22959
-
#4888 egy smilet azért rakhattál volna az írásod végére, mert így úgy tünik az egész beírásod mintha egy kicsit értelen lennél.
Nem csökkentenek semmit hanem emelik. -
#4887 nnnna egy kétségbeesett torrentező utólsó szavait olvashatták -
#4886 az én második vh-s konfigommal (2800+;1GBRAM;9600PRO128MB;SATA-s a vinyó ha számít egyáltalán ) 1024*768-ba nyomom 17-es moncsin !!!! LOW-on kivéve a látótávolság az max-on van és nincs problémám laggal máskülönben nem lehetnék transzport király
-
Dodo55 #4885 Ugye nem lesz csökkentve a feltöltési sebesség? -
Tmac #4884 Engen sem a feltöltés sebessége sem a letöltés nem érdekel csak hogy a korlátot emeljék ha nem is szüntetik meg mert a lighthoz kevés az 5gb-t -
#4883 Csak annyit mondhatok, hogy a feltöltés körül vannak még násfjta elképzelések, azt így átgondolva azért teljesen logikusnak tűnik, még akkor is ha első hallomásra én is értelenkedtem. De összeségében áldásomat adtam az egészre -
Tmac #4882 Részleteket!!! ha lehetséges -
Aspyrin #4881 Nem kell bemennie, elég ha a júpíszí honlapján kattintgat egy párat és már meg is van a dolog (nekem például küldtek egy emilt, hogy már régóta hűséges előfizetőjük vagyok blabla és le fog járni a hűségnyilatkozatom). Classicnál 2 év 8900Ft/hó + 1 hónap ingyen vagy valami könyv helyette illetve 1 évre 9900Ft/hó + 1 hónap vagy könyv. Én a plusz egy évet választottam hátha jövő év végére megdobnak valami atom jó ajánlattal :) -
#4880 Na most kaptam egy teljesebb tájékoztatást az egészről.
Az örömben, van egy kis üröm is. -
#4879 Ez így igaz. Pedig én mennyit könyörögtem hogy csökkenteni kellene a sebességet, és a letölthető mennyiséget. -
#4878 figyelj mar neked nem szaggat be a BF2 ha 64 fős szerveren nyomod?
nem birok rajonni, hogy a gep keves neki vagy a halozat -
#4877 ja azok meg dugjak fel maguknak a torrent szajtjukat , ha mar nem engednek be senkit -
#4876 most legalább a csellóbéjes lámák nem zaklatnak senkit idióta meghívókkal mindenki tölt mindent mindenhonnan orrvérzésig -
#4875 Erre szokták azt mondani a sajtónak a szóvivők, hogy sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom a hírt.
-
Dodo55 #4874
Amúgy meg tudod erősíteni a hírt? -
#4873 BERTINO-t most sajnálom egy kicsit, de hát ő neki biztos jó már odaát a nagycsoportosok között.
Szegény ő már nem érhette meg azt hogy a chello light is korlátlan legyen.
-
#4872 Ahogy lejár a hűségnyilatkozatod, menj be az ügyfélszolálatra és írj alá megint egy vagy két évet. Akkor nem kell kifizetned a listás árat természetesen. -
Dodo55 #4871 Ha ez igaz, akkor nagyon örülök.
A korláttal még nem voltak gondjaim eddig, bár novemberben már közel voltam hozzá, a feltöltési sebesség megduplázásának nagyon örülök, mert gyakran töltök fel többtízmegás cuccokat FTP-vel, és elég türelmetlen vagyok, tehát örülök, hogy majd csak feleannyit kell várni.
A hűségnyilatkozatunk januárban jár le, és nem tudom mi legyen.
Mert lehet csökken az ár, akkor lehet megérné pár hónapig hűségnyilatkozat nélkül, de az is lehet, hogy nőni fog kicsit, akkor viszont meg kéne hamar hosszabbítani.
Ugye hűségnyilatkozat nélkül havi 15000? -
#4870 -
CUCLI #4869 ojjé (Y)(Y)(Y)(Y) -
uborka666 #4868 2007 elején emelkednek az ADSL sávszélességek, a UPC-nél pedig eltörlik a letöltési korlátot és megduplázzák a feltöltési sebességet. -
#4867 jaja bárcsak nekem is ilyen értékeim lennének lol :D -
#4866 nagyon jóóóó
Sehova ne menj mert ilyeneket csak elrontunk... -
VénJoe #4865 Mit mutat a modem sebességem?
Receive Power Level :2.9 dBmV Transmit Power Level :45.3 dBmV Ez most jó vagy rossz? #4860 kérdésre még mindig nem jött konkrét válasz? Régen FTP-ről 180-nal jött a cucc, most pedig 20-24 körül csordogál. Soha nem vettem észre, hogy lekorlátoznának, de most valami keserves. Forduljak a UPC-hez, hogy lassan tudok játékot letölteni? -
Vinsanity #4864 sziasztok
az szerintetek mitől lehet hogy a feltöltésem szinte 0 ?
msn-ben meg vígan megy át a cuccos max sebességgel
de se rapid-ra se bármilyen ingyenes host-ra nem tudok feltölteni -
#4863 40 - 50 , 0 - 10. ha ezektöl eltér még nem azt jelenti, hogy nem müxik, a változásokat te ezt észre sem fogod venni. -
#4862 Szerintem nálad van a hiba. Levelezésed nézd át. Ja és a helyes jelszóval probálkozz. -
#4861 Én azt hallottam, hogy az első minél nagyobb, annál jobb, a második pedig minél kisebb, annál jobb (ideális esetben 0), de állítólag 10 felett pl. már lehetnek gondok. Nos nekem nincsenek :) -
VénJoe #4860 Hello Chello-sok! Természetes-e az a dolog, hogy FTP-ről 24KB/s-el jön az adat. Eddig nem vettem észre, hogy lekorlátoztak volna. De most ki*****tt lassan jön le minden. Mitől lehet ez? Saját e-mail fiókomhoz sem tudok hozzáférni, mert hibás a jelszó! Mi a f*** van Chello? -
Aspyrin #4859 Az elsőnél 40dB a másodiknál pedig 15dB a határérték szóval érthető, hogy minden rendben. -
#4858 Én nem férek hozzá ilyen adatokhoz, csak azt tudom, hogy rohadt lassú, ha nem jönnek be oldalak akkor az sztem elég szar mindenféle adat nélkül is.. -
#4857 Nekem:
Signal to Noise Ratio 35 dB
Power Level 12 dBmV (de ez volt 14 is)
és semmi gond, 720kbyte-tal töltök le (éjjel és reggel), nap közben pedig átlag 680... -
#4856 lépcsőház.
köszi :) -
#4855 Csak attol eshetet így vissza, hogy az erősítöt szintezték be. Ez vagy lépcsőházban van, vagy ha családi házban laksz, akkor kint az oszlopon. -
#4854 Gondom még nincs. Ping türhető, packetloss általában 0%. [lekopogtam monitoron] :)
csak érdekelne mitöl eshetett vissza, ill. mi az alsó határ. -
#4853 Nem a legtökéletesebb, de ezzel még nem szabadna, hogy gondod legyen. -
#4852 bocs hogy beleszólok a beszélgetésetekbe.
nekem ez volt beszereléskor 57-60, most:
Transmit Power Level 40.0 dBmV
a másik:
Receive Power Level 11.0 dBmV
jó ez még? -
#4851 Ja az meg hagyjan ha 1 oldalt nem olvasnak vegig,de hogy par sort se az mar durva -
#4850 Hihetetlen nem, hogy valaki nem tud pár sort visszaolvasni. -
#4849 kb 10 sort kellett volna visszaolvasnod.