22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Mighty
    Mi van most a chelloval? Vagy csak nalam hulyeskedik?
    sg.hu, hardwired.hu bejon. Minden mas oldalnal bejon az az oldal, ahol regisztralni kellene a modemet.
  • Laci82
    Sziasztok valaki nem tudja hogy lehet bejelentkezni a chellobayre?
    Sehol semmi regisztrációs menű nincs
  • Mo.Organ
    mit mutat a modem sebességed?
    Adat
    Receive Power Level: mennyi????
    Transmit Power Level: mennyi????
    írd be az adatokat pls.
  • StephenKing
    modemreset
  • remfarkas
    Na, tudtam, előbb utóbb megmutatkozik a chello "jobbik" oldala.. 3. napja van/nincs, és valami rettenetesen lassú..
  • precision
    Egy másik fórum chello -s topikjában ráleltem a megoldásra, beírom ide, hátha valakinek ugyanez a gondja. Szóval ki kell kapcsolni a mailkliensben az smtp -nél az azonosítást (szal hogy ne küldjön usernevet az smtp szervernek) és akkor gond nélkül elküldi a levelet.
  • precision
    Nemtom, hogy segít e, de itt van a hibaüzenet is amit thunderbird kiír:

• precision
    Elírtam bocs, nem aliasra gondoltam, ez rendes emailcím, szal van username/pass meg minden. Ugyanúgy tudtam róluk üzenetet küldeni mint bármelyik már normál emailcímről a chello smtp -jét használva. Most pedig csak a "gyárival" enged küldeni, a többi chello.hu -sról nem.
  • Aspyrin
    Passz, én viszont arra gondoltam, hogy ha minimum classicod van akkor lehetőséged nyílik egyszerre öt emilcím beregisztrálására, vagyis az aliast használhatnád akár rendes címként is.
  • precision
    De már egy éve használok 2 aliast a "gyári" chellos emailcímemen kívül és tökéletesen ment. Ma reggel üzenetet írtam volna az egyikről és már nem ment.
  • Aspyrin
    Regelj normális emilcímet ha van rá lehetőséged.
  • Met
    most szólok, a leírt oldalakon
    NEM LEHET MEGHÍVÓT KÜLDENI
    ígérhettek cserébe akármit
    akkor sem lehet
  • precision
    Mér van az hogy az aliasos chello -s emailcímeimmel nem tudok levelet küldeni? Eddig ment minden, egyszercsak thunderbird olyan hibaüzenetet küld hogy [email protected] mailcímről nem küldhetek emailt. Az alapról viszont megy (a vezetéknév.keresztné[email protected] -ról). Ötlet?
  • mozesapo
    Elég nehezen fogsz kapni meghívót, mivel az utolsó 2-nél nincs per pill. Az elsőt nem tudom, oda még nekem se sikerült szereznem 1 év alatt se.
  • chicco24
    Ingyen nem?? Rokkantnyugdíjas vagyok:( A vakvezetőkutyám pedig a múlt héten halt meg. Arról már nem beszélve hogy tegnap elkaptam a Calici vírust is. Sokkal roszabbul élek mint 4 éve amikor még 4 évvel fiatalabb és egészségesebb voltam:( Itt tengődök az öregek otthonában és csak a chellobay tudna meggyógyítani. Segíts rajtam drága gyermekem!! Segítsd az öregebbet egy chello meghívóval!!!
  • Dodo55
    Jajj, kezdődik.
    Na jó:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bithumen, Endless, vagy Majomparádé meghívóért cserébe küldök
  • chicco24
    Meghívóóóótttt pleeeaseee: [email protected]
    És seedelek mint a rabszolga:))
  • zseeee4
    Ha valakinek van egy feles +hívója!
    Please 1 +hívó!
    [email protected]
  • mooo
    Nyílt regisztráció nem szokott lenni?
  • báttyó02
    :ðððdd
  • mooo
  • CUCLI
    javaslom az AK-47 és a Molotov kombót.
  • precision
  • Mo.Organ
    Bassza meg hihetetlen, benfentes vagyok azt nem tudok már régóta bekerülni. Holnap bemegyek dolgozni és szétbaszok mindent most már. Ha én nem akkor senki sem lehet fent. Hát ennyi. Jó éjt.
  • menoo
    Csatlakozott 06/10/2005 01:09:20 ;)
    Egyébként meghívó rendszer van. (nekem elfogyott)
    Keressetek valaki ismerőst, hátha meghív!
  • bakvarnyu
    hogy sikerult regisztralni?
  • menoo
    ChelloBay él és virul
  • schrank
    mielőtt beleélnéd magad a chellobay már csak egy urban legend
  • zseeee4
    Hi!

Tudna valaki küldeni nekem egy meghívót
    http://chellobay.dyn.hu/ oldalra?
    [email protected]

Előre is köszönöm!
  • schrank
    jóvanna
  • Mo.Organ
    a Vodafon meg vodafon 50 országban még sem hívhatod helyi tarifával.
  • schrank
    az upc az upc külföldön is és akkor gondolom vannak kint is upc előfizetők és akkor ők is beletartoznak a mi hálózatunkba vagy csak országosan lehet szó erről "vííí ááár feeemöli ti-ti-ti-ti-ti-ti-tííí..."
  • Mo.Organ
    Lassan írd le és érthetően.
  • bakvarnyu
    Tököm se érti mit kérdezel de hazai torrent oldalakrol lehet húzni le így szépen, a külföldiekről nekem nem nagyon sikerül.
  • schrank
    és működik ez a IP-szűrés külföldi upc-s töltés beleszámít ?
  • bakvarnyu
    azzal en nem tudtam beallitani, Azureus kell hozza.
  • báttyó02
    ezt az ip filter dolgot hol kell beállítani amúgy? :S
    utorrentem van
  • báttyó02
    értem,köszi :)
  • PyRex
    Nemtom, velem ugyanez történt :DDD
    Szerintem semmit sem ér így sajna. Jobban jársz ha rendes oldalakról töltesz, a kliensnek meg beállítasz ip filter, hogy csak a chellósoktól szedjen. Haver is ezt csinálja, persze így lassabban jönnek le a cuccok, meg van olyan dolog, amit pl. pont nem oszt meg egy chellós sem, szóval nem tökéletes megoldás...
  • báttyó02
    np :)

amugy a chellobay-os oldal meghívóval müködik?mert én még régebben regeltem amikor lehetett,de rohadt lassan jött minden :\ aztán sokáig fel se mentem és kitiltottak :ð
    azóta javult vmit ?