UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval, minek? Az emberek sztem 70% -a belföldi szervereken játszik (a leginkább loss, pingérzékeny alkalmazásterület). És belföldrõl is tölt le.
Sztem a külföldi sávukkal semmi gond, a UPC-nek nagy vonalai vannak aut felé.
A belföldi sáv meg nem drága.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
2.mikor arra hivatkoztam hogy az "ügyf.szolg" javasolta a 2és 6 közötti idõpontot azt mondták hogy az lehetlen, mert mindig délelõtt mennek...
no commentino 😊
Az egész egy verõfényes multhét péntek délután kezdõdött.
A net elment sörér 4 óra körül... gondoltam sebaj. go kocsma. Hvg-n se nagyon foglalkoztam vele. Aztán jött a hétfõ, mivel még mindig nem talált hálózatot fel ís hívtam az "ügyfélszolgálatot".
Diszpécsercsajjal megbeszélem hogy KEDDEN du. 2és6 között jöjjenek. egész d.u. otthonvagyok... nemjönnek. Szerda ugyanez. Csütörtökön hazamegyek ott vár a "bocsi de ittvoltunk, nemtudtunk bemenni" üdvözlõkártya. NA akkor megint telefon, kicsit idegesebben. Elszótagoltam nekik hogy délelõtt nincs otthon senki DÉLUTÁN jöjjenek. és láss csodát, ma ittvoltak, megcsinálták. HOOORAY 😊
Nekem is ilyen volt nem rég, és modem csere volt, 5 napig basztak kijönni, és a gépemre fogták hogy szar...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az Axelero 2003. június 1-tõl új ADSL akciót kínál egyéni és üzleti ügyfelei számára.
Miért érdemes ADSL internet elõfizetést választania?
Akciós ADSL Hobbi és ADSL Otthon ajánlatunk 2003. augusztus 31-ig, egyéni telefonvonallal rendelkezõ ügyfeleink számára:
- akár teljes egyszeri díj kedvezmény
- augusztus 31-ig havidíj mentes használat
Az akció részleteirõl az alábbi címen tájékozódhat: https://www.axelero.hu/akcio/adsl_akcio_nyar.shtml
MEg bennevan az is hogy.... 😊
Kicsit elírtam.
Na meglátjuk. Mindenesetre jólenne ha este már lenne végre netem is 😊
Kénytelen voltam tegnap is bicajozni meg TV-zni

amugy az van a szerzodesben, hogyha a te hibadbol kell kimenniuk akkor fizetsz, kulonben ok álljak a cehet
velem mar eljatszottak 2 szer 😄
lattam olyan kepet hogy honap vegen a sracnak 1 mega adatforgalmat mutatott 😄
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
mikor megkaptam a 90%-ról a mailt, akkor is valami 17gigánál jártam már...
Most sírjak vagy nevessek?
"A BC a jobbik csapat jutalma."
A kiollózott hozzászólások az index Chello es mas nagy szelessavu Internet címû topic-jából való .Érdemes lenne ott megkérdezni ettõl a bizonyos mozesapo-tól , hogy miért is ennyire bizonyos a dologban .
A másik meg az , hogy tényleg könnyebb az ADSL sávszéljét bõvíteni , mint a kábelét .Az ADSL-esek pár év múlva 1500 KB/s-es sebességgel töltenek majd , de a chelló-sok akkor is sz*pni fognak az 200-400 KB/s-es ingadozó letöltéseikkel .
Ja igen , érdemes megnézni a Monortel kínálatát .Egyéneknek a 768/128-as sebességû ADSL igénylése esetén a havi elõfizetési díj 18060 Ft ( nagyon tuti az ára ) és nem kell aláírni x évet , akkor is ennyi .Mondjuk a bekötési díjat engedik el , ha mégis 1-2 évre lekötnéd magad .És még annyit , hogy nézzétek meg a többi szolgáltatót , vajon náluk mennyibe is kerül náluk ( már ha van ) egy ilyen szolgáltatás igénylése .Ja igen , a Monortel a UPC-é .
KATT IDE AKIT ÉRDEKELNEK A RÉSZLETES ÁRAK.
Igaz az, hogy az ADSL sévszéljét sokkal egyszerûbb bõvíteni a szogáltatók szempontjából, mint a kábelét?
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
\"Life is around you and in you.\"
Így akinek van rá lehetõsége, (van adsl) az elhagyja a UPC-t, mert nem hülye.
Mikor veszik vajon észre magukat?
\"Life is around you and in you.\"
Más országban bezzeg nincs ilyen... hajrá magyarország, csak azt tudnám az informatika miniszter mi a lofaszt csinál????

Megnyitok egy oldalt... elmegy a net.
felmegyek irc re félrórára elmegy a net. és csak össze vissza villog mindegyik lámpa a modemen...
Ötletek azon kívül hogy dobjam ki?
írtam már nekik szép levelet is, mondták nézzem meg nem vagyok e lekorlátozva... de nemtudom megnézni mert az outlook is beszart 2-3 napja...
elmennek a faszomba. a szerelõ is baszik kijönni. :
Hát nem viccelt az alkalmazott. Rá is kérdeztt, hogy ha levinnék 10 G-ra akkor elhagynánk-e Õket. Mint a villám. Szerintem próbálkoznak, s egyszer csak hipp-hopp már 10 G a korlátozás. Az UPC már többször is megszegte a szavát. Lassan csak fizetünk és már nem is kapunk érte semmit.
Szóval Pesten jónéhány helyen végeznek mostanában közvéleménykutatást ( a UPC részérõl ) és ott az egyik kérdés az , hogy ... mit szólnék, ha a korlátot lecsökkentenék 10 G-ra? .
Döntse el mindenki maga , hogy mit válaszolna rá .
...mozesapo válasz erre | adatok | e-mail 2003-05-29 17:19:52 (20012)
1 jó hír a XIII-kerületi chellósoknak. Majdnem 100%, hogy szeptember környékén már lesz adsl (optikán is). Mondták a központban, hogy nagyon sok érdeklõdõ van. Király lenne, mert nekem akkor jár le az 1 év a chellón, és tudok váltani kapásból...
Szóval én 27.-én reggel kaptam meg a levelet és 28.-án korlátoztak le ... de majd mindenkit akkor , aki túllépte már elõtte nem sokkal vagy jóval korábban a 15 GB-ot .
És most jönnek(jönnének) a többiek , ha nem lenne holnaptól 1-seje .