eDonkey2000
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze ennyi idõ után sem kánaán a dolog: manapság is elõfordul, hogy órákig egy bit sem jön le hozzám, miközben az upload-om folyamatosan 10k. De van olyan is - igen ritkán - hogy a letöltés eléri a 100-120k-t is. Általában 10-30k között mozog.
A régi edonkey könyvtáradban keress egy olyat, hogy "userhash.dat" és "clients.met". Ha nincs, akkor nincs trükk sem. 😊 Ha van, akkor elõször lõdd le az emulét (lépj ki belõle, zárd le, a disconnect nem elég!), majd az emule/config könyvtárban lévõ ugyanezen fájlokat mentsd el vhová, és az edonkey-bõl kimásolt kettõvel helyettesítsd. Ha ez kész, indíthatod az emulét. Elvileg - leszögezném: elvileg - ezzel nyerhetsz némi kreditet azoknál, akikkel az ed2k hálón is találkoztál. Ha nem mûködik (pl. az emule kiszól rá (alul, a log-ban nézegesd az üzeneteket)), akkor hagyd a fenébe, rakd vissza a régi fájlokat.
Egyébként pár napja már megjelent az 1.1b verzió is, további finomítgatásokkal és apróbb bugfixekkel.
ERROR : Connection refused. Your IP is currently blacklisted.
elõtte meg low ID voltam megint,
hagyom pihenni egy kicsit asszem az eDonkey-t.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
beüzemeltem az emule v1.1a -t
tényleg jó program. Az tettszik benne hogy látom melyik
országból töltöm le / fel az adatokat.
letöltésnél ez is úgy mûködik, mint az eDonkey ?
hogy kicsit várni kell míg beindulnak a letöltéseK
mert nekem egyelõre még semmi sem indult el,
de gondolom majdcsak elindul egyszer.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
de azért köszi az infót
lehet nem is szerverüzenet volt, hanem valaki szórakozik
Ha a közepén vannak a lyukak (piros csíkok), akkor 99%, hogy lejátszható az állomány, csak ki kell majd vágni a hiányzó részeket (pl. VirtualDub-bal).
Mert amit én írogattam ,arra senki sem válaszolt.
Valahogy DC++ sokkal chatbarátabb letöltõ.
De nem gond!!simán átneveztem a .part filét .avi -ra és müxik!!!!😊))
<PermonikPlus> AUTOMATED MESSAGE: You're being banned because your client is behaving aggressively! Get more info at http://emuleplus.info/ban/
Disconnected
ez ugye csak kamu, valaki szórakozik
vagy tényleg bannolva vagyok? (pár hete letöltött eDonkey-t használok)
Ryleh: én a helyedben küldenék neki privát üzenetet a mail címemmel, és hogy nagyon kéne ez a cucc, és hogyan tudnám minél hamarabb letölteni
ilyenkor általában segítõkészek, tapasztalatból írom, és esetleg fórumokban is kutakodhatsz google segítségével, hogy még kinek van meg
upload-ot lehet valahogy log-olni? csak kiváncsi vagyok miket töltenek tõlem
Gondolom a kliens a szerverlistában lévõ összes szervert végigkérdezi szelet ügyében ..nemcsak azt amihez konnekteltem,nem?..bizti sokat kérdezek de ez van😊))
A kérdéses file .avi és 18-20 mb hiányzik belõle.
Azért vergõdök naon miatta mert ezeket a Wágner mûveket potom 10-12 e ft-ért lehet megvenni dvd-n....de persze magyar sub nélkül....igy kissé "rablásnak" tartom.És ha a fekete sávban a piros csik a hiányzo szelet akkor a közepén van 2 db. 3 dc-vel szenvedek hetek ota...de emellett még van vagy 20 cd-szintén opera-amikkel ugyanigy tötyörgök😞(((
Ha valakinek esetleg van ilyen anyaga akkor mail..pliz..és sorry ha ez OFF volt....
Csináltam már ilyet és mûködött (bár maga a film nem érte meg és töröltem 😊 ), szóval egy próbát megér.
és se tovább se sehova.
Volt hogy 2 hét múlva jött csak le a befejezõ része. D
A serverprobléma is megoldódott, ha nincsenek látható szerverek,
akkor jobb klikk a serverek helyén, és másik lista beállítása,
ennyi az egész.
A emule kliens azt irja:még soha a büdös életbe nem látta a letöltendõ filét kompletten..hmmm!!!!ezexerint mindenkinek aki tölti csak a nem befejezett verzio van meg?és akinek vmikor megvolt az eltünt??....azéé irom ide mert ugyanezeket a filéket megtaláltam torrenbe is...de máá fosok beleállni a letöltésbe.....97% és kuss.....😞(((....köszi a választ!!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
amúgy fogalmam sincs honnan lehet leszedni a serverlistet,
mert nem látok helyet ahova be lehetne tenni ?
melyik menübe kell betenni?
eddig mindig automatikusan megjelentek a serverek,mostmeg
se kép se hang..
Ha nincs szerver, akkor ugyanúgy, mintha az eMule-hoz csinálnád, tölts le hozzá serverlist-et.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
sem jelenik meg a szerver menüben,
Kapcsolódni sem tudok sehova.
Nálatok mi a helyzet ?
A program maga amúgy teljesen ugyanolyannak tûnik, mint elõdje.
eMule által elkezdett letöltéseket lehet-éééé áttenni az eMulePlus progiba?????...............................
És _most ne hülyézzetek le-esetleg az edonkey2000 nem tudja folytatni ezeket?
Nyilván nem csak a tempfiléket köööne átmásolni,igy kérdezem...köszi??
--mindig tanul az ember😊))----
Fõleg komolyzene érdekel...és tudom hogy ez nam annyira populáris...
Köszi😊))
A "félóra" kicsit sok...
Egyszerre pedig ne menjenek, különösen akkor ne, ha ugyanazokat a fájlokat töltik és ugyanazokat a temp fájlokat használják.
Edonkey2000----van amikooo cak fél ora connectelési proba után jo ,de megy
eMule---na ez van amikor sehova sem...mindenszerverre:vagy tele van,vagy halott kifogásokat nyávogja....
JAJA!!!1xerre mehet a mule és a edonkey?????
THX:::😊
nem enged csatlakozni sehova.
836# -ban leírtak miatt.
vki segíthetne😉
thx
KEllemes Ünnepeket
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
elõször is mért ilyen lassú a letöltés?
körülbelül az 5/80-ával tölt le a rendes sávszélességnek😞
2.:mért van az h ha befejezett 1 letöltött file-t akkor újrakezdi????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Kuss!-magyarázta.
eMule-ba szervercimet sznék komolyzenében,ugyanezt torrent infoban is.Köszönöm.
Akit érint:Wagnert gyüjtök,és ezeket keresem/video file elõnyben.
kELLEMES KARIT MINDKINEK!!!😊))
A tûzfalon a TCP 4242, 4661, 4662 bejövõ portokat kell megnyitni neki, kifelé pedig elvileg minden TCP és UDP kell. Elméletileg ugyanazok a beállítások kellenek, mint az edonkey esetén.
Szervercímet nem mondok, mert nekem mindegyik megy, szóval nálad van vmi hiba.
eMule plus v1k verzió van fennt, de nem akar egyetlen szerverhez sem kapcsolódni,
tudnál valami szervercímet mondani ?
Te vagy az EDonkey, Emule ász, az nem vitás.<#eljen>#eljen>
Köszönöm😊)))