvashatnál, ahelyett, hogy tapsikolsz a hülyeséghez.