1236
eDonkey2000
  • Breki33
    és nézd meg elég nagy-e az ID-d
  • Breki33
    http://www.file-finder.com/

az itt találhato edonkeyt szedd le es azzal használd
    nekem igy mukodik
  • Bazsika32
    Hali!

Kitoroltem, 3*-ra sikerult letoltenem oket hiba nelkul, bar menet kozben 1*-2* torolt megint nehany resz azzal a jelszoval, hogy korrupt... biztos keno penzt fogadott el :-))
  • Bazsika32
    Hali!

Az utobbi idoben egyre gyakrabban tortenik olyan, hogy a letoltott file statusza corrupt lesz, vagy letoltes kozben darabokat kivag, azzal hogy corrupt.. Van valami otlet, hoyg ez minek a jele lehet?

Koszi...
  • Garfield
    Próbáltátok már az eMule-t az eDonkey kliens helyett? Egész királyul néz ki és sokkal jobban használható is. Érdemes áttérni rá.
  • Garfield
    Eccerűbben:

http://www.goldesel.6x.to/

Egyébként én néhány MP3-albumot próbálok/-tam leszedni, de nagyon sokszor "corrupt"-ot jelez, sőt egy 300 megás nagy nehezen lecsorgott, a végén "Complete" helyett "Corrupted" jelent meg és ment az egész a szemétbe. Úgyhogy csak fenntartásokkal.

U.i.: Az elmúlt néhány napban az OverNet úgy ment, mint az állat, rendszeresen 30k felett volt. (Ez nálam istencsászár, mert általában 10-15k.)
  • Breki33
    ezt nézzétek meg:
    http://209.50.236.70/index.html

tudtok innen letölteni?
  • Breki33
    nekem is ez van hiaba adom hozza akkoris 0 az userszam

amugy csak egyesevel lehet hozzáadogatni?
  • Bergen
    Hali!

Abban tud valaki segíteni, hogy amikor egy másik szerverhez kapcsolódok, mint előzőleg, akkor miért nem folytatja a letöltéseimet? Ha rákeresek megvan ott is több embernek ugyanaz a fájl de csak azt látom percekig, hogy "Looking...". Ha meg újból rákattintok a keresőben a letöltésre, akkor kiírja, hogy már bent van a letöltési sorban és megintcsak nem történik semmi. Miért???
  • corleone
    A friss szerverlista hol van most? A lenti linkek közül egyik se jön be nekem.
  • Terra
    Mér nem tudok connectelni sehova???????????

Az új serverlist nem jön le más megoldást nem tudok.

PLZ VALAKI HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • zero_cool51
    nekem az a gondom, hogy benyomok vagy 1 szervert, de mindegyik disconnect. hogy kell megcsinálni?
  • corleone
    lamer
  • iMagination
    Hi!

Letöltöttem a Blade.2.(2002).CD1-DVL.ShareReactor.avi-t és a hang kb. egy másodperccel hamarább jön. Mit lehet vele csinálni?
    Kösz!
  • kíváncsi
    nahh!! csak felment!! de ezzel is az a baj hogy
    marha lassúak a szerverek ,mint a dc-n :(
    nekem adsl-em van és valszeg sokaknak még..
    tudod lehet,hogy türelmetlen vagyok de a
    12-13 kbps max download nekem nem elég ...
    ha már 50-et tud ez a kapcsolat jöjjön annyival!
    gondolj bele ..ha 1,5gb-t akarok lehúzni...
    ez egy 2cd-s film ...meddig fog az tartani???
    bár lehet hogy vannak gyorsabb szerverek(vagymik)
    de hol??? én nem találtam még egyet sem .. ((
  • kíváncsi

még sömmit ..puszta kíváncsiság hajt
  • kíváncsi
    yahhh, egyébiránt ez a progi mire yóó??
  • kíváncsi
    öregem felfrissítettem mindent mégse megy fel sehova
  • kíváncsi
    egyébként hol lehet frissíteni???na meg hogy??
    Yahhh ..mindent megcsináltam amit írtál
  • kíváncsi
    csak can't connect folyamatosan
  • kíváncsi
    bazzeee!! nekem sem megy fel seháá?!!mi a rákot kell még tennem hogy menjen????
  • Zeron
    Köszi.
  • Lacc
    Nekem sem tud csatlakozni egyikhez sem!
  • Zeron
    Hogy kell beálitani valaki segitsen pls.
  • Zeron
    Tudna nekem valaki segiteni hogy müködik az eDonkey2000 fölraktam de azt irja ki hogy not conneted rákatintok a csatlakozásra es nem csatlakozik egyik szerverhez sem.
  • Garfield
    Azóta kiderült, hogy a dolog valszeg attól az IP-től függ, amelyhez az induláskor kapcsolódik a Flock.
  • Garfield
    Mert nincs fent minden cucc. Kell neki a .Net Framework és ennek a service pack-je.

http://download.microsoft.com/download/.netframesdk/Redist/1.0/W98NT42KMeXP/EN-US/dotnetredist.exe

http://download.microsoft.com/download/NETFrameworkRedistributable/SP/1.0/W98NT42KMeXP/EN-US/NDP10SP317396.EXE
  • Garfield
    Flock-ot használva (0.20 épúgy, mint a 0.23)találkozott már valaki azzal a problémával, hogy a program szerint "firewalled", de nincs se proxi, se tűzfal (akár szerver, akár progi)?

Esetleg ötlet?
  • Madmaxx
    arpx: szerintem ezt hülyeség kérdezi hisz még kint sincs DVD-n.
  • Bazsika32
    Koszi!

Id: 3829451070
    Ez most jot jelent?
    Ennek mi koze van a letolteseimhez vagy a megosztasomhoz? Ez nem az installkor kapott automatikus sorszam?
    Egyebkent tulajdonkeppen ugy vagyok vele, hogy elobb-utobb minden lejon.. a hajamat nem tepem ki idegessegemben :-)))
  • Gabest
    Flockra magyar!
    http://home.edonkey2000.com/files/flock0.21.exe

Bár még elég kevés a user, de a donkey is addig volt jó :P
  • Bazsika32
    Hol talalom az Id-t?
  • Vucli
    Miért van az hogy 60! bol 2 vagy 1 transferring a többi on queue, 60 kb/s kel kezdtem el tölteni és most 3.2 kb/s, miéert csökkenhetett le így?
  • Bazsika32
    Honnan tudom azt, hogy mi szamit 'sok' megosztasnak? Egy biztos.. ha connectalok egy szerverre, akkor 2 perc mulva nalam is kb. 50-en vannak a queue-ban... De volt, hogy en valakinel kb 3 napig On queue voltam, majd toltottem rola kb 10Mb-t, aztan megint ugyan annal a user-nel on queue 2 napig...
  • bakerman
    nem, letöltöttem, de nem erre gondoltam, hane,m ott megtalálható az igazi episode 2
  • Bazsika32
    Serv Spy 0.12
    Erre gondolsz? Kiprobalta mar valaki?
  • ergo
    Nekem abszolut nem is működik.
    Nem tud csatlakozni sehova sem.
  • corleone
    Nem tudom, ti hogy vagytok vele, nekem ez a Bot Lite nem az igazi. A régi jobb volt...
  • corleone
    STAR WARS ep.II tapasztalatok:
    Röviden: kamu volt.
    Hosszabban: 1 hétig kerestem hozzá codecet, mert semmi nem volt jó a képhez. az legelején olyan hang van, mintha Darth Vader szuszogna, ami megtévesztő. Na végül a sokadik codeccsomag használt (nimo 5). Eredmény: gyönyörő tűéles kép, fantasztikusan jó hang, de a film legnagyobb sajnálatomra az Armageddon Bruce Willissel a főszerepben . Ha nem német lenne a hangja, meg is tartanám. De mivel nem láttam, 1 megnézés után (ha találok feliratot hozzá) "del" lesz...

Egyébként nem kell csüggedni, a világon már sok helyen DVD korongokon kapják a (digitális) mozik az SW II-t(Mo-on 1 ilyen mozi van). Valaki csak el tudja csenni, s előbb utóbb felkerül a netre.
  • Garfield
    Elvileg mindenféle buherátorprogival el lehet érni, hogy egyes ikonok (pl. Rendszer a Vezérlőpultban, stb.) ne jelenlenek meg, de ha fájlhozzáférést akarsz korlátozni, az halott ügy, mert maga a fájlrendszer alkalmatlan rá.

Rakj fel valami NT-alapút NTFS-sel.