Amnézia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asszem megtalálta a gyerek.
A heavy cost. I pay it gladly.
CSAK a Fradi
Ja és az Amnéziából is van egy újabb verzió, ami kicsit átalakítja a játék végét, még csavarosabb és meglepõdd végkifejlettel, ill több dolog kiderül vkikrõl 😛
CSAK a Fradi
A legjobb, ha
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gratula! De ha szeretnéd, hogy ezek máskébb legyenek, ferakok v.mit, hogy jobban fejejezhessed.
djukel: ez a játék, egy Manga RPG, ahol egy olyan ember a fõsereplõ, aki 3 éve amnéziát szenvedett,(jó hülyén fejeztem ki magam😊,)és meg kell mentenie a világot, de sok barátra is szert tesz útja közben. Tömören ennyi!
Hamarosan megcsinálom 1. játékom,(többet is elkezdtem, de most csiálok egy újat!,)ami a hétköznapi emberek számára is elérhetõ lesz!(Csinálok egy honlapot, és felrakom rá.)
A neve ez lesz: Minigame Pach
Nyelve: Magyar
Megjelenés ideje: 2006 nyara
Történet: ez egy minijáték pakk, ahol több RPG-s minijáték lesz elérhetõ. Továbbá benne lesz a fõ játékomból, egy olyanféle DEMO is.(A fõjátékom címe: Fresh Duke's Legend (aminek 3 része lesz!).)
Irigyellek, hogy megvan neked az 1.1-es verzió, nekem csak az 1.0-ás, és az 1.2es van meg.
AMNÉZIA 1.1-es játékkal játszom...
Nekem abban kéne segítség, hogy a vadász szigeten eljutok a 39. szintig és utána bárhova megyek a léghajóval, bárkit gyõzök le,nem tudom a 40. szintet elérni...
Már azon is elgondolkoztam, hogy az elején mikor Tif-t átsegítem az erdõn és harcolok fával meg zöld "izékkel"😊 akkor néha Tifet fejleszti a gép a legyõzésük után.Bár attól függ...ha Tif méri az utolsó csapást(asszem)akkor engem ha én mérem az utolsó csapást Tifet fejleszti.
Ha ezt ki tudnám küszöbölni akkor sokat segítenétek😊
Verseghy: ott a függönnynél van a titkos hely. De a bal oldalán keresd.
MEMBERS OF MAYDAY
a school túra játékban hogy kell kinyitni a raktárajtót amikor fubu kebátot kell szerezni a csávonak?
MEMBERS OF MAYDAY
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
MEMBERS OF MAYDAY
Ez a legújabb game!
Itt a link, ha kell:
Ruby Dragon játékok
Itt van az egy is.
Csak azért kérdeztem mert a demot letöltöttem és az nagyon állat!!!
MEMBERS OF MAYDAY
kössz az amnéziás tippet!!!!!!!!!!
MEMBERS OF MAYDAY
Leszedhetõ a www.moondragon.hu-ról az Amnézia, és a Karácsonyi Amnézia is.
Ha v.mi gond van szóljatok, tudok biztosan segíteni.
Meg tudok egy csomó az Amnéziához hasonló játékot, ha kell!
-Fussál a pályán, és amikor elengeded a futást, akkor átugrik egy mezõt, ezt kihasználva végig lehet vinni......
-Nem akarok senkit se megsérteni, de olyan dolgokat olvastam, hogy ,hogy akadtatok el, hogy ez már kicsit durva.....
Hogy egy manga RPG-s játék milyen gonodkat tud okonzi?????
12 éves koromban(most 14 vok) szereztem meg a játékot, és elakadás nélkül(azért volt, ami 1napig feltartott...)eljutottam a fõellenfélig. Lehet, hogy csak 16-os szintû voltam, meg (nem akarom lelõni a poént!!!)
én ott akadtam el az amnézia karácsonyban hogy azt a remetét üldözöm és a barlangjában az alsõ küldetés!!!4
lécci heelp
MEMBERS OF MAYDAY
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A dolog nem más mint 1 jól megszerkesztett mini-játékgyûjtemény, és pont 2 éve jelent meg.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Én voltam az elsõ aki 100%-osan végigvitte!
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]