1236
eDonkey2000
-
#1236 Másikban válaszoltam.
-
zord01 #1235 Üdv!
1 kérdés: (és bocsi hogy ha már volt, de nincs kedvem végigolvasni 2 év anyagát).
Az emule-on van egy keresősáv ugye, amibe bepötyögjük amit meg akarunk találni. Ez a cucc azonban sajna megjegyzi, amit előzőleg begépeltünk. NEM LEHET VALAHOGY KITÖRÖLNI EZT A LISTÁT, VAGY ALAPBÓL KIITATNI, HOGY MEG SE JEGYEZZE, AMIT BEGÉPELEK?
Mert őszitné megmondom már eléggé unom, hogy állandóan bennemarad minden xxx film neve, aztán meg magyarázkodhatok.
Köszke -
tomo #1234 kuldtem neked privatban linkeket jopar napja, nem kaptad meg? ide nem akartam oket betenni, mert sok es szethuzza a forumot. -
birno #1233 Sikerült megnézni? :) -
birno #1232 THX! -
tomo #1231 ok megnezem -
birno #1230 Pedig hidd el, hogy 3-4 Tarr Béla filmet már innen szedtem hónapokkal ezelőtt, csak már elfelejtettem hogyan kell pontosan belőni meg melyik szervereken kerestem, ezért is néztem itt, torrenten anno sem találtam semmit.
A Kad pl. nem is csatlakozott most nálam, pedig port teszt alapján rendben van, routerben forwardolva.
Esetleg ránéznél te mit találsz? -
tomo #1229 magyar cuccot megtalalni ezen a rendszeren? hat, ez nem fog menni. -
birno #1228 Sziasztok!
Elég rég használtam már az edonkey hálozatát, azonban van egy film amit szeretnék megszerezni.
Nem tudom, hogy azért nem találtam, mert tényleg nincs fent vagy nagyon kijöttem a gyakorlatból.
Ha valakinek van egy kis ideje megtenné, hogy rákeres?
Hátha neki sikerül.
A film Tarr Béla, A londoni férfi című műve lenne.
Előre is köszönöm a segítséget! -
rcsaby #1227 Amióta újraraktam a renszerem.Azóta villog a connecting de nem akar beállni folyamatosra.Mi lehet a baj? -
tomo #1226 a portokon semmit nem kell allitani.
a tuzfaladon routereden kell atengedni a bejovo forgalmat. -
#1225 Nálam gond van a portokkal. folyton ezt írja ki ha csatlakozni akarok valahová.:
WARNING Byte Devils (194.213.0.20:3306) - Your 8899 port is not reachable. Please review your network config.
Valaki leírná nekem egyszerűen, érthetően, hogy mit és hogy kell beállítani a portokat ? Megköszönöm. -
rcsaby #1224 Én EDONKEY 2000-et az EMULE nem szimpi.De honapok óta csak úgy működik ha a rendszerrel eggyütt indul.Ha külön inditom mindig kiugrik egy ablak hogy valami nem tetszik neki.És utána kiirja hogy a program hibát ézlelt ezért leáll.Meg lehet ezt a problémát oldani. -
tomo #1223 az mar nem az en dolgom hogy mit toltesz. -
#1222 köszi müködik!
Csak amit linkeltél az tényleg 16 embernek van meg csak a cim mögött ott van hogy RUS tehát orosznyelvü amit én találtam annál ez nincs odairva és csak 2 embernek van meg de nekik is csak 3 rész a 152-böl.Ugyhogy sajna marad az orosz változat,mert probaként bemásoltam oroszul a cimet és lett rá 130 emberke. -
tomo #1221 lenyegesen tobb talalatod lesz , megfigyeleseim szerint 2x ezi a talalatokat. ( nyilvan ez attol is fugg melyik szerveren logsz, tehat hogy eredetileg mennyi volt. )
a gyorsabban kezdodo letoltes az inkabb attol fugg mennyire vagy jo a tobbieknel, credit rendszer.
bar nyilvanvalonak latszik, hogy tobb forrasnal nagyobb esellyel lehetsz jo.
egy biztos, szarnyakat fog kapni a toltogetesed, ha kad ot is hasznalsz.
ja es mentsd el a lenyeges fileokat a regi kliensedbol, hogy ne kelljen elorol kezdened az egeszet.preferences.dat and cryptkey.dat clients.met -
#1220 Köszi akkor lecserélem,ettöl a kad-töl több találatom lesz és esetleg hamarabb megkezdödik a letöltés is? -
tomo #1219 rossz klienst hasznalsz a lenyeg hianyzik belole!
nincs benn KAD!!!!!!
http://en.wikipedia.org/wiki/EMule_Plus
hasznalj eMule t -
#1218 Nekem igy néz ki most a progim:emuleplus1.2
nekem nincsenek olyan gömbök söt az a menü sincs mint a képen, de vannak különbözö szinü hömérö és bogár szerüségek -
tomo #1217 http://emule-project.net/home/screenshots/kademlia.png
erdekes hogy még nem vetted eszre.
akkor mukodik ha bal oldalon ott vannak a kontaktok.(szines golyok stb.) -
#1216 High ID-n vagyok de azt a KAD-ot hol kell beállitani ill. megnézni hogy hogyan van? -
tomo #1215 high ID es open KAD eseten mukodik csak.
ha nem mukodik a link nalad a hiba -
#1214 Emule plus 1.2-t használok és ami linket adtál azt bemásoltam de ahhoz nem ad egy felhasználot sem.Ez a baj az ilyen rétegfilmekkel nem tolonganak érte az emberek :( -
tomo #1213 valojaban 8 embernek van meg 100% ban es 5 tolti ( egyik majdnem kesz )
szal ennyit a 2 emberedrol.
hasznalj eMule t KAD rendszer sokat segit az ilyen esetekben.ed2k -
#1212 Ha valaki összefutna emule-on a mirror wars:reflection one cimü filmmel lehetöleg az angol változatuval az megdobhatna a linkjével.Mert én csak olyat találtam ami 2 embernek van meg az meg soha nem fog lejönni. -
algopyrin #1211 Ha nem tetszik az eMule (vagy bármelyik másik alternatíva), akkor itt és itt találhattok megoldásokat arra, hogyan lehet használni továbbra is az eDonkey klienst. -
Inquisitor #1210 Cég = cikk, csak korán (vagy késő?) van még/már. -
Inquisitor #1209 [URL=http://theinquirer.net/default.aspx?article=34653]EDonkey still brays despite being "shut down"[/URL]
Is the RIAA making an ass of itself?
Szénné fikázó cég, ami arról szól, hogy a RIAA-nak mennyire is sikerült "eldöntenie egy újabb dominót a sorban".
Gondolom nem titok, hogy semennyire. -
#1208 ügyes, gratula
algopyrin - én az eMule plus -t használom, talán meg tudom sztokni ezt is.. -
Slash #1207 Nálam is bejött az uninstallos dolog, viszont megoldottam a problémát és újra működik, mint fénykorában! :D
Leszedtem a legújabb, v1.4.3-as eDonkeyt (legalábbis újabb volt, mint amelyik uninstallt követelt). Ez simán működik magában is, csak az a nagyon zavaró, hogy mivel a 'home' gombra kattintva behozza a donkey oldalát, ezért állandóan előugrik valami tiltó baromság.. viszont ezt könnyen le lehet tiltani, én routerben simán blokkoltam a home.edkonkey.com-ot és a www.edonkey.com-ot (ezeket nyitogatja) és most full jó. -
#1206 Hiányolom az Xtreme mod-ot. :) Úgy három hónapja tértem át rá (az emuleplus-ról), nekem nagyon bevált.
Egyébként az MLDonkey és a Shareaza a multi-protokolok erőszakos használata miatt pár szerverről tiltva van, illetve egyes kliensek/mod-ok sem engedik a kapcsolódást ezekről.
-
algopyrin #1205 Ha az eMule nem tetszik, van rengeteg kliens, nem próbáltam még őket (kivéve az eMule-t és az eMule Morph XT-t), de hátha valamelyik megtetszik:
A lista a Slyck.com-ról származik (csak a legnépszerűbbek):
Windows:
eMule
eMule Morph XT mod
eMule Plus
eDonkey Lite
Overnet Lite
LPhant
LPhant Plus
Hydranode
MLDonkey
Shareaza magyar honlap, de nem kell komolyan venni, hogy a létező legjobb p2p szoftver, mert azon a honlapon kívül nem sok jót hallottam róla
Shareaza Plus
aMule
Linux és MacOSX:
aMule
Hydranode
MLDonkey -
#1204 Persze tudom, fel is volt már instrallálva régóta.
De nekem az eDonkey akkor is szimpatikusabb volt,
nah mindegy ha ez van ezt kell szeretni. D -
algopyrin #1203 "életbenmaradhat?"
Mivel az eDonkey hálózat felhasználóinak kb 95%-a eMule-t ill aMule-t használ ezért igen, életben fog maradni. -
tomo #1202 nem mintha magyarorszagon annyira szurnek... -
Garfield #1201 Pont a legutóbbi verziójában jelent meg a protokoll-titkosítás, így az eDonkey-forgalom jóval nehezebben vagy egyáltalán nem lesz szűrhető. -
tomo #1200 ha szeretted az edonkeyt, hasznalhatod a rendszert az eMule nevu programmal. -
#1199 most akkor temethetjük a csacsit, vagy a nyilt forráskód és sok kliens miatt életbenmaradhat? -
algopyrin #1198 Igen, a RIAA miatt a Metamachine hivatalosan is felfüggesztette az eDonkey2000 kliens fejlesztését és leállította a honlapját. A hálózat nem állt le, mert a kliensek nagyrésze nem az eredeti zárt forrású eDonkey2000, hanem a nyílt forráskódú eMule.
Bővebben -
#1197 Mi a fene történt ? Megszűntették az eDonkey -t ?
nem enged belépni, automaikus uninstallt javasol a sz.gpem.
Meg mindenféle megszeged a törvényt bla-bla-bla..... ?