22959
-
#5191 akkor már csak az marad hogy marad a light a legszarabb a maga korlátjával és csinálnak egy 1Mbt-est egy ezressel drágábban és ha a light-ról mész feljebb erre a csomagra akkor adnak ajándékba egy 17"-os moncsit -
kazi1984 #5190 Ha a Light-nál alább mennek sebességbe meg adatforgalomba nem lesz az a hülye aki arra előfizet. Az emberek ma már azért ennyire képben vannak az internettel kapcsolatban. Én a UPC helyébe inkább a sebességet vagy az adatkorlátot növelném minden csomagban,de ez a két új csomag sztem (legalábbis a Light-nál gyengébb) nagy érvágás lesz. -
Cat #5189 aha, akkor biztos nem drágul. Viszont akkor mi lehet a totál kezdő csomag, light alá hogy lehet menni? 512nél kevesebbet adni nem érdemes, mert minek, már az sem tétel a cég számára. Kisebb forgalmat adni sem érdemes, mert a mai webes világban (youtube, zenélgetős weblapok, bazinagy flash reklámok) erős anyázás lesz a vége, ami nagyon tudja rontani a cég imázsát. Nincs ötletem. -
kazi1984 #5188 Lehetséges hogy így lesz bár én úgy tudom, (lehet hogy rosszul) hogy a szerződésben az áll ha pl. én 2éves hűségnyilatkozatot írtam alá, akkor nekem két éven keresztül ugyanannyi a havi díjam és benne van hogy nem emelkedhet. Na most az nincs beleírva hogy ha a két év közben valamikor megemelnék a sávszélességet a light-tal rendelkezőknek akkor nem drágulna e. -
Cat #5187 de lehet hogy a lightot felfelé buktatják, beetetés szintjén: behoznak egy új néven egy 512est, a lightot meg megnövelik 512ről 1 mbitre, és valamivel drágitják ezzel együtt. Az új 512re az új előfizetőknek adnak mindenféle kezdvezményt, de ha a mostani lightról térsz át (vissza) az 512esre, ezeket nem kapod majd meg.
Ha marketinges lennék, én így csinálnám. Az emberek 99%a elkönyveli hogy duplasebesség, és alig 10-15%al drágább, és nem csinál semmit. -
#5186 Nem tudom mire akarnak kilyukadni. Lightnál alább menni már nem hinném, hogy kifizetődő volna, bár a magyarok szinte csak az árat nézik (nővérem is inkább a lightnál is olcsóbb legolcsóbb ADSL-t köttette be 1g-s korláttal, mert neki tényleg csak böngészésre/emailre kell). chello plus gondolom jól fogy, de nem annyira, hogy megérje egy nagyobb/gyorsabb csomag. -
#5185 aha szóval lesz két új csomag :_
- kezdőknek = még a light-nál is szarabb 2007-ben ilyent
- legnagyobb magánfelhasználók csomaga = agyatlanul töltögetős -nek ez lenne a korlátlan de drágább és még így se gyorsabb mint a ....-os -
#5184 Apró hír UPC-től -
Aspyrin #5183 Nincs, majd lesz februártól márciusig tartó is :) -
#5182 SUMÁK -
#5181 Van vmi furcsa abban h a chello mostani akciója csak január 1-től január31-ig tart? :P -
A tumi #5180 Na igen,csak hogy ez egy idézet amit Heinz Guderian mondott 1936-ban.Nagyon ráérzett valamire.
Anno még nagyon is megállta a helyét.
-
#5179 Az aláírásod ma már nem állja meg a helyét ugyanis a jövő nagy csatáit a lépegető droidok fogják megvívni a páncélosoknak csak mellékszerep jut ,ahogy a BF2142-ben is láthatjuk -
A tumi #5178 Köszönöm. -
#5177 Na kezdjük elöröl, és kultúráltan. Tehát: #5146. Nem, nem várható sebesség emelés a chello-nál. -
#5176 Kaptam 5 büntető pontot amit egyből vissza is vontak -
#5175 haha erre mindenki bekussolt -
Borg #5174 Aki folytatja a flamet (bármelyik oldal) az bannal távozik. -
xtaki #5171 tiszteletem uraim,
endless felhasznalokent, de kenyszerusegbol most egy jo daabig chelloskent, meghivot requestelnek, man' ha van ;)
endless aranyom 1.0 400G fel, 400 le...
ha van valakinek szabad meghivoja es 5 perce, akkor legyen szives megdobalni ;)
kosz, elore is!
-
#5154 te most ne bíráskoggyá hanem mongyed megfele mikor lesz korlátlan és mi és meg hogy mennyivel emelik a m ejik részét -
#5150 a tumi azé nem korlátoztak mert karácsonyi grátisz hónap volt csak azt tudnám a többiek miért nem ezzel kezdték miért álltak le veled vitatkozni -
Dodo55 #5147 Valószínüleg igen, bár inkább korlát módosítás/eltörlés. -
A tumi #5146 Várható sebesség növelés a chellonál mostanság? -
#5145 Akkor a kollégádnak szerencséje van, hogy valamiért nem korlátozódik le. Hidd el, (még) nincs korlátlan otthoni csomag a UPC-nél. -
A tumi #5144 És mindannyian csak 1 évnek írtunk alá. -
A tumi #5143 Nem plus,hanem classic van mindanyiunknak. -
A tumi #5142 De srácok....
Már a kollégámnak is így volt 6 hónapja járt le a hűsége és onnantól kezdve nem volt letöltési korlátja,és nem is került neki többe...hát miért kamuznék????Csak ő azért kötött új szerződést mert akció volt és kapott egy dvd lejátszót.
Nekem is megjött tegnap a számla és még mindíg ugyanannyiba kerűl,holott már lejárt a hűségem,de még mindíg fizetem.
-
#5141 Nem beteg, csak nem írt le mindent. Ha a chello plus hűségszerződés jár le, akkor már listaáron számláznak, amíg nem kötsz újabb hűségszerződést.
Ebben a csomagban ez elég nagy különbség: 2 éves chello plus havidíja 15.360, ha ez lejár, akkor meg a listár 28.790.
Classicnál 2 éves 8.900, listaár 11.510 -
#5140 Előfordulhat az a helyzet, hogy valamiért nem korlátoz le a UPC. pl. csak chellostól töltötted le a 80 gigát vagy az elmúlt hónapot nézed, mikor dec. 23-ától feloldották az addig korlátozottakat illetve jan 2-ig már nem korlátoztak le senkit. -
A tumi #5139 Mondhat bárki bármit,ÉN TUDOM,hogy mia helyzet a többi meg innentől nem érdekel. -
A tumi #5138 Te beteg vagy.
Miért kerülne duplájába ha nem kötöd meg megint?
Na ez a baromság amit most te írtál. -
#5137 1. Ez egy baromság.
2. Ha letelik a hűség és nem kötteted meg újra, akkor majdnem a duplájába kerülne havonta, szóval már itt kamu szaga van a dolognak, mert gondolom az feltűnt volna neked és haverodnak, hogy nem a megszokott árat csengetitek ki havonta... -
#5136 Bizonyos torrent klienseknel tudod beallitani az IP szurest mint pl. Azureus. Utana csak chellostol tolt le-fel. De mar le lett irva itt par oldallal visszabb kb. oktoberben. -
A tumi #5135 Egyébként igaz mert múlt hónap végén járt le az egy éves hűségnyilatkozatom de simán 80giga letöltésnél jártam és egy cseppet sem korlátoztak.Ugyan így van a haverrel is,neki októberbe járt le és simán 80giga felett hozta az átlagot és nem csökkentették vissza neki sem.
Tehát kijelenthetjük,hogy ha letelik a hüségnyilatkozat onnatól kezdve korlátlan a chello adatforgalom. -
A tumi #5134 Hello
Várható emelés sebesség terén? -
#5133 Nem igaz. -
A tumi #5132 Hello
Én úgy tudom,hogy ha letelika hűségnyilatkozat de még továbbra is fizeted a netet után már nincs 30gigás határ hanem korlátlanra áll át.
-
CUCLI #5131 bye :o) -
kazi1984 #5130 IP szűrő progihallottam róla. De honnan lehet ezt beszerezi vagy tölteni és hogy műxik? -
Veriga #5129 Minek a Chelló? Ahogy látom ez egy nagy rakás xar!