240
Amnézia help, ötletek...
  • fireferi
    van 1 kis gondom, én már majdnem végigvittem a játékot, de dianosnak nemtom hool vannak az idézései, vagyishát megtudnám szerezni, cak sokat kéne olvasnom, leírjátok nekem azokat az összes helyet ahonnan meglehet szerezni a dianos idézésilapokat? előre is köszi, és ha megadjátok akkor cserébe küldök 1-2 amnézia végigjtszási honlapot, ok? kössz
  • JancsiPapa
    talán a táblától rögtön jobbra - gondolkozni kell, öreg ;)
  • AntiHero
    http://www.moondragon.hu
  • Alien1024
    hellosztok! elkeztem játszani az amnéziával ott vagyok hogy tif eltünt mikor bevitem a tüzifát a barlangba és meg találom a könyveket 1 hiányzik ott vanak a ládák de májik ládába van amit edig probáltam rám támadt és elég könyen megölt.... pls. segits hányadik láda az balrol jobra...
  • JancsiPapa
    ;] Csak kívülről tudom ezt a játékot ;]
  • cr3ativ3
    BINGO! az átalakított draco-n, bal oldali ágysor, legalsó (tifnél)
  • JancsiPapa
    Balra van a hajón a legénységi szállásoknál - amikor Stark megbabrálja a hajót, akkor vedd fel a kártyapaklit, add oda az egyik őrnek, aki a börtönöket őrzi, ő akkor árulja el a pontos helyet lenti sorban, vmelyik ágy párnája alatt).
    De asszem akkor is elérhető az idézés, ha már a Draco át lett alakítva (ismét egy ágyon vhol).
  • cr3ativ3
    Elrontottam a nevet, nem Sterk hanem Stark :P
  • cr3ativ3
    Hmm... Elég régi a tápig..

Nekem az a gondom, hogy nem találom sehol a második Dianos idézetet. Ott kell a Draco-n kersni miutáb Sterk megbabrálta a hajtóművet, és az őrok oltani mennek.
  • Verseghy
    Köfi:)
  • Fresh Duke
    Bocs, el is felejtettem, meg nem találtam, de még a héten megkapom a CD-m!
    Asszem megtalálta a gyerek.
  • Verseghy
    2 perc 2 nap?:)
  • Verseghy
    Ja vágom.
  • Terminátor14
    De amúgy a két játék nem függ össze, szóval az Amnézia nem az ECS folytatása :D (Bár mindkettőben Ron a főszereplő neve..)
  • Terminátor14
    Az Amnézia a Moondragon ent. második játéka, az Emlékcsavar az első :)
  • Verseghy
    Ezt az emlékcsavart nem vágom.. Ennek van köze az amnéziához?
  • Terminátor14
    Gyerekek ne vicceljünk már, az ALAP! www.moondragon.hu :) Ajánlom az Emlékcsavart is :)

Ja és az Amnéziából is van egy újabb verzió, ami kicsit átalakítja a játék végét, még csavarosabb és meglepődd végkifejlettel, ill több dolog kiderül vkikről :P
  • Verseghy
    Okok
  • Fresh Duke
    2perc, nem találom azt a szart
  • Verseghy
    Segiiics! mit hogy hova mikor?
  • Fresh Duke
    cd-n volt meg vagy 20 x játékkal együtt
  • Fresh Duke
    meg kell keresnem nbeten, de megvolt gépem, de a hülye haveromnak kölcsönadtam, (amit többt nem teszek)és elvesaztette
  • Fresh Duke
    Egyszerű, ferakok egy rövid szöveget, ahol leírják mit kell csinálnod, ahoz hogy kiderüljön.1 perc, vagy 2
  • Fresh Duke
    ja bocs, mégse a legszarabb, volt, ahoz tifnek meg kellett volna halnia
  • Verseghy
    de hol basztam el?:(
  • Fresh Duke
    vagy 5x végignyomtam
    velem ne szorakozz
  • Fresh Duke
    ennyi
  • Fresh Duke
    mondom hogy elbasztad!!!!!!!:P
    A legjobb, ha
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tif életben marad, Ron életben marad, rájössz, hogy ki az őrült, de nem mondom meg ki, csak ha nagyon kérded, és bevallod, hogy egy zseni vagyok!
  • Verseghy
    Bocsmá, de a legjobbat értem el.. Elösször meghalt tif meg minden, aztán másodszorra nyomtam végigjátszással. nemhalt meg tif kiderült minden a multbol, csak az nem, hogy ki volt a feketeruhás faszi, de igy tudom hogy a deren..
  • Fresh Duke
    ja itt
    hülye gépem nem jelenítette meg
    sry
  • Fresh Duke
    Írtam egy hosszú üzenetett, a hol van?
  • Fresh Duke
    Te ez esetben a LEGSZARABB befejezést érted el!:D
    Gratula! De ha szeretnéd, hogy ezek máskébb legyenek, ferakok v.mit, hogy jobban fejejezhessed.

djukel: ez a játék, egy Manga RPG, ahol egy olyan ember a fősereplő, aki 3 éve amnéziát szenvedett,(jó hülyén fejeztem ki magam:),)és meg kell mentenie a világot, de sok barátra is szert tesz útja közben. Tömören ennyi!

Hamarosan megcsinálom 1. játékom,(többet is elkezdtem, de most csiálok egy újat!,)ami a hétköznapi emberek számára is elérhető lesz!(Csinálok egy honlapot, és felrakom rá.)
    A neve ez lesz: Minigame Pach
    Nyelve: Magyar
    Megjelenés ideje: 2006 nyara
    Történet: ez egy minijáték pakk, ahol több RPG-s minijáték lesz elérhető. Továbbá benne lesz a fő játékomból, egy olyanféle DEMO is.(A főjátékom címe: Fresh Duke's Legend (aminek 3 része lesz!).)
  • Verseghy
    Nekem a vége hiányzik, legyözöm azt a szar gépet és vége. Mindenki oké, ron mintha meghalt volna, nem derül ki volt a feketeruhás (bár minden jel derenre utal) meg ilyenek.. tif se halt meg az bug vagy mindenkinek ez van?
  • djukel
    Nem emlékszem, miről is szól ez a játék?
  • Fresh Duke
    Ezek lemaradtak.:)
  • Fresh Duke
  • Fresh Duke
    Ha eléred a 40. szintet, akkor megküzdhetsz a Démon Lordal, akit ha legyőzöl (csak Ron küzd, és igen kemény,) akkor megtanít egy új támadást, ami 999-et sebez!!! Amúgy 50. a legnagyobbik szint.
    Irigyellek, hogy megvan neked az 1.1-es verzió, nekem csak az 1.0-ás, és az 1.2es van meg.
  • Verseghy
    ESC-et nyomsz és megnézed, hogy mennyi Ex-d van és per jellel elválasztja, hogy mennyi kell, hogy elérd a 40dik szintet. Amikor legyözöl valamit és kapsz mondjuk 5000EXP-t akkor azt minden ember a csapatból megkapja. Többet kell küzdened a 40di szintért!
  • toci24
    Szia Ron K Blade...avagy a többiek!!!!

AMNÉZIA 1.1-es játékkal játszom...

Nekem abban kéne segítség, hogy a vadász szigeten eljutok a 39. szintig és utána bárhova megyek a léghajóval, bárkit győzök le,nem tudom a 40. szintet elérni...

Már azon is elgondolkoztam, hogy az elején mikor Tif-t átsegítem az erdőn és harcolok fával meg zöld "izékkel":) akkor néha Tifet fejleszti a gép a legyőzésük után.Bár attól függ...ha Tif méri az utolsó csapást(asszem)akkor engem ha én mérem az utolsó csapást Tifet fejleszti.
    Ha ezt ki tudnám küszöbölni akkor sokat segítenétek:)
  • Fresh Duke
    Én ismerem, de egy progi hiba miatt, nem csengetnek ki az első nap az ötödik óra előtt.
    Verseghy: ott a függönnynél van a titkos hely. De a bal oldalán keresd.