22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Met
    Lehet most hűségnyilatkozatot kötni? Az előző már régen lejárt és most tizenezer forint úgy meg csak 8k lenne
  • bertino
    az oldalon azt írják nincs, de még nem kérdeztem mennyit garantálnak és, hogy valóban korlátlan-e
  • bertino
    igen, az volt, nem véletlenül volt annyi hepciás bajom vele :)

azért fizetem ezt, mert ha 512es kapcsolattal elvoltam, akkor 1mbit is bőven elég, főleg korlátlanul (de itt hangsulyozom, hogy én csak azt töltöm le, amire szükségem van) de azért ez az adatmennyiség biztosan nem 5 GB lesz
    nameg csak azért, mert csak ezt fogom tudni fizetni

a fórum továbbra is fav marad természetesen, aggodni nem kell, lehet, hogy ugyanugy fogom ezt is szidni, mint nemrégen a korlátot ;)
  • Mo.Organ
    Csak az a bántó hogy itt szidtad a chellot, hogy mennyire kevés a letöltés , de nem mondtad, hogy lightod van. Igen ott csak 5GB a letöltés, de a lightnak nem is az a feladata hogy forgalmat generáljon rajta az ember.
    A light lényege a mindennapi levelek és az interneten való böngészés előségítése, kedvező áron.
    És ahogy nézem most sem arra a nagy letöltési sebességre vetted rá magad az adsl-nél.

Mondtam ha megtartod a lightot, vagy váltasz nagyobbra akkor segíteni fogok neked hogy a letöltési korlát ne legyen akadály neked.

Azért majd gyere be a ide a fórumba és majd mesélj nekünk milyen is az adsl mert én kiváncsi vagyok rá, de komoly mondom.
  • Mo.Organ
    Igen mondjuk neked ez most elöre lépés lesz, mert ha jól tudom light-od volt.

Chello light
    Chello standard
    Chello classic
  • PyRex
    Ár / sebesség arányban fele, mint a chello. Legalábbis én a chello plus-hoz hasonlítok :)
  • bakvarnyu
    azoknal nincs korlat se mi?
  • bertino
    hát... igen, el :)
    t-com felező dcs. + TVnet ADSL 1024/192 5kért
  • Mo.Organ
    akkor most elmész? Kár, most hogy így belemelegettünk a beszélgetésekbe.

Te és milyen fajta lesz az új neted???
  • bertino
    most korlátolt életemben utoljára a chello
    gondoltam beírom, ha már összesen 4 évig voltam előfizetők sorában
  • Met
  • Mo.Organ
    valakinek gondja volt, feltette a kérdését. Meglett válaszolva és kész.
  • Met
    miért volt ez?
  • Mo.Organ
    . . . és az élet csak megy tovább, a rögös kis utján . . .
  • Met
    na, reseteltem a modemet és van net regisztrálás nélkül, új ip-t kaptam
  • bakvarnyu
    ja
  • Met
    jó persze, csak ezalatt a 4 év alatt nem volt még ilyen
  • SirHood
    Ezek gyíkok.A Majomparádénak persze lehet email-t küldeni.Na mindegy köszi szépen.
  • bertino
    ha nincs reg az oldalon, akkor nincs
    ennyi
  • SirHood
    hogyhogy nem lehet regisztrálni?Nem azért van ,hogy minnél több számkivetett chellos regisztráljon?
  • bertino
    sehogy
  • SirHood
    Csá emberek nem tudjátok hogyan regisztrálhatok ide:http://chellobay.dyn.hu/?
  • bertino
    regelj ujra természetesen, ha azt akarja
  • Met
    Ma gép bekapcs, és azt írja, hogy az internet kapcsolat nem elérhető, modem és kártya regisztrációhoz katt ide.
    Nem cseréltem se modemet se hálókártyát.
    Ilyenkor mi van? Átmeneti hiba vagy újból kell regisztrálni valamiért?
  • Match
    Az ügyfélszolgálat szídásához odaírtam hogy az a bajom vele, hogy ha nem vagyok az ügyfelük, akkor nem tudok sehogy sem egy emberrel beszélni, hogy megkérdezzem tőle hogy mi kínom van.
    Az emailre pedig még most sem érkezett válasz, tehát tényleg elég lassúak...
  • Mo.Organ
    Inteligen kérdésre inteligens válasz. Amúgy szívesen
  • Match
    köszönöm az intelligens válaszodat...
  • Mo.Organ
    "Írtam nektek ide, de rá kellett jönnöm hogy az országban a legszarabb fórumába írtam be."

Ezért választ nem adunk.
  • Match
    arról nem is beszélve hogy a szar ügyfélszolgálatot úgy értettem hogy egy emberrel se tudtam beszélni, mert csak mondja a gép az info-kat amik engem kurvára nem érdekelnek.

Valaki tud valamit reagálni a #4696-ra?
  • bakvarnyu
    Az internet resszel nekem sincs gondom, hat meg ha korlat se lenne.
  • Match
    hülye volt aki kitalálta...
    Attól még internetbe sztem a chello a legjobb...
    Én már a telefonkábel gondolatától is rosszul vagyok :D
  • bakvarnyu
    Ilyet ne irjal le , hogy legszarabb mert mindjart lehurrognak a ceg huseges alkalmazottai=)
  • Match
    Hello mindenkinek!

Szerintetek ADSL mellé be lehet kötni egy chello-t is?
    Merthogy az albiba ahol vagyok, 2 ház között van megosztva egy adsl, és a router a másik házban lakó faszkalap tulajdonában van, és valamiért nekem elég gyakran nincs netem. (egyáltalán az ADSL-t a szerződés szerint meg lehet osztani?)
    Nos, a lehetséges megoldások, amik eszembe jutottak:

a, megölöm a szomszédot...
    b, router hardware-es feltörése (balta/kalapács/bakancs)
    c, router software-es feltörése (smc...nem nagy művészet)
    d, beköttetek ide egy másik netet...csak a gond hogy az adsl is hivatalosan ebbe a házba van bekötve.

Hívtam az 1221-et, rá kellett jönnöm hogy az országban a legszarabb ügyfélszolgálattal a chello rendelkezik.
    Írtam nekik emailt, rá kellett jönnöm hogy az országban a leglassabb ügyfélszolgálattal a chello rendelkezik.

Így már csak ti maradtatok.
    Help me plz.
    htx.
  • bertino
    olvass vissza
  • Drizzthsz
    Chellobay-re tudna valaki meghívót, vagy hgyan kell regisztrálni?
  • Mo.Organ
    Mi a titok?????
  • Aspyrin
    Fizetek egy lyukas garast :)
  • Mighty
    No, jó pénzért elárulom a nagy titkot
  • Mo.Organ
    Igen, de ott nem az asztalra kell csapni, hanem a telefont lehet lecsapni.
  • bakvarnyu
    az úgy túl eccerű