22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • bakvarnyu
    Elég szar lenne ha nem mert én már tökre beleéltem magamat.Ha nem oldják fel a korlátot jövőre biztosan váltok.
  • zeki
    K-A-M-U !!!!!!!
  • Mo.Organ
    Hát Batíz András megtudta volna erősíteni, de sajnos már lemondott
  • scs17
    ezt az állítólagos chello korláteltörléses és feltöltési sebességemeléses hírt vki meg tudja erősíteni?
  • bakvarnyu
    ideje elsajátítíni az elméleti alapokat
  • schrank
    persze lexikon
  • PyRex
    jaja :D
  • Mo.Organ
    annyira jó itt basztatni egymást, így karácsony elött.
  • PyRex
    loool, degecen születtél :))
  • bakvarnyu
    jó döntöttél egy lexikon az legyen igazi könyv formában ne dvd-n
  • precision
    ebbe ne menjünk bele, érzem az iróniát, hogy warezmonkeynak nézel többek között engem is itt, akik a korlát miatt sírnak
    maradjunk annyiban, hogy egy csomó eredeti dvdm van, film, játék, szoftver vegyesen
    az ingyen hónapot választottam ofkorsz
  • Mo.Organ
    Válaszad a DVD, és meglesz életed első legális DVD-e.
  • PyRex
    tuti a dvd-t...
  • PyRex
    Őőő, hmm. És 2006 januárban nem volt kedvezmény? Mert akkor hosszabbítottam meg 2 évre a chello plus-omat :) És ha jól emlékszem nem sokat kaptam. Ja de: elengedtek valamennyit az első 1-2 havidíjból, vagy valami ilyesmi rémlik. Már nem emlékszem :)
  • precision
    ja kapunk vmi lexikont dvdn vagy 1 ingyen hónap...lehet tippelni melyiket választottam :D
  • Mo.Organ
    Ha lejár a szerződésed akkor meghosszabíthatod, és akkor is kapsz kedvezményeket.
  • PyRex
    Nem mondhatom fel, mert akkor kifizettetik velem a kedvezményt is ugye...
  • mozesapo
    Mond fel és más nevére ugyanoda köss egyet. És megkapsz minden akciót. Egy hátránya van, e-mail címed ugrik.
  • PyRex
    fasza, a régi előfizetőknek is lehetne valami kedvezmény, én már az indulás óta előfizu vagyok és mindig csak az új belépőknek adnak minden jót... :(
  • Mo.Organ
    De aki most előfizet a chello pluszra az ingyen kapja a telefont hozzá.
  • Aspyrin
    Rosszul tudod
  • Aspyrin
    Jó de a kérdés az volt, hogy hűség nélkül mennyi lesz .. #4904-ben a válasz.
  • schrank
    kábeltévé+teló+apjukf...sza esetén 8,9k B+
  • Vinsanity
    szeptemberben hosszabbítottam meg 2 év-re 8,9k volt...
  • Mo.Organ
    11510 Ft.
    Listásár, részletesebben
  • Mo.Organ
    Látom figyelsz, de nem nyert. Nem annyi.
  • Aspyrin
    2 év hűséggel..
  • Vinsanity
    8900Ft/hó
  • precision
    azt sejtettem, thx
  • Mo.Organ
    sok
  • precision
    Dec 31én jár le a hűségnyilatkozatom, ha nem hosszabbítom meg mennyit lesz a havi díj? Classic.
  • PyRex
    hmm :))
  • Mo.Organ
  • PyRex
    Báár, a weboldalon meg eléggé kijelentő módban van:

"A megadott mennyiség elérése után 768/128 kbit/sec-ra csökken a sebesség az adott naptári hónap végéig."
  • PyRex
    De a korlátot simán eltörölhetik január 1-től (ha nem is hivatalosan), mivel az ÁSZF-ben az van benne - ha jól emlékszem - hogy amennyiben elérem az adott csomaghpz rendelt adatmennyiséget, akkor a szolgáltató fenntartja a lehetőséget és a sebességet valahányad részére korlátozHATja, tehát feltételes mód. Tehát szerintem még új ÁSZF nélkül is elképzelhető, hogy jan. 1-től nem korlátoznak senkit, vagy nem?
  • PyRex
    jaja pontosan
  • mozesapo
    Januárt 1-től biztos nem lesz változás, mivel az új ÁSZF-t 30 nappal az életbe lépése előtt ki kell rakni a weboldalra és egyéb helyekre. Hogy változás bármikor lehet feb.1-dec.31 között.
  • mozesapo
    A feltöltési sebességet ha csökkenti, akkor simán a hűségszerződés ideje alatt is felmondható a szolgáltatás, mivel a felhasználó kárára történik módosítás.
    Inkább azt tudom elképzelni, hogy jönnek új csomagok, amik között már lesz korlátlan is, egy picit több pénzért.
  • PyRex
    Egyébként tippem: a nagyobb feltöltésért (nem kötelező) külön kell majd fizetni (külföldi mintára - ott is vannak olyan chello csomagok, ahol a nagyobb feltöltési sebességért nagyobb havidíjat kérnek). De ha már a korlátot eltörlik (ingyen), már akkor nagyon ok a dolog...!
  • PyRex
    Hmm, egy hozzávetőleges dátumot esetleg tudsz mondani? elég csak nagyvonalakban is :)