Amnézia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
Bocs, el is felejtettem, meg nem találtam, de még a héten megkapom a CD-m!
Asszem megtalálta a gyerek.

A heavy cost. I pay it gladly.

2 perc 2 nap?😊
Ja vágom.
Terminátor14
De amúgy a két játék nem függ össze, szóval az Amnézia nem az ECS folytatása 😄 (Bár mindkettõben Ron a fõszereplõ neve..)

CSAK a Fradi

Terminátor14
Az Amnézia a Moondragon ent. második játéka, az Emlékcsavar az elsõ 😊

CSAK a Fradi

Ezt az emlékcsavart nem vágom.. Ennek van köze az amnéziához?
Terminátor14
Gyerekek ne vicceljünk már, az ALAP! www.moondragon.hu 😊 Ajánlom az Emlékcsavart is 😊

Ja és az Amnéziából is van egy újabb verzió, ami kicsit átalakítja a játék végét, még csavarosabb és meglepõdd végkifejlettel, ill több dolog kiderül vkikrõl 😛

CSAK a Fradi

Okok<#worship>
Fresh Duke
2perc, nem találom azt a szart

Segiiics!<#help> mit hogy hova mikor?
Fresh Duke
cd-n volt meg vagy 20 x játékkal együtt

Fresh Duke
meg kell keresnem nbeten, de megvolt gépem, de a hülye haveromnak kölcsönadtam, (amit többt nem teszek)és elvesaztette

Fresh Duke
Egyszerû, ferakok egy rövid szöveget, ahol leírják mit kell csinálnod, ahoz hogy kiderüljön.1 perc, vagy 2

Fresh Duke
ja bocs, mégse a legszarabb, volt, ahoz tifnek meg kellett volna halnia

de hol basztam el?😞
Fresh Duke
vagy 5x végignyomtam
velem ne szorakozz

Fresh Duke
ennyi

Fresh Duke
mondom hogy elbasztad!!!!!!!😛
A legjobb, ha
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tif életben marad, Ron életben marad, rájössz, hogy ki az õrült, de nem mondom meg ki, csak ha nagyon kérded, és bevallod, hogy egy zseni vagyok!

Bocsmá, de a legjobbat értem el.. Elösször meghalt tif meg minden, aztán másodszorra nyomtam végigjátszással. nemhalt meg tif kiderült minden a multbol, csak az nem, hogy ki volt a feketeruhás faszi, de igy tudom hogy a deren..
Fresh Duke
ja itt
hülye gépem nem jelenítette meg
sry

Fresh Duke
Írtam egy hosszú üzenetett, a hol van?

Fresh Duke
Te ez esetben a LEGSZARABB befejezést érted el!😄
Gratula! De ha szeretnéd, hogy ezek máskébb legyenek, ferakok v.mit, hogy jobban fejejezhessed.

djukel: ez a játék, egy Manga RPG, ahol egy olyan ember a fõsereplõ, aki 3 éve amnéziát szenvedett,(jó hülyén fejeztem ki magam😊,)és meg kell mentenie a világot, de sok barátra is szert tesz útja közben. Tömören ennyi!

Hamarosan megcsinálom 1. játékom,(többet is elkezdtem, de most csiálok egy újat!,)ami a hétköznapi emberek számára is elérhetõ lesz!(Csinálok egy honlapot, és felrakom rá.)
A neve ez lesz: Minigame Pach
Nyelve: Magyar
Megjelenés ideje: 2006 nyara
Történet: ez egy minijáték pakk, ahol több RPG-s minijáték lesz elérhetõ. Továbbá benne lesz a fõ játékomból, egy olyanféle DEMO is.(A fõjátékom címe: Fresh Duke's Legend (aminek 3 része lesz!).)

Nekem a vége hiányzik, legyözöm azt a szar gépet és vége. Mindenki oké, ron mintha meghalt volna, nem derül ki volt a feketeruhás (bár minden jel derenre utal) meg ilyenek.. tif se halt meg az bug vagy mindenkinek ez van?
Nem emlékszem, mirõl is szól ez a játék?
Fresh Duke
Ezek lemaradtak.😊

Fresh Duke
<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Fresh Duke
Ha eléred a 40. szintet, akkor megküzdhetsz a Démon Lordal, akit ha legyõzöl (csak Ron küzd, és igen kemény,) akkor megtanít egy új támadást, ami 999-et sebez!!! Amúgy 50. a legnagyobbik szint.
Irigyellek, hogy megvan neked az 1.1-es verzió, nekem csak az 1.0-ás, és az 1.2es van meg.

ESC-et nyomsz és megnézed, hogy mennyi Ex-d van és per jellel elválasztja, hogy mennyi kell, hogy elérd a 40dik szintet. Amikor legyözöl valamit és kapsz mondjuk 5000EXP-t akkor azt minden ember a csapatból megkapja. Többet kell küzdened a 40di szintért!
Szia Ron K Blade...avagy a többiek!!!!

AMNÉZIA 1.1-es játékkal játszom...

Nekem abban kéne segítség, hogy a vadász szigeten eljutok a 39. szintig és utána bárhova megyek a léghajóval, bárkit gyõzök le,nem tudom a 40. szintet elérni...

Már azon is elgondolkoztam, hogy az elején mikor Tif-t átsegítem az erdõn és harcolok fával meg zöld "izékkel"😊 akkor néha Tifet fejleszti a gép a legyõzésük után.Bár attól függ...ha Tif méri az utolsó csapást(asszem)akkor engem ha én mérem az utolsó csapást Tifet fejleszti.
Ha ezt ki tudnám küszöbölni akkor sokat segítenétek😊
Fresh Duke
Én ismerem, de egy progi hiba miatt, nem csengetnek ki az elsõ nap az ötödik óra elõtt.<#falbav>
Verseghy: ott a függönnynél van a titkos hely. De a bal oldalán keresd.

maateking
aki ismeri a schooltúra2 öt az légyszives irja le hogy hogyan kell átvinni azt a részt amikor gitározni kell!!!!! nagyon sürgõs!

MEMBERS OF MAYDAY

Amikor a várba bejutunk a trónterembe és azt mondják, hogy kell lennie egy titkos ajtónak mert egy Lance-nek hitt fazon bement és eltünt. Na szal ott nemtom hogy kell továbbmenni, vissza nem lehet és keresni kell valamit. HELP<#help>thx
maateking
hell megint én
a school túra játékban hogy kell kinyitni a raktárajtót amikor fubu kebátot kell szerezni a csávonak?

MEMBERS OF MAYDAY

maateking
Én nem találtam sajna

MEMBERS OF MAYDAY

cr3ativ3
végigjátszás van hozzá? régebben még találtam...

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

maateking
www.fdent.extra.hu

MEMBERS OF MAYDAY

Fresh Duke
azokat sajnos nem, de ha adsz egy címet, akkor megnézhetem õket...

maateking
hello! ismeri valaki a honto rpg játékokat mert aki igen az irja meg légyszi hogy mit kell csinálni amikor a játékbali anyám elküld a faluba h kérjek kölcsön kest a mestertõl!

MEMBERS OF MAYDAY

maateking
kössz nagyon cool a gamma!

MEMBERS OF MAYDAY

Fresh Duke
Van egy tök jó játék: a Dragonblade 2.
Ez a legújabb game!
Itt a link, ha kell:
Ruby Dragon játékok
Itt van az egy is.

maateking
ja kössz!😊

Csak azért kérdeztem mert a demot letöltöttem és az nagyon állat!!!

MEMBERS OF MAYDAY

Fresh Duke
hát errõl a játékról még nem hallottam, de szerintem még nem készülhetett el, mertz akkor már meglenne 😄

maateking
a sziget nevü játék teljes verzióját honnan lehet leszedni mert nemekem csak a demot sikerült!!!

kössz az amnéziás tippet!!!!!!!!!!

MEMBERS OF MAYDAY

Fresh Duke
Ja, még v.mi:
Leszedhetõ a www.moondragon.hu-ról az Amnézia, és a Karácsonyi Amnézia is.
Ha v.mi gond van szóljatok, tudok biztosan segíteni.
Meg tudok egy csomó az Amnéziához hasonló játékot, ha kell!

Fresh Duke
Pár dolog:
-Fussál a pályán, és amikor elengeded a futást, akkor átugrik egy mezõt, ezt kihasználva végig lehet vinni......
-Nem akarok senkit se megsérteni, de olyan dolgokat olvastam, hogy ,hogy akadtatok el, hogy ez már kicsit durva.....
Hogy egy manga RPG-s játék milyen gonodkat tud okonzi?????
12 éves koromban(most 14 vok) szereztem meg a játékot, és elakadás nélkül(azért volt, ami 1napig feltartott...)eljutottam a fõellenfélig. Lehet, hogy csak 16-os szintû voltam, meg (nem akarom lelõni a poént!!!)
meghalt Tif is, meg Ron se küzdött a Lélekõr ellen, meg azt se tudtam, hogy Daren az õrült(az 1.2-esben Stella az),
de egyedül itt akadtam el véglegesen. 13 éves koromban lett netem, akkor már az 1. napon végig vittem az 1.2-es verziót. Amúgy 4 óra alatt végigvihetõ.

maateking
hali
én ott akadtam el az amnézia karácsonyban hogy azt a remetét üldözöm és a barlangjában az alsõ küldetés!!!4

lécci heelp

MEMBERS OF MAYDAY

j0nNyKa
de tehat nem az alap amnezia jatek ? megyek is megnezem miez

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

A moondragon oldaláról asszem leszedhetõ...
A dolog nem más mint 1 jól megszerkesztett mini-játékgyûjtemény, és pont 2 éve jelent meg.

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

j0nNyKa
amnézia karácsonya ?? mesélj

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Amnézia karácsonyával hogy álltok?
Én voltam az elsõ aki 100%-osan végigvitte!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]