91388

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    Igen, végignéztem az összes fejlesztői videót, ha jól emléxem te kezdted el linkelni őket anno.
    Szerintem is sok plusz dolgot belepakoltak de azért 45e ft-ért többet vártam volna.
    Én vr szemszögből nézem a szimet és azért írtam a hiányzó dolgokat. Azt hittem ennél azért jobban fogják támogatni. Ha monitoron játszanék akkor valszeg nem lenne vele bajom.
    Mindenesetre meglátjuk, de az biztos hogy nem rohanok megvenni.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2025.12.05. 09:20:19
  • repvez
    Hát azért ha visszanézed a fejlesztői videokat azért sokmindent belepakoltak amik részletes és realisztikus viselkedést enged meg a játéknak.
    Az FSR és DLSS közti támogatás meg sztem onnan jon ,h ogy mig a DLSS csak Nvidia kártyán támogatott addig az FSR egy nyilt szabvány.és ingyenes
    Tehát ha DLSS lenne támogatva akkor az AMD-sek nem tudnék kihasználni a framrate többszörözést, mig igy megvan az esély rá, hoyg mindenki tudja használni. Ez kb olyan mint a Gsync és a free sync dolog.
  • PhantomAss
    Rákérdeztem a fórumban, DLSS sem lesz, FSR viszont igen :D
    Érdekes döntés.
    Sok a red flag egyelőre.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2025.12.04. 09:22:10
  • PhantomAss
    Egyelőre én kivárok. A régi motort kalapálgatják és vr területen sem lesz sok javulás, nem lesz foveated rendering és a dlss is kérdéses, a fülke továbbra sem klikkelhető. Mindezt 140 $-ért...oké az alap csak 80.
    Meglátjuk, egyelőre megvárom az első teszteket, Korea amúgy sem a kedvencem.
  • repvez
  • repvez
    [URL=https://il2-series.com/en/news/913/24-years-of-il-2-series/][/URL]
    "4. éves az IKL-2. egy uj weboldal is van a rtégi forum már csak olvasásra van , irni nem lehet oda csak az uj forumra.
  • acelsolyom
    Helló pilóták!

Folyamatosan keresünk új tagokat a csapatunkba.
    IL-2-ben és DCS-ben is repülünk minden héten, szóval nem vagyunk kezdők, átlagéletkor 30-40+.
    Ha érdekel, írj rám privátban.
  • PhantomAss
    Én azt mondanám próbáld meg a Steamvr-t vagy az Oasist, és csak alap beállításokkal (upscaler, turbo mód és hasonlők ki). Az Oasis is ugyanaz a fószer rakta össze aki az openxr-t, és kompatibilis a legújabb windows-al is.
    Az Il2 motorja elég régi és nem szereti az újabb vr feature-ket, pl. a foveated renderingtől is kifagy.

• Indi69
    windows 10 és openxr
  • PhantomAss
    Az új Oasis driverrel használod a Reverbet vagy maradtál egy régebbi windowson?
  • Indi69
    Igen, néha valami csoda folytán sikerül csatlakozni. Tegnap a frissítés után jó volt, de ma már nem. Reverb G2
  • PhantomAss
    Pedig úgy rémlik szoktalak látni online. Milyen headseted van?
  • mustangdc3
    ehhez lehet hogy már a log fájlokat kell feltúrni. hátha tartalmaz valami használhatót, amiből ki lehet indulni.
  • Indi69
    Értem, de miért csak online? Ofline hibátlan.
  • mustangdc3
    ennek sok oka lehet. nagy eséllyel a te oldaladon lesz a hiba.
    videókártya, driver gond lehet a legvalószínűbb.
    ha nvidia kártyád van és a driver a legfrissebb, én a helyedben megpróbálkoznék egy korábbi driverrel kb 1 évvel korábbival is akár. de lehet hogy előbb átnézném a beállításokat. lehet hogy csak simán többet kérsz a gépedtől mint amit ki tud számolni neked.
  • Indi69
    Sziasztok. B O S-al játszanék vr-ban de amikor online szerverre mennék mindig kidob vr-ból és úgy lefagy az egész, hogy reszetelnem kell a pc-t. Mi a bánat ez? A neten nem igazán találtam semmit
  • repvez
    Combat Pilot news
  • repvez
  • repvez
  • PhantomAss
    Annyit válaszoltak hogy eladták a Messzert egy gyűjtőnek Kanadába. Sajnálom mert ha valóban itt volt szívesen megnéztem volna.
  • repvez
  • repvez
  • repvez
    https://il2-korea.com/news/dd_34
  • PhantomAss
    Durvaélet, hát ez nem olcsó...megvenném én szívesen de kicsit berágtam rájuk mert a nyavajás quadview-et sem tudják évek óta implementálni a vr-ba és így elég fos a játék.
  • repvez
    IL-2 Sturmovik: Odessa and Leningrad - Siege and Liberation
  • repvez
    Ha ez ugyan az a cég akkor ha jol rémlik akkor Héregen Tom is besegitett a restaurálásba.
    Egyébként nekem is ez a kérdés fogalmazodott meg a fejemben, hogy ha valoban MO-n van most a gép és itt repülték be akkor miért nem volt rola sehol hiradás, miért csak a roncsokrol vannak hirek egy ilyen eseményről meg semmi.
    A másik ami még kérdést felvetett, hogy minden hol ahol vannak repülöképes WW2es gépek vagy régi ,de kivont tipusok , azokkal néhányszor repnapokon vagy fontos eseményeken amolyan Heritage flight alkalmával csinálnak egy köteléket.
    Ahogy itt is lehetne, egy akár ideiglenes Magyar festéssel egy köteléket repülni a gripennel mint a mult és a jelen gépei a VO101-esből.

Ami talán magyarázat lehet, hogy ha ez nagyobb nyilvánosságot kapott volna akkor a fenti igények miatt, esetleg a restaurátor cégre nagyobb nyomás jutott volna vagy valami negativ befolyás is érte volna ha nem akar játszopartner lenni ebben.
  • PhantomAss
    Teljesen össze vagyok zavarodva, miért hivatkoznak a videóban állandóan Magyarországra? Gondolom nem itt építették és nem itt repülték be mert akkor tele lett volna vele a média. Semmi infót nem találok róla.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2025.05.25. 10:05:57
  • repvez
  • repvez
    https://il2sturmovik.com/news/883/dev-blog-370/
  • repvez
  • repvez
  • mustangdc3

Enigma beszélgetett a Clod fejlesztőivel. 46:30nál Tom is szóba kerül
  • acidrain
    Így indult ma a CloD

• repvez
    Felfoghatatlan , Nyugodj békében Tom !
  • militavia
    Hogy sokkolódtam, az enyhe kifejezés. :(
  • feca1229
    Egy igazán nagyszerü ember volt!
    Nagy veszteség mindenkinek!
    Teljesen megdöbbentett!
  • LeonSilver
    Hát végtelenül szomorú vagyok.

Jason írása
  • feca1229
    Neil Pugh face oldalán olvasható.
  • feca1229
    Tamas Mart was the lead modeller over at Team Fusion Simulations and joined Combat Pilot as one of their team of modellers.
    Buzzsaw posted this on the TFS forums:
    "Team Fusion is shocked and saddened at the news our longtime 3D Supervisor, Tamas Mart, has passed suddenly due to cancer.… Továbbiak
    Tamas Mart volt a vezető modell a Team Fusion Simulationsnél, és csatlakozott a Combat Pilothoz, mint az egyik modellező csapatuk.
    Körfűrész ezt posztolta a TFS fórumokon:
    "A Fusion csapat megdöbbent és elszomorodott a hír, hogy régi 3D-s felügyelőnk, Tamas Mart hirtelen elhunyt rák miatt.
    Tamas kivételes ember volt, mindig melegszívű és barátságos, mindig készen áll egy viccre.
    Kivételes 3D-s művész is volt, sok más elem mellett felelős a játék 109 sorozatáért.
    A 3D csapat többi tagjának is nagylelkű mentora, tanára és útmutatója volt... az új tagok megosztása és utasítása nélkül sokkal lassabb lett volna a fejlődésük. Minőségellenőrzésként is szerepelt minden 3D munkánknál. A grafika és az általános játékfejlesztés terén is kulcstanácsadója volt a csapatnak.
    Mindannyiunknak a Fusion csapatnál összetört a szíve a halála miatt.
    Gondolunk a feleségére és a fiára. "
  • mustangdc3
    úgyérted hogy VO101 Tom?