240
Amnézia help, ötletek...
-
#71 szerelempont:mennyire vagy kedves Tiffhez a játék során.
nyompont:mennyi nyomot fedezel fel,amiből kikövetkezheted hogy ki az őrült -
fucko #70 Milyen szerelempontrol beszelsz te?
Na mindegy ez mar marad ennyiben. -
#69 Nuki:Thx:) -
Nuki #68 És ha rájöttél kicsoda akkor már teljesen egyértelmű lesz de az emlékek árnyékát is figyeld... De majd kiderül ha megvan mind a 15 nyom és mind a 12 szerelempont
Ron:
Jó lett a worlds demója :) -
#67 Ron nem marad a várban,csak eléesik egy kő.Tif csak akkor nem rohan ki a többiekkel ha +halt:)
Az őrültnél gondolkozz egy kicsit:Milyen fegyvere van,Mik a nyomok,hogy viselkedik...Gondolkozz! -
fucko #66 Valaki konyorgom irja meg hogy ki aza kibaszott orult a vegen,es aruljatok el hogy az normalis hog ron bentmarad a varban mig tiff kirohan atobbiekel.Ezt jo lenne tudnom mert mar sokat idegeskedtem emiatt.koszi
-
Nuki #65 HÉ ron! Te kis
Fire Solider ;) -
Nuki #64 Mármint van olyan is hogy legjobb befejéz meg satöbbi erre gondoltam (asszem tuod ha teljesen átnézted a weblapot) -
#63 Ügyesen:) -
Nuki #62 >>>Ron,Maniac:
Húú van ilyen is... Ez hol van mondjátok már el nekem iiis!
Ron: Hogy vitted végig az Amnéziát? -
#61 Re!
1:Menj a raktárba(a zongorás szoba jobb alsó sarkában van a lejárat),majd bal alsó saroknál egy titkos átjárón menj le(ne felejtsd el kivenni a cetlit Stella kezéből!)
2:Ha van logikád és megnézted a cetlit akkor sejteni fogod(ha nem,írj nekem egy e-mailt!)
3:Ez változó.Ismered azt a játékot amikor valaki 4 színt kitalál és neked tippelned kell,és ez a válasz hogy ennyi jó van jó helyen,ennyi jó van rossz helye,ennyi rossz van.Na ez ilyen játék csak számokkal. -
#59 én is:) -
#58 Milyen titkos link? -
Viking #57 Akkor csak felreertettem, sorry... Nembaj, aki tud... -
Nuki #56 Én igen.
ezt mondtam én is az előbb.
-
Viking #55 Ki talalta meg a titkos linket? Mert en igen... -
#54 Upsz.. erről jut eszembe scannelés Lmaradt.. (bocs Piv.) -
Nuki #53 Jaja.... megtaláltátok már a titkos linket....
ehehehehehehheeeeh -
#52 Na majd az Idővihar... -
Viking #51 Mindketto, de meg jobb lenne a ketto kevereke! Bar lehet, hogy tulsok mindent akarok... -
#50 Emlékcsavar- azért mert ott vannak véletelenszerű harcok és könnyebb fejlődni. -
#49 természetesen :))))))) -
Nuki #48 Amnézia sokkal de sokkal jobb úgyhogy az utóbbi táborhoz csatlakozok. Ugye te is Novi? -
#47 hmm... -
#46 Ne szídd a mangát!!
-
#44 kar hogy szar mangaban van az egezs :(( -
#43 Ahány ház annyi szokás:)) -
#42 Sokan ismerik az emlékcsavart sőt valakik szerint jobb is az Amnéziánál... -
Gary #41 Én ismerem, végig is nyomtam! Nagyon jó!
Ezt is letöltöttem, el is kezdtem, de annyi más játék jelent meg mostanában, hogy egy kicsit a háttérbe szorult :((
De újrakezdem, mert élvezet volt játszani! -
Nuki #40 Naja ki ismeri egyáltalán az Emlékcsavart? -
#39 Ha úgy gondolod hogy szükség van rá nyiss
Max elmerül a süjjesztőben:) -
#38 Szerintetek csináljak minden MoonDragon játékhoz topicot, vagy egyben a legyen mindegyik játék eg y topicban? -
#37 Háát ja.. A játék még nagyon korai stádiumban van, de ami van infó fenn az legalább biztos -
#36 >>>Ron Ragm
Köszi!!
-
#35 3D engine Rulez!
Nem korai még ez a bejelentés?:) -
#34 Fú assz szerezni kell a sárkány tornyából egy gumicsizmát(valahol alul keresd a 2. nyilas résznél[ahol nyíl szünet nyíl van]),és azzal lehet odamenni -
#33 : )))))))
A savas szigeten hogy lehet átjutni? -
#31 Na hi mindenki..
Most látom, hogy van itt egy Amnézia fórum..
Örülök, hogy ennyire tetszik nektek, mert tényleg jó és a moondragonnak lesznek új játékai is és azok is jók lesznek... -
Nuki #30 ÉÉÉN!!!
ASSZEM A 3.AT KELL MEGCSINÁLNI. MERT NEKEM EZ VOLT JÓ!
-
fucko #29 ESkuszom regen elveztem jatekot ennyire.Valaki nem tud segiteni.Hogy kell osszeallitani az ellenmerget,marmint mibol mennyit kell bekeverni hogy ne dobjam fel a talpam.Eggyaltalan eljutott valaki ideaig?