22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • vg
    Jó szar most az egész(8ker).
  • Zsoltika 007
    Nekem is szar volt a mostani hetekben. De azért itt tarjánban nem nagyon emlékszem rá hogy tartós probléma lett volna valaha is. És szerencsére rendeződött ez is.
  • Tikal #20308
    most épp nincs net se meg tv se mert jött egy kis vihar :)
  • Tikal #20307
    nekem diginél is megvolt ugyanez... ott még a tv is elment fél perc percre minden nap :)
  • FSpofon
    webstar modemre más is kapott firmware updatet? most már akkor se alszanak ki a ledek amikor összeszarja magát és elmegy a net, nehogy tudjam mikor kell kihuzigálni .. upc lámpa
  • Reg5
    Router van?
  • Gery85
    Ha van digi simán megéri váltani
  • kwzatz
    Én Salgótarjánban lakom, és itt több ismerősöm is panaszkodik, hogy elmegy a nete 1-5 percre, aztán visszajön, majd kis idő múlva megint elmegy. Nekem ma volt olyan, hogy 1 óra alatt 15-ször ment el a net. Eddig sem volt tökéletes a UPC szolgáltatása, de ez már több mint vicc. Úgy látom, hogy máshol is van ilyen. Érdemes lesz váltani DIGI-re?
  • Yoda001
    na, ejfel utan 5-10 perccel egyik pillanatrol a masikra megszakadt a kapcsolat, online led hirtelen off lett, receive keken villog, power zolden vilagit, es a telefonok utan is eg egy led (lusta vagyok megnezni a nevet)

elfogyott a power ujra, mar csak fiber maradt?
    Tv tokeletesen megy, szoval nem tudom mitortent...
  • Gery85
    Én is így voltam vele, a 2mbit kevésnek tűnt, 15mbit meg nem kéne,de nincs közte semmi.
    Egy ismerősöm költözött olyan helyre ahol nincs semmilyen net elérhetőség és neki sikerült lepasszolnom.
  • KranaZoli #20300
    "végül a tmobiletól sikerült megválnom"

Grat! Mi a titkod?!
    Ha sikerülni megválnom a Stick-től, akkor Én is beruháznék ebbe a FP15-be, de így nincs rá keret...

Viszont a nagyobb sávszélt feleslegesnek tartom az Én Internet-ezésemhez.
  • Gery85
    Én most költöztem a 9be,végül a tmobiletól sikerült megválnom, nálam itthon fp15van, frankón müködik.
  • KranaZoli #20298
    Nálam csak most állt helyre a net. (VII. ker)

Eddig a 2Mb-es csomagom lassú volt, de legalább stabil. :) Hááááát nagyon nem tudom, hogy fogok-e gyorsabb csomagra váltani később. Talán a FP15-re. Úgy olvasom elég sok gond van ezzel a UPC-vel is. :(
  • Yoda001
    már jó :)
  • attiGT
    Nekem most kezdett el baszakodni, XIII. ker
  • Balumann
    Az a fura, hogy én is XIII. kerületi vagyok (Zugló határánál), és én 3 óta itthon netezek (kb. 2 fél órás megszakítással), és semmi gond nem volt. Viszont van nekem is zuglói és szintén XIII. kerületi ismerősöm, és náluk meg nem volt jó.
  • xido
    11 ker is úgy akad,mint soha..fél netet gondolkodva vagy be se hozza
  • Yoda001
    Zugló sem oké még... holnapra nagyon remélem hogy jó lesz, sose hívtam őket, de lehet lassan épp itt az ideje :)
  • eldiaz
    Nálam még mindig nem jó:(((VIII:ker),de Angyalföld is szenved,A 8+13 :)
    Zolee is elrapelte anno:)
  • Tmac
    Úgy nézem most már jó. (8. ker.)
  • Gubberx
    végülis csak 6 óra telt el mióta szar a net.... a legjobb hogy telefon sincs ha nincs net így ordítani sem tudok velük :(
  • precision
    hm, hát ha ennyire tömeges a dolog akkor tényleg vmi olyasmi lehet, hogy elvágtak vmi kábelt
    vagy vmi központi hiba van... akármelyik is, biztos javítani fogják mielőbb
  • Gery85
    Nálam IXkerben minden rendben van itthon is meg a munkahelyemen is.
  • eldiaz
    Lehet hogy a nagy felújításokban elvághattak valami vezetéket
    Amilyen emberek dolgoznak ott,tuti értenek hozzá
  • Bucsek
    XIII. ker... itt is szar :(
  • somdav95
    tp-link van nekem is, az tökéletes
  • Gubberx
    itt is teljes egészében használhatatlan délután 4 óta kb (XIII ker)
  • Yoda001
    itt is megvan a 4-5 óra, reméljük holnapra már jó lesz, ha nem előbb :)
    egyébként tudtok ajánlani wifi routert, egy maximum tízezer forintig? sokan TP-Linket ajánlanak, de különösebben még nem néztem mi a kínálat
  • rage
    Az szerencse, ha csak kis időre, itt lassan 5 órája nem jó.
  • somdav95
    +1 itt is meghalt ma egy kis időre
  • rage
    Az a baj, hogy ez így nem szolgáltatás...
  • Yoda001
    itt is teljes meghalas... azt hittem a routerrel van valami gond, leszedtem, modembol kabel egyenesen a gepbe mostmar, es meg igyis eleg beszaras :]
    gratula, ennyit az oriasi FP60 reklamrol, ujra.
  • eldiaz
    Nálam kb. 4 óra fos a net,oldalak nem jönnek be,remélem orvosolják izibe
  • Balumann
    *mármint am odemet indítom újra.
  • Balumann
    Ez viszont nálam is előfordul, ha torrentről töltök egyszerűen megszakad a net, de ha újraindítom megjavul. Nem mindig, naponta maximum 1x fordult elő eddig nálam, de nem mindennapos eset.
  • precision
    szintén nyócker, repeszt most nálam...
  • Tmac
    Akkor ahogy nézem nem egyedi probléma lesz, nálam is lassú. (VIIIker.)
  • vg
    Itt is. Használj valamilyen proxy-t(pl hidemyass), úgy mennek az oldalak amik most upc-nél behaltak(index, origo, stb...)
  • rage
    Jelenleg egy 56K-s modem sebességével működik a net...
    Már, ha egyáltalán épp működik.
    Csomó oldal be sem jön.
  • Gubberx
    nekem is folyton szakad pedig nem fut torrent..