22959
-
#4808 ja? sry, aszittem hogy a standard a classic :)) -
#4807 thx akkor jol tudtam -
#4806 light 5, standard 15, classic 30, plusz 60GB. csak a gyengébb matekosok kedvéért. -
#4805 standardnak 30?? akkor a classicnak mennyi? :D -
#4804 Standardnak 30gb, plusnak 60gb...
Namost ehhez képest novemberben 260gb után korlátoztak (plus), de nov. 29-én.... :O Amikor elvben már nem is szoktak. Ráadásul nov. 30-án pedig nap közben már fel is oldották... valami nem stimmel :)))))) -
#4803 dolgozó net is van. Ha kitudjátok használni -
#4802 na közbe gyorsan beszéltem vele :D
nem a light hanem a standardot nézte ki....végülis az nem is lenne rossz
annak 15gb a korlátja igaz? -
#4801 sziasztok
annyi lenne a kérdésem hogy szerintetek mi lenne a megoldás a következőben..januárba fog letelni a 2éves nyilatkozat(chello classic),és anyámék mondták hogy ezt nem fogják meghosszabbítani mert drága...apám aztmondja h térjünk át a light-ra
namost az a baj hogy az 5gigás korlátot én tuti hogy kb 6nap alatt átlépném :S
szerintetek melyik csomag vagy esetleg melyik net lenne a leg kedvezőbb oylan max 5-6ezer forintért ami ha lassabb is,de a korlát az elég "engedékeny" lenne? -
#4800 jóh, azt ugy értelmeztem hogy akkortol lehet korlatlanul tölteni, nah kuvanyámat:) -
#4799 -
#4798 amikor képes leszel 2 kib@szott hszt visszaolvasni -
#4797 Em izé és azt nem tudjátok mikor oldják fel a lekorlátozást nagyjából?:)) -
#4796 sztem már most is megpróbálhatod. Elvileg ma hajnaltól. -
#4795 nem tudja valaki pontosan leghamarabb mikor lehet ujraindítani a modemet hogy elszálljon a korlát? -
#4794 ... utolsó chellos bájtok ... -
#4793 Igen. Keresel egy ismerőst aki regisztrálva van oda és megkéred hogy hívjon meg -
zseeee4 #4792 http://chellobay.dyn.hu/
Valaki tudja h kell reggelni magam? -
#4791 most a forgalomkorlátos adsl-ről beszéltünk ugye... ^^ -
#4790 jó
akkor itt az ADSL előnye
ott meg nincs is, ami működjön, :D -
#4789 viszont chellónál megint nem nagyon működik az a fránya számláló... :) -
#4788 hát ja, ilyen nincs... -
#4787 Most nem a 200GB-ról beszélek, meg arról a botrányról. Hanem arról hogy ugye vannak simán korlátosnak is hirdetett adsl csomagok. mittudomén havernak is van olyan, hogy tök lassú és havi 1GB van engedélyezve. ha ezt túllépi, akkor gigánként fizettetnek vele nemtommennyit. na chellónál ilyen ugye nincs...
-
#4786 Igen, régebben úgy volt, hogy ha túlléped, gigánként 500 Ft.Most nem tudom mennyi a tarifa. -
#4785 plusz a tv is ingyen van... -
#4784 fizettetnek ?
hol láttál erről leírást ?
tudtommal csak szó nélkül kikötik...
erről meg most hallok először -
#4783 Azért azért vegyük hozzá, hogy a forgalomkorlátos ADSL (tehát a minimum csomag) lehet, hogy olcsóbb a szintén forgalomkorlátos chello-nál, de az ADSL-nél ha átléped a forgalomkorlátot, akkor fizettetnek veled. Chello-nál meg ugye szimplán csak lassabban töltesz le. a meg ADSL-hez ugye kell telefonvonal -> + X ezer forint havonta. Kösz, de kösz nem. -
#4782 az elmúlt héten letöltöttem az asszonynak a sex és new york-ot 6DVD.
Most letöltöttem a south park-ot és a + nagyfilmet 9 DVD
+ töltöttem már egy két mást is, de ez nem kihívás számomra. -
#4781 hát ja
vegyük pl a sorozatokat... így alapból -
#4780 Az a te bajod, hogy nem elég széles az érdeklődési köröd és nincs mit tölteni. -
#4779 -
#4778 Ez szép volt, de nekem meg képzeld el ideb****ák a chello Pluszt. Most mond meg mit tegyek? Kezdjek el mindenféle ökörségeket letölteni. Megprobáltam, de olyan gyorsan letölt mindent, hogy még a kábel is melegszik a lakásban Most mondj erre valamit.... -
#4777 nem dőlök be, ezt engedik a keretek :)
tudom, hogy az UPC 2 nap alatt beköti, nekem is ugy csinálta, ilyen téren valóban hatásosabbak vagytok
de van különbség az ár/"teljesítmény" arányában, ami számomra fontosabb, mint hogy most 2 hétig nincs NET... bőven ráérek, nem ez fog gondot okozni -
#4776 Te mért dölsz be minden színes irka-firkának?
Te mennyi idő tellik el a megrendelés és a bekötés között?
Mert upcéknál két nap. De sebaj te ráérsz, úgy mint a neted sebessége. -
#4775 hát most mindet nem sorolom fel, mert ki tudja hány van, de egyelőre e felé hajlok, mert ez a legóccsóbb
TVnet -
#4774 nem, ez nem igaz :P
vigyél valakinek karácsonyra hasonló ajándékot helyettem is, ha már gondoltál rám :-)
egyébként mondom: minden csak akkor derül ki, ha már bekötötték :)
#4770 meglesz! -
Aspyrin #4773 Jöhet nekem is az ajcsi :D -
#4772 geiv ajándék én az maradtam:D -
#4771 Ha maradtál volna chellos most ajándékot kaptál volna tölem amit megigértem. Benéztem az adsl topikba: Hát ott aztán megy a fejetlenség rendesen. Szerintem te azért váltottál mert ott érdekesebb a fórum, és még az üszi sem ismer téged. -
#4770 Majd azért jelezd hogy azzal a rettentő nagy sebességel amivel most megáldott a sors, mennyi forgalmat is bonyolitasz havonta? -
#4769 és melyiknél mennyi adatforgalom engedélyezett?