UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
Jajaa + nekem 1 külföldi oldal se jeleníthetõ meg. + külf. szerverekre se tudok felmenni.(amellett hogy a levelezés is behalt. 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

mozesapo
Király, mire jövök haza? Elszállt az egész net+levelezés országos szinten. Ez már kész röhej ami az upc-nél folyik.

Taptarap
ok

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

The Garrett
Simán bármikor. Quakenet #code.hu gyere/gyxertek fel megbeszéljük.

ÁjjLe BoBBi
mi is warozunk ! csak szólok 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Tikal
Nekem most faszán megy a chello, 50-el szedek éppen...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FrezeR
nem tudjátok véletlenül hogy hol és hogyan lehetne megpályázni a kábel szolgáltatást kis településeknek?
Köszi

Taptarap
Garrett örülök, hogy itt is összefutunk eccer egy funwar??

The Garrett
Velem is basztak már ki íg.y 😛

Ugylátom a netem tartja a negatív csúcsot. Elküldöm az eredményt a UPC "techsupportnak", és megírom nekik hogy hova dugják...

Eggyáltalán nem technologiából adódik.Ne kezdjünk már el olyan "hülyeségeket" terjeszteni mint annó az adsl-nél("3-4% packet loss az adsl technolgia sajátossága ",szólt régen a pletyka)Egy szarúl "megcsinált" Kábelnetnél elég sûrûek a kiesések ,de ez a Kábeltv szolgáltatók sara a legtöbb esetben(az RF részek nem megfelõ állapotúak,nincs felszerelve minden usernél zajszûrõ,rossz erõsítõk,kábeltörés,ilyesmi)
A pingek meg alacsonyabbak jóval mint adsl-nél(ahol megfeleõ fejállomásokat használnak és elég a gerinc kapacitás is).Axelero/Tvent Kábelnetnél pl 8-10ms körûl mozog Bixig a ping,de a Chello már más fejállomás-modem rendszert használ(Terayon)ami asl szintû pingeket produkál.Szal nem lehet álltalánosítani,hogy a Kábelnet rossz!

\"Life is around you and in you.\"

ÁjjLe BoBBi
ehh 😊 na igen ez olyan dolog hogyha valaki télleg hackelni akar akkor ugyanúgy akadály nélkül téged is tud, nem kell neki az hogy közzétedd az ip-det.....a másik meg az hogy ha valamelyik mocsok abban éli ki a hajlamait hogy mások gépét piszkálja, esetleg töröl le róla mindent(ha megtörténne akkor picikét bepöccennék). Az 1ik haveromnak 40gigát pusztított le egy rohadt mocsok fasztarisznya, csak mert neki úgy esett jól...a haveromnak meg minden rajta volt(könyvelés stb.

SoDI---
A Windows betegeskedésének ehhez az égvilágon semmi köze! Széttöredezett vinyóra való kicsomagolás, vele párhuzamos divx kódolás, és fél éve telepitett WinXP-vel nem ugrik le nekem pl. az ADSL sebessége, pedig szinte a nap 24 órájában töltök le. Azt a keveset mindenképp le kell tudnia kezelni egy mai átlagos gépnek, akárhogy is túlterheled, akárhogyis betegeskedik a Windows.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Természetes a technilógiából adódóan. Arról van szó, hogy olyan az egész, mintha egyetlen LAN szegmenssen lennél a szomszéd Chellozóval. Ha õ terheli a rendszert, neked már annyival kevesebb szabad sávszélesség jut.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Met
Hi!
Az természetes dolog (a Chellonál persze), hogy ingadozik a letöltési sebesség?
Nemrégen volt karbatartás és utána 2-3 hétig 60 Kb/sec felett volt a sebesség. De mostanában 50 körül kezdi aztán csökken néha nulla is, aztán vissza. A Flashget monitroja úgy néz ki mint egy sündisznó😊
Náluk van a hiba vagy nálam mert elég régen volt már winreinstall és gondolom kicsit széthullott már a kis lelkivilága.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

SoDI---
Nincs választék.

Tikal
töltöd a kapitalista judeoliberális filmeket? amik mind zsido pénzbõl készültek? 😊))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SoDI---
Ha igy nézzük, aki csak fórumozgat, böngészget, meg néha leszed egy-két mp3-at, esetleg hetente mondjuk egy filmet, annak tényleg tökéletes a Chello.

Nekem fõleg a filmmennyiségben más az igényem :-)

PetruZ
Neked meg a netes fps/multi a szempont, ami engem meg abszolút és teljesen hidegen hagy, életemben nem multiztam még és nem is akarok. 😊
SoDI---
Sokaknak ez a szempont.
Nekem nem az ár.
Illetve az is, de a havi 3500 Ft MATÁV havidij megéri azt amivel az ADSL többet nyújt.

Nekem a jó alacsony PING a fontos, mert igy lehet néhány potya FRAG-et vadászni a pontlövõ fegyverekkel. Olyan szinten tudok teljesiteni, mint egy nálam cseppet esetleg jobb Chello-s játékos :-)

Most ne jöjjön nekem valaki azzal, hogy ez igy tisztességtelen, mert nem tisztességtelenebb, mint a magasabb FPS-ért betuningolni a geforce 4-emet mondjuk

PetruZ
Ja, és per pillanat úgy néz ki, nincs limit.
PetruZ
Az gondolom eszedbe sem jut, hogy a vonalas telefon ma már nem mindenkinek létszükséglet, fõleg, hogy lassan már azért is többet kell fizetni alapdíjban, mint egy olcsóbb kábelnetért...
Nekem ki van kötve a telefon és a mobil+chello összesen is olcsóbb. Azt a kis sebességtöbbletet te meg ki is fizeted.
SoDI---
Minek a szar kábelnet?
Kiszámithatatlan, hol az egekben szárnyal, hol szivsz vele mint az állat.

Az ADSL a király, fõként az Axelero ADSL szolgáltatása. Atomstabilan tudok leszedni állandóan a legkisebb akadás nélkül 66.5 K/s-sel, feltölteni 16 K/s-sel, ha azt tarja kedvem, már több hónapja sose szakadt meg (a 24 óránkénti ledobást leszámitva), ráadásul, ha felmegyek bármelyik UT2003 szerverre, általában mindig nekem van a legalacsonyabb pingem, de a legrosszabb esetben is a második legalacsonyabb.

Nem tudom, milyen vonalon csatlakozik az Axelero, de a múltkor csatlakoztam egy német Wolf szeverre, hogy ha már németek a játékban a katonák, hát legyen a mögöttük álló ember is német :-)))

Na szóval még ott is a jó középmezõnyben volt a PING-em. Megelõzve a legtöbb országon belüli játékost.

Kábelnettel persze lehet élvezni rá, hogy felmegy néha az egekbe is a sebesség, de én nagyon örülök a magam atomstabil 512 K-jának, mert ez legalább kiszámitható, és nincs semmi 15 Gb-os határ (amit a mostani statisztikáim szerint néhány nap alatt el is használnék)

Tikal
String
Übertragungsdauer: 19 sec.
Bandbreite: ~421 Kbit/s

String SSI
Communications 416,00 Kilobits pro Sekunde
Storage 52,00 kilobytes pro Sekunde
1MB file download in 19,69 Sekunden

The Garrett
a 2. nál:
Communications 285,80 Kilobits pro Sekunde
Storage 35,72 kilobytes pro Sekunde
1MB file download in 28,66 Sekunden

a grafikon meg kb így:
chello 600kbyte: --------------------------------
your connection: --------

The Garrett
kössz az IP det. Bátor ember vagy 😊

The Garrett
Elsõnél:
Speedtest

xxx.xxx.xxx.xx
Übertragungsdauer: 28 sec.
Bandbreite: ~285 Kbit/s

PetruZ
Naná, nem is mondtam, milyen idõszakban. 😉
Egyébként délután olyan max. 350-390 körül szokott menni, és ahogy esteledik, egyenes arányban gyorsul. 😛
ÁjjLe BoBBi
milyen játékban ?

ÁjjLe BoBBi
Speedtest
0% .... 10% .... 20% .... 30% .... 40% .... 50% .... 60% .... 70% .... 80% .... 90% ....100%
--> Dateigrösse: 1000 KByte
80.98.16.80
Übertragungsdauer: 18 sec.
Bandbreite: ~444 Kbit/s

ÁjjLe BoBBi
lol nem mutatja 😊

ÁjjLe BoBBi

Tikal
444 kbit/s a maximum egyébként.

Taptarap
de átlagban mindig 433kbit szokot lenni ez mellet az a röhejes, hogy nekem két gép van rákötve a netre amelyikbe belemegy a modemtõl azon 40 pingem szokott lenni játéknál a másik gépen meg 18-22 ki érti ezt???

Laalee
persze ejfelkor mindenkinek jo a chello 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Taptarap
421 kbit/s nekem

Tikal
Csinálnál itt egy sebesség tesztet? Aztán az eredményt oszd meg velünk 😊

Tikal
micsoda?

PetruZ
Nálam az utóbbi napokban elég jó, 490-510 kbit/s körül jön (Debrecen).
The Garrett
lol nekem ott kezdõdik a UPC hogy 35 fölé nem megy lassan egy hete.

ÁjjLe BoBBi
pontosan

Tikal
Szerintem erre gondoltál.

ÁjjLe BoBBi
ez a 200-250kb/s -es downloadom kb. 5-6 percig tartott, elötte 100kb/s volt és most ujra 50-55
de most hogy is van ez ? aki még nemtudná chellom van!!

ÁjjLe BoBBi
ja és ha ez egyszer sikerült...már pedig ez igaz és 250 felé is ment az átlag,csak pánikolstam 1000el és roszkor nyomtam print&screent 😊
szóval hogyan lehetséges ez ? ha egyszer ment így akkor máskor miért nem ?

ÁjjLe BoBBi

ÁjjLe BoBBi
én sem hallottam róla, de a késöbbiekben le kell hogy vigyék!!

ÁjjLe BoBBi
nana!! annál följebb nem megy! vagyyis ha lejjebb megy akkor valamennyivel e fölé kell mennie hogy az átlag 66 legyen! de 66fölé nem megy! max 70 de akkor már izzik a kábel 😊

Tikal
a chello-nál? ott nem nagyon...

PResident Evil
álítólag lejjebb vitték az árakat?
mit tudtok ?

[Walaki]D`Lair
ADSL átlag 66k/sec 😛P

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

ÁjjLe BoBBi
ez így van!!! komolyan éppen a counter strike nevû játék neten lévõ pingjérõl gondolkodtam, amikor felmentem ide www.counter-strike.hu és egy cikkben le van írva hogy a winfos ezt csinálja....vagy valami hasonlót....de ott van fehéren feketén