240
Amnézia help, ötletek...
-
#160 aki ismeri a schooltúra2 öt az légyszives irja le hogy hogyan kell átvinni azt a részt amikor gitározni kell!!!!! nagyon sürgős!
-
Verseghy #159 Amikor a várba bejutunk a trónterembe és azt mondják, hogy kell lennie egy titkos ajtónak mert egy Lance-nek hitt fazon bement és eltünt. Na szal ott nemtom hogy kell továbbmenni, vissza nem lehet és keresni kell valamit. HELPthx -
#158 hell megint én
a school túra játékban hogy kell kinyitni a raktárajtót amikor fubu kebátot kell szerezni a csávonak?
-
#157 Én nem találtam sajna
-
#156 végigjátszás van hozzá? régebben még találtam... -
#155 www.fdent.extra.hu
-
#154 azokat sajnos nem, de ha adsz egy címet, akkor megnézhetem őket... -
#153 hello! ismeri valaki a honto rpg játékokat mert aki igen az irja meg légyszi hogy mit kell csinálni amikor a játékbali anyám elküld a faluba h kérjek kölcsön kest a mestertől!
-
#152 kössz nagyon cool a gamma! -
#151 Van egy tök jó játék: a Dragonblade 2.
Ez a legújabb game!
Itt a link, ha kell:
Ruby Dragon játékok
Itt van az egy is. -
#150 ja kössz!:)
Csak azért kérdeztem mert a demot letöltöttem és az nagyon állat!!!
-
#149 hát erről a játékról még nem hallottam, de szerintem még nem készülhetett el, mertz akkor már meglenne :D -
#148 a sziget nevü játék teljes verzióját honnan lehet leszedni mert nemekem csak a demot sikerült!!!
kössz az amnéziás tippet!!!!!!!!!!
-
#147 Ja, még v.mi:
Leszedhető a www.moondragon.hu-ról az Amnézia, és a Karácsonyi Amnézia is.
Ha v.mi gond van szóljatok, tudok biztosan segíteni.
Meg tudok egy csomó az Amnéziához hasonló játékot, ha kell!
-
#146 Pár dolog:
-Fussál a pályán, és amikor elengeded a futást, akkor átugrik egy mezőt, ezt kihasználva végig lehet vinni......
-Nem akarok senkit se megsérteni, de olyan dolgokat olvastam, hogy ,hogy akadtatok el, hogy ez már kicsit durva.....
Hogy egy manga RPG-s játék milyen gonodkat tud okonzi?????
12 éves koromban(most 14 vok) szereztem meg a játékot, és elakadás nélkül(azért volt, ami 1napig feltartott...)eljutottam a főellenfélig. Lehet, hogy csak 16-os szintű voltam, meg (nem akarom lelőni a poént!!!)SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de egyedül itt akadtam el véglegesen. 13 éves koromban lett netem, akkor már az 1. napon végig vittem az 1.2-es verziót. Amúgy 4 óra alatt végigvihető.meghalt Tif is, meg Ron se küzdött a Lélekőr ellen, meg azt se tudtam, hogy Daren az őrült(az 1.2-esben Stella az), -
#145 hali
én ott akadtam el az amnézia karácsonyban hogy azt a remetét üldözöm és a barlangjában az alső küldetés!!!4
lécci heelp
-
#144 de tehat nem az alap amnezia jatek ? megyek is megnezem miez -
maxius #143 A moondragon oldaláról asszem leszedhető...
A dolog nem más mint 1 jól megszerkesztett mini-játékgyűjtemény, és pont 2 éve jelent meg. -
#142 amnézia karácsonya ?? mesélj -
maxius #141 Amnézia karácsonyával hogy álltok?
Én voltam az első aki 100%-osan végigvitte! -
Perba #140 Nem tudjátok hol van a csizma,amiben lehet menni a savas szigetre? -
#139 Már mindenki végigtolta.)
Sajnos a végét nem tudtam megcsinálni...
Nem volt elég "táp"... -
Perba #138 Húúúú de rég irt ide vlki :) -
Nuki #136 Xandi: Sajnos itt már nem nagyon lehet segíteni, MINDENRE APRÓLÉKOSAN ODA KELL FIGYELNI... úgyhogy próbálj meg jól játszani :) Nekem sikerült -
Ron K Blade #133 Mert tudok segíteni
-
Ron K Blade #132 Van valakinek problémája a játékkal??????
-
Ron K Blade #131 Köszi már én is rájöttem.Csak már ideges voltam mert 6 szor játszottam már végig és nem tudtam -
#130 Menj be a szőke szobájába, ott állísd be az órát arra a számra amit a csaj kezében találál. (Ha nem mentél vissza és nem szedted ki a kezéből akkor van a cumi:)))
ad ki az óra egy számot. Az lesz az.... -
#129 Az első? -
Ron K Blade #128 Valaki senki sincs itt? -
Ron K Blade #127 Megmondanátok hogy hányadik lapon nyissam ki a könyvet?A 347 közül -
#126 ja és ez a zombis mellékküldi -
#125 Nuki:Próbálkozz,már nem emléxem pontosan:) -
Nuki #123 Kifúltunk? Senki sem Amnéziázik??? -
Nuki #122 így későn:
4: Milyen hajóval
5: Melyik ez a mellékküldi? -
#121 1.-3. Erre igazából nem tok mit mondani.Beszélj a készítővel,habár szerintem már nem foglalkozik az A-val:)
4.Amikor mész hajóval az egyik(bal felső) kikütőből az elsóba.Akkor Lvileg Lakad a hajó.A többit tudod.
5.Hogy jó-e?Nekem tetszik.Megéri? Nem értem a kérdést;)
6.ja, a peccs minden sviccset visszállít eredeti állaporba(pl a nővér feltámad,stb) -
Nuki #120 Én sajnos egyikre sem tudok válaszolni... -
#119 1. van egy kis gondicsek, az, hogy nem működik az escape.
2. van eg ymásik gondicsek, az, hogy ha kettő holdkövet szerzek, akkor ha scinalok az egyikből valalmit, akkor a másik elvész.
3. van egy MÁSIK gondicsek is, az, hogy néha elmegy a zene.
4. az hogy milyen kisértet hajó?
5.és hogy jó e a mellék küldi? Megéri?
6.Valami olyasmit halottam, hogy a patch az valami rosszat művel. Csak nem tom, hogy mit. -
#118 nemtudom...assz az egyik mellékküldesében van,de máshol is...
mennyé hajjóval el fox akadni..ott menny a kisértethajóra
Nem biztos hogy lesz ott -
#116 megvan, de ott mit kell csinálnom? a teljes varászmondatot kéne tudnom, vagy mi kéne tudnom? :) honnan tudhatnám meg?