20
  • shabba
    Az XBOX nem éppen közvetlen hardwareszintű programozású. Ez egy NT kernelen futó DirectX-et használó konzol, vagyis már minden meg van hozzá induláskor(SDK), és a nem túl jelentős különbség miatt biztos lesz rá emulátor. A PS2 programozása viszont eléggé hardware közeli, a kezdeteknél pont ez elég sok problémát is jelentett, mert elég nehezen codeolható konzol.

Személy szerint soha nem értettem ennek a konzolosdinak az értelmét, ki az a vadbarom aki 18-20 ezreket ad egy játékért, amikor PC-re minden hétem tucatot letölthet ingyé. Egyébként ár alapján nem érdemes összehasonlítani egy PC-t és egy konzolt. A konzolnál az alapgépet mindig gyártási ár alatt adják, mert az igazi bevétel az eladott játékokon van. Ezzel szemben a PC magasabb hardware árral indul, de a software free. :)
  • Scooter
    Ezen a napon debütál, és ezen a napon is fuccsol be :)))
    Én nem nagy jövot adok neki, mert én PC hívo vagyok, nem a gagyi játékgépek híve!
  • bala_
    Vagy jó magyar módra megjelennek a 30000-ért árult "kimentett" példányok!:)))))
  • KIP
    Max az elvetemult eszetlen ge'merek veszik majd
    csak...
  • Alien!
    Ja,pont annyira lesz olcsóbb mint az AUDI TT....
  • MZ/X
    "Érdekesség, hogy az ECTS-en a Ghost Recon még vígan futkározott PC-ken is."

Fog a tobbi is, csak akkor meg ki fog X-Boxot venni? ;)
  • Ali
    Lehet, hogy itthon olcsóbb lesz, a hazai összeszerelés miatt? Mindegy, akkor is jobban megéri majd GC-t venni.