660
Mindent az uj konzolrol
  • GAMECUBE
    hat latom te se halottal e3rol,, legszebb game dij.. GC RS2, legjobb hardver!!!!!! GAMECUBE!!! erdekes csupa szakemver, miert nem a suxbox nyert??? mert a GC az utolso????ú
    mondom. CSerelgessenek gamet!! az olcsobb .
    jah, de abbol hogy eggyuttereznek a csorokkal penzuk nem lesz a fejlesztoknek, szal nincs az a hulye aki ingyé dolgozna, vagy te olyan vagy??? bocs de akkor nem tennenek meg mindent a kalozkodas ellen... szal hidd el ez sokat fog nyomni a GCre valo atpartolasokban
  • Blasta
    Ezt sem érted! Ha egy emberkének kell egy konzol, de mint sokaknak MO.-on, nincs sok dellája, akkor szerinted melyik terméket fogja választani? Azt amelyikhez millió játékot tud pár100 forintért szerezni, vagy amelyikhez nagy nehezen 2-t tud venni fél év alatt?? És ezzel a fejlesztők is tisztában vannak!!!
  • K.András
    legszebb arra?
    mutasd már meg nekem azt a legszebbet
  • GAMECUBE
    csak jobban tudom mar na, tudod en legalabb lattam risc procis gepeket, nem ugy mint te, es hazsnaltam is.(konzolok is azt hasznalnak, kiv. suxbox) ha GC a legygengebb, miert ra van a legszebb game??? aruld mar el.... legyszives
  • GAMECUBE
    hat nem az...... mar bocs, ha nem ismerewd a rics processzorokat, akkor sajnallak.(SGI technika, )
  • K.András
    ez a legnagyobb hülyeség amit hallotam a leggyengébb a világon a GC hidd el!
  • GAMECUBE
    pc- nem tartozik a konzolok hoz... jah es epp emiatt fog tobb fejleszto a GCre csinalni gamet, mert ott nem irat a jonep
  • GAMECUBE
    mar bocsanat, de az EE melle tarsul egy grafikai processzor is... a Gef3 p3 duo elmeheta sunyiba amellet.. majd meglatod:))) bocs, de meg mindig csak x86os procirol beszelsz, akarmilyen magja is van x86os!!!!!!! bazz egy hanyadek konzolba olyan nem valo, es xbox kivetelevel nincs is!
    a risc procik, Remelem ismered ezt szot, akar sokkal alacsonabb orajlen is belalazzak az x86osokat, szted miert risc proci van a sun gepekben???? mert szar??? nem hinnem!!(jah hogy te meg sun gepet nem is lattal, nem is hasznaltal ugye?:))))))))))
    mellesleg a GC nek van a legerosebb procija az eevel egyetemben(csak ee picit butabb), es mindkettonek van kulon grafikus procija, mar bocs.... szal ne kettovel gyere egy ellen, hanem 2-2 ellen, az ee sincs egyedul ahogy a p3 se!
  • balumaci
    ezt nem én irtam,szerintem valaki megszerezte a jelszavam,de mindjárt megváltoztatom
  • SeGa
    - nintendo a gyerekeknek talalta ki. Ki a f*szom kivancsi a pokemon 364-re, vagy a Mario 83-ra? Meg a rokas ugribugri f*szsagokra?
    :))) ebben amugy van valami de GCnel mar elvileg jobb gamek is leszenek...
  • PyRex
    :)))

Na ebben egyetertek :)

PyRex
  • PyRex
    "nah mond el miben ver meg egy celeron egy ee-t avagy egy felspecizett gecco procit???? a maga 5 millio kis poligonjaval??? :DDDDDDDDDDDd"

Hehehehehahaha. Arrol, hogy Tualatin magos P3 / celeron, gondolom meg nem hallottal te marha. Ooo, ize, egy tualatin magos celeron szarraver egy ugyanannyi MHz-es Coppermine-t, de nem lenyeg. A masik dolog, hogy ne egy procit hasonlits az EE-hez. Hasonlitsd egyutt a procit + a dupla vertex shaderes GF3-at, ami meg az xboxban van az ee-hez es maris szarraveri. GC-vel nemtom mit kapaloztok, a 3 konzol kozul az a legfosabb.

- kulon lemezformatum (mar itt megbukott az egesz...)

- gagyi jatekok

- nintendo a gyerekeknek talalta ki. Ki a f*szom kivancsi a pokemon 364-re, vagy a Mario 83-ra? Meg a rokas ugribugri f*szsagokra?

XBOX & PC rulez!

PyRex
  • SeGa
    DC ÉL! :)
  • versio
    ha nem törik fel a cubet akkor megbukik
    eddig mindegyik igy járt
    a dc kivétel mert törve is megbukott:))
  • SeGa
    Elhiszem amit beszelsz en ilyen hiszekeny vagyok. :)
  • SeGa
    Square a Sony egyik asza azt nem adjak mar vissza soha... ha nem hulyek viszont GC n ott figyel a shenmue2 :)
  • GAMECUBE
    szal 64 meg a megjelenese elott szarban volt, mert kazettas volt, nehez volt ra fejhleszteni, jogdijak rohadt dragak voltak, es nem volt kedves a N mint most, (jah es squaret is levesztettek, amit most lehet visszakapnanak, ha az elnok nem lenne meg beragva rajuk)
    szal most minden jol all, sokkal jobban mint anno, hidd el, akkor is ott voltam, es sajnos tudtam, hogy ha nekem meg is felel a 64 a vilagnak a ps lesz a nyero..(erre meg ratett a ra par evre bejovo kalozkodas), de most a GC az tuti mindenki igeyneit (gamer , keszito) (0-100evesig) kielegiti, hidd el, nem beszelek hulyesegeket, ps2ore jovore meg mar nem lesznek utos gamek sajna mondj csak egyet ami nyaron jon ra e s utos
  • GAMECUBE
    nem az N szarul indult ez a startnal eldolt, hogy keves game, lesz ra, es csak felevente jon egy jo, en azt lattam elore is, de a marioek miatt rajongtam erte
  • SeGa
    De xbox egy szar(#8) GC csak jobb lehet annal.
  • SeGa
    HIHETETLENUL :D na varjunk aze ezzel... N64 is igy indult aztan a NIntendo "politika" kinyirta.
  • GAMECUBE
    remelem ebbol leszurod a konzekvenciat.... a MS nem tud es nem is ert a konzolokhoz
  • GAMECUBE
    Sztem a N politikaja sokat valtozott az utobbi idoben... ovis gamek csak?? nem hinnem nezd meg a legujabb resi videokat, vagy a conkert(amivel epp most jaccok császár a game) draga jogdijak?? mar nem, levittek az atlag 10 dolarra, nehez programozas??? az sem, a GC a jelenlegi legkonnyebben progizhato gep, kicsi tarkapacitas??? hat az sem, 64en max 64mb volt, de itt 1,5GB!! milyen uj zeldat , mariot fogunk kapni??? vagy az uj rare jatekok?? a keszitok most mar teljesen elszabadulhatnak (leven eddig 64mbhoz voltak szokva, most mi lesz!!!), sokkal jobb nagyobb gamek.... a tobbi fejleszto is visszater a GChez, mert minden adottt arra hoyg jo uzletet csinaljanak...(meg mindig a N-nek van a legnaygobb rajongoi bazisa!!!) jah es egyedul GCre nem lehet kalozkodni, magyarul sokal tobb bevetelt, eladast lehet realizalni!!
    minden a GC mellett szol, (a hardver is)(van internet eleres is, sot GBA kapcsolat is)
    egy szo mint szaz, jovore HIHETETLENUL beindul a GC!! annyi game fog jonni ra, (a legnagyobb nevek atiratai+rengeteg eddig sohase latott uj csoda)a nintendo elkezdett kicsi de tehetseges fejlesztom egesz tucatjait tamogatni, hogy uj és egydei gamekkal rukkoljanak elo..!!!GC lesz és a N ujra a kiraly(mellesleg 64 nem volt oylan szar)

nah szepen osszeszedtem a gondolataimat, es atenyeket!!!
  • GAMECUBE
    nem felek en semmitol se.... hidd el a legnagyobb nyugalommal fikazom a konkurrenciat, (kb ugy mint regen a 3do-t, jaguart)meg kiskoromban a segat..(mivel nintendos voltam akkor is) es ezek mara mind csodbe mentek..... (bocsi sega fanok, de ma mar szeretem a segat, saturn nem volt rossz, meg DC se), tehat ugyanazzal a higgadtsaggal tudom, mondani, hogy xbox el fog tunni(es nem nem mondtam ugyanezt a psre akkoriban)
    a nintendo csak egyszer hibazott, most minden arra utal, hogy uralkodni fog, kozosen a ps2vel.
    hogy miert leirom ide is a nezeteimet.
  • K.András
    azért mert sokáig csinálják azt jelenti hogy jo?
  • balumaci
    shenmue 2 lesz PS2-re?
  • GAMECUBE
    remek elek!! gondolom te is az olyanok koze tartozol, akik nem akarjak eszre venni ha lassul a game (som ps2es fan azt se veszi eszre hogy sokat lassul, szaggat a GTA3, pedig rohadtul ugy van... csak vakok... ha normalisan nezi az ember, akkor latja... mar sokan alatamasztottak, hogy bizony szaggat a GTA3, sot en is kiprobaltam egyszerre 6 gepen (3kulonbozo cdvel a gamet, es ugyanugy szaggat, szal aki nem latja az egy elvakult ps2 rajongo, nem latja objektiven a dolgokat), na te is igy vagy az xboxoddal, mert az egy nagy rakas PC-s szar!! az is szagat, hidd el nem viccbol talaltak ki, hogy zuhan a framerate, hanem mert tapasztaljak!!!miert szidna a sega az xboxot??? ugyis fejleszt ra nem???
    JAH ÉS LESZ SHENMUE2 GC-re, szal xbox ezzel sem nyero mar nalam, es hala sokaknak sem..:)meg a VM is konyorgott a konzolban, nehogy csak xboxra jelenjen mar meg a S2, mert az gáz (ahogy o mondana, nagyon unszimpatikus konzol:))))))))
  • versio
    SEGA

légyszi tedd közkincsé a tapasztalaidat a box-rol

köszi
  • versio
    akkor nagyon rossz a szemed
    mert a készitök mondták hogy 30 fps-re maximalizálva
    ami egy ps1-en nem probléma, mert annyit tud de egy ps2-n már röhejes

olvass el bármilyen review-t
    mindenhol látják a lassulást csak pont nálad megy folyamatosan mi?

az a bajod hogy elfogult vagy de nagyon !

• PyRex
    Bocs, de azt ki kezdte el hiresztelni, hogy celeron van az XBOX-ban? :)

PyRex
  • Inquisitor
    Köszi SEGA!
    Hát nem volt túl biztató, ennyit tud a Celeron733 meg a 64MB ram :(
    GC! Szerintem próbáld meg kevesebbért ...
  • SeGa
    ment a level
  • Inquisitor
    Kicsit bővebben?
    (Mármint a játékélmény, grafika, etc.)

Nem sűrgős ... :)
    ([email protected])
  • SeGa
    Kedves inquisitor egyik ismerosom konzolokkal foglalkozik es hozatott kulfoldrol 2 azaz ket darab xboxot igy.
  • Inquisitor
    Kedves SEGA! Kifejtenéd (akár magán e-mailban, akár valamelyik topikban) a tapasztalataidat a HALO-val kapcsolatban. Tényleg érdekelne!
    Meg az is, hogyan próbáltad ki hálózatban?????
  • GAMECUBE
    deh 80ert tipp topp zsir uj allapotban elado:)ha kell viheted
  • GAMECUBE
    hat nekem van ps2om, megis lecserelem majd, tavaszal,suxbox, meg alssu ugy ahogy van... csak adatokal jottek meg dobaloztak mindenfele featurerol mit tud a gep, de normalis jatekot nem mutattak fel(csak a halo) raklap szar az egesz!!!
  • SeGa
    hmmm.. ha lenne ps2 m en mar nem cserelgetnem. de nincs mert nincs ra 100ezrem sjna.
  • balumaci
    aha,ebben lehet valami,én egyelőre PS2-t fogok szerezni,és ha az ikszdodoz nem bukik be akkor lehet,hogy lecserélem arra!
  • SeGa
    Elek ugyanmar cooperativet is probaltad????
    ha nem akkor tedd meg, 15 fps
  • SeGa
    Namarmost en nem vedem verisont de a doboz nem multa felul varakozasaimat sajnos.
    Microsoft egy szoval osszefoglalva.Szokasos nyalveres aztan egy igen atlagos eredmeny. Persze xbox jo de nem elegge...
    Ma kiprobaltam az xdobozt egy haverom importalta, az allat fizetett is erte rendesen. Halo jo de lassu. Ja es eccer kifagyott a gep, most ez lehet veletlen lehet nem. Xbox nem lesz piacvezeto. nagyon ugy tunik imset nintendo sony csata lesz mint px n64 idejeben. Sajnos Sega mar nem fog labdaba rugni. De ahogy latom most erosen GC re fejleszt