22959
-
#4608 hogyne kéne!
félrebeszél szegény -
#4607 gyerekek a chello classicnál felemelték a limitet 45 gigára? Mert engem most korlátoztak le, 46 gigát mutat a chello számláló! -
#4606 ...és az adatforgalom eltörlése, az nem kell már? -
#4605 -
#4604 ha góré leszel az első dolgod legyen hogy a szerződésekben kötelező legyen a chello torrentoldal létesítése és használata -
#4603 rád mindenféle képpen hatással lesz, ezt igérem . . . -
#4602 ühüm
hát sok sikert , tényleg
ugye ránk is hatással lesz, ha megkapod ? -
Tmac #4601 én kibíron azt a 2 napot de nem hinném hogy akkora világ megváltó dolog lenne de neked legyen igazad. -
Aspyrin #4600 Psszt! Rajtad kívül senki nem izgul itt -
#4599 Na az izgalmak csillapítása érdekében annyi elárulok, hogy a cégnél akarok egy új poziciót betölteni. Az írásbeli sikerült és csütörtökön lesz a szóbeli meghalgatás . . . -
Aspyrin #4598 Néha fürödni sem árt -
#4597 ne most ellenkezzetek, mikor lehet, hogy lesz valami...
várjátok ki a végét -
Tmac #4596 Jah, állásinterjúra megy a T-társasághoz... -
#4595 hát akkor itt valami tényleg nagy dolog lesz... -
#4594 . . . te állat, ki az a fasz aki pont csütörtökön nősül?
Elszántságom a csütörtöki napra az is bizonyítja, hogy fodrásznál is voltam ma, meg fürödni is fogok. Új ruhát is vettem . . . -
Aspyrin #4593 Szabotálja a központi szervert és mindenki 16Mbittel fog tölteni :D -
#4592 Mi van bameg, nősülsz? -
#4591 -
#4590 Már csak 2 nap -
#4589 de azert bena mert nem engedik be az embereket.
ha nyiltabb lenne minden chellos oda menne es porogne. -
vibo #4588 KÖsz serácok!:D Megfogadom a tanácsot! -
#4587 Mivel nincs meghivó ezért nehéz lesz... -
#4586 Minek akarsz oda meghívót? Tök béna az egész, inkább menj a népszerű torrentoldalakra és onnan ip filter segítségével csak chellosoktól tölts ennyi az egész. -
vibo #4585 Ki az akimeg akar hivni a chellobayre? -
Aspyrin #4584 3 nap múlva kapjuk ingyen a csellót? -
#4583 az más -
LeePí17 #4582 persze..nem is nekem kell..öcséméknek -.- -
#4581 hát nemhiszem h levagyok korlátozva...bár már lassan 2hete ien a net és nagyon szar :( áhh majd betelózok UPCbe h mégis mivan akkor a nettel... -
LeePí17 #4580 igen ez a chello fucker..
annó működött..már régóta nem.. -
#4579 tiszta szerencse, hogy eddig azt mondtad nekem hűség nélküli chello-d van... -
deejayoly #4578 Amugy ez a registry.ben csinál valamit! -
deejayoly #4577 Ez a program readme-je! Valaki ismeri vagy hallott-e róla!?? Készülök kipróbálni, csak most ugyse látom először is mert levagyok korlátozva, másodszor pedig most elvileg nem is számol a chello:D!
"Ezzel a kis programmal elérhetjük hogy ne számlálja egyáltalán a limitünkbe tartozó adatforgalmat (a chello-soknak). Ezzel elérve azt hogy nyugodtan seedelgethessünk.
Apply Patch-re kattintasz (alapértelmezés jó), majd a külső modemből kihúzod a táp kábeljét. Jelen esetben legalul azt a feketét
Majd újból viszadugod és restartold a géped.
Lőn világosság annyit töltesz le/fel amennyi jól esik, NINCS korlát.
Nem kell parázni a chellosoktól mert nem fizikailag csináltál a modemmel valamit, hanem csak a windows "rontotta" el:)))
Created by ******** [Bithumen]" -
LeePí17 #4576 ok.
Köszönöm az infókat!
Thx -
deejayoly #4575 Ha meghosszabbítod akkor az uj akciók és árak lépnek érvénybe! -
#4574 sokmindentől függ a letöltési sebesség, amit egy program ugysem tud megoldani...vagy a szerver szar ahonnan szedsz, és ennyivel tudja neked küldeni max, vagy magában a vonalban van a hiba, ilyenkor hívni kell a upc -t hogy csináljon valamit...ha pedig le vagy korlátozva akkor ne csodálkozz hogy ennyi, majd feloldják a korlátot -
deejayoly #4573 Nekem már járt le hűségnyilatkozatom! Semmi nem történik, csak küldik következő hónapban ugyanazt az összeget tartamalmazó csekket amit addig kaptál! -
#4572 akarmeik jolenne mert perpill 9k-val szedem a dolgokat és má k*rvára de nempoénos a dolog... -
#4571 nekem kicsit jobban baszsa fel az agyam h max 16k-val töltök (nemvicc)
-
#4570 állj, most mit akarsz? "adatforgalom korlátlanítót" vagy gyorsítani a neten? mert nem mind1
amugymeg egyik sem lehetséges... -
#4569 van valami adatforgalom korlátlanito progi amivel kicsit lehetne gyorsitani chellon?