22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • LeePí17
    erre én is kíváncsi vagyok..
    nov 21től lejár a hűségem..
    és ha pl nov 10kén meghosszabbíttatom a szerződésem?
    vki elmondhatná.
    thx
  • precision
    Ténlyeg, ezt már meg akartam korábban is kérdezni!

Mi van olyankor ha lejár a hűségnyilatkozat? Szólnak előtte, hogy hé meg akarod hosszabítani vagy többet kell fizetned, vagy csak simán a lejárat utáni hónapban küldik a nagyobb összegről a csekket? :)
  • vibo
    Amúgy vki igazán lehetne ojjan kedves hogy küldd egy meghívót a chellobayre.THX.
  • vibo
    Deejayboynak ment az előzőő....
    Ha már lekorlátoztak akkor má mind1.
  • vibo
    Itt vannak azok az időpontok amikor már hónap végén nem korlátoznak le, ha túl is lépitek a korlátot:

2006!!!

január 30-31
    február 27-28
    március 29-31
    április 27-30 (4 nap cool)
    május 30-31
    június 28-30
    július 28-31 (4 nap cool)
    augusztus 30-31
    szeptember 28-30
    október 30-31
    november 29-30
    december 28-31 (4 nap cool)

(első dátum 0. órjától utolsó nap 24. órájáig.)
    Ha előtte már lekorlátoztak, cseszheted.
  • Gunnersboy
    baszki nekem is chello-m van de már 1 hónapja igen lassú
    oan mintha 56k-s netem lenne :\
  • Mo.Organ
    Már csak 3 Nap
  • deejayoly
    Nem merem többször megkérdezni mert megköveznek, de jó lenne ha valaki válaszolna mert eléggé felb*szta az agyam, hogy még mindig 40k-val töltök!
  • bertino
    hopp
    elnézést :|
  • deejayoly
    Ez a cikk 2005. június 30-ai!

Aki le volt korlátozva ebben a hónapban az már visszakapta a sávszélét???????
  • mozesapo
    Én is várom a csütörtököt, mivel holnap jár le a hűségem, és jó lenne tudni, hogy mi lesz nov-1-től.
  • bertino
    mondtam

[kíváncsian várja a csütörtököt]
  • deejayoly
    Elvileg ma 00:00 órától kaptuk vissza a sávszélességet! Gyakorlatilag? Mert hiába indítottam ujra a modemet nem igazán történt semmi:(
  • schrank
    a DTV lesz 2012-től addigra már csak olyan tévéket lehet kapni a képcsövesekre már emlékezni se fogunk
  • vibo
    yoyoyoyo.Valaki lenne ojjan kedves és meghívna a chellobayre.PPPLLLSSSS!
  • Dodo55
    És annak mekkora a felbontása? Ugyanakkora mint a mostani TV adásoknak, vagy kicsit nagyobb?
  • bakvarnyu
    Aha az lehet, en csak egy mezei felhasznalo vagyok.
  • mozesapo
    Nem. Sima dtv, hogy kell majd set-top-box hozzá. Mondjuk 2 stb összeköthető rs232-vel és akkor elég 1 kártya hozzá - típus függő. Hdtv Mo-n? Muhaha, talán 5-10 év múlva.
  • Dodo55
    A dtv az HDTV akart lenni csak lemaradt a H?
    Amúgy hogy van ez a HDTV?
    Mert beszélnek itt valami digitális tv sugárzásról, hogy lesz Magyarországon, és valami külső egység kell, de bizonyos TV-khez nem kell, mert azokba már be van építve.
    Úgy gondolom, hogy azokról a TV-kről beszélnek, hogy be van már építve, amik HDTV kompatibilis TV-k.
    Szóval ez a digitális tv sugárzás Magyarországon ez már a HDTV akar lenni?
  • mozesapo
    Elvileg a telónak mennie kell még akkor is mikor letöltesz mivel privilegizált az adatfolyam. Az lehetett, hogy a fejállomás túlterhelt volt már és azért szakadozott, vagy valamit elbasztak a konfigjában vagy valamelyik aktív eszköz haldoklott, mondjuk akkor a neted is szarakodott volna.
    Elvileg még rengeteg tartalék sávszél van a rendszerben, mivel 1 node max 1000-2000 előfizut lát el max, ebből meg a net a töredéke. A node-ok meg optikával vannak táplálva, hogy lesz itt nemsoká 10Mbit feletti csomag és dtv is.
  • bakvarnyu
    ja te benfentes vagy ... igy mar ertheto a kerdesed de attol meg rohejes ez a ceg melletti kiallas
    Azt irok amit akarok.
    meg ha te lennel a tulajdonos, de en akkor is csak ROHOGNEK.
    nezd en is dolgozok egy multi szarnal de elfogadom a kritikat, sot orulok nekik
    Egyebkent megnyugtatlak: par hete nincs semmi gond! Remelem nem csak atmeneti a javulas.
  • Mo.Organ
    Teljesítményed jutalmat érdemel, nem felejtelek el.
  • Met
    már a harmadik rózsafűzért koptattam el ma...
    csütörtökig még vagy 5 elhasználódik :)
  • Mo.Organ
    Én két gépen netezek (dolgozom) egyszerre. Müxik a TV, megy a letöltés és mindig hívnak a kis pöcsök a munka miatt. Sose volt gondom még.
    "ugyanis egy kábelen jön a nettel."- igen meg még azon a kábelen megy 55 csatorna a tévébe.
    Söt mondok ennél komolyabbat is, kapaszkodj meg. Az utcátokban minden ember egy kábelröl netezik, tévézik, söt a pofátlanok még telefonálnak is.
    Sok mindent kibír egy kábel.
    Ha gondod van "értelmes", akkor szólj és keresünk megoldást igérem, de addig ilyen #4542 beszólásokat mellőzd.
    Értve vagyok. Egy mindenkiért mindenki értem
  • bakvarnyu
    Á semmi, csak annyi , hogy rendszerint nem kapcsolhatóak vagyunk ha megy a letöltés... ugyanis egy kábelen jön a nettel.Meg folyamatosan panaszkodnak külföldről is ,hogy nem tudnak hívni.Mondjuk nem is baj hagyjanak békén A matávot is rühelltem de ott legalább 15 év alatt semmi gond nem volt, leszámítva a magas alapdíjat
  • Mo.Organ
    írd le kérlek, miben látod a kurva szar dolgokat?
    Mi az ami gondot okoz?
  • bakvarnyu
    kurva szar a upc telefon nehogy valtsatok
  • bertino
    majd elárujja ha itt lesz az ideje -.-
    [gondolja]
  • schrank
    mi is okozza ezt a nagy stresszet csak nem tonlájnhoz készülsz állásinterjúra
  • PJack
    thx! :)
  • Mo.Organ
    az izgalamak miatt kell a pelenka, majd össze sz***m már magam. érted már?
  • schrank
  • PJack
    jó ötlet, majd megcsinálom
  • schrank
    ha ennyire favorizálod miért nem ütsz össze belőle egy fasza kis avatart magadnak nem kell hogy zenéljen is
  • PJack
    az upc-be csak ez a jó:

"Jöjj el, telefonember,
    gyere és szerelj!
    Óóó, telefonember, kérlek felelj!
    Hogy éjjel nappal ingyen hívjalaaak!
    Válts!Válts!Válts!... A UPC-re..."

:D

(az 1ik kedvenc reklámom)
  • schrank
    ezt a pelenkás dumát nem értem
  • bertino
  • Mo.Organ
    Szépen beszélsz, jövő hét csütörtökön minden elválik. Ennyi pelenkát már rég használtam el.
  • Mattboy
    Így legyen...!

Egyébként teljesen full a szolgáltatás!
    Neekem tetszik!
  • bertino
    ne kapkodd el, egy megtért vlszleg most (is) azon fáradozik, hogy nekünk, chello usereknek jobb legyen

(legalábbis vmi ilyesmit tippelek, különben miért kellene imádkozni azért, hogy sikerüljön, amit művel)

szal türelem