240
Amnézia help, ötletek...
-
#115 jaj, köszi all, majd megnezem. -
Nuki #114 bal alsó sarok előtt egy nyillal
És ott van ahol a nyíl lenne (ki kell totózni de nem nehéz) -
#113 lennt keresd,takarásban van.... -
#112 de ott nincs egy darab láda sem :( -
Nuki #111 Jaja -
#110 arra gondolsz, ahol egy sárkány van? -
Nuki #109 A toronyban (ami a legelső erdő után van) ott van valamelyik labirintus ládájában egy csizma.... Onnan tudni fogod... -
#108 a savas szigetre hogyna tudok bejutni? -
Nuki #107 Már ismertem ezt az oldalt... :) De nembaj! Csak így tovább a linkelgetéssel -
#106 Info itten.. -
Nuki #105 Mostanában senki sem Amnéziázik? -
Nuki #104 haho! -
fucko #103 Ja tenyleg. -
Nuki #102 Nem csak a 100. üzenetnek örültem annyira :)
Na ennyi elég offtopic...
-
fucko #101 Neked mi a bajod?Miket irkalsz mar,normalis vagy? -
Nuki #100 100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JEEHAW! -
Nuki #99 1!!! -
Nuki #98 Tőtsd le az Rpgmakert és csiinálj fullosat te magad... -
fucko #97 Valaki nem tud mondani egy letoltesi helyet meg egy ilyen hasonlo jatekhoz,csak ne az emlekcsavart.A lenyeg hogy fullos legyen. -
fucko #96 Az a baj hogy 4 van,es ha a vegen vagy mar nem is tudod meg pl. a varban levot vagy a dracon levot,de ezt megtudhatod amugy a faq-bol a moondragon oldalan. -
Nuki #95 Milyen szöveg? -
Nuki #92 -
Nuki #91 Malakai:
Végre te legalább érted hogy elkészíteni az amnéziát nem volt egy gyerekjáték...
Az idővihart sem lesz ugyanis 1év talán mire kijön... De nem festem az ördögöt a falra...
AKINEK VAN RPGMAKERJE AZ TUDJA[#beka3 -
#90 AK-47: Nem az Amnéziához nem lesz kiegészítő. Hacsaknem Pivi szórakozik egyet, de nem hinném. Mert ha ő csinálna egyet azt komolyan csinálná és most szerintem nem ezzel van ő sem elfoglalva... -
Nuki #89 >>>Fucko:
Már nem is azért de MI <-(Ron, én és a többiek)
-Hogy ki a gyilkos
-Ki ölte meg Stellát
A lélekőrt meg szerintem a **** nem azért állította föl hogy harcoljon. (Inkább megkérdezem Pivi az lesz a legjobb.) -
fucko #88 Marmint stella gyilkosara gondolsz?Talan nem az orult a gyilkos?Vagy ha nem o te ta talan tudod ki?
Amugy ron syerintem nem olyan egyszeru ahogy te gondolod.Marmint az orult talan elore tudja hogy ronek le fogjak gyozni a szuperkafa robotot? -
#87 AK47 erre csak azt tudom mondani hogy ülj le az íróasztalodhoz és kezdjél el rajzolni
vagy olvasni, vagy menj moziba, színházba, haverodhoz, bulizni, csajozni, múzeumba, vagy kölcsönözz ki egy jó filmet, vagy aludj egy jót. -
Nuki #86 Hmm....
AK-47 ha ilyen erős vagy akkor jöjj rá ki a gyilkos...
az agyaddal dicsekedj ne a karaktered izmaival...
Vagy a játékoddal amit csináltál...
UGYE RON?!! ;)
Mikor lesz már kész a teljes verzió... -
#84 sajna nem... -
fucko #83 Nekem is jo lenne egy 3.napi mentes ron te nem tudsz kuldeni,csak kivancsi vagyok ra. -
#82 Én mindent a faq szerint csináltam és a végén mégis azt mondta hogy nem jo az arcmemóriája
Nem tud vki mentész küldeni mailben? -
fucko #81 Rajottem:eyert hivjak orultnek. -
#80 1szerű:ha nem segítene lelepleződött vola...így kénytelen kinyírni a népét... -
fucko #79 Jott es kuldtem is ha minden igaz.
Meg valami ,nem tartjatok ellentmondasosnak,hogy miutan elinteztem az orultet es eltunt, jon a tobiekkel es segit kinyirni a forobotot,kozben meg nelkule valoszinuleg eselyem se lett volna,jo lenne erre egy magyarazat . -
#78 A válasz:sehogy.
fucko:mail ment ha minden igaz... -
Nuki #76 >>>Fucko:
Megirhatod nem érdekel senkit hogy mit hiszel, én kézséggel segítek... ;) -
fucko #75 Bocs fucko5@freemailre,bar ugyis leszarjatok a fejem. -
fucko #74 Csak jo lenne ha elarulna valaki hogy ki az orult.Amugy valoszinuleg rajottem de lehet hogy megsem ugyhogy nem irom mar ki,nehogy kirohogjenek szoval valaki legyen mar olyan faszagyerek hogy kiirja azt a nevecsket,vagy irja meg a fucko@freemailre pliz. -
#73 Na most csak azért írtam, hogy írjak valami, mert nincs mit. -
Nuki #72 Valami kérdés, óhaj sóhaj... olyan rég lett már ide írva...