22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • bakvarnyu
    Használjál chello ip szűrőt!
  • kazi1984
    Igazából nekem is az a problémám mint más chellosnak. A letöltési korlát. Bent vagyok más torrent oldalakon is, de nem sokra megyek velük az adatkorlát miatt főleg hogy duplán számít a visszatöltéssel. Két hete még működött DC-n a chello hub most az is elszállt, úgyhogy ÁNNYI!!!
  • kazi1984
    Jah így már értem hogy miért olyan nehéz oda bejutni. Na mind1 azért köszi, majd eccer talán én is bejutok oda.
  • Dodo55
    Lenne, csakhogy a chellobay meghívó árfolyama már a bithumen meghívó árfolyama körül mozog, tehát sajnos nem úgy működik, hogy csak úgy fog adni neked valaki.
  • kazi1984
    Sziasztok! Először is BUÉK mindenkinek!!! Ahogy elnézem mindenkinek rendesen műxik az adatforgalom-mérő sajnos, és nálam sincs ez másképp, néha többet mér mint kellene de ez ellen nem nagyon tudok mit tenni. Okos dolog ez a Chello hub és Chellotorrent, csak hát a hub nem megy, (lehet a szerverük halt meg) a Chellobay-re meg meghívó kell. Lenne esetleg valakinek egy felesleges meghívója oda ?

• Mighty
    Fenn van az is, csak még nem volt időm megnézni ezt a szolgáltatását. Tulképp nekem csak arra kell, hogy néha a kimenő forgalmat limitáljam egyes alkalmazásoknál.
  • PyRex
    Én netlimitert használok, amúgy nekem is csomószor volt, hogy nem jött levél - igaz olyankor általában nem is korlátoztak valami miatt :D
  • Dodo55
    Én eddig egyszer léptem át a korlátot, az még lightal volt, de nem lettem lekorlátozva, mert 1-2 nappal a hónap vége előtt léptem az 5 gigát.
  • bakvarnyu
    Ja a DUmeter a mi megmentőnk én is szeressem
  • Mighty
    Az is elő szokott fordulni, hogy nem kapsz levelet 80%-nál. Nekem legalább is volt már ilyen. 90%-ot is túlléptem és nem jött egy levél sem.

Ezért állítottam be a DU metert úgy, hogy riasszon, ha elérek bizonyos mennyiséget. Ekkor megnézem a chello saját forgalommérőjét és úgy osztom be a tevékenységem. Megjegyzem, elég ritkán riaszt a du meter :)
  • bakvarnyu
    Latszik, hogy nem agy eleg tapasztalt 80 % - ot ha elered elkezdenek bombazni levelekkel, hogy alljal le vagy jon a korlat Plusz csatolnak valami jogi fszsagot is melle .. Mondjuk en sose olvasom a chellos leveleimet
  • PyRex
    Ez mondjuk enyhén genyaság... Mármint: ugye azt nem várhatja el a szolgáltató, hogy én magamnak mérjem - erre van az oldal. De milyen alapon korlátoznak (majd) le, ha nem tudom ellenőrízni...?
  • Mattboy
    Hi all!
    Naggyon zsír ez a topic... :)

Nekem is mér a kicsike......de minek.. :(
  • Mo.Organ
    Most megnéztem nekem tökéletesen müxik. Mutatja a forgalmamat.
    Ha olyan van, hogy nem látod az értékeket, vagy hibát ír ki, az még nem jelenti azt hogy nem mér. Csak az oldal elérésével vannak akkor a gondok.
  • mozesapo
    Neked megjavult már a dolog? Ilyenkor mi lehet a helyzet? Mér, nem mér, kiakadt, stb???
    Mo.Organ, reflektálj pls.
  • Blekk Síp
    Chellobay-re nekem is tud adni vki meghívót? =)
  • scs17
    Ha a Chellobay-re akarsz regelni akkor adj egy nem freemail.hu-s e-mail címet és küldök egy meghívót.
  • PíszLávJuniti
    emelés mikortól várható?
  • CzGobe
    regalni akarok a trackerre :'(
  • Mighty
    Ahogy gondolod.
  • Mo.Organ
    Jó akkor ha te mondasz akkor azt hangos fongom közölni
  • scs17
    Nekem is rendesen mér, 2479 MB-t ír.
  • Tmac
    nem tudom mert más programmal nem szoktam számolni, de lehet hogy valós adat.
  • PyRex
    És tényleg annyit töltöttél?
  • Mighty
    De ne tartsd magadban, ha szerinted valaki hülyeséget ír. Sose jó, ha a hülyeség terjed (magamra is értem) :)
  • Tmac
    Nekem rendesen kiírja hogy mennyit töltöttem idáig le. (495mb)
  • mozesapo
    Hát ezaz. Jó lenne tudni, hogy most mi az ábra.
  • PyRex
    Hmm, csak mondom, hogy január óta a chello adatforgalom oldalán belépés után nekem az alábbi szöveget dobja:

"1132 , Tue Jan 2 13:08:06 2007
    Nincs adat. Kérem próbálja késobb!"

őőő...
  • Mo.Organ
    Idén számolni fogom ki mennyi, és mekkora hülyeséget fog ide beírni. Nem személyeskedek, mert nem akarok senkit megbántani. De most jót nevettem az elöbb.
  • bakvarnyu
    Mindegy ugyis leszarjak a hulye sopankodasomat!Most huztam le a Project reality mod-ot ,csak az 1.5 giga lehet sporolni 28 napig=)
  • PyRex
    Na ezt nem kéne elkezdeni. Nagyon nem.
  • schrank
    ne nagyképűsködjél én legalláb annyit bf2-zök mégis "bőven" elég az 5GB
  • bakvarnyu
    Nem tudom hogy csinalod nekem csak a napi 2 ora online jatek general 3 gigat es akkor meg nem is szedtem le semmit.
  • schrank
    csakhogy náluk a kancellárt nem úgy hívják hogy ferdinánd von gyurcsány
  • CzGobe
    Nekem havi 3 giga elég a netezésre, úgyhogy ki fogsz jönni :P
    Elég vicces amúgy az osztrák chello:
    classis: 4M/512K ez az alap, aztán kisbetűvel, itt meg ott 2M/256K és még itt meg még ottab 3M/384K :-%. Nem lennék osztrák.
    De van kedvezmény egyetemistáknak, ami nem kis pozitívum :P
  • CzGobe
    Chellobay-re csak meghívóval lehet bejutni? :$
  • PyRex
    gondolom ma töltött 20GB-ot, nem? :D
  • bakvarnyu
    Valamit elrontottal mert ma elseje van es nem korlatoznak az elozo havi letoltes miatt , kihuztad a modemet?
  • schrank
    ...szok én rá hogy 5 K ide vagy oda csak lenne már eltörölve az a ....va korlát
  • djfuge
    Köszi a programot.