22959
-
#4928 Elég szar lenne ha nem mert én már tökre beleéltem magamat.Ha nem oldják fel a korlátot jövőre biztosan váltok. -
#4927 K-A-M-U !!!!!!! -
#4926 Hát Batíz András megtudta volna erősíteni, de sajnos már lemondott -
#4925 ezt az állítólagos chello korláteltörléses és feltöltési sebességemeléses hírt vki meg tudja erősíteni? -
#4924 ideje elsajátítíni az elméleti alapokat -
#4923 persze lexikon -
#4922 jaja :D -
#4921 annyira jó itt basztatni egymást, így karácsony elött. -
#4920 loool, degecen születtél :)) -
#4919 jó döntöttél egy lexikon az legyen igazi könyv formában ne dvd-n -
#4918 ebbe ne menjünk bele, érzem az iróniát, hogy warezmonkeynak nézel többek között engem is itt, akik a korlát miatt sírnak
maradjunk annyiban, hogy egy csomó eredeti dvdm van, film, játék, szoftver vegyesen
az ingyen hónapot választottam ofkorsz -
#4917 Válaszad a DVD, és meglesz életed első legális DVD-e. -
#4916 tuti a dvd-t... -
#4915 Őőő, hmm. És 2006 januárban nem volt kedvezmény? Mert akkor hosszabbítottam meg 2 évre a chello plus-omat :) És ha jól emlékszem nem sokat kaptam. Ja de: elengedtek valamennyit az első 1-2 havidíjból, vagy valami ilyesmi rémlik. Már nem emlékszem :) -
#4914 ja kapunk vmi lexikont dvdn vagy 1 ingyen hónap...lehet tippelni melyiket választottam :D -
#4913 Ha lejár a szerződésed akkor meghosszabíthatod, és akkor is kapsz kedvezményeket. -
#4912 Nem mondhatom fel, mert akkor kifizettetik velem a kedvezményt is ugye... -
#4911 Mond fel és más nevére ugyanoda köss egyet. És megkapsz minden akciót. Egy hátránya van, e-mail címed ugrik. -
#4910 fasza, a régi előfizetőknek is lehetne valami kedvezmény, én már az indulás óta előfizu vagyok és mindig csak az új belépőknek adnak minden jót... :( -
#4909 De aki most előfizet a chello pluszra az ingyen kapja a telefont hozzá. -
Aspyrin #4908 Rosszul tudod -
Aspyrin #4907 Jó de a kérdés az volt, hogy hűség nélkül mennyi lesz .. #4904-ben a válasz. -
#4906 kábeltévé+teló+apjukf...sza esetén 8,9k B+ -
Vinsanity #4905 szeptemberben hosszabbítottam meg 2 év-re 8,9k volt... -
#4904 11510 Ft.
Listásár, részletesebben -
#4903 Látom figyelsz, de nem nyert. Nem annyi. -
Aspyrin #4902 2 év hűséggel.. -
Vinsanity #4901 8900Ft/hó -
#4900 azt sejtettem, thx -
#4899 sok -
#4898 Dec 31én jár le a hűségnyilatkozatom, ha nem hosszabbítom meg mennyit lesz a havi díj? Classic. -
#4897 hmm :)) -
#4896 -
#4895 Báár, a weboldalon meg eléggé kijelentő módban van:
"A megadott mennyiség elérése után 768/128 kbit/sec-ra csökken a sebesség az adott naptári hónap végéig." -
#4894 De a korlátot simán eltörölhetik január 1-től (ha nem is hivatalosan), mivel az ÁSZF-ben az van benne - ha jól emlékszem - hogy amennyiben elérem az adott csomaghpz rendelt adatmennyiséget, akkor a szolgáltató fenntartja a lehetőséget és a sebességet valahányad részére korlátozHATja, tehát feltételes mód. Tehát szerintem még új ÁSZF nélkül is elképzelhető, hogy jan. 1-től nem korlátoznak senkit, vagy nem? -
#4893 jaja pontosan -
#4892 Januárt 1-től biztos nem lesz változás, mivel az új ÁSZF-t 30 nappal az életbe lépése előtt ki kell rakni a weboldalra és egyéb helyekre. Hogy változás bármikor lehet feb.1-dec.31 között. -
#4891 A feltöltési sebességet ha csökkenti, akkor simán a hűségszerződés ideje alatt is felmondható a szolgáltatás, mivel a felhasználó kárára történik módosítás.
Inkább azt tudom elképzelni, hogy jönnek új csomagok, amik között már lesz korlátlan is, egy picit több pénzért. -
#4890 Egyébként tippem: a nagyobb feltöltésért (nem kötelező) külön kell majd fizetni (külföldi mintára - ott is vannak olyan chello csomagok, ahol a nagyobb feltöltési sebességért nagyobb havidíjat kérnek). De ha már a korlátot eltörlik (ingyen), már akkor nagyon ok a dolog...! -
#4889 Hmm, egy hozzávetőleges dátumot esetleg tudsz mondani? elég csak nagyvonalakban is :)