UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Na nekem is kötik nemsokára a Datanet ADSL-t, tököm tele van már a Chello-val, Ezután az átátllás után iszonyatosan szar lett, magas packet lossok és pingek mindenhova, 20-30k-val töltök magyar serverekrõl, röhej.
Tikal
BYE BYE UPC, felmondtam a szerzõdésem velük, bekaphatják a korlátlan netjükkel és az irto nagy sebességükkel (444 az 512 helyett)

További jo szorakozást a többieknek!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Laalee
ez inkabb sg hiba 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

ÁjjLe BoBBi
na ennyit a szar chelloraol....elkuldi 500xxxxxx az uzenetet...szar

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
lolfej ! neked eddig is 512-es volt !

ÁjjLe BoBBi

ÁjjLe BoBBi

[Walaki]D`Lair
namost....ez nekem is elõfordul néha....Axelero ADSL powah...nembaj most lesz végre 512-es nekem is 😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

ÁjjLe BoBBi
nemtom ti hogy vagytok vele, de mióta megtörtént ez az átállás, nekem fos lett a net...
vegyük pl. a cstrike-ot...bemegyek egy serverre (tök mind1 melyikre...), játszok és kb. minden 2. percben van egy 3 mp-s lagom...ms felugrik 500-ra, meg a pingem 1500-ra és enni a gém...
szar chello

Botond
állítólag az upc nagyon gyúr hálózatra heves megyében,egész konkrétan az Egere környéki falvakban,hogy arra is tudjon chellót adni,de a honlapjukon semmi hír errõl,vki hallot ilyesmit?mert azért ilyen 2400 fõs faluban lesz chello,ez elsõre elég fake,bár a matáv is most falvalkba viszi az adsl-t,és pl ahol én lakok elég csábító hely,és nem értettem miért nem hozza ide,bár ha jön a chello,és ugye kartellben vannak jól,akkor érthetõ...
dikki*yysw
Nem igazán értem a chello üzletpolitikáját. Emberek százai hagyják ott CSAK az ismeretségi körbõl (amit most nagyon tágnak veszünk, pl. a fórumból is). Ez jó nekik?
Végül is, ha otthagyják õket vagy 15.000-en, csökken a terheltség, és az a pár megmaradt elõfizetõ nyugodtan netezhet.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Balo

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Kandurex
Minek áll meg?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ÁjjLe BoBBi
22.00 te tóni 😊))

Balo
B@SZHATJÁTOK ÉN MÉG MINDIG ONLINE VAGYOK!
FOREVER AXELERO!!!

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

ma 20:00kor megáll a chello!

Hát mivelhogy annyira van belimitálva a közponrban😛

\"Life is around you and in you.\"

a chellos modem fizikailag 8 megabitet bír, az kb. 960 kbyte/sec, de ez nagyon elméleti érték, optimális körülmények között sem képes fél mega/sec fölé menni

The Garrett
hIbaa van a MáTriX ban basssssssszameeeeeG 😄DDDDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
LOL énis valamelyik nap 190k val töltöttem. DE csak 1-2 órán keresztül. ezt jól k iis használtam 😊))))))))

Kandurex
csak azé kérdeztem, mert szokot úgy lenni, hogy a proxy letölti

zaki
nálam úgy volt hogy kihúztam a kábelt a modembõl, visszatettem, és a letöltési sebesség nálam is többszáz kb/s volt (pontos adatokra sajna nem emléxem), kb 10-15 percig így ment, utána visszaállt 56 kb/s-ra

Kandurex
Nem úgy volt, hogy elkezdted letölteni aztán megszakítottad?

zaki
nekem is volt már ilyen... 1x vmiért kihúztam a kábelt a modembõl, és mikor visszakötöttem õrült sebességgel jött a cucc vagy 15 percen keresztül...

Ez hogy sikerült? Én úgy tudom a chellos modem fizikailag nem képes 512 Kbit-nél nagyobb sávszélt biztosítani...

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Non@meTheHunter
Ennyi erövel felkereshetnél. Még meglátja az UPC a hubájukra és az ugy már nem olyan jo..
The Garrett
ennyi erõvel beírhatnád mi a titkod 😊

Non@meTheHunter
😊 a napi forgalmam meghaladja az 1GB-t a havi olyan 23-27GB körül mozog
The Garrett
kitalálom: NEm töltesz le csak 14 gigát.
AMugy ha valaki megkérdezte tõle akkor az írja be ide 😄

matya007
Nálam sem volt leállás jött egy mail hogy jövö héten folyt köv. Az ip-m sem változott.

Egyszerü vagyok mint a barna szar

ÁjjLe BoBBi
éppen most karok új IP-t kérni ezektõl a faszoktól, de nem veszik fel

ÁjjLe BoBBi
oké 😊

Non@meTheHunter
Hali. Ide még nem irtam,de nem is fogok többet,
Engem a chello már 4 hónapja nem korlátozott le és én tudom miért nem. Akirût érdekel DC-n megtalál
The Garrett
lol ennyit a karbantartásról. Egész este volt net. Egész mostanáig. Most van dél elvlieg innentõl nemkéne.
Akkor most mivan?

The Garrett
jaja nekem is 2 órája karbantartják a netet. Épp telepátiával írok ide 😊

zaki
nekem 8-ig lesz netem, mert elköltözünk, addig el kell(ene) használom a 15 GB-t, asszem ez nem lesz nehéz feladat...

Match
milyen jó hogy 10-tõl nincs netem....
már volt ilyen, akkor s frankon ment, azt modták reggel 6 ig nem lesz....este 8 kor még nem volt...éljen a chello 😊 Most holnap éjfélig nem lesz

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

zaki
húúú, engem 18-án lekorlátoztak, mikor hajnalban újra gyors lettem, kiõrjöngtem magam a neten, ahogy kell, már le is töltöttem 1,5 GB-t

The Garrett
Lol sorstársak kinek ment el a net? 😄

skorpio7
Én itt és most megnyúz*** ... na jó , csak anyit mondok neked , hogy bagoly mondja verébnek , nagyfejû .
Ja igen , most néztem ...2,96 GB-nál járok most , szóval nem töltök le mindent mostmár , ami csak a szemem elé kerül .
Az is biztos , hogy hónap végére meglesz a 15 GB, ha kell a hónap utolsó 2 napján 24 órában folyamatosn megy majd a gép , szépen írom össze a listát , hogy ezt is leakartm-meg ezt is tölteni ...

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Taptarap
Én már lemondtam a XIII-ban miután másfél hétig 1,6 kb/s -es sávszélem volt annyit tudtak rá mondani, hogy sajnáljék egyszóval: KINYALHATJÁK!!

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Scorpi teso, nem kene warezolni es boven jo a chello.

Huu,mit fogok en most itt kapni!

mozesapo
Csak már lenne szeptember, mert akkor talán lesz a XIII-ban optikán is adsl. Úgy lemondom ezt a szart mint a pinty.
Múlt hónapban le voltam korlátozva a végén, még Mohaazni se tudtam olyan szar volt.
Köcsög sunyi UPC.

skorpio7
Van persze , a HWSW-n írták az arcok , hogy ebben a hónapban is van korlátozás.Négy emberkét már le is korlátoztak , köztük egy olyat is ( VIII. ker. ) , ahol a múlt hónapban még a szerencséjének köszönhetõen nem .Most vissza is mondja a chello-t ( pedig 4 hónapja kötette be ) , mert nem hajlkandó ennek a ******* bandának tovább fizetni .Inkább 2 hónapos büntetés fizetés , mint még 8 hónapig vérszívás a UPC részérõl .Kíváncsi vagyok , hogy lesz-e következménye ennek a sok chello lemondásnak , a mostani Axelero akció nagyon elgondolkodtatóvá tesz a váltásra , mert a múlt hónapban engem is levágtak 54 kbit/s-ekre ... elõször , amióta van chello-m . 😞

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Dikkma
Ühüm. Értem. Hát úgy már nagyobb gáz. Persze így sem a külfölddel van gond, de akkor nem is bix.
Laalee
osztrak szerverek fele alig rosszabb a pingem mint magyar szervereken, ez betudhato a nagyobb tavolsagnak is 😄 nemetek fele sem veszes a helyzet, ha megnezitek a bix es egyebb vonal leterheltseget, latni hogy ott sosincs tulterhelve a rendszer, az igazi gaz tenyleg a helyi elosztokig van

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

The Garrett
hát azért nekem nem esne rosszul valami jobb külföldi sáv... Egy normális warunk nem volt még külföldi szerveren. Pezzeg aki aDSL es annak fasza ping alacsony packet loss/choke volt még swéd stb szerverekre is 😛

The Garrett
van mivel netezek 😄

zaki
emberek, ebben a hónapban van adatforgalom?

upc sávszélességondja nem a bixnél vagy külföldnél van, hanem lokálisan, az egyes kerületekben, mivel a terayon technologia ott csak 8 megabitet bir, és 8 megára van rádugva csomo ugyfél egyszerre - persze minden kerületben több ilyen 8 megás t1000es fejállomás van, de a szük keresztmetszet itt van