240
Amnézia help, ötletek...
-
fireferi #200 van 1 kis gondom, én már majdnem végigvittem a játékot, de dianosnak nemtom hool vannak az idézései, vagyishát megtudnám szerezni, cak sokat kéne olvasnom, leírjátok nekem azokat az összes helyet ahonnan meglehet szerezni a dianos idézésilapokat? előre is köszi, és ha megadjátok akkor cserébe küldök 1-2 amnézia végigjtszási honlapot, ok? kössz -
JancsiPapa #199 talán a táblától rögtön jobbra - gondolkozni kell, öreg ;) -
#198 http://www.moondragon.hu -
Alien1024 #197 hellosztok! elkeztem játszani az amnéziával ott vagyok hogy tif eltünt mikor bevitem a tüzifát a barlangba és meg találom a könyveket 1 hiányzik ott vanak a ládák de májik ládába van amit edig probáltam rám támadt és elég könyen megölt.... pls. segits hányadik láda az balrol jobra... -
JancsiPapa #196 ;] Csak kívülről tudom ezt a játékot ;] -
#195 BINGO! az átalakított draco-n, bal oldali ágysor, legalsó (tifnél) -
JancsiPapa #194 Balra van a hajón a legénységi szállásoknál - amikor Stark megbabrálja a hajót, akkor vedd fel a kártyapaklit, add oda az egyik őrnek, aki a börtönöket őrzi, ő akkor árulja el a pontos helyet lenti sorban, vmelyik ágy párnája alatt).
De asszem akkor is elérhető az idézés, ha már a Draco át lett alakítva (ismét egy ágyon vhol). -
#193 Elrontottam a nevet, nem Sterk hanem Stark :P -
#192 Hmm... Elég régi a tápig..
Nekem az a gondom, hogy nem találom sehol a második Dianos idézetet. Ott kell a Draco-n kersni miutáb Sterk megbabrálta a hajtóművet, és az őrok oltani mennek. -
Verseghy #191 Köfi:) -
#190 Bocs, el is felejtettem, meg nem találtam, de még a héten megkapom a CD-m!
Asszem megtalálta a gyerek. -
Verseghy #189 2 perc 2 nap?:) -
Verseghy #188 Ja vágom. -
#187 De amúgy a két játék nem függ össze, szóval az Amnézia nem az ECS folytatása :D (Bár mindkettőben Ron a főszereplő neve..) -
#186 Az Amnézia a Moondragon ent. második játéka, az Emlékcsavar az első :) -
Verseghy #185 Ezt az emlékcsavart nem vágom.. Ennek van köze az amnéziához? -
#184 Gyerekek ne vicceljünk már, az ALAP! www.moondragon.hu :) Ajánlom az Emlékcsavart is :)
Ja és az Amnéziából is van egy újabb verzió, ami kicsit átalakítja a játék végét, még csavarosabb és meglepődd végkifejlettel, ill több dolog kiderül vkikről :P -
Verseghy #183 Okok -
#182 2perc, nem találom azt a szart -
Verseghy #181 Segiiics! mit hogy hova mikor? -
#180 cd-n volt meg vagy 20 x játékkal együtt -
#179 meg kell keresnem nbeten, de megvolt gépem, de a hülye haveromnak kölcsönadtam, (amit többt nem teszek)és elvesaztette -
#178 Egyszerű, ferakok egy rövid szöveget, ahol leírják mit kell csinálnod, ahoz hogy kiderüljön.1 perc, vagy 2 -
#177 ja bocs, mégse a legszarabb, volt, ahoz tifnek meg kellett volna halnia -
Verseghy #176 de hol basztam el?:( -
#175 vagy 5x végignyomtam
velem ne szorakozz -
#174 ennyi -
#173 mondom hogy elbasztad!!!!!!!:P
A legjobb, ha
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tif életben marad, Ron életben marad, rájössz, hogy ki az őrült, de nem mondom meg ki, csak ha nagyon kérded, és bevallod, hogy egy zseni vagyok! -
Verseghy #172 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bocsmá, de a legjobbat értem el.. Elösször meghalt tif meg minden, aztán másodszorra nyomtam végigjátszással. nemhalt meg tif kiderült minden a multbol, csak az nem, hogy ki volt a feketeruhás faszi, de igy tudom hogy a deren.. -
#171 ja itt
hülye gépem nem jelenítette meg
sry -
#170 Írtam egy hosszú üzenetett, a hol van? -
#169 Te ez esetben a LEGSZARABB befejezést érted el!:D
Gratula! De ha szeretnéd, hogy ezek máskébb legyenek, ferakok v.mit, hogy jobban fejejezhessed.
djukel: ez a játék, egy Manga RPG, ahol egy olyan ember a fősereplő, aki 3 éve amnéziát szenvedett,(jó hülyén fejeztem ki magam:),)és meg kell mentenie a világot, de sok barátra is szert tesz útja közben. Tömören ennyi!
Hamarosan megcsinálom 1. játékom,(többet is elkezdtem, de most csiálok egy újat!,)ami a hétköznapi emberek számára is elérhető lesz!(Csinálok egy honlapot, és felrakom rá.)
A neve ez lesz: Minigame Pach
Nyelve: Magyar
Megjelenés ideje: 2006 nyara
Történet: ez egy minijáték pakk, ahol több RPG-s minijáték lesz elérhető. Továbbá benne lesz a fő játékomból, egy olyanféle DEMO is.(A főjátékom címe: Fresh Duke's Legend (aminek 3 része lesz!).) -
Verseghy #168 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem a vége hiányzik, legyözöm azt a szar gépet és vége. Mindenki oké, ron mintha meghalt volna, nem derül ki volt a feketeruhás (bár minden jel derenre utal) meg ilyenek.. tif se halt meg az bug vagy mindenkinek ez van? -
djukel #167 Nem emlékszem, miről is szól ez a játék? -
#166 Ezek lemaradtak.:) -
#165 -
#164 Ha eléred a 40. szintet, akkor megküzdhetsz a Démon Lordal, akit ha legyőzöl (csak Ron küzd, és igen kemény,) akkor megtanít egy új támadást, ami 999-et sebez!!! Amúgy 50. a legnagyobbik szint.
Irigyellek, hogy megvan neked az 1.1-es verzió, nekem csak az 1.0-ás, és az 1.2es van meg. -
Verseghy #163 ESC-et nyomsz és megnézed, hogy mennyi Ex-d van és per jellel elválasztja, hogy mennyi kell, hogy elérd a 40dik szintet. Amikor legyözöl valamit és kapsz mondjuk 5000EXP-t akkor azt minden ember a csapatból megkapja. Többet kell küzdened a 40di szintért! -
toci24 #162 Szia Ron K Blade...avagy a többiek!!!!
AMNÉZIA 1.1-es játékkal játszom...
Nekem abban kéne segítség, hogy a vadász szigeten eljutok a 39. szintig és utána bárhova megyek a léghajóval, bárkit győzök le,nem tudom a 40. szintet elérni...
Már azon is elgondolkoztam, hogy az elején mikor Tif-t átsegítem az erdőn és harcolok fával meg zöld "izékkel":) akkor néha Tifet fejleszti a gép a legyőzésük után.Bár attól függ...ha Tif méri az utolsó csapást(asszem)akkor engem ha én mérem az utolsó csapást Tifet fejleszti.
Ha ezt ki tudnám küszöbölni akkor sokat segítenétek:) -
#161 Én ismerem, de egy progi hiba miatt, nem csengetnek ki az első nap az ötödik óra előtt.
Verseghy: ott a függönnynél van a titkos hely. De a bal oldalán keresd.