22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • PyRex
    ja? sry, aszittem hogy a standard a classic :))
  • báttyó02
    thx akkor jol tudtam
  • Mo.Organ
    light 5, standard 15, classic 30, plusz 60GB. csak a gyengébb matekosok kedvéért.
  • báttyó02
    standardnak 30?? akkor a classicnak mennyi? :D
  • PyRex
    Standardnak 30gb, plusnak 60gb...

Namost ehhez képest novemberben 260gb után korlátoztak (plus), de nov. 29-én.... :O Amikor elvben már nem is szoktak. Ráadásul nov. 30-án pedig nap közben már fel is oldották... valami nem stimmel :))))))
  • Mo.Organ
    dolgozó net is van. Ha kitudjátok használni
  • báttyó02
    na közbe gyorsan beszéltem vele :D
    nem a light hanem a standardot nézte ki....végülis az nem is lenne rossz
    annak 15gb a korlátja igaz?
  • báttyó02
    sziasztok

annyi lenne a kérdésem hogy szerintetek mi lenne a megoldás a következőben..januárba fog letelni a 2éves nyilatkozat(chello classic),és anyámék mondták hogy ezt nem fogják meghosszabbítani mert drága...apám aztmondja h térjünk át a light-ra
    namost az a baj hogy az 5gigás korlátot én tuti hogy kb 6nap alatt átlépném :S
    szerintetek melyik csomag vagy esetleg melyik net lenne a leg kedvezőbb oylan max 5-6ezer forintért ami ha lassabb is,de a korlát az elég "engedékeny" lenne?
  • Count Adyn
    jóh, azt ugy értelmeztem hogy akkortol lehet korlatlanul tölteni, nah kuvanyámat:)
  • Mo.Organ
  • Met
    amikor képes leszel 2 kib@szott hszt visszaolvasni
  • Count Adyn
    Em izé és azt nem tudjátok mikor oldják fel a lekorlátozást nagyjából?:))
  • bakvarnyu
    sztem már most is megpróbálhatod. Elvileg ma hajnaltól.
  • Casseus
    nem tudja valaki pontosan leghamarabb mikor lehet ujraindítani a modemet hogy elszálljon a korlát?
  • bertino
    ... utolsó chellos bájtok ...
  • Gabor1990
    Igen. Keresel egy ismerőst aki regisztrálva van oda és megkéred hogy hívjon meg
  • zseeee4
    http://chellobay.dyn.hu/
    Valaki tudja h kell reggelni magam?
  • PyRex
    most a forgalomkorlátos adsl-ről beszéltünk ugye... ^^
  • bertino

akkor itt az ADSL előnye

ott meg nincs is, ami működjön, :D
  • PyRex
    viszont chellónál megint nem nagyon működik az a fránya számláló... :)
  • bertino
    hát ja, ilyen nincs...
  • PyRex
    Most nem a 200GB-ról beszélek, meg arról a botrányról. Hanem arról hogy ugye vannak simán korlátosnak is hirdetett adsl csomagok. mittudomén havernak is van olyan, hogy tök lassú és havi 1GB van engedélyezve. ha ezt túllépi, akkor gigánként fizettetnek vele nemtommennyit. na chellónál ilyen ugye nincs...
  • Dynamic
    Igen, régebben úgy volt, hogy ha túlléped, gigánként 500 Ft.Most nem tudom mennyi a tarifa.
  • Dynamic
    plusz a tv is ingyen van...
  • bertino
    fizettetnek ?
    hol láttál erről leírást ?
    tudtommal csak szó nélkül kikötik...

erről meg most hallok először
  • PyRex
    Azért azért vegyük hozzá, hogy a forgalomkorlátos ADSL (tehát a minimum csomag) lehet, hogy olcsóbb a szintén forgalomkorlátos chello-nál, de az ADSL-nél ha átléped a forgalomkorlátot, akkor fizettetnek veled. Chello-nál meg ugye szimplán csak lassabban töltesz le. a meg ADSL-hez ugye kell telefonvonal -> + X ezer forint havonta. Kösz, de kösz nem.
  • Mo.Organ
    az elmúlt héten letöltöttem az asszonynak a sex és new york-ot 6DVD.
    Most letöltöttem a south park-ot és a + nagyfilmet 9 DVD
    + töltöttem már egy két mást is, de ez nem kihívás számomra.
  • bertino
    hát ja
    vegyük pl a sorozatokat... így alapból
  • bakvarnyu
    Az a te bajod, hogy nem elég széles az érdeklődési köröd és nincs mit tölteni.
  • bertino
  • Mo.Organ
    Ez szép volt, de nekem meg képzeld el ideb****ák a chello Pluszt. Most mond meg mit tegyek? Kezdjek el mindenféle ökörségeket letölteni. Megprobáltam, de olyan gyorsan letölt mindent, hogy még a kábel is melegszik a lakásban Most mondj erre valamit....
  • bertino
    nem dőlök be, ezt engedik a keretek :)

tudom, hogy az UPC 2 nap alatt beköti, nekem is ugy csinálta, ilyen téren valóban hatásosabbak vagytok
    de van különbség az ár/"teljesítmény" arányában, ami számomra fontosabb, mint hogy most 2 hétig nincs NET... bőven ráérek, nem ez fog gondot okozni
  • Mo.Organ
    Te mért dölsz be minden színes irka-firkának?
    Te mennyi idő tellik el a megrendelés és a bekötés között?
    Mert upcéknál két nap. De sebaj te ráérsz, úgy mint a neted sebessége.
  • bertino
    hát most mindet nem sorolom fel, mert ki tudja hány van, de egyelőre e felé hajlok, mert ez a legóccsóbb

TVnet
  • bertino
    nem, ez nem igaz :P

vigyél valakinek karácsonyra hasonló ajándékot helyettem is, ha már gondoltál rám :-)

egyébként mondom: minden csak akkor derül ki, ha már bekötötték :)

#4770 meglesz!
  • Aspyrin
    Jöhet nekem is az ajcsi :D
  • Count Adyn
    geiv ajándék én az maradtam:D
  • Mo.Organ
    Ha maradtál volna chellos most ajándékot kaptál volna tölem amit megigértem. Benéztem az adsl topikba: Hát ott aztán megy a fejetlenség rendesen. Szerintem te azért váltottál mert ott érdekesebb a fórum, és még az üszi sem ismer téged.
  • Mo.Organ
    Majd azért jelezd hogy azzal a rettentő nagy sebességel amivel most megáldott a sors, mennyi forgalmat is bonyolitasz havonta?
  • PyRex
    és melyiknél mennyi adatforgalom engedélyezett?