IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Oldal 1 / 1828Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Combat Pilot free trial a steam-en, február 23 - március 2.
steam
steam
GOOBY, pls
Igen, végignéztem az összes fejlesztői videót, ha jól emléxem te kezdted el linkelni őket anno.
Szerintem is sok plusz dolgot belepakoltak de azért 45e ft-ért többet vártam volna.
Én vr szemszögből nézem a szimet és azért írtam a hiányzó dolgokat. Azt hittem ennél azért jobban fogják támogatni. Ha monitoron játszanék akkor valszeg nem lenne vele bajom.
Mindenesetre meglátjuk, de az biztos hogy nem rohanok megvenni.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2025.12.05. 09:20:19
Szerintem is sok plusz dolgot belepakoltak de azért 45e ft-ért többet vártam volna.
Én vr szemszögből nézem a szimet és azért írtam a hiányzó dolgokat. Azt hittem ennél azért jobban fogják támogatni. Ha monitoron játszanék akkor valszeg nem lenne vele bajom.
Mindenesetre meglátjuk, de az biztos hogy nem rohanok megvenni.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2025.12.05. 09:20:19
GOOBY, pls
Hát azért ha visszanézed a fejlesztői videokat azért sokmindent belepakoltak amik részletes és realisztikus viselkedést enged meg a játéknak.
Az FSR és DLSS közti támogatás meg sztem onnan jon ,h ogy mig a DLSS csak Nvidia kártyán támogatott addig az FSR egy nyilt szabvány.és ingyenes
Tehát ha DLSS lenne támogatva akkor az AMD-sek nem tudnék kihasználni a framrate többszörözést, mig igy megvan az esély rá, hoyg mindenki tudja használni. Ez kb olyan mint a Gsync és a free sync dolog.
Az FSR és DLSS közti támogatás meg sztem onnan jon ,h ogy mig a DLSS csak Nvidia kártyán támogatott addig az FSR egy nyilt szabvány.és ingyenes
Tehát ha DLSS lenne támogatva akkor az AMD-sek nem tudnék kihasználni a framrate többszörözést, mig igy megvan az esély rá, hoyg mindenki tudja használni. Ez kb olyan mint a Gsync és a free sync dolog.
Rákérdeztem a fórumban, DLSS sem lesz, FSR viszont igen 😄
Érdekes döntés.
Sok a red flag egyelőre.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2025.12.04. 09:22:10
Érdekes döntés.
Sok a red flag egyelőre.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2025.12.04. 09:22:10
GOOBY, pls
Egyelőre én kivárok. A régi motort kalapálgatják és vr területen sem lesz sok javulás, nem lesz foveated rendering és a dlss is kérdéses, a fülke továbbra sem klikkelhető. Mindezt 140 $-ért...oké az alap csak 80.
Meglátjuk, egyelőre megvárom az első teszteket, Korea amúgy sem a kedvencem.
Meglátjuk, egyelőre megvárom az első teszteket, Korea amúgy sem a kedvencem.
GOOBY, pls
Helló pilóták!
Folyamatosan keresünk új tagokat a csapatunkba.
IL-2-ben és DCS-ben is repülünk minden héten, szóval nem vagyunk kezdők, átlagéletkor 30-40+.
Ha érdekel, írj rám privátban.
Folyamatosan keresünk új tagokat a csapatunkba.
IL-2-ben és DCS-ben is repülünk minden héten, szóval nem vagyunk kezdők, átlagéletkor 30-40+.
Ha érdekel, írj rám privátban.
Én azt mondanám próbáld meg a Steamvr-t vagy az Oasist, és csak alap beállításokkal (upscaler, turbo mód és hasonlők ki). Az Oasis is ugyanaz a fószer rakta össze aki az openxr-t, és kompatibilis a legújabb windows-al is.
Az Il2 motorja elég régi és nem szereti az újabb vr feature-ket, pl. a foveated renderingtől is kifagy.
Az Il2 motorja elég régi és nem szereti az újabb vr feature-ket, pl. a foveated renderingtől is kifagy.
GOOBY, pls
windows 10 és openxr
Igen, néha valami csoda folytán sikerül csatlakozni. Tegnap a frissítés után jó volt, de ma már nem. Reverb G2
ehhez lehet hogy már a log fájlokat kell feltúrni. hátha tartalmaz valami használhatót, amiből ki lehet indulni.
Si vis pacem, para bellum
Értem, de miért csak online? Ofline hibátlan.
ennek sok oka lehet. nagy eséllyel a te oldaladon lesz a hiba.
videókártya, driver gond lehet a legvalószínűbb.
ha nvidia kártyád van és a driver a legfrissebb, én a helyedben megpróbálkoznék egy korábbi driverrel kb 1 évvel korábbival is akár. de lehet hogy előbb átnézném a beállításokat. lehet hogy csak simán többet kérsz a gépedtől mint amit ki tud számolni neked.
videókártya, driver gond lehet a legvalószínűbb.
ha nvidia kártyád van és a driver a legfrissebb, én a helyedben megpróbálkoznék egy korábbi driverrel kb 1 évvel korábbival is akár. de lehet hogy előbb átnézném a beállításokat. lehet hogy csak simán többet kérsz a gépedtől mint amit ki tud számolni neked.
Sziasztok. B O S-al játszanék vr-ban de amikor online szerverre mennék mindig kidob vr-ból és úgy lefagy az egész, hogy reszetelnem kell a pc-t. Mi a bánat ez? A neten nem igazán találtam semmit
Annyit válaszoltak hogy eladták a Messzert egy gyűjtőnek Kanadába. Sajnálom mert ha valóban itt volt szívesen megnéztem volna.
GOOBY, pls
Durvaélet, hát ez nem olcsó...megvenném én szívesen de kicsit berágtam rájuk mert a nyavajás quadview-et sem tudják évek óta implementálni a vr-ba és így elég fos a játék.
GOOBY, pls
Ha ez ugyan az a cég akkor ha jol rémlik akkor Héregen Tom is besegitett a restaurálásba.
Egyébként nekem is ez a kérdés fogalmazodott meg a fejemben, hogy ha valoban MO-n van most a gép és itt repülték be akkor miért nem volt rola sehol hiradás, miért csak a roncsokrol vannak hirek egy ilyen eseményről meg semmi.
A másik ami még kérdést felvetett, hogy minden hol ahol vannak repülöképes WW2es gépek vagy régi ,de kivont tipusok , azokkal néhányszor repnapokon vagy fontos eseményeken amolyan Heritage flight alkalmával csinálnak egy köteléket.
Ahogy itt is lehetne, egy akár ideiglenes Magyar festéssel egy köteléket repülni a gripennel mint a mult és a jelen gépei a VO101-esből.
Ami talán magyarázat lehet, hogy ha ez nagyobb nyilvánosságot kapott volna akkor a fenti igények miatt, esetleg a restaurátor cégre nagyobb nyomás jutott volna vagy valami negativ befolyás is érte volna ha nem akar játszopartner lenni ebben.
Egyébként nekem is ez a kérdés fogalmazodott meg a fejemben, hogy ha valoban MO-n van most a gép és itt repülték be akkor miért nem volt rola sehol hiradás, miért csak a roncsokrol vannak hirek egy ilyen eseményről meg semmi.
A másik ami még kérdést felvetett, hogy minden hol ahol vannak repülöképes WW2es gépek vagy régi ,de kivont tipusok , azokkal néhányszor repnapokon vagy fontos eseményeken amolyan Heritage flight alkalmával csinálnak egy köteléket.
Ahogy itt is lehetne, egy akár ideiglenes Magyar festéssel egy köteléket repülni a gripennel mint a mult és a jelen gépei a VO101-esből.
Ami talán magyarázat lehet, hogy ha ez nagyobb nyilvánosságot kapott volna akkor a fenti igények miatt, esetleg a restaurátor cégre nagyobb nyomás jutott volna vagy valami negativ befolyás is érte volna ha nem akar játszopartner lenni ebben.
Teljesen össze vagyok zavarodva, miért hivatkoznak a videóban állandóan Magyarországra? Gondolom nem itt építették és nem itt repülték be mert akkor tele lett volna vele a média. Semmi infót nem találok róla.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2025.05.25. 10:05:57
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2025.05.25. 10:05:57
GOOBY, pls
Enigma beszélgetett a Clod fejlesztőivel. 46:30nál Tom is szóba kerül
Hogy sokkolódtam, az enyhe kifejezés. 😞
Egy igazán nagyszerü ember volt!
Nagy veszteség mindenkinek!
Teljesen megdöbbentett!
Nagy veszteség mindenkinek!
Teljesen megdöbbentett!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Tamas Mart was the lead modeller over at Team Fusion Simulations and joined Combat Pilot as one of their team of modellers.
Buzzsaw posted this on the TFS forums:
"Team Fusion is shocked and saddened at the news our longtime 3D Supervisor, Tamas Mart, has passed suddenly due to cancer.… Továbbiak
Tamas Mart volt a vezető modell a Team Fusion Simulationsnél, és csatlakozott a Combat Pilothoz, mint az egyik modellező csapatuk.
Körfűrész ezt posztolta a TFS fórumokon:
"A Fusion csapat megdöbbent és elszomorodott a hír, hogy régi 3D-s felügyelőnk, Tamas Mart hirtelen elhunyt rák miatt.
Tamas kivételes ember volt, mindig melegszívű és barátságos, mindig készen áll egy viccre.
Kivételes 3D-s művész is volt, sok más elem mellett felelős a játék 109 sorozatáért.
A 3D csapat többi tagjának is nagylelkű mentora, tanára és útmutatója volt... az új tagok megosztása és utasítása nélkül sokkal lassabb lett volna a fejlődésük. Minőségellenőrzésként is szerepelt minden 3D munkánknál. A grafika és az általános játékfejlesztés terén is kulcstanácsadója volt a csapatnak.
Mindannyiunknak a Fusion csapatnál összetört a szíve a halála miatt.
Gondolunk a feleségére és a fiára. "
Buzzsaw posted this on the TFS forums:
"Team Fusion is shocked and saddened at the news our longtime 3D Supervisor, Tamas Mart, has passed suddenly due to cancer.… Továbbiak
Tamas Mart volt a vezető modell a Team Fusion Simulationsnél, és csatlakozott a Combat Pilothoz, mint az egyik modellező csapatuk.
Körfűrész ezt posztolta a TFS fórumokon:
"A Fusion csapat megdöbbent és elszomorodott a hír, hogy régi 3D-s felügyelőnk, Tamas Mart hirtelen elhunyt rák miatt.
Tamas kivételes ember volt, mindig melegszívű és barátságos, mindig készen áll egy viccre.
Kivételes 3D-s művész is volt, sok más elem mellett felelős a játék 109 sorozatáért.
A 3D csapat többi tagjának is nagylelkű mentora, tanára és útmutatója volt... az új tagok megosztása és utasítása nélkül sokkal lassabb lett volna a fejlődésük. Minőségellenőrzésként is szerepelt minden 3D munkánknál. A grafika és az általános játékfejlesztés terén is kulcstanácsadója volt a csapatnak.
Mindannyiunknak a Fusion csapatnál összetört a szíve a halála miatt.
Gondolunk a feleségére és a fiára. "
Oldal 1 / 1828Következő →