22959
-
#4968 meghívós rendszer van, be lehet jutni -
#4967 -
#4966 ki kell kapcsolni a visszatöltést vagy séderelést vagy mi a ...szomnak híjjákolást -
#4965 Oda nem lehet bejutni. -
heyho21 #4964 Sziasztok!Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
chellobay-re tudna nekem vki meghívót vagy tudja vki h honnét tudnék szerezni? -
#4963 Szerintetek miert van az ha toltok le valamit utana par oraig nem tudok jatszani akkora nagy a lagg! Szinte mindig! Lefaradt a halozat vagy mi az oka? -
#4962 *chello -
#4961 eltaláltad ez a chelklo karácsonyi ajándéka -
#4960 Hmm, e hónap 16-ától a forgalomszámlálóm leállt (57GB-nál - chello plus), saját adataim szerint most kb. 90 és 100GB között tartok és nincs korlát. Remélem így is marad. Szép Karácsonyi ajándék lenne :) -
#4959 Neked 2007-ben is korlátozott lesz végig, , hogy ilyet kérdezel . Hogy mond gyorsan a modemed MAC addressét. -
LeePí17 #4958 átadom neki :)
Mindenkinek Boldog Karácsonyt!! -
LeePí17 #4957 nem 28-tól van korlátmentes töltés? -
#4956 Tehat iden mar nem korlatoznak le? -
#4955 Neked is! -
#4954 Bitekben és vírusokban gazdag karácsonyt kívánok minden chellos fórumozónak. Na jó neked is Bertino
Holnap nem leszek. Chello korlátokat bontogatok majd kifele. -
#4953 Mehet a modemrestart, feloldották a korlátozást!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! -
#4952 őőő, modem driver?????????? wtf? -
Shadow_THH #4951 fú kössz all.... -
#4950 lehet chello light-od van -
Aspyrin #4949 Esetleg korláton vagy :| -
#4948 Talán fizesd be a számlát. -
Shadow_THH #4947 Segítsetek plz!
Valamiért egy hete teljesen belassult a chello (a gép tele volt virussal és akkor ezért volt lassú anet, pár napra rá újra lett rakva minden és kb ettől fogva minden ok nélkül lassú maradt, aztán ma megint újra raktam a winfost és ugyanolyan lassú), a max amivel ötlteni tudok az 2,5kb de általában pár percen belül visszacsúszik 140-200byte per secre
néztem hogy vajon azért van e mert a spyware olyan adatforgalmat generált ami miatt lekorlátoztak volna, de nem léptem át a limitet
újraraktam modem drivert, próbálgattam a provisioningot ipconfiggal játszottam de semmi
VAN ÖTLETETEK? thx -
#4946 -
#4945 Neeee, már kezdtünk meglenni nélküled. -
#4944 nabakker a végén még visszaváltok csellóra :) -
#4943 ja csak egyszerűbb itt rinyálni=) -
#4942 imád meghalgatatott (és most inditsd újra a modemet, és tölts amit csak akarsz) Ha már itt tartunk, mért nem imádkozol hogy tegyenek át a chello+
csak úgy. Egy probát megér nem? -
#4941 Ó Mi Atyánk add , hogy eltöröljék a korlátot a picsába! -
#4940 infót a népnek! :D -
#4939 ezek a komoly problémák :) -
#4938 Ha ma este lefekvés elött imádkozol, és azt kéred, hogy töröljék el a korlátot, akkor még az is lehet, hogy meg fog mindez történni. -
#4937 De kapsz ! Elarulom hova rejtettek csak mondjad mi lesz a korlattal. -
#4936 Én sokkal inkább azért nem tudok aludni mert még mindig nem találtam meg itthon a karácsonyi ajándékom. Lehet hogy idén nem is kapok? -
#4935 Igazan megoszthatnad velunk ha te tobbet tudsz! Sokan mar aludni se tudunk izgalmunkba -
#4934 sajnos kijelenti semmit sem tudunk biztosan, a chellonál csak az biztos ami már megtörtént(vagy amit közzé tesznek), szóval még bármi lehet. Valamit biztos fognak csinálni mivel az adsl belehúzott. -
#4933 -
#4932 asztakurvaéletbemilyenfaxadolgotírtálmostle -
#4931 Kamu a cikk, a feltöltés nagy valószínűséggel nem fog változni, mivel azért megpróbálják a szolgáltatók a 10:1, 8:1 arányt tartani a down/up-nál. Most mindez a chellonál 6:1. Talán majd nő a down és növelik valamennyire a korlátot. Aztán lehet, hogy behoznak mégegy csomagot, pl. chello extreme néven, ami korlátmentes lesz és mondjuk kapsz 10M/1M-t, persze mindezt 20e ft-ért. Pedig a hálózat alkalmas lenne a korlát eltörlésére, csak 1 bibi van a Budapest-vidék kapcsolat nehezen bírná. -
#4930 korrekt! a feltöltés már hiányzott. -