1236
eDonkey2000
-
#385 és nézd meg elég nagy-e az ID-d -
#384 http://www.file-finder.com/
az itt találhato edonkeyt szedd le es azzal használd
nekem igy mukodik -
Bazsika32 #380 Hali!
Kitoroltem, 3*-ra sikerult letoltenem oket hiba nelkul, bar menet kozben 1*-2* torolt megint nehany resz azzal a jelszoval, hogy korrupt... biztos keno penzt fogadott el :-)) -
Bazsika32 #378 Hali!
Az utobbi idoben egyre gyakrabban tortenik olyan, hogy a letoltott file statusza corrupt lesz, vagy letoltes kozben darabokat kivag, azzal hogy corrupt.. Van valami otlet, hoyg ez minek a jele lehet?
Koszi... -
Garfield #374 Próbáltátok már az eMule-t az eDonkey kliens helyett? Egész királyul néz ki és sokkal jobban használható is. Érdemes áttérni rá. -
Garfield #365 Eccerűbben:
http://www.goldesel.6x.to/
Egyébként én néhány MP3-albumot próbálok/-tam leszedni, de nagyon sokszor "corrupt"-ot jelez, sőt egy 300 megás nagy nehezen lecsorgott, a végén "Complete" helyett "Corrupted" jelent meg és ment az egész a szemétbe. Úgyhogy csak fenntartásokkal.
U.i.: Az elmúlt néhány napban az OverNet úgy ment, mint az állat, rendszeresen 30k felett volt. (Ez nálam istencsászár, mert általában 10-15k.) -
#364 ezt nézzétek meg:
http://209.50.236.70/index.html
tudtok innen letölteni? -
#363 nekem is ez van hiaba adom hozza akkoris 0 az userszam
amugy csak egyesevel lehet hozzáadogatni? -
Bergen #361 Hali!
Abban tud valaki segíteni, hogy amikor egy másik szerverhez kapcsolódok, mint előzőleg, akkor miért nem folytatja a letöltéseimet? Ha rákeresek megvan ott is több embernek ugyanaz a fájl de csak azt látom percekig, hogy "Looking...". Ha meg újból rákattintok a keresőben a letöltésre, akkor kiírja, hogy már bent van a letöltési sorban és megintcsak nem történik semmi. Miért??? -
corleone #359 A friss szerverlista hol van most? A lenti linkek közül egyik se jön be nekem. -
#357 Mér nem tudok connectelni sehova???????????
Az új serverlist nem jön le más megoldást nem tudok.
PLZ VALAKI HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
zero_cool51 #354 nekem az a gondom, hogy benyomok vagy 1 szervert, de mindegyik disconnect. hogy kell megcsinálni? -
corleone #353 lamer -
iMagination #349 Hi!
Letöltöttem a Blade.2.(2002).CD1-DVL.ShareReactor.avi-t és a hang kb. egy másodperccel hamarább jön. Mit lehet vele csinálni?
Kösz! -
#345 nahh!! csak felment!! de ezzel is az a baj hogy
marha lassúak a szerverek ,mint a dc-n :(
nekem adsl-em van és valszeg sokaknak még..
tudod lehet,hogy türelmetlen vagyok de a
12-13 kbps max download nekem nem elég ...
ha már 50-et tud ez a kapcsolat jöjjön annyival!
gondolj bele ..ha 1,5gb-t akarok lehúzni...
ez egy 2cd-s film ...meddig fog az tartani???
bár lehet hogy vannak gyorsabb szerverek(vagymik)
de hol??? én nem találtam még egyet sem .. (( -
-
#341 yahhh, egyébiránt ez a progi mire yóó?? -
#340 öregem felfrissítettem mindent mégse megy fel sehova -
#337 egyébként hol lehet frissíteni???na meg hogy??
Yahhh ..mindent megcsináltam amit írtál
-
#336 csak can't connect folyamatosan -
#334 bazzeee!! nekem sem megy fel seháá?!!mi a rákot kell még tennem hogy menjen???? -
Zeron #333 Köszi.
-
#330 Nekem sem tud csatlakozni egyikhez sem! -
Zeron #329 Hogy kell beálitani valaki segitsen pls.
-
Zeron #328 Tudna nekem valaki segiteni hogy müködik az eDonkey2000 fölraktam de azt irja ki hogy not conneted rákatintok a csatlakozásra es nem csatlakozik egyik szerverhez sem.
-
Garfield #325 Azóta kiderült, hogy a dolog valszeg attól az IP-től függ, amelyhez az induláskor kapcsolódik a Flock. -
Garfield #324 Mert nincs fent minden cucc. Kell neki a .Net Framework és ennek a service pack-je.
http://download.microsoft.com/download/.netframesdk/Redist/1.0/W98NT42KMeXP/EN-US/dotnetredist.exe
http://download.microsoft.com/download/NETFrameworkRedistributable/SP/1.0/W98NT42KMeXP/EN-US/NDP10SP317396.EXE -
Garfield #322 Flock-ot használva (0.20 épúgy, mint a 0.23)találkozott már valaki azzal a problémával, hogy a program szerint "firewalled", de nincs se proxi, se tűzfal (akár szerver, akár progi)?
Esetleg ötlet? -
Madmaxx #318 arpx: szerintem ezt hülyeség kérdezi hisz még kint sincs DVD-n. -
Bazsika32 #313 Koszi!
Id: 3829451070
Ez most jot jelent?
Ennek mi koze van a letolteseimhez vagy a megosztasomhoz? Ez nem az installkor kapott automatikus sorszam?
Egyebkent tulajdonkeppen ugy vagyok vele, hogy elobb-utobb minden lejon.. a hajamat nem tepem ki idegessegemben :-))) -
Gabest #312 Flockra magyar!
http://home.edonkey2000.com/files/flock0.21.exe
Bár még elég kevés a user, de a donkey is addig volt jó :P -
Bazsika32 #310 Hol talalom az Id-t? -
Vucli #305 Miért van az hogy 60! bol 2 vagy 1 transferring a többi on queue, 60 kb/s kel kezdtem el tölteni és most 3.2 kb/s, miéert csökkenhetett le így?
-
Bazsika32 #303 Honnan tudom azt, hogy mi szamit 'sok' megosztasnak? Egy biztos.. ha connectalok egy szerverre, akkor 2 perc mulva nalam is kb. 50-en vannak a queue-ban... De volt, hogy en valakinel kb 3 napig On queue voltam, majd toltottem rola kb 10Mb-t, aztan megint ugyan annal a user-nel on queue 2 napig... -
#299 nem, letöltöttem, de nem erre gondoltam, hane,m ott megtalálható az igazi episode 2 -
Bazsika32 #298 Serv Spy 0.12
Erre gondolsz? Kiprobalta mar valaki? -
#296 Nekem abszolut nem is működik.
Nem tud csatlakozni sehova sem. -
corleone #295 Nem tudom, ti hogy vagytok vele, nekem ez a Bot Lite nem az igazi. A régi jobb volt... -
corleone #289 STAR WARS ep.II tapasztalatok:
Röviden: kamu volt.
Hosszabban: 1 hétig kerestem hozzá codecet, mert semmi nem volt jó a képhez. az legelején olyan hang van, mintha Darth Vader szuszogna, ami megtévesztő. Na végül a sokadik codeccsomag használt (nimo 5). Eredmény: gyönyörő tűéles kép, fantasztikusan jó hang, de a film legnagyobb sajnálatomra az Armageddon Bruce Willissel a főszerepben . Ha nem német lenne a hangja, meg is tartanám. De mivel nem láttam, 1 megnézés után (ha találok feliratot hozzá) "del" lesz...
Egyébként nem kell csüggedni, a világon már sok helyen DVD korongokon kapják a (digitális) mozik az SW II-t(Mo-on 1 ilyen mozi van). Valaki csak el tudja csenni, s előbb utóbb felkerül a netre. -
Garfield #282 Elvileg mindenféle buherátorprogival el lehet érni, hogy egyes ikonok (pl. Rendszer a Vezérlőpultban, stb.) ne jelenlenek meg, de ha fájlhozzáférést akarsz korlátozni, az halott ügy, mert maga a fájlrendszer alkalmatlan rá.
Rakj fel valami NT-alapút NTFS-sel.