UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Z

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

ÁjjLe BoBBi

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Z
na a telefon úgy látszik használt...valamit bütyköltek a kollégák!

mert megint 120k a letöltési sebessés

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Laalee
nincs elbaszbva semmi a terayon rendszer half-duplex rendszer volt, akinek még a szép kék dobozkája van, hiába van megemelve a letöltési sebesség ugyanugy h-d rendszeren van. az pedig lassul, nem is keveset.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Match
semmi....
még mindig a terayon van

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

ÁjjLe BoBBi
modem csere volt már ?
kábelezés vagy ilyen szarságok ?

Match
nekem most rekord sebessgé 50-60 K...feltöltéstõl függetlenül.
sosem volt ennyi...régen mindig 30 K körül volt

ÁjjLe BoBBi
mármint hogy az enyém szar? és nem kéne bezavarnia egymást?

Bucser
Akkor valami el van qrva a modem beállításánál...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ÁjjLe BoBBi
ohh nem a bánatot nem! mikor töltök fel, vagy töltenek le rólam, valahogy nem tölt 60-70k-val...😉

Match
most se zavarja

ÁjjLe BoBBi
most valamit te nem értessz, vagy én, vagy mindketten 😊
pont ezt mondtam.
tudom hogy az ADSL ilyen, benne is van a nevében.
de a chellonál nem fogja bezavarni egyik a másikat.

nem, ez a kábeltévé sajátossága, mig az ADSLnél a feltöltés megöli a letöltést

ÁjjLe BoBBi
és az új rendszer olyan hogy párhuzamosan mehet a letöltés és a feltöltés is, nem lassítja be egyik a másikat...legalábbis ezt olvastam valahol

Bucser
Akkor meg õk voltak a hülyék.. rossz stratégiai döntést hoztak és most megfizettetik a kedves USerrel😊 Még jó, hogy Szegeden DOCSIS szerint ment😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Csak van egy csomó felesleges modemjük és ki akarják cserélni

Nem, hanem a régi terayon fejállomások maximálisan 8 megabitet tudtak, és mivel ezért a jövõben nem bõvíthetõ a rendszer (pontosabban csak nagyon drágán), lecserélik a teljes terayon rendszert DOCSIS szabvány szerintire, ugyanis amikor a terayon mellett döntöttek (cirka 6 éve) még nem tudta senki mi lesz a szabvány...

ÁjjLe BoBBi
na mondjad csak ! 😊

Bucser
Asszem már toicindulasnal elmondtam vagy másik topicban, hogy qrvára nem függ a modemtõl a letöltési sebesség!!!😊 Csak van egy csomó felesleges modemjük és ki akarják cserélni😊 ÉS qrvára mindegy mit mondanak csellósok bennt csak a szabványt kellene elolvasni😊 A kábelmodem szabványban rögzítették , hogy legalább 2,5 megabit/ sec a határa a töltési sebességnek fejállomáshoz catlakozva😊 A szolgáltató tiltja le a sávszél nagyságát....

Bucser
Azt nem nálad kell állítani, hanem náluk😊 Központilag szabályozható bármeliyk szolgáltatónal, hogy mekkora sávszélt adnak adott Usernek. (Like régen Tiszanetnél lehetett akár 2,5 Mbit is fel/le de 10 fel és 15 giga letöltés után egyszerûen bevágtak 512/128 alá központilag.) Szal ez gáz😊 vagy sokan vannak a fejállomásra csatolva és jobban leosztja a sávszélt mint kéne.. Nézd meg a szerzõdésedben, hogy állandó sávszéled lenne az 1024/512 vagy maximálisan elérhetõ sávszélesség😊 Ez is amolyan népi magyar játék lehet 😊

Z
nos mivel belassult a netem, de csúnyán...felhívtam a UPC helpdesket, és azt mondták, hogy kijön majd egy kolléga beállítani a modemet. Mert a modem jelszintjei nem olyanok, mint amilyennek lenni kéne. A probléma a XIII. ker-ben már tegnap óta fennáll, és a kollégák már dolgoznak rajta.

Mitõl változhattak meg a modem jelszintjei?

Miért itt kell fixálni a hibát, ha az egész kerülteben van ilyen gebasz?

1024k/512k sávszél mellett a letöltések 110k fölött indulnak, és fokozatosan esnek 45-50k-ra, míg a feltöltés 16-17k-ra esik vissza.

The Garrett
gihihi success 😄 +1 nap és 100% ig biztos.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Z
ne várd meg!!! 😄DD

Hát reméljük sikerül ^^

The Garrett
hehe asszem haver rájött hogy kell tuljárni az eszükön. Ha bejött amit elkezdett akkro írok ide. és énleszek a megváltótok mwhahah 😄

Laalee
na upc nel siman el is hiszem 😄

amikor upc volt nekem, villámlott, levették a tv adást is 😄 ez mondjuk 4-5 éve volt de akkoris milyen már, persze net is csak vánszorgott. jobb volt mint a meteorológia. nincs net, vihar van magyarországon 😄

The Garrett
LOOOL. beszéltem velük aaztmondják nem vagyok lekorlátozva... biztos a vihar miatt szar a net 😄DD

várjak 1-2 napot és rendbejön 😄DD
ugy szeretem mikor hülyéneknéznek.

The Garrett
huhuu holnap mit kapnak.

Match
felhívod õket, panaszkodsz....

The Garrett
deezt nemértem... az adatforgalom mérõ szerint k. ra nemkéne még lekorlátozniuk...
Namost én mint felhasználó elvileg megbízom az Õ adatofogalom mérõjükben, és ahhoz igazítom a nethasználatot.

Namost arról nemtehetek, hogy az õ órájuk nem mér rendesen... Tehát elvileg nem kéne hogy lekorlátozzanak, csak ha az õ buzi forgalommérõjük eléri a 15g-t.

mivel még csak 9ike van, jó hónapod lesz 😊

The Garrett
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ GG kaptam a korlátot 😄D

DE k. vicces volt. Reggel nézem az "órát"9.8 giga.

D.u. bekapcsolom a gépet már 11550 😄D
na mondom ebbe tényleg tréfa lesz 😄

most 5kval jön a cucc 😄 GÉGÉ

Laalee
áá régen is mindig szar volt a forgalommérõ 😄 nem meglepõ ha megint szar.

The Garrett
Valaimre készül a chello....
Eddig 40 gigát szedtem ebben a hónapban és a forgalommérõ 9.8 gigán áll.
A kis sunyik biztos egyszerre ráírják majd a 40 gigát aztán vagy 3 hónapig le se szedik a korlátot .D

Match
nekem meg még mindig a terayon modem, de már tudok tölteni 60-70-el.....
ekem ez a menyország mert eddig max 30-al tudtam 😄

hatudom hogy ilyen gyér lesz az új modem, akkor maradtam volna a réginél
Z
nekem még a régi van, Terayon, és 112k-val megy, így ippeg, hogy elég, hiányzik már a régi koli 5-8 Megabyte/sec-es letöltés...

De jó nektek, nekem sem a régivel, sem az újjal nem megy 85 fölé, sõt inkább 76 körül megáll a mutató, feljebb csak 1-1 pillanatra ugrik . Úgyhogy nem ti jártatok a legrosszabbul

bazzeg lassabb ezzel a modemmel((( 87-88-l töltök csak😞 megszoktam már a 95-t😞
Z
router, de nem õk osztják le, hanem te.

bogyoka
Nekünk, azaz nálam!! A múlt héten cseréltek nálunk is, Motorola a neve modemnek, azóta rosszabb, lassúbb. De az ürge azt mondta, aki átcserélte, hogy 2-3 hétig lesz így. Hát kiváncsi leszek, mert nagyon mérgesek vagyunk.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

bazuzeg... ma cseréltek nekem modemet, és csak 80 kval jön a cucc😞(((((( kinek voltak ilyen gondjai ?
Hogy kötik be 1024kbites chello-t több gépre? routerrel vagy a tvkábelt elosztják?

mozesapo
Ha lenne egy kis eszük, akkor levinnék az árakat kb. 3-4e FT-tal és a mostani áron vagy egy picit drágábban behoznának korlát mentes csomagokat. Tuti, hogy sokan átmennének a korlát mentes csomagra, és rögtön le van tudva az egész. Aki meg olyan területen lakik, hogy állami hozzájárulással van netje, fizethetne korlátos v. korlát menteset. És akkor már az állam se köthet bele, mert az elõfizetõ választ, hogy milyet szeretne. Az egész EU-ban van a Chello-nak korlátos és korlát mentes csomagja.

kár hogy már évek óta, az indulás óta igy van 😄

The Garrett
jaajjaj itt tudtam meg ma énis 😄

" Gyertek erre a hubra: chellohub.dyndns.org:1337
Csak és kizárólag chellosokat enged be, viszont itt nem számolják az adatforgalmat, mivel a chello hálózatán belül marad a forgalom!!!!!!!!!!!!! "

Van egy HUB is erre.

The Garrett
Nagy titokra derült ma fény:
a CHELLO nem mér adatforgalmat, ha hálózaton belül értsd: chellosról töltesz!!!!!!!!!!!!!

wíííííííííí

FtranX
3 gépnek is el kell mennie. 5 gépnél már tényleg necces, bár attól függ, mivel játszanak.

Z
hehhe, egy waron nem mindegy...fõleg garanddal STG ellen