91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    B.bankos megoldás lesz azt hiszem.Kötelezettségem nincs belőle,plusz költség nincs.Azért a szerződést majd átfutom nehogy valami átvágás legyen.
  • Willenbrock
    Euronicsban néztem ezt.A Tescoban 75-ért is volt 32"-es samsung de az nem full HD.40 kilométeres körzetben csak a győri Saturn esne bele ahol ilyesmik vannak de 79-ért ott is csak hd ready van-az gondolom nem igazán jó a pc-hez,vagy rendelhetek esetleg netről.Van itt egy ilyen oldal,de úgy látom ez licitálós nem fix az ár.
  • Her Laca
    Hol veszed? A faternak vettünk a múlt héten samut full HD 90 ropi a médiában.
    Na most azt nem tom,hogy 32" os e de asszem. Újpalotán a Pólusban.
    79 a HD ready 89 a Full HD. De LG ben is van ugyan ezen az áron.
  • Willenbrock
    Vagy érdemes még várni vele hátha lejjebb megy az ára fél éven belül?
  • Willenbrock
    Kalandosra sikerült a tv vásárlásom:Kiderült hogy a full HD-s 32"-es LG az nem akciós és kereken 100 ropi az ára.Az akciós csak HD ready.Mindenféle fontos csatlakozó van rajta,néhányból kettő is.Erősen gondolkodtam mi legyen,ennél olcsóbban nem biztos hogy van 32"-es full HD-s.Már éppen rászántam magam a vásárlásra mikor a pénztárnál egy hölgy újabb kedvezményes lehetőséget ajánlott figyelmembe,miszerint ha a budapest bankon át vásárolok akkor 10% kedvezmény jár,és nincs semmi plusz költség(egy évig).Jó akkor hazaugrok a számlaegyenlegért mert az kell hozzá.Megyek vissza-közben beugrik hogy múlt héten lejárt a személyim és még nem voltam benn az okmányirodában miatta.A szerződés így ugrott.Közben az egyik eladó győzködni kezdte a másikat hogy én az ő ügyfele vagyok nem a másiké.A terv most az hogy kiváltom az új személyimet aztán 90 ropiért veszem meg a tv-t.Off vége.
  • Gundark 1 1
    És az a lenyűgöző hogy a kanyarív azon oldalán áll ahová az autó fog esni ha valami prücök van. Pénteken is mennem kellett Pécsre, (M60)az alagutak után nem sokkal egy fehér Skoda bepördülve áll az egyik kanyarban, eleje hátulja csúnyán megtörve. Előtte 10 méterrel kint van az elakadásjelző. Anya meg ott áll a kocsinál. Megálltam kérdeztem hogy minden okés-e, meg javasoltam hogy nem kellene itt állni mert ha valaki jön akkor dózerolja a kocsival együtt. Nem értette mit szeretnék.
  • Solt
    Azok idióták... én sem értem mire jó ez.

@PhantomAss: Tipikus... :) Akkor lett volna igazán kerek, ha első alkalommal amikor kihozod ellopják! :D
  • Vogel
    A szolnoki helikopterbázison lévő ludovikások közül négyen megyünk a kitörés 60km-es verziójára, én szóltam körbe.

más:

Ma megismertem az UAZ offroad képességét:D Lőtérőrséget adtunk és Uazzal szórtak ki minket. Nagy teherautók által a földútba vájt nyomvályúkat feltöltötte a hó és vízszintes lett minden. Naa volt meglepi, amikor 30 centire emelkedtem ki az ülésből. A tetővászon fogott meg sokszor :D
  • PhantomAss
    ne is mondd...mondjuk nálam pechesebb nem lehetsz az tuti
    pl. kb két éve tavasszal vettem egy fasza cc bringát 150e ft-ért, egész nyáron nem tudtam bringázni mert minden hétvégén szar idő volt, szeptemberben el is adtam...mentem vele vagy három kilométert..
  • Her Laca
    Látod én ezt nem értem. Mármint a nézőket. Az emberi felelőtlenség netovábbja szerintem.
  • Solt
    Vaj sima nálam... legalább ez! :D
  • Szepy2884
    Ez csak nemkem laggol a céges gépemen?
  • Solt
    Bocsánat, de ettől mindig feláll a ..... hajam... :))

• Solt
    Azt nem is lehet megunni... :)
  • Szepy2884
    Anyukám meg a Csengetett Mylord-ot nézi. De annyiszor, ahányszor leadják. Az ismétléseket is. Én már kívülről tudom. Akaratomon kívül...
  • Solt
    Amilyen szériában vagyok, ahogy megvenném, másnap beköszöntene a tavasz! :D
  • Her Laca
    Utcánkban van egy eladó:)
  • Szepy2884
    akkor igyekezz, mert itt már erősen olvadásnak indult :)))
  • Solt
    Hát érik bennem, hogy eladom az egészet a picsába, és veszek egy 2107-s Ladát... azt legalább élvezném amíg a hó kitart! :D
  • Her Laca
    Van az a mondás . Ha a szart sokáig paskoljuk ,akkor előbb utóbb fos lesz belőle.:)
  • Her Laca
    Drágaszágom csak ezt a retek Barátok köztet nézi:)
    Ja meg van valami vámpírosos könyvsorozat ,darabja olyan háború és béke vastagságú ,na és annak van megfilmesítése vagy mi és azt kell letöltögetni neki:) Amúgy inkább olvas mint tévét néz:)
  • LeonSilver
    Megoldás
  • Solt
    Csak, hogy gyarapítsam a x-aktákat... gondoltam szaggatás ide, szaggatás oda, ArmA2-t előkapom egy kicsit... hát mit látok, fix 60fps mellett a TrackIr úgy dadog, mint amikor 60fps alatt egérrel forgolódom... :D:D

Szerintem ez már valami kandi kamera... azt várják mikor akadok ki végleg! :D

• LeonSilver
    Húúúú, az enyém szerencsére nem nézi ezeket. Az NCIS-t szokta nézni de van amikor az is kimarad.
  • Romeo One
    Rengeteg ilyesmit olvastam régen, nekem Galland:104 légigyőzelem, és Len Deighton:Vadászrepülők c. könyvei rémlenek a sztori szempontjából. Sajna egyiket sem tudom leellenőrizni, mert szinte az összes könyvem az öcsémék padlásán van bedobozolva. A Messzert csak a földön nézhette meg, de szerintem ez abban az időben akkor is nagy szónak számított.
  • Johann Wind
    Egy Blenheim(én legalábbis Blenheimről hallottam) dobta le vmelyik reptérre egy bombázás alkalmával, pedig Galland felajánlotta, hogy sértetlenséget biztosít annak az angol szállítógépnek, amely elhozza a műlábakat, de az angolok nem éltek a lehetőséggel. Badernek nagyon fontos volt hogy ki lőtte le, mert biztos volt benne hogy legyőzője csakis egy tiszt lehetett..... A fogolytáborból hazatérve igazoltak részére 3 német gépet, de valójában azon a bevetésen valszeg 1-t sem lőtt le, megkérdezte Gallandot hogy kipróbálhatna-e egy messert, de Galland mosolyogva azt mondta hogy ha engedélyezné neki akkor valszeg Bader megpróbálna haza repülni és Galland kénytelen volna őt lelőni.:)
  • Her Laca
    Ja:) Asszony nézte ,pont mentem ki hozzá és erre a "mindent tud és még annál is többet " re elkezdtem nyeríteni:)
  • Romeo One
    Rosszul látod!
    Galland a győzelem egyik felsőbbrendű fegyverét mutatta meg neki, hogy megtörje az angol harcos szellemét, és ellenállását. A parancsnok meg a szabadság érzetével kecsegtette, hogy eképpen is kínozza pszichésen. Ezek csak a lelki terror különböző megnyilvánulásai, nem tudtad?
  • Lacusch69
    Sőt, a csúnya gonosz náci Galland megengedte, hogy beüljön egy Messzerbe.
    A még csúnyább, gonosz náci lágerparancsnok meg becsületszóra kiengedte a tábor körüli erdőbe sétálni.
    (A háború után nem felejtette el ezeket, sőt Gallanddal jó barátok lettek)
  • Lacusch69
    Szüleimtől kaptam Karácsonyra gimi elsőben, akkor tényleg nagy újdonság volt.
    A hangnemtől eltekintve gyakran saját magának is ellentmond egy-két oldallal később.
    Bár azt abszolút nem értem, hogy Hartmann hogyan maradhatott ki ilyen könyvből?
    Meg úgy általában egy qrva szó nem volt német pilótákról, azt hiszem Galland és Mölders szerepelt egyszer, Richthofenről is elég negatív színben ír pár mondatot.
  • Romeo One
    A legendák szerint, amikor lerámolták a Vaterland egéről, kiugráskor elveszett mindkét műlába. Némi fű alatti egyeztetést követően a csúnyagonosz nácikok megengedték, hogy egy Spit berepüljön a fogolytábor fölé, és ledobja neki az otthonról hozott tartalék műlábait.
  • LeonSilver
    Kínlódtok itt a sok szar hardverrel. Ilyent kell venni és megszűnik a lag meg minden

• Her Laca
    Igazad van. Egyik térd fölött a másik térd alatt.
    Most néztem utána.
  • artivizsla #50643
    Ez igaz, de szerinted az NDK-ban írhatott másképp?
    A magyar könyvekre is igaz volt egyébként, csak talán nem ilyen mértékben.

A Groehler könyvet először a Deák téri, volt NDK kultúra könyvesboltban láttam, a 80-as évek elején. Abban az időben és választékot tekintve, nagy durranás volt, persze lefordítva a szöveg egy kicsit gáz, főleg mai szemmel.
  • artivizsla #50642
    Ez igaz, de amikor a könyv íródott ( 1952 ), erről kevés infó volt, főleg a SU-ban.
  • Lacusch69
    Groehler könyvénél elfogultabbat nagyítóval is nehéz találni, de a képanyaga jó.
  • Lacusch69
    Rudel is repkedett fél lábbal...

Egyébként a Mereszjevről szóló könyvet olvastam gyerekkoromban, akkor nagyon tetszett.
  • Johann Wind
    Mindkét lába műláb volt. Volt nem is egy pilóta aki fél szemmel, vagy fél karral repült, az oroszoknál is volt 2 pilóta akinek műlába volt.
  • Her Laca
    Douglas Bader asszem protézissel repült. De mintha csak az egyik lába hiányzott volna.

na ja így szállt be a gépbe.
  • Szepy2884
    Ezek közül mindjárt az elsőt olvasnám el először (levetve a ruszkikkal szemben érzett zsigeri ellenszenvemet). De azzal nem értek egyet, hogy a repülés történetében még nem volt amputált lábú pilóta...

Pont az angliai csata idején volt egy angol pilóta, akinek mindkét lábát amputálták térde alatt és még így is repült és járt műlábakon...

Majd az okosak megmondják ki is volt az pontosan.