500
Különös startégia ...
-
#40 jesszuom de benan gepeltem be ezt az elozo szoveget :)) -
#39 szerinten me rossz a jatek bar tulsagosan ranytalan :((( pl a felfedezo kutya akkora mint egy tank!! -
#35 Hááát,ez nem lesz olyan király,mint ahogy várjátok,mert egyszerűen nevetséges,hogy milyen pocsék az egész.A grafika,az egységek,az animáció.Olyan primitív,ahogy harcolnak,hogy már fáj! -
#34 Töltöm! Remélem olyan király lesz, mint várom!! -
#33 Jo vicc. : ))) -
#32 Na jó, tessék:
ftp://vanilias_legypapir.co.uk
valamint
ftp://kutyat.gorget.azestiszello.hu -
#31 Aki kirak ide egy jó címet (rip, gyors) az kap tőlem egy smile-it. -
#30 menne? -
#29 A cím kérése törölve. -
#28 Tudnál valami címet is adni? Ja és csinálj már egy normális logót. -
#27 AMDK6-2+tnt1 el menne? -
#26 Ajánlom az Insane warezt =) -
#24 Honnan lehet GYORSAN leszedni, mert a warezcenter egy nagy szar. Lassú mint állat. -
#22 szerintem igen modnjuk nekem is fagy lehet hogy a GF-em miatt? :((( -
#21 Megéri leszedni? -
#12 ok : ) -
#11 Szerintem csak idő kérdése . :) -
#10 Van valahol rip???? -
#9 Van egy jó hírem ! :)
Megjelent a teljes program - a'la isonews .
11/05/2001 Empire Earth FairLight [xx/37] -
#8 Müködik. Kössz. -
#6 Elvileg lehet benne zoomolni, csak nemtom hogy. -
vrob98 #5 A hangok kicsit idegesitoek benne szerintem ... amikor a 3. tutorialban a sok elefantal vertem szet a varost akkor levettem a hangot mert hulyet kaptam fullra.
Ja es warcraft3 lesz ami mindent kiut ... de jol elfogunk szorakozni ezzel is mire az kijon :)
Amit mondtal az meg szerintem egy bug benne, hogy nem all vissza a kep normalis nezetre. -
#4 Bazzeg, hogyan lehet forgatni a kamerát? A németes küldetésben a nőnél lemegy a kamera a földre és nem tudom visszahozni. Mindent próbáltam de nem megy. PLZ HELP! -
#3 Na végre! Ezt a gamét vártam már évek óta. Ez az a játék ami kiüt minden stratégiát multiban. -
#1 Ma jelent meg a játék demója .Hát mit is mondjak ... ?
Szerintem vessetek egy pillantást az ALÁBBI címen található képekre és döntsétek el magatok , hogy milyen is ez a játék .A grafikája olyan rajzfilmszerűnek tűnik nekem .Hogy mi a játék stílusa ? Mi lenne más , mint stratégia .
"...Empire Earth is one of those rare places. Sierra’s ambitious, epoch-spanning RTS aims to usurp Age of Empires’ crown with hundreds of units pulled from 14 eras of Earth time..."