UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pyrohun
Fasza! :) Nálam pedig csütörtökön kötötték volna Fiber 120-ast. Ki is jött a srác, hozta a modemet, de nem tudta beregisztrálni, mert a UPC-nél lehalt valami szerver, ahol a modemreget kell csinálni... ehhehh, pedig õ tényleg lelkiismeretesen telefonált is vagy 3x. Úgyhogy jövõ csütörtökön újra próbálkozunk :)

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

somdav95
Új társasházi akció (Y) :)

Dj Faustus
Valószínûleg nem az Internet-szolgáltató szakítja a kapcsolatot.
A torrent sajátossága, hogy egyszerre képes több száz kapcsolatot nyitni (a szimpla webböngészés egyszerre csak pár darabot nyit).

Ez a szimpla otthoni routereket, kábelmodemeket kissé megterheli. Ráadásul a Windowsban alapból korlátozva is van az egyszerre nyitható kapcsolatok száma.

Javaslataim:
* csökkentsd az egyszerre megnyitható kapcsolatok számát
* kapcsold ki a DHT-t és a PEX-et
* csökkentsd a Bittorrent kliens által használt adatátviteli sebességet és idõzítsd a letöltéseket az éjféli órákra (akkor kevesebben használják a netet)

padavanHUN
Nekem valami hasonló van, csak súlyosabb: Amíg nem torrentezek, addig kifogástalan a kapcsolat. Ahogy benyomok egy torrentet - és töknyóc, hogy egy ingyenes op disztrót kapok le, vagy egy filmet -, x idõ után leszakad a gépem a netrõl. Szó szerint, olyan, mintha a UPC bontaná a gépemmel a kapcsolatot. Ilyenkor csak amodem restart segít, és amíg nem kezdek torrentezni, nincs semmi bja. Ahogy beindítom a torrentet, x idõn belül ismét leszakít...

Ezt megteheti a szolgáltató? Mi alapján dönti el, hogy én p2p adatforgalomban milyen anyagot töltök és mi alapján dönti el, hogy én márpedig jogsértek?
Ez ellen nincs valami módszer?

(természetesen a torrent forgalom titkosítva van, legújabb utorrent klienst használok, modem teljesen új, sõt a kábelek is, most volt teljes csere, de már elõtte is ment ez a játék)

http://f1game.hu

Mighty
Bocs, nem néztem meg a faq-ot.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Amikor úgy fogalmaztam, hogy "régi helyen", akkor igen, erre a helyre gondoltam, és én be tudok lépni a jelszavammal és 0 Gb forgalmat ír áprilistól kezdõdõen folyamatosan...

steam, origin: ACE_hun

Mighty
Annyira azért nem érdekel a forgalmam, hogy utánajárjak. :)

milk4
Elvileg 1 évente kapsz új jelszót.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Mighty
forgalom.upc.hu

Bár nekem már jó ideje nem mûködik a belépés a régi usernév/password párossal, de biztos jó :)

Természetesen igen.

precision
A FAQ -ban lévõ linken nézed?

Bazinga!

Tudja valaki, hogy a UPC oldalán hol lehet most megnézni a havi forgalmat? Mert a régi helyen már egy idõ óta nem mutat adatforgalmat...

gduck
Az EuroDOCSIS 2.0-s modem, elméletileg 50Mbit/s-ig jó <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Jaja, alapból az volt feltelepítve...azzal is rossz volt, azért raktam át 1.9 beta-ra.
1.8.3-as végleges utorrent-et prószáltad már?

werkfilm
1221

Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy honnan tudom megkapni a upc-s felhasználónevem illetve jelszavam, a forgalommérésbe akarok belépni de nem tudok. Mivel történt itthon egy kis változás ezért szerzõdést kellett módosítanunk, amelyen az öügyfél azonosító ugyanaz mint a régin de ezen nincs jelszó se felhasználónév. Ami a régi szerzõdésen van azokból pedig nem mûködik semmi. illetve próbáltam az elfelejtett jelszó pótlását, azt írta hogy kiküldte ajelszót, de mivel nem tudok belépni nem is tudom megnézni. Köszi elõre is
Az a 30 megabit az pont annyi, vagy lehet több?
Mert nekem az internet 30 31mbit körül van, Motorola modemmel.
Amúgy már 512-es light óta ez a modem van, eddig gond nélkül vett minden sávszél emelést, úgyhogy így utólag meg vagyok lepõdve, hogy ezt adták 4 éve a legolcsóbb csomaghoz, mások meg akkoriban örökké panaszkodtak, hogy szart kaptak(webstar, meg ilyen olyan márka), elromlik, nem bírja az emelést, stb.
Sziasztok!

A problémám az, hogy amint bekapcsolom az utorrentet rögtön belassulnak az oldalletöltések. Általában minden oldalt egyszer kétszer frissíteni kell mire normálisan bejön. És olyan, mintha ciklusokban jönne ez a hiba. Egy ideig normálisan mûködik a böngészés, aztán jön a hiba...kis pihentetés után megint normális és így tovább, mintha betelne egy virtuális puffer. A torrent ezzel szemben mûködik, bár a feltöltés nem teljes sebességgel.
A rendszer:
Upc chello net
modem
router
2 gép
A router az egyik gép MAC címét használja, így lett beregisztrálva a upc-nél.

Amiket eddig próbáltam:
-cfosspeed feltelepítve és normálisan beállítva
-utorrent 1.9 feltelepítve
-router tûzfal kikapcsolva
-minden tûzfal eltávolítása a géprõl
-utorrent által használt port tesztelése(eredmény zöld pipa, tehát a netes teszt szerint használható a port torrentezésre)
-windows tûzfal kikapcsolva
-utorrentben a kapcsolatok, sebességek, szálak korlátozása
-antivírus mûködése lekorlátozva (avast 4.8, mivel a smart securityvel már megszívtam)
-windows reinstall

Egyik sem segített.

Olvasgattam itt a fórumon, korábbi üzeneteket, és mintha ez a forgalompriorizálás kavarna be, de megoldást rá nem találtam sehol.
Valki tud, valami konkrétat, hogy mi a fene folyik itt?
pyrohun
hmm, ok, köszi a felvilágosítást :)

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

gduck
Az új modem egyszerre 4 csatornát használ (4x30Mbit). A jelenlegi modemed meg csak 1 csatit :) Ne csinálj semmit, felesleges <#wave>

Igen, van....
Inkább no comment.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

milk4
Szerintem semmit,de azért kíváncsi vagyok...hátha...:)

pyrohun
No megrendeltem próbraképpen a fiberpower 120-at, elvben jövõ csütörtökön jönnek modemet cserélni. Kérdés, hogy vajon addig érezhetõ lesz-e már valami változás, vagy nem is aktiválják vajon, csak majd az új modemmel..?

Ha nem jön be, lemondom, azaz visszaváltok egy kisebb csomagra, de érdekel a gyakorlatban is, hogy mit tud :)

Nekem ilyet csinál a net, amikor azok a kis szakadások vannak, akkor nem megy semmi arra az 5-10 mp-re.
Ahogy a képen látszik, ez olyan 15 percenként bekövetkezik.
Másnál van ilyen?
kép

Villog? :D Nem lehet, hogy folyamatosan elmegy a jel, majd vissza egy fél mp alatt? Esetleg nézd meg a jelszintet, hogy ugrál e. Ha nem, akkor 1221

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Nem tudom hogy ezt ide kell e írni de lenne egy kis gondom. Ha bekapcsol a UPC és például rámegyek a discaverire az a kék ablak ami bejön oda az van írva hogy milyen mûsor megy meg ilyenek na az villog és nem tünik el valaki tud segíteni!!!!4444
Csak azok szerepelnek benne, amik elérhetõek. Ebbe beletartozik a társasházi akciós ár is.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Belépsz ide: link
Ott beírod az elõfizetõ nevét, ügyfélszámát, és már láthatod is, hogy nálad mire fizethetsz elõ, meg mire nem. Illetve fingom nincs, hogy itt minden szolgáltatást beállítanak, és késõbb szólnak, hogy bocs, de ezt nálatok nem lehet, vagy csak eleve azokat lehet megrendelni itt, amit lehet. Elvileg ez utóbbi a logikus, mert ez egy online megrendelõ oldal.

Elég jó érzés, hogy a városunkban van az ország leggyorsabb lakossági nete <#hawaii>
Bár UPC ügyfél vagyok, de akkor is. Pár méterre van a másik koax :D

N3TuddKi
nálunk 12, de 11ben nagyon idõsek laknak... valószinû õket nem igazán érdekel semmi.

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

werkfilm
azért hivogasd õket mert most hogy már nyilvánosan is beszélnek errõl a társasházi programról lehet enyhültek a feltételek.

pyrohun
összesen van 10 lakás a házban. ennyit errõl :D

Zsoltika 007
18044 komment. Csak ennyit kellett volna vissza olvasni...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

A kertes házi, magánlakás árakat nem tudod véletlenül? Egyáltalán lehet-e? Vagy ez is olyan mint a Digi h a kertes házban lakók felejtsék el a jó netet :S
Így volt, de nálam mégis megjelenik ez az ár az Online felületen. De a faxom fizet elõ 1 évre 5500 Ft-ért, amikor korlátoznak, és rohatul elég a 20 Mbit-is DIGI-nél, ami 2500 Ft. És annak még az uploadja is jobb.

werkfilm
nemrég úgy volt hogy legalább 10 magánlakás ban 2 éves upc hûség és a házban összesen 50%+1 lakásban.

pyrohun
mi kell ahhoz, hogy ilyen áron kapd?

Társasházi árak:
60/6: 5500Ft
120/10: 7500Ft

Stefling
Mocsok UPC megint átbaszott :D már elnézést a kifejezésért, de már felhúztak megint (a változatosság kedvéért) Bemegyek, hogy lemondjam a tv-t, de elõtte megkérdem biztos ami biztos, hogy meddig van hûség rajta, bár tudom hogy Júni 30. de azért biztos ami biztos..és láss csodát, Augusztus 30. mondom hölgyem, nekem mást mondtak.. najó nem szálltam vitába vele, elõ adtam a "jaj nekem többcsatorna kell ezért feljebb váltok(hogy megszünjön a hûség) hogy legyen mit nézni" dolgot :D Annyi a bibi ebben, hogy analógot már nem adnak, csak digitálisat, éppen ezért adnak beltéri egységet, mondom adjad, aszondja a-a, majd õk kiviszik és megcsinálják.. öö hát igen, közben a digi ittvan :D:D:D szal ez marhára érdekes lesz.. bedugják látják digi van, közbe meg majd a szekrényben megint át csavarjáka kábelt megint menjek be azzal a kifogással, hogy a upc valamit cseszett a szekrényben :S húzós lesz, de valahogy meg kellett kerüljem a köcsögöket, ja és mondja a nõ, hát õk úgy gondolták meghiosszabítják nekem, MINEK? ÍRTAM ALÁ BELEEGYEZÉSI PAPÍRT, AVGY SZERZÕDÉST? Nem emlékszem rá.. úúú de rohadék patkány egy cég!!!!!!!! Nehogy már Õ döntse el, hogy nekem mi a jó!!!

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

"DVD mozifilm" xD Ezek szerint õk is szoktak letölteni dvd filmeket :D

Stefling
Hm nem lett rossz a kis külön odlala a fibernek :D sõt a sebességösszehasonlíító sem rossz, kivi vagyok emel-e a digi is :D:D:D:D

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

gduck

werkfilm
FIBER POWER 60
14000 Ft /hó
Maximális sávszélesség 60/6 Mbit/s. Garantált le-és feltöltési sebessége: 20/3 Mbit/s.
A feltüntetett ár a szolgáltatás listaára.
Belépési díj új elõfizetõknek, online megrendelés esetén 0 Ft.

FIBER POWER 120
16000 Ft /hó
Maximális sávszélesség 120/10 Mbit/s. Garantált le-és feltöltési sebessége: 30/4 Mbit/s.
A feltüntetett ár a szolgáltatás listaára.
Belépési díj új elõfizetõknek, online megrendelés esetén 0 Ft.

akciós ár nincs ezekre egyelõre.

Blekk Síp
Ez a Fiber Power 60 mennyibe kerül?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Kár, hogy a helyi kábeles mától 140mbitet ad 20.990Ft-ért :D

milk4

Music Go:
elsõ 3hónap ingyen, aztán 2010. augusztus 31-ig 1250 Ft, hûség nélkül
letölthetõ havonta 50 db zeneszám, melyeket bármilyen adathordozón, bárhová magaddal vihetsz, ezen felül meghallgatható havonta 800 db másolásvédelemmel ellátott dal is
music go csomaggal minden eszközre – típustól függetlenül – másolhatóak a számok

Én nem rendelném meg. Ha már fizetsz, akkor miért legyen másolásvédelemmel ellátva?? Amúgy állítólag ha lemondod, akkor a másolásvédelemmel ellátott zenéket törölheted le, mert nem fognak menni.

Aki a upc oldalán küld levelet lemondási kategóriával, az ne tegye.
"...nem szokták megnézni a kollégáim!!!" xD Õszinte volt tegnap az ügyintézõ. Bár azt is mondta, hogy 30napos átfutási idõ van. Ez oké, bár picit kamu szaga van.

milk4
CHELLO SILVER + UPC MUSIC GO

Ez mi akar lenni?

werkfilm
minden emelkedik mától, a havidíjaktól a telefon percdíjakig. még a rágógumi ára is.