UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

viccesimike
És router nem kell hozzá már mint nem szoftver hanem gép.

Azt a viccet ismeritek, hogy ...

Laalee
+1 hálókártya és mondjuk ez a router program http://www.kerio.com/wrl_home.html

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

The Garrett
egy 3. gép 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

viccesimike
Nem tuggya valaki hogy mi kell ahhoz hogy az egy cselló elõfizetést két gépen tuggyam használni.

Balo
ahol van kábelnet, ott ezt javaslom. Állítólag volt már ezen 2 Mbit sebesség is nem hivatalosan...

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

FtranX
Én leginkább TVNetwork-re váltanék és fogok is amint elérhetõvé válik a lakhelyemen.

Lacc
Nekem is tele van már velük a tököm, már rég váltottam volna ADSL-ra, ha tudtam volna. Csakhát itt nálunk az nincs...
Gnome
Mostmár fszom tele van a chelloval!...Már nemegyszer szakitották meg a netem....Olyan mintha figyelnék, hogy mikor töltök túl sokat huzamosabb ideig és beszakitanak...De annyira,hogy ha a megszakitott dolgaim lejönnek(ISOk) installálásnál hibát jeleznek....Tehát igy lett használhatatlan most is 4gigám....kapják be...Persze betelefonálok a kezelõ vagyki meg f@sztsetud mondani mert õ nem ért hozzá...Ha decemberben nem utaznék el Már rég nem ez a suxx lenne...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

viccesimike
A lekorlátozás csak hóvégéig él?

The Garrett
salalalala lekorlátoztak slalalalala 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

FtranX
Azért volt tömörítetlen, mert úgy szoktam videót digizni, hogy figyelem az MTV-t meg a vivát és felveszem azokat a klippeket, amik érdekelnek, aztán ha van idõm egymás után betömörítem õket.
ha lenne felesleges vinyóm szívesen elküldeném, 😊 de már így is annyira tele vagyok, hogy szombaton muszáj vagyok egy harmadik vincsibe is beruházni.
de ha gondolod, tesómnak van egy 40 megás Conner-e.

viccesimike
Minek tárolsz a gépen tömörítetlen videót? Ha van fölösleges vinyód ha gondolod elküldheted a címemre

FtranX
a p2p mûködése kölcsönös szívességeken alapszik

offtopic rulz 😄

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Ja, meg a másik: ha nem akarjátok, hogy filmeket töltsenek rólatok akkor miért rakjátok ki megosztásba? Nem értem...

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Engem nem zavar, tõccse, azért osztottam meg. Reggel úgyis kikapcsolom a gépet aztán szedheti mástól.

Azt megértem, hogyha vkinek lassul a letöltése ha szednek róla, de gondoljon bele abba, hogyha mindenki leszabályozná a feltötését akkor ti honnan szednétek a cuccokat? T-s embereknél szinte sosincs meg amit keresek...

FtranX
nem. azonnal kilõttem a DC-t és átraktam máshová a fájlt. 😊)

dikki*yysw
És folytatta a letöltést... 😄

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Balo
Azért ésszel.... 😄D

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

FtranX
Elírtam: "Bazz!! 7 gigás klipp!!"

FtranX
Nekem az tetszett, amikor valaki elkezdett tölteni tölem egy 7 gigás tömörítetlen Linkin Park videóklippet, ami véletlenül került a megosztásba én is csak akkor vettem észre. Kérdeztem, a gyereket, hogy komolyan gondolta-e a dolgot? Az meg csak ennyit mondott: Bazz! 8,5 gigás klipp!!

dikki*yysw
Múltkor rólam - tök randomra, havi 1x nézek fel DC-re - elkezdték tölteni a Terminator3 dvd-isot.
Mondom neki nem zavar, hogy adsl-rõl 4,5 gigát letölteni eltart egy kis ideig?
Aszondja "nem baj." 😄 Anyád! Azóta nem voltam DC-n, nem is leszek.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

FtranX
A DC-vel az a gond, hogy, ha teljes sebességgel megy a feltöltés (16K/s) akkor a letöltés 10 K alá csökken. Még netezni is alig lehet. Nekem a max feltöltés 14 k-ra van beállítva, így nem lassul be a letöltés.

...sose azt nézd...

[HUN]PAStheLoD
basszátok meg..

512is jó lenne aztán meg megy 1010 K val... 😞((((

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

zaki
kösz a tippet, ki is próbálom

Balo
Csak most csak nektek eláruleok egy csalást... de psssszzzzt. Használjátok a Netlimiter nevû programot, az egész 600 KB és, és le tudjátok korlátozni a fel- és letöltési sebességet programonként. DC-rõl ellenõrizehtetlen... Na persze tilos is.
Most lehet, hogy kapok sokat a fejemre, de szarok rá!

zaki

Jah, a DC ugye errõl szól. 😛P

Guest
Shiftet tessék idõnként felengedni... 😉
zaki
én nagy rohadék vagyok: ha elkezd valaki tölteni rólam, kiszedem a megosztásomból a file-t, nehogy már belassítsa a letöltésemet, menjen a faszba egy T' vagy T+-as csávóhoz töltegetni

[Walaki]D`Lair
jah vaze...tegnap mit látok? Valami imbecil kretén elkezdi tölteni rólam a Michelle és Sandrát...hát mondom baz...ADSL-rõl filmet szedni...de nem ez volt a poén...a csávó 300-800BYTE/sec között töltött...na mondom a jó kurva anyád az...nem fogsz te évekig tölteni rólam...kinyomom...visszajön...kiveszem megosztásból, erre reklamál, hogy én mit merek, azt ment bepanaszolni az OPoknak....

esszem faszom megáll...😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Hivatalosan 512k van papíron, hogy ennyit kell tudnia!!!
Amúgy meg ha megmérem a sebbeséget átlag 800-900k, volt már 1011k is!

Becs szó!

Csakhát én nem UPC-s vagyok!
Vidéki vagyok és itt van egy szolgáltató aki kábelTV-n nyom netet!

...sose azt nézd...

ÁjjLe BoBBi
csak nem te vagy az a csávó ?😊)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
lllllllllllllllllllooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllll 😊))) hát ki? hát mi ? hát lol!

Balo
válasz #308

zaki
nemhivatalosan? errõl mesélnél egy picit? 😊

Balo
nyald meg! 😛PPPPPP

Kábelnet rulezzz, nekem 512k hivatalosan, nemhivatalosan 800-900k-val tép!

...sose azt nézd...

zaki
jobb is az sokkal, már nekem is adsl-em van (kábelnet), most 2 nap alatt 6-7 gigát cibáltam le 😊))

ÁjjLe BoBBi
kurva anyukájukat!!!!!!!!!!!!! ma kuldik alevelet hogy elertem a 90%-ot, aztan par perce loktek a kovetkezot hogy le vagyok korlatozva!!! rohadjanak el!!! szar 600 megaval leptem tul. mehetnek a kurva anyukajukba. nembaj lehet ADSL-t igenyelni ma itt is...

FtranX
Elég nagy fejetlenség lehet ott a chellónál. Elõször júliusban küldik a levelet, hogy jelszavasítják a rendszert, meg hogy dinamikus ip címkiosztás lesz. A beígért aug. 2-ai idõpontban semmi változás. Aztán pár nap múlva napokra elmegy a net (DHCP nem ad ip-t). Még elõtte jön valami levél, hogy regisztrálni kell a modemeket (annak ellenére, hogy ezek az adatok elvileg náluk nyilván vannak tartva). Most meg állandóan belsõ IP-t kapok, regisztrálni viszont nem tudok.

ÁjjLe BoBBi
ja persze állandóan lagolok...(CS, LFS, BF42) nagyon idegesítõ...azóta van mióta átállt a chello dinamikus IP-re szar

ÁjjLe BoBBi
na nálam is ez van! nem tudom regisztrálni a modemem! nem fogadja el a felh. nevet és a pass-t! rohadt szar chello

Tikal
és ezt egy átlag felhasználo honnan tudja? 😊)
Amugy probáltam ezeket de nem mindig jön be 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zaki
nekem 1,5 évig chellom volt, de most elköltöztünk, és most axelero kábelnet-tem van, és ez egy akkora háváj, hogy az vmi hihetetlen, 12000 pénz havonta, és ezért 76k korlátlan letöltést kapsz, nagyon állat, ma pl több mint 2 gigát cibáltam le

FtranX
Nekem több mint 1 éve van Chellóm (elõtte 1 évig Broadband volt). Eddig hál istennek meg vagyok elégedve vele. Magyar játékszerverekre 25-40(!)-es ping, külföldiekre (német) meg 80 körül. Letöltés ritkán van 55 K alatt. A két év alatt összesen vagy 5 nap szolgáltatás-kiesés volt, abbõl 3 most augsztusban. Viszont pár ismerõsöm meg állandóan szop a Chellóval: gyakori több napos kiesések, lassú letöltés, pedig elvileg ugyan azon a fejállomáson vagyunk (Debrecen). Sorra mondják is vissza.
Ami érdekes, hogy mostanában (heti 3x) hiába kapok 10-el kezdõdõ ip címet elég egy-egy /renew parancs és máris kapom a normál ip-t. A modemet eddig még egyszer sem tudtam regisztrálni, mert egyszerüen nem fogadja el a felhasználónevet és a jelszót, de eddig még mindig sikerült rendes ip-t kicsalogatni belõle.

Match
Lekorlátoztak már vagy egy hete...kezdem úgy érezni hogy ez a vég 😊
Sosem gondoltam hogy egy email ellenõrzés negyed óra lehet .)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

rage
Modem reset, és IP renew kell
(Vagy XP alatt repair)

Elõtte megpróbálhatsz egy ismételt regisztrációt a prov.chello.hu -n
Utána nem 5 K lesz a letöltés

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10