22959
-
#5128 Használjál chello ip szűrőt! -
kazi1984 #5127 Igazából nekem is az a problémám mint más chellosnak. A letöltési korlát. Bent vagyok más torrent oldalakon is, de nem sokra megyek velük az adatkorlát miatt főleg hogy duplán számít a visszatöltéssel. Két hete még működött DC-n a chello hub most az is elszállt, úgyhogy ÁNNYI!!! -
kazi1984 #5126 Jah így már értem hogy miért olyan nehéz oda bejutni. Na mind1 azért köszi, majd eccer talán én is bejutok oda. -
Dodo55 #5125 Lenne, csakhogy a chellobay meghívó árfolyama már a bithumen meghívó árfolyama körül mozog, tehát sajnos nem úgy működik, hogy csak úgy fog adni neked valaki. -
kazi1984 #5124 Sziasztok! Először is BUÉK mindenkinek!!! Ahogy elnézem mindenkinek rendesen műxik az adatforgalom-mérő sajnos, és nálam sincs ez másképp, néha többet mér mint kellene de ez ellen nem nagyon tudok mit tenni. Okos dolog ez a Chello hub és Chellotorrent, csak hát a hub nem megy, (lehet a szerverük halt meg) a Chellobay-re meg meghívó kell. Lenne esetleg valakinek egy felesleges meghívója oda ?
-
#5123 Fenn van az is, csak még nem volt időm megnézni ezt a szolgáltatását. Tulképp nekem csak arra kell, hogy néha a kimenő forgalmat limitáljam egyes alkalmazásoknál. -
#5122 Én netlimitert használok, amúgy nekem is csomószor volt, hogy nem jött levél - igaz olyankor általában nem is korlátoztak valami miatt :D -
Dodo55 #5121 Én eddig egyszer léptem át a korlátot, az még lightal volt, de nem lettem lekorlátozva, mert 1-2 nappal a hónap vége előtt léptem az 5 gigát. -
#5120 Ja a DUmeter a mi megmentőnk én is szeressem -
#5119 Az is elő szokott fordulni, hogy nem kapsz levelet 80%-nál. Nekem legalább is volt már ilyen. 90%-ot is túlléptem és nem jött egy levél sem.
Ezért állítottam be a DU metert úgy, hogy riasszon, ha elérek bizonyos mennyiséget. Ekkor megnézem a chello saját forgalommérőjét és úgy osztom be a tevékenységem. Megjegyzem, elég ritkán riaszt a du meter :) -
#5118 Latszik, hogy nem agy eleg tapasztalt 80 % - ot ha elered elkezdenek bombazni levelekkel, hogy alljal le vagy jon a korlat Plusz csatolnak valami jogi fszsagot is melle .. Mondjuk en sose olvasom a chellos leveleimet -
#5117 Ez mondjuk enyhén genyaság... Mármint: ugye azt nem várhatja el a szolgáltató, hogy én magamnak mérjem - erre van az oldal. De milyen alapon korlátoznak (majd) le, ha nem tudom ellenőrízni...? -
#5116 Hi all!
Naggyon zsír ez a topic... :)
Nekem is mér a kicsike......de minek.. :( -
#5115 Most megnéztem nekem tökéletesen müxik. Mutatja a forgalmamat.
Ha olyan van, hogy nem látod az értékeket, vagy hibát ír ki, az még nem jelenti azt hogy nem mér. Csak az oldal elérésével vannak akkor a gondok. -
#5114 Neked megjavult már a dolog? Ilyenkor mi lehet a helyzet? Mér, nem mér, kiakadt, stb???
Mo.Organ, reflektálj pls. -
#5113 Chellobay-re nekem is tud adni vki meghívót? =) -
#5112 Ha a Chellobay-re akarsz regelni akkor adj egy nem freemail.hu-s e-mail címet és küldök egy meghívót.
-
#5111 emelés mikortól várható? -
#5110 regalni akarok a trackerre :'( -
#5109 Ahogy gondolod. -
#5108 Jó akkor ha te mondasz akkor azt hangos fongom közölni -
#5107 Nekem is rendesen mér, 2479 MB-t ír. -
Tmac #5106 nem tudom mert más programmal nem szoktam számolni, de lehet hogy valós adat. -
#5105 És tényleg annyit töltöttél? -
#5104 De ne tartsd magadban, ha szerinted valaki hülyeséget ír. Sose jó, ha a hülyeség terjed (magamra is értem) :) -
Tmac #5103 Nekem rendesen kiírja hogy mennyit töltöttem idáig le. (495mb) -
#5102 Hát ezaz. Jó lenne tudni, hogy most mi az ábra. -
#5101 Hmm, csak mondom, hogy január óta a chello adatforgalom oldalán belépés után nekem az alábbi szöveget dobja:
"1132 , Tue Jan 2 13:08:06 2007
Nincs adat. Kérem próbálja késobb!"
őőő... -
#5100 Idén számolni fogom ki mennyi, és mekkora hülyeséget fog ide beírni. Nem személyeskedek, mert nem akarok senkit megbántani. De most jót nevettem az elöbb. -
#5099 Mindegy ugyis leszarjak a hulye sopankodasomat!Most huztam le a Project reality mod-ot ,csak az 1.5 giga lehet sporolni 28 napig=) -
#5098 Na ezt nem kéne elkezdeni. Nagyon nem. -
#5097 ne nagyképűsködjél én legalláb annyit bf2-zök mégis "bőven" elég az 5GB -
#5096 Nem tudom hogy csinalod nekem csak a napi 2 ora online jatek general 3 gigat es akkor meg nem is szedtem le semmit. -
#5095 csakhogy náluk a kancellárt nem úgy hívják hogy ferdinánd von gyurcsány -
#5094 Nekem havi 3 giga elég a netezésre, úgyhogy ki fogsz jönni :P
Elég vicces amúgy az osztrák chello:
classis: 4M/512K ez az alap, aztán kisbetűvel, itt meg ott 2M/256K és még itt meg még ottab 3M/384K :-%. Nem lennék osztrák.
De van kedvezmény egyetemistáknak, ami nem kis pozitívum :P -
#5093 Chellobay-re csak meghívóval lehet bejutni? :$ -
#5092 gondolom ma töltött 20GB-ot, nem? :D -
#5091 Valamit elrontottal mert ma elseje van es nem korlatoznak az elozo havi letoltes miatt , kihuztad a modemet? -
#5090 ...szok én rá hogy 5 K ide vagy oda csak lenne már eltörölve az a ....va korlát -
#5089 Köszi a programot.