UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Kanadában egy átlag kábel elérés 40CAD$ ez 6100 ft. A max letöltési sebességem 480kb/s volt az átlag 350kb/s. A feltöltés max. 50 kb/s, de nem mondanám, hogy az egész tökeletes lenne...éjszaka 3-4 órakor elöfordul, hogy megszünik 10-15 percre...és a technológiából adódóan a sebesség itt is ingadozik...
4 nappal ezelött indítottunk egy oldalt a Hoszt.com címen, a szolgáltatásokkal kapcsolatos tapasztalatokat ott is szívesen látjuk...megvoot a reklam is...
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
pénzvisszatlrítést fogok kérni a havidijból
királyos:)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
korlátoz korlátozkorlátozkorlátoz
N0 TXT TLK PLZ!4!
Tikal tudja, h chellos korlátozásban én vagyok a király:)
ebben a hónapban 10én lekorlátoztak :D
De kb minden hónapban 20-30G az adatforgalmam és eddig csak 3x korlátoztak 2 év alatt.
Én azt vettem észre, h akkor korlátoznak le, ha mint egy barom töltesz éjjel-nappal.
A 3 lekorlátozásom: 10én, 11én, 15én történt.
Ne kezdjetek flameleni, h ez hülyeség, mert így, meg úgy mérik és amúgy is mennyiséget, mert én ezt vettem észre és kész :)
Tehát ha nem akartok 7k-val tölteni, akkor estére nyomjátok ki a gépet :)
N0 TXT TLK PLZ!4!
Makkoshotyka, 768 kbps....80 K sebesség...
és a haj még mindig tart...
miskolc, chello...30K letöltéási sebesség
korlát nélkül...és ti panaszkodtok? :)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
levelezni és böngészni éppen, hogy lehet.
egyébként sztm turbo isdnnel se értél el sose 15 gigát egy hónapban ;)
másik meg hogy utána sem szünik meg a net, csak csökken a sáv
Azt szeretném megtudni, mi van ha elfogy a havi adatforgalmam? Teljesen vége abban a hónapban a netnek, vagy visszaveszik a sebességet?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
nem töltök le minden vackot feleslegesen, csak ami tényleg kell :)
A terayon rendszernél a fejállomás 8 megabitet birt, erre raktak kb. 400 embert, az az optimális kihasználtság (többnél már nem lenne meg a sávjuk)
egyszerre ugyse tölt sose mindenki, szóval elférnek, de ha nem lenne sávszélességkorlát, akkor nem 400, hanem csak 200 embert köthettek volna rá
a docsis rendszernél ELVILEG megszüntethetnék, de nemhiszem, hisz nem érdekük
Jelenleg a kihasználtság kb. igy néz ki:
http://www.bix.hu/index.php3?lang=en&page=graph&swid=5&portid=15
http://www.bix.hu/index.php3?lang=en&page=graph&swid=14&portid=19
Ez NEM összehasonlítható a Matáv adsl/kábelnetével, mivel nekik ott van az axelero adatpark, ahol többszáz szerver van, azoknak iszonyatos forgalmuk van, jól látható hogy mig az UPCnél szinte csak befelé van adat, addig az axelerotól kifelé bazinagy a forgalom (a szerverekrõl töltenek le)
http://www.bix.hu/index.php3?lang=en&page=graph&swid=14&portid=82

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Végulis ha nagyon sietsz :D de tényleg nincs értelme a nagy sávszélnek ha marad a korlát
márciusban 10G forgalmam volt, ebben a honapban eddig 47G, chelloval kitörölhetem :)

szemét egy banda a UPC
Az új modem meg az új fejállomások miatt kell.
egyébként egy láma kérdés: ha már eddig is le volt terhelve a hálozat és a sebbeség nem volt épen stabil illetve maximum akkor ezt a modemcsre hogy oldja meg? vagy most tényleg mindent ujrahuznak, több állomás stb? nem hinném :)
ha az összesmodemet lecserélték...
tehát még várhatunk :))
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

na gecc várhatok októberig :/