91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • repvez

Utoljára szerkesztette: repvez, 2024.11.01. 17:50:01
  • repvez
  • repvez
  • repvez
  • PhantomAss
    Marha jó köszi, régóta kerestem doksikat a DB motor működéséről.
  • repvez
  • PhantomAss
    Dokusorozat az Il2 játék születéséről, Oleg Maddox és a többiek szereplésével:

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2024.07.02. 20:05:12
  • bunny
    megkönnyeztem, köszi!
  • repvez
  • Willenbrocknew
    Az biztos, hogy a grafikára nem lesz panasz.
  • repvez

grafikusan nem lesz rossz kinézet
  • Willenbrocknew
    Köszi, majd meglátjuk, lehet megveszem majd akciónál. Az fura azért, hogy amúgy sem olcsóak a részek, de a népszerűbb gépeket még külön meg kell venni. A koreásat azt biztos, hogy megveszem ha kiadják. Jelenleg a Strike Fighters 2 korea és vietnám kiegészítőkkel szoktam csak játszani offline.
  • LeonSilver
    Kössz Tom!
  • feca1229
    Korea

Még talán jó is lehet! :-)
  • VO101Tom
    A CloDhoz ma már a "Blitz" az alapjáték, nem is tudsz mást venni (aki régen megvette a CloDot, annak ingyen került a Steam könyvtárába a Blitz amikor a TFS modokat hivatalosan megkapta). Az Észak-Afrikai DLC a "Tobruk". Ami (remélhetően) idén jön az meg a "Dieppe" lesz.

VR még mindig nincs, truesky-al együtt jön, és annak a fejlesztése rohadt nehézkes, még mindig vannak fagyások, amikkel küzdenek a betateszterek és a programozók, de mivel Truesky oldaláról is kell változtatás, ezek nagyon lassan mennek, van, hogy hetek-hónapok mire egyáltalán válaszolnak. Kukázni nem akarjuk, mert nagyon sok meló van már benne, de a fejlesztés sebessége nem csak rajtunk múlik.

Hogy miért nincs külön kiadva a VR, az jó kérdés, 1C nagyon tiltja, hogy valamit "ingyen" adjunk (eredetileg azt akarták, hogy a VR-t csak a Tobruk kapja meg, de ez több okból sem lehetséges), valszeg ezt az egész Truesky+VR+grafikai update csomagot így egyben engedik, aztán ennyi. A régi IL2-őt agyon moddolták a júzerek, amit nem akarnak megismételni, mert a régi il-2 végét ez jelentette, hogy nem lehetett hozzá hivatalos contentet gyártani, mert kb bármit letölthettél ingyen. Üzleti szempontból az qrva nagy szívás volt nekik. TFS-el is ezért kötöttek szerződést anno, vagy befejezzük a clod moddolását, vagy folytathatjuk de csak velük szerződve. Viszont kifejezetten tiltva van, hogy ingyenes kontentet készítsünk, vagy külsősöktől elfogadjunk (!) - ugyanazért ami a régi il2-vel történt. Szal sajnos ez van. Szerintem a Truesky meg a VR is bőven van már olyan állapotban, hogy ki lehetne adni, akár public beta-ban is, úgyis ingyenes kieg lesz, akkor meg nem mindegy, hogy kik "tesztelik"? De ebben nem én döntök.
  • LeonSilver
    Meg kell venni hozzá a Blitz kieget és azzal már rendben van CoD. Sajnos a VR-ről évek óta semmi infó.
  • PhantomAss
    Hello,
    a két játéknak nincs köze egymáshoz, ha komplex élményre vágysz akkor a Cliffs Of Dovert vedd meg inkább, bár nem tudom játszik-e azzal még vki online. Eléggé régi engine és kopottas grafika, de a többi része rendben van.
    A Battle Of...sorozat inkább árkádos, de elég sokan nyomják a neten. Ha ki akarod próbálni vár meg amíg lesz leárazás, akkor 15-20 $ -ért be lehet húzni az egyes modulokat.
    Realizmusban egy kicsivel a War Thunder felett van kb, a legjobb ilyen szempontból talán a DCS WW2 moduljai de azzal sem nagyon játszik a kutya sem. Viszont azokat meg ingyen kipróbálhatod 2 hétig.
  • Willenbrocknew
    Üdv! Nagyon régen repültem az IL-2-vel és most, hogy kicombosodott a gépem, nézegetem a Battles sorozatot. Kérdezném, hogy ez a sorozat a Cliffs of Doveren alapul-e, és van-e komplex engine managment és hasonló nyalánkságok? Az áruk az nagyon meglep, igen drágának tűnik mind. A Moszkvás és a Krímes tetszik így a gépválaszték miatt. A lényeg, hogy az lenne a kérdés, hogy megéri e ezt a nem gyenge árat a játék és mik a tapasztalatok, vélemények?
  • Willenbrocknew
    Erre nagyon kíváncsi leszek!
  • repvez
  • VO101Tom
    Combat Pilot DD07
    https://forum.combatpilot.com/topic/48-combat-pilot-developer-diaries/#comment-7823
  • repvez
  • ToMy_
  • repvez
  • repvez
  • acelsolyom
    Igen, a Battle of Stalingrad sorozatra. Rád írtam privátban.
  • PhantomAss
    Melyik Il2-re gondolsz, a Battle of Xxx- sorozatra? Azzal szoktam játszani.
  • acelsolyom
    Köszönöm. Ha van valaki, aki repül IL-2-ben, az írjon rám.
  • VO101Tom
    Hello. Én a Cliffs of Dover-el szoktam, a Great Battles sorozattal nem.
  • acelsolyom
    Helló!

Van itt valaki, aki rendszeresen játszik az IL-2-vel?
  • LeonSilver
    Semmi baj Tom! Az SG egyre inkább hasonlít egy katasztrófafilmre.. és köszönöm az infót!
  • VO101Tom
    Interjú Jasonnal az új "Combat Pilot" szimulátorról:
    https://combatpilot.com/jason-talks-to-enigma-about-combat-pilot-development-and-the-future/
  • VO101Tom
    Bocs Leon, sg nem jelzett, hogy új üzi van, nem láttam a kérdést. A VR szerintem már rég kiadásra kész állapotban van, viszont a programozók még retkelnek a truesky és speedtree bugokkal (ami részben a clod hibája, részben a truesky miatt van), már hónapokkal ezelőtt ki akartuk adni, csak mindig van valami. Mivel a VR és a Truesky egy csomagban van, ezért kell megvárni míg minden jó nem lesz. Nem tudok időpontot mondani, az biztos, hogy 6.0-tól független a dolog, amint kész a csomag, kiadjuk.
  • LeonSilver
    No és mi a helyzet a VR-el Tom?
  • VO101Tom
    Köszi, reméljük jól fog sikerülni, nekem tetszik ez a planeset, talán kiegyenlítettebb lesz mint az eddigiek, de még nem a '44-es USAF gőzhenger :)
  • feca1229
    Köszi Tom! Sok sikert nektek hozzá! :-)
  • VO101Tom
    Üdv, hát azon kívül ami a videóban van, sokkal többet nem tudok, Dieppe-i partraszállás köré épül, B-17, Tempest, Spitfire IX, P-51A, Fw 190 A1-A3, Bf 109 G-2 lesz a planeset, ezek mellé néhány upgradelt alváltozat wellington, Beaufighter, Bf 110, Ju 88, ilyenek. Esetleg még 1-2 meglepi, attól függően, hogy azok hogyan lesznek kész.
  • feca1229
    Fortresses and Focke-Wulfs Announcement
  • feca1229
    IL-2 STURMOVIK, FORTRESSES AND FOCKE-WULFS – DIEPPE
    Szia Tom!
    Tudsz erről valamit mondani?
  • VO101Tom
    Üdv.
    Elvileg igen. Melyik kabin melyik gombja nem működik?