73
vűálasz várok
-
#73 Ez van kiírva. -
#72 Miért kellet bezárni az Egértopic-ot?
Nincs még1 ilyen topic ahol a saját egeredet kell belinkelni!
Ha van kérlek írjátok meg melyik az mert én nem találom.....Pedig kerestem a keresővel....
És még büntetőpontot is ad érte -,- -
#71 ok
NEM. -
#70 -
#69 vűálasz várok -
blackgamer #68 moderátorok kapnak pénzt?
miért éri meg elvállalni a moderátorkodást? -
#67 köszi -
#66 megszűnt a warez az SG-n. -
#65 régebben volt itt egy "warez jelszok" topic. Nem tudjátok mi lett vele? -
#64 köszönöm -
#63 ne az "url"-re kattints, hanem a képre, ha képet akarsz beszúrni.
ilyesmi kéne: (img)http://www.sg.hu/galeria/10728974761109086708.JPG(/img)
csak kerek helyett szögeletes zárójellel... -
#62 Bocsi, hogy ide írtam a kérdést de nem tudtam melyik moderátor topicba írjam. Egyébként köszi a választ.
Azaz még 1 kérdés. A galériába raktam a képet és onnan másoltam át az url-t. A kép nem jelent meg csak egy ikont rakot ki és a gáléria szó jelent meg a margon ez igy jó? -
#61 van sima moderátor topic is, na mind1 :)
a képet fel kell tölteni egy neten logó szerverre, hogy ha a géped nem megy, akkoris lássa más.
erre több oldal is van
a legegyszerűbb, ha a gallériába felrakod és onnan kilinkeked
vagy vannak a képfeltöltős oldalak:
pl.
pixupload.tk
iaro
stb.
behozod az oldalt, kikeresed a feltöltendő képet, feltöltöd, majd amit kiír kódot, azt bemásolod az üzenet mezőbe itt (nem kell semmire sem kattintatni, csak átmásolni a kódot) és mindenki látni fogja...
ennyi. -
#60 felrakod net-re a képet, gépedről nem tudod linkelni, pl felrakhatod a galériádba itt. -
#59 Sziasztok!
Mondjátokmeg nekem legyetek szivessek, hogy 1 képet a gépemről miként tudok be illeszteni a hozászoláshoz. Mert a kép alapján szeretnék kérdezni. Mehet,törlés alatt a (kép)-re kattintva, ami előjön az nekem kínai.
Köszönöm a segitséget -
#58 na, van könyvek csoport az apróban. egyébként a "ki a bánat" az idáig több, mint 20ezer apróhirdetést helyezett el, és én is találtam már pár dolgot ott :D -
flashX #57 túl csúnya a b*dösistenf*szát topic?
-
#56 Hova tűnt nagy hirtelenséggel a Windows Crack balhét leíró cikk a főoldalról? Csak nem titkos kezek nyúltak bele a cuccba?
Pedig jót vigadtam rajti.
-
Vlala #55 jólbeszééél! -
#54 az aprohirdetésnem megvan a saját helye. mindig is törölve voltak az "ez van eladó cuccom" "nézdmegaweboldalam" topikok -
Vlala #53 LOLtopic :-) Tetemre hívás van, vagy mi az ördög? -
#52 De figyej mar... ez egy altalanos topik nem? Ki a banat nezi az aprot? Hamarabb talalunk igy embereket nem???
Hadd ne sorojam a N topikokat amiknek semmi ertelme nincs. Ennek legalabb lenne. -
#51 Létrehozod a 'saját fórumokban', ott senki sem fogja törölni. (max. az odavalósi modik) -
#50 hallo it brother BIG brother !!!! mondjad kata -
#49 stimmt, sajnos tényleg nincs. szólok én is St-nek, szóljatok ti is. -
#48 Mondjuk annyit tényleg meg kéne tenni ezügyben, hogy az apróhirdetés részben létre kéne hozni könyv szekciót is. -
#47 ott van az alcímben ha jól látom.. erre találták ki az apróhírdetést, van keres/kínál benne, működik. -
#46 Faxomba kellet bezarni a Konyvek : Keres\Kinel topikot!!!
Ezeket azutan kaptam privibe :
"A könyves fórumod mért zárták be? Pont ilyen fórum kellett volna nekem is mert én is keresek pár könyvet."
"Figyu miert zartk be a forumot? Nekem is kell egy konyv."
Faxomba hogy van 100 olyan topik aminek semmi ertelme es ez vegre szolt volna valamirol ti meg torlitek!
Remek a moderalas! -
#44 ??? -
#43 :))
Azt küldd már el mailben, a "nem válasz 'CSOCSO' üzenetére"-t mivel csinálod :) -
#41 Nálam is ez van. Most írtam Ádámnak a hibáról. -
#40 1) miért van az hoyg egy csomoszor nem küldi el az üzenetet??? fehér lap felirat következő: a lap nem elérhető
2) soxor tök lassú..
-
#39 Persze, hogy nem kell, de ami ott folyik az már sok...na de hagyjuk,.... REMÉNYTELEN....
-
#38 Nem látom be mivel nem voltam éllovas provokátor, tehát nem ismerem el., -
#37 De resztrálni is lehet többször, nem? Vagy nézi az ip-t is? -
#36 A választások után úgyis aktualitását veszíti a topicok java része és úgymond "választás utáni nagytakarítás" címén törölve lesznek.
Mivel a hozzászólások száma szerintem lényegesen le fog csökkenni, így sokkal könnyebb lesz moderálni a Politikát.
Van egy érzésem, hogy miután lecseng a választás, utána kezdenek születni újra a "zsidózós" topicok, provokáló hozzászólások.
Az a baj, hogy a provokátorokat nem lehet kiszűrni, maximum ideiglenesen.
St -nek egyszer már javasoltam, hogy csak regisztráltan lehessen írni a Pol.fórumba de technikailag nehezen megvalósítható.
Pedig azzal legalább a több nickkű, álltalában rosszindulatú hozzászólások számát le lehetne csökkenteni. -
#35 Érdekes, mikor elkezdünk moderálni akkor abban a pillanatban bejelented, hogy te oda soha többet nem jösz. Én ezt nem értem.
Pedig emlékezetem szerint a Te hozzászólásaidat nem igen kellett moderálni. -
#33 Nem akarok durván fogalmazni.
Hogy is mondjam?
Talán Coine volt a legszámottevőbb azok közül, akik miatt létre kellett hozni.
Coine: remélem, belátjuk ezt. -
#32 ugye ? abba is hagytam...
-
#31 te bejártál a polityikába? mazochista :)))