UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Azt a viccet ismeritek, hogy ...
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
ha lenne felesleges vinyóm szívesen elküldeném, 😊 de már így is annyira tele vagyok, hogy szombaton muszáj vagyok egy harmadik vincsibe is beruházni.
de ha gondolod, tesómnak van egy 40 megás Conner-e.

Azt a viccet ismeritek, hogy ...
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Azt megértem, hogyha vkinek lassul a letöltése ha szednek róla, de gondoljon bele abba, hogyha mindenki leszabályozná a feltötését akkor ti honnan szednétek a cuccokat? T-s embereknél szinte sosincs meg amit keresek...
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Mondom neki nem zavar, hogy adsl-rõl 4,5 gigát letölteni eltart egy kis ideig?
Aszondja "nem baj." 😄 Anyád! Azóta nem voltam DC-n, nem is leszek.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

...sose azt nézd...
512is jó lenne aztán meg megy 1010 K val... 😞((((
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Most lehet, hogy kapok sokat a fejemre, de szarok rá!

esszem faszom megáll...😄
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Amúgy meg ha megmérem a sebbeséget átlag 800-900k, volt már 1011k is!
Becs szó!
Csakhát én nem UPC-s vagyok!
Vidéki vagyok és itt van egy szolgáltató aki kábelTV-n nyom netet!
...sose azt nézd...
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
...sose azt nézd...

Amugy probáltam ezeket de nem mindig jön be 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ami érdekes, hogy mostanában (heti 3x) hiába kapok 10-el kezdõdõ ip címet elég egy-egy /renew parancs és máris kapom a normál ip-t. A modemet eddig még egyszer sem tudtam regisztrálni, mert egyszerüen nem fogadja el a felhasználónevet és a jelszót, de eddig még mindig sikerült rendes ip-t kicsalogatni belõle.
Sosem gondoltam hogy egy email ellenõrzés negyed óra lehet .)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
(Vagy XP alatt repair)
Elõtte megpróbálhatsz egy ismételt regisztrációt a prov.chello.hu -n
Utána nem 5 K lesz a letöltés
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10