22959
-
#4528 Hi allz!
Nekem is Chello van...in Zugló...
Egy kicsit kitolás ez, hogy lekorlátoznak...
Szerintetek miért van az, hogy (nekem legalább is) sosem mutat valós adatot az adatforgalomnál? -
#4527 azt tuti nem adják hozza hacsak nem szar a szamlalo!
es igen engem szeptember 28-an feloldottak. -
#4526 az válaszidot jelent. Mikor a interneted használod folyamatosan kérést küldesz szervereknek és minél hamarabb megkapod a választ annál jobb, tehát az alacsonyabb ping a jobb. -
ftivo #4525 lehet hogy kezdő kérdés, de mi az a Ping? -
ftivo #4524 Lekorlátoztak... brühühüüüüü!
HA lekorlátoznak hóközben akkor az említett hóvégi napokon feloldják? És az azokon a napokon töltött adatmenyniséget nem adják hozá a következő hónaphoz?
-
#4523 Itt vannak azok az időpontok amikor már hónap végén nem korlátoznak le, ha túl is lépitek a korlátot:
2006!!!
január 30-31
február 27-28
március 29-31
április 27-30 (4 nap cool)
május 30-31
június 28-30
július 28-31 (4 nap cool)
augusztus 30-31
szeptember 28-30
október 30-31
november 29-30
december 28-31 (4 nap cool)
(első dátum 0. órjától utolsó nap 24. órájáig.)
Ha előtte már lekorlátoztak, cseszheted.
Tehat oktober harmincadikan hajnalban probald meg ujrainditani a modemet.
-=ONCE UPON THE CROSS=-
-
#4522 when heaven burns -
deicide #4521 szerencse vagy inkább nem ebben az évben most korlátozak le először! -
#4520 amikor azt írtuk hogy minden hónap utolsó két napja szabad akkor ne hónap közben töltsél mert attól hogy pár nappal előbb kapod vissza a sávszéledet előbb is fog lejárni -
deicide #4519 Sziasztok..!
Nem tudja valaki hogy ebben a hónapban mikor lesz majd a feloldás napja..? -
#4518 én vagyok a perverz előbb még csak térdelés most már az ágyat is szóba hoztad ... -
#4517 Kis perverz, én az ágyad elé gondoltam a térdelést.........
.......... az más kérdés, hogy én az ágyon vagyok -
#4516 Még mindig itt tartasz? Nem kell megadnod a lakhelyed senki nem kért meg rá......
De ha azt Mondod hogy pl.: Palotai úton laksz, abbol még senki nem tud meg semmit. Ha jól tudom van ott egy pár lépcsőház. -
Dodo55 #4515 Azért így írtam, mert nem akarom pontosan meghatározni a lakóhelyem egy nyilvános fórumon.
De ha fontos, akkor pontosabban is megadhatom, de ok nélkül nem adom meg. -
#4514 nincs az a pénz amiért eléd térdelnék bármekkora ....szod is legyen -
#4513 A héten mindenkinek mégegyszer imádkozni a kell értem. Szólok mikor kell majd megint térdre esni. SCHRANK ez neked is szól nincs kivétel. -
#4512 én a Prohászka és a Horváth I. utca sarkán lakom, Los Angelestől mintegy 14000Km- re keletre. :) -
#4511 "A belváros északi széle környékén." ezt most úgy írtad mint ha los angeles-ben laknál -
#4510 mindegy nem érdekes . . . . -
Dodo55 #4509 A belváros északi széle környékén.
Amúgy miért kérdezed? Ping ügyben? -
#4508 és merre van az a fehérváron?
-
#4507 jajjjj ez legyen életed legnagyobb problémája, kívánom neked -
Dodo55 #4506 Én fehérvári vagyok :)
De nincs gondom, és nem is szokott nagyon lenni.
Bár mondjuk a pingem mostanában romlott egy kicsit.
Az átlagos pingem 10-15 volt, most olyan 20-25. -
#4505 Ha Fehérváron lenne a gondod akkor segítenék, de 8ker-ben nem vagyok. -
#4504 WinIso-val vagy UltraIso-val próbáltad beletenni? -
Aspyrin #4503 Én is sokkot kapok már a júpíszi nyolcadik kerületben nyújtott "szolgáltatása" miatt. Kaptam új kábelt a lakásba, szétbarmolták az ablaktokom de még mindig olyan tetves szar az egész, hogy lassan feltelepítek egy analóg modemet.
-
#4502 Ha valami ISO fáljban van, és én a benne lévő egyik könyvtárba szeretnék egy fáljt bemásolni. De azt írja ki hogy írás védett, de levenni meg nem tudom róla az írásvédettséget. Mi a bánatot kell ilyenkor tenni.
Sokkot kaptam valaki segítsen -
#4501 aki vistát használ az küldjön már nekem egy: spwizeng.dll fájlt.
Fontos lenne köszön előre is. -
#4500 nem emelnek árat -
LaciMaci #4499 sziasztok!
November 1-től mi lesz a Chellonál az akció? -
#4498 hat nem tudom it tudnek tobbet tenni, azt mondtak ellenoriztek naluk rendben -
#4497 -
#4496 megy ez :) -
#4495 Úgy néz ki az első akadályt sikeresen vettem. Még egy nagyon komoly hátra van. Ha vége elmondom hogy miről is van szó. -
ha nekem 2 hétig folyamatosan szarakodna én már annyit nyaggattam volna őket, mig meg nem csinálják... -
#4493 Nekem is lassan 2 hete szaraxik es az erdekels hogy egy csomo testet lefutattam speedguide.net oldalrol es mindenutt az jott ki hogy a szolgaltatonal lehet a gond, vannak oldalak amik alig jonnek le az ftp rol 20 kbps el toltok es az is szakad folyton nem ertem, irtam levelet de irtak naluk minden ok nem ertem -
#4492 nyílvám próbanapon lesz valahol :) -
do2 #4491 hát nekem ma lett szar kb 2 órája csak 2 kval gyün -
Aspyrin #4490 Hetek óta rossz, már jöttek kábelt cserélni de még mindig nem jó a jelszintem.. -
do2 #4489 8.kerbe lassú most a chello vkinek ? nekem 2kval jön csak:(:(:(