1236
eDonkey2000
  • Bazsika32
    Turelemmel kell lenni, nekem van egy file a queue-ban 3 honapja, ami csak 1-2 usernel van meg, idonkent feltunnek, olyankor lejon 10-20mb, aztan eltunnek, most tartok kb 80%-nal.. majd lejon.
  • Mp3Pintyo
    Egy kis segítség mindenkinek.
    Összegyűjtöttem egy eDonkey szerverlistát. 33 server.met fájl címével.
  • Mp3Pintyo
    Várj nyugodtan. Mennyi mukodo szerveren vagy most bennt?
  • Bazsika32
    Hali!

Nem gyoztem kivarni, de sikeres volt az operacio, atvett minden beallitast es megkezdett letoltest..
    Egyebkent nekem egyszerre kapcsolodik mind ket halozathoz, legalabb is a statusz sorban ez van:
    {ON Connected}{O-C-N`s Donkey Server}
  • tom12x
    WinMX-et szoktam még néha használni, az zenére elég jó. Az eDonkey/Overnet-ről pedig leginkább régebbi filmeket szoktam letöltögetni, amik szinte sehol máshol nem találhatók meg.

Egyébként ha tudod, hogy mit keresel, érdemes használni a www.sharereactor.com oldalt, mert ott rengeteg filmhez, játékhoz stb. lehet találni eDonkey-s linkeket. Ezek utána beilleszthetők az eDonkey-ba (pl. transfers ablakon jobb gomb, ED2K link from clipboard), ami rögtön el is kezdi keresni az illető fájlt. Ennek az az előnye, hogy megvéd a hamis fájlok letöltésétől, amit keresel, biztosan azt is kapod. Kazaa-hoz is vannak hasonló oldalak (pl. www.fasttrackmovies.com) de lényegesen kevesebb linket tartalmaznak.

Az eDonkey-nál (és a WinMX-nél is) elég hosszú sorok vannak, de ha sok töltést elindítasz egyszerre, és hagyod futni őket órákig, egy idő után egész jó sebességeket lehet elérni, és idővel minden lejön. (Kivéve esetleg az extrém ritka dolgokat, amik nagyon kevés usernél vannak meg.)
  • tom12x
    Ja, és az opcióknál a Max Upload Speed-nek célszerű legalább 10 KB/s-et beállítani, mert ha annál kevesebbet állítasz be, akkor a letöltési sebességet is korlátozza.
  • tom12x
    Az eDonkey2000 progival kétféle hálózathoz lehet csatlakozni. Az Overnet egy szerver nélküli hálózat, minden felhasználó egyenrangú csomópontként viselkedik benne, a hagyományos eDOnkey hálózatban pedig fix szerverek vannak.
    Amikor elindítod a progit, az Overnet-hez automatikusan elkezd kapcsolódni, ha sikerült, akkor a legalsó sorban kiírja, hogy "ON Connected". Az eDonkey hálózathoz manuálisan lehet kapcsolódni, a bal felső 2. gomb (szamárfejes) megnyomásával, itt is jelzi alul, ha felépült a kapcsolat. Innen kezdve egyforma a dolog, lehet keresni, letölteni, stb. Elvileg vagy az egyik, vagy a másik hálózatot lehet csak használni.
    Az eDonkey hálózattal eddig elég rossz tapasztalataim voltak, nem nagyon indultak el a letöltések, stb. Az Overnet-en is szinte mindent meg lehet találni, de onnan le is jönnek a dolgok.
  • Bazsika32
    En is most akarok atterni, csak meg akarom varni, amig kifutnak az aktualis letoltesek.. vagy tudja folytatni az uj verzio?
  • Bazsika32
    Nem, mert elore lefoglalja a szukseges teruletet...
  • Tertovan
    Hello
    Feltettem az Emule-et es bealitottam par filmet hogy szedje le erre letrehozott vagy 3G part filet.Ezt a mozanatat nemlehet valahogy befolyasolni?
    Sajnos eleg keves a helyem.
    A valaszokat elore is koszonom.
    Udv:Tertovan
  • geenq
    jaa, te vagy az a köcsög linklopó, álnéven fórumozó, spammoló majom.
    így emlékszem
  • geenq
    nobAdy here
  • guy@
    Hi.Enybody here?
  • guy@
    Aha!Most latom hogy ott meg csak reggel 6.Akkor holnap.Bocsika
  • guy@
    Egy kerdesem lenne honfi magyarokhoz.eMule v0.29a tipusu proramom van?Van meg valaki akinek ilyen van?
  • Garfield
    Használjátok az eMule valamelyik modifikációját (http://www.emule-mod.de), amelyben van community sharing. Ez azt jelenti, hogy a nicked mögé odarak egy általad megadott stringet (pl HUN) és mindazok, akiknek ugyanez a string van beállítva, a letöltési sorban előbbre kerül.

Mellesleg akinek mostanában nem repeszt annyira az eDonkey-hálózat, az használna az OverNetet, csak úgy lobog a hajam a sebességtől.
  • geenq
    anyád markhazi! találj ki új nevet köcsög!
    (és ne feledd: holnap ott leszek anyádért)
  • geenq
    és? az miért jó?
  • Gregi
    Sikerült megoldanom, szal akkor az előző kérdésem már nem számít.
  • Gregi
    A segítségeteket szeretném kérni.
    Az a problémám, hogy miközben az emule-val töltöttem le, közben újraindult a gép. A *.met file tönkrement. 90% körül jártam és nem akarom előről kezdeni.
    A kérdésem az lenne, hogy be lehetne-e valahogy tölteni *.part file-t és folytatni a letöltést? Mert nekem idáig nem sikerül, és nem jövök rá, hogy hogyan kellene. Ha egyáltalán lehetséges.
    Előre is THX!
  • corleone
    Én letöltöttem a legújabb verzióját: eMule v0.25b
    A gépem majd szétszakad tőle. Először a vinyóm összevissza serceg (megosztás betöltése), a proci 100%-on, a ram csurig telítődik, aztán az xp feladja és ujraindul a gép. Ennyit az új progiverziórol. Vagy az a gond, hogy túl sok anyagot osztottam meg? (65GB) Ez a normál verziónál nem volt gond. Ja és ha van egy könyvtáron belül egy másik könyvtár, azt külön ki kell jelölni, mert különben nem lesz megosztva. Ilyet se hallottam még! Eddig mindíg elég volt a legkülsőt megosztani.
    Úgyhogy a szép grafikus felület + a magyar nyelv ellenére nekem elegem van belőle. visszatérek a régihez. Ja a gépem: PIII 733, 256MB SD Ram
  • corleone
    Én letöltöttem a legújabb verzióját: eMule v0.25b
    A gépem majd szétszakad tőle. Először a vinyóm összevissza serceg (megosztás betöltése), a proci 100%-on, a ram csurig telítődik, aztán az xp feladja és ujraindul a gép. Ennyit az új progiverziórol. Vagy az a gond, hogy túl sok anyagot osztottam meg? (65GB) Ez a normál verziónál nem volt gond. Ja és ha van egy könyvtáron belül egy másik könyvtár, azt külön ki kell jelölni, mert különben nem lesz megosztva. Ilyet se hallottam még! Eddig mindíg elég volt a legkülsőt megosztani.
    Úgyhogy a szép grafikus felület + a magyar nyelv ellenére nekem elegem van belőle. visszatérek a régihez. Ja a gépem: PIII 733, 256MB SD Ram
  • corleone
    Megvan a hiba: a lista letöltésnél a link előtt nem kell beírni: glist
  • corleone
    Maga a progi nagyon tetszik, csak éppen nem akar kapcsolódni. Lehet, hogy elszúrtam valahol?
  • bakerman
    mégse akar menni: www.emule-project.net
  • bakerman
    juj..hülyén sikerült a linkelés.. Itt a link eMule
  • bakerman
    nem tudom, hogy ismeritek-e, de itt egy kliens mely sokkal jobban csatlakozik, mint az eredeti edonkey: eMule(/a)
  • Schakal
    Még valami, nem árt a szerverlistát idönként frissiteni az elöbb leirt módszerrel (2-3 hetente).
    Legyetek "jók" és BUÉK! ;-)
  • Schakal
    Nem mazsoláztam végig az összes hozzászólást, ezért lehet, hogy valaki már ajánlotta, ha igen, akkor bocsi!
    Mindenkinek, aki nehezen kapcsolódik a szerverekre!
    A leg egyszerübb módja a szerverlista frissitésének, ha az alsó mezöbe, ahol a visszajelzések futnak, mint:
    "Connecting to Darkware ....
    Can't connect to: 195.185.228.9
    Connecting to 213.37.78.11 ...."
    beirjátok:
    "glist http://ocbmaurice.dyndns.org/pl/slist.pl/server.met?download/server-max.met"
    Aztán entert nyomni.
    Ez azonnal frissiti a listát a legfrisebb szerverekkel.
    Ha valaki csak a jó szervereket szertné látni a frissitésben, akkor:
    "glist http://ocbmaurice.dyndns.org/pl/slist.pl/server.met?download/server-good.met"
    Ha csak a legjobbakat, akkor:
    "glist http://ocbmaurice.dyndns.org/pl/slist.pl/server.met?download/server-best.met"

Értelem szerint "-jel nélkül! :-)
    Az eredeti server.met file-t nem árt a biztonság kedvéért elmenteni, bár karambol még nem történt, soha nem lehet tudni ...

Ezer éve használom a csacsit, nekem nagyon bejött, sok hasznos és ritka dolgot lehúztam már vele és eddig minden müködött. Persze kell hozzá egy kis tapasztalat és türelem is.
  • Garfield
    Mi a faxom történt a Sharereactor-on, hogy sorra hagyják el a tagok és a releaserek?

Felkészülve a legrosszabra, ki milyen, a SR-hoz hasonló oldalt ismer?

Amiket én használok:

ampster.da.ru
    http://www.goldesel.6x.to/
    http://www.sharelive.com/
    http://www.varkoume.com/donkey//
  • Breki33
    elmondtuk már párszod
    edonkeybot es a hozza valo edonkey
    ha tuzfal mögött vagy állitsd át a portot
    és nézzétek meg mennyi az ID-te
  • Garfield
    Ha jól értettem az eDonkey FAQ-ot, akkor kizárólag a kapcsolatod milyenségétől függ. Egy kis fejátgító:

http://www.edonkey2000.com/documentation/lowid.html
  • Garfield
    Amúgy pedig 20 és 60 kb/s közt ingadozik a letöltésem.
  • Garfield
    Akinek állandóan waiting-el az általa használt kliens? az is lehet, hogy az általad letölteni kívánt cuccos csak néhány, esetleg csak egyetlen egy formában van jelen. Ilyenkor semmi sem segít, beleértve a botot is, elég húzós letölteni nagyobb állományokat. Érdemes szétnézni ed2k-s linkeket tartalmazó oldalakon, hogy ott nincsenek-e fent a keresett cuccok, mert akkor sokkal nagyobb az esélyed, hogy le fogod tudni tölteni.

U.i.: IMHO az eddigi legjobb kliens az eMule. Bár hozzátartozik, hogy az ID-m 894918480, így minden gond nélkül mászkálok a szerverek közt és általában nem jelentkezek be olyan szerverekre, melyeken 800-900e-nél kevesebb fájl van megosztva.
  • Breki33
    jaja ez szemétség

amugy bot letoltesi cimet irtam mar be regebben
  • Breki33
    használj bot-ot és állítsd be az értékeket
    az id-t meg nézd meg mekkora
  • zero977
    Figyeljetek,megcsinaltam mindent amit irtatok,de megis can't connecting to... jon allandoan.
    Proxy mogott vagyok,kollegiumi gep.A proxy portja 3128,termeszetesen be van allitva a programban HTTS proxy-nak.Nem megy a Kazaa es a DC sem a tetves proxy miatt,azt hittem ez legalabb menni fog.Van valalmi otlet???
  • Breki33
    majd ird be a számot, meg hogy hány servert látsz
  • Breki33
    jobb felső sarockkkkkk
  • Breki33
    ?

ezt keresd ha rákattansz kiirja