22959
-
#4688 Vagy felhívtam telefonon és lerendeztük -
#4687 Bement a hivatalba es ravert az asztalra. -
#4686 [megtette] -
#4685 Majd az érintett elmeséli -
#4684 Furdal a kiváncsiság. Mi volt? :) -
#4683 probléma tisztázva -
#4682 köszönöm szépen -
#4681 Holnapra megkérdezem mi van veled azt majd üzenek meked e-mailban. -
#4680 Ezt nekem köszönheted, ez annak a büntetése ami ér nem értem el. Én szerettem volna ha egyből 30000 ft fizetsz de a cég ezt kicsit erősnek találta, és azt mondta hogy most még ezt nem lehet. Majd talán jövőre.
-
#4679 6 ezer helyett 7300 az tul sok, hivjad fel oket. Annyit szamlazzanak amennyirol kotottetek a szerzodest.
-
#4678 a számlán az áfa értéke van megemelkedve... (20% ugye) maga a NET 6392 Ft, áfa értéke pedig 1278 ft, vagyis összesen 7670 Ft
csak az a furi, hogy más chello-st akit kérdeztem, annak meg nincs emelkedve... szal... hm... ezért nem értem...
nektek ? -
#4677 igen, épp ma terveztem, hogy bemegyek hozzájuk, csak gondoltam előbb megkérdem itt, hátha van valakinek hasonló problémája -
#4676 Miért nem az UPC-t kérdezed meg erről?
A számlán nincs részletezve a fizetendő összeg (több tételből áll esetleg)? -
#4675 chello előfizetők véleményét kérném...
1 éve kötöttem chello hűséget 2 évre
most 1 év letelte után 2 hónapja 6k helyett 7300at fizetek a NETért
tudja esetleg a választ vki, hogy miért ?
marhára érdekelne... -
Dodo55 #4674 Nem lehet meghívót küldeni. -
Memphisraines #4673 hali mindenkinek, engem azért érdekelne a meghívó a chellobay.dyn.hu-ra, mégha nincsenek is sokan...ha kapunk meghívót többen leszünk és akkor szerintem még többen jönnének. -
#4672 Engem érdekelne mi a lényeg, de komolyan. Mond el, hogy értetted. Pls. -
#4671 Nem azt mondtam, hogy ne mondjuk el nehogy más megtudja... ^^ mindegy, hagyjuk, látom nem érted a lényeget. -
#4670 ...erről a nem mondjuk el mert más is megtudja, dumáráról beszélek. -
#4669 ??? Te miről beszélsz? -
#4668 Mert ez aztán most mindenkit nagyon érdekel. Mert ha így játszadozik mindenki akkor már neked nem is fog maradni belőle, amikor majd kell. -
#4667 Nyilván tudják, de nem kéne, hogy elterjedjen, hogy mindenki így játszadozik... -
#4666 ...de te tudod, és ez a lényeg... -
#4665 tévedés, ez leginkább csak a üfsz-es hölgyeményekre igaz
egy technikus aki nézi a kapcsolatodat/modemedet elég égő lenne, ha nem tudná mi az, bár ki tudja, előfordulhat, hogy 1-2 ott se mindig tudja -
#4664 A chellonál sokan azt sem tudják mi az a mac cím! -
#4663 te szerinted a csellonal olyan hulyek hogy nem tudnak a dologrol? -
#4662 Mi lenne, ha nem lennél ilyen ökör, hogy nyilvános fórumba ilyeneket irogatsz..? Ha nem érted, hogy miért akadtam ki, gondolkozz picit... -
#4661 szeva gecc sulinetes a géped -
#4660 -
#4659 mizujs -
#4658 Sziasztok -
#4657 azt már azért valamilyen szinten fizetésnek mondják, akárhogy is nézzük... -
#4656 Nem tudom, de haveromnak a T-Kábelnél sima rohangászós műszerészként 196e az alapja - 2 év munkaviszony után, plusz pótlékok, teló, egyéb juttatások, életbiztosítás. -
keroka #4655 Sziasztok,
A korlát ellen eddig használt a MAC address csere (utána 1 napig nem mért). De kb 2 hete nem használ. Volt hasonló tapasztalat? -
#4654 -
#4653 mondom hogy a fizitől nem kell hasra esni. Ha nem így lenne akkor ezt fel sem hoztam volna. -
Aspyrin #4652 Csak nem szerelő vagy? :) -
#4651 azert azt nem hiszem, hogy egy ilyen pozicioert olyan keveset fizetnenek. mondjuk kinek mi az ehber.
irodaba is szar dolgozni, sokszor gondolok arra, hogy foldmuvelessel kellene foglalkoznom persze egy ido utan az is szar lenne -
#4650 ez akkor olyan munka mint a jóbarátokban a csendlöré miiii ?
-
#4649 jah, ez más