22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • schrank
    akkor már csak az marad hogy marad a light a legszarabb a maga korlátjával és csinálnak egy 1Mbt-est egy ezressel drágábban és ha a light-ról mész feljebb erre a csomagra akkor adnak ajándékba egy 17"-os moncsit
  • kazi1984
    Ha a Light-nál alább mennek sebességbe meg adatforgalomba nem lesz az a hülye aki arra előfizet. Az emberek ma már azért ennyire képben vannak az internettel kapcsolatban. Én a UPC helyébe inkább a sebességet vagy az adatkorlátot növelném minden csomagban,de ez a két új csomag sztem (legalábbis a Light-nál gyengébb) nagy érvágás lesz.
  • Cat #5189
    aha, akkor biztos nem drágul. Viszont akkor mi lehet a totál kezdő csomag, light alá hogy lehet menni? 512nél kevesebbet adni nem érdemes, mert minek, már az sem tétel a cég számára. Kisebb forgalmat adni sem érdemes, mert a mai webes világban (youtube, zenélgetős weblapok, bazinagy flash reklámok) erős anyázás lesz a vége, ami nagyon tudja rontani a cég imázsát. Nincs ötletem.
  • kazi1984
    Lehetséges hogy így lesz bár én úgy tudom, (lehet hogy rosszul) hogy a szerződésben az áll ha pl. én 2éves hűségnyilatkozatot írtam alá, akkor nekem két éven keresztül ugyanannyi a havi díjam és benne van hogy nem emelkedhet. Na most az nincs beleírva hogy ha a két év közben valamikor megemelnék a sávszélességet a light-tal rendelkezőknek akkor nem drágulna e.
  • Cat #5187
    de lehet hogy a lightot felfelé buktatják, beetetés szintjén: behoznak egy új néven egy 512est, a lightot meg megnövelik 512ről 1 mbitre, és valamivel drágitják ezzel együtt. Az új 512re az új előfizetőknek adnak mindenféle kezdvezményt, de ha a mostani lightról térsz át (vissza) az 512esre, ezeket nem kapod majd meg.

Ha marketinges lennék, én így csinálnám. Az emberek 99%a elkönyveli hogy duplasebesség, és alig 10-15%al drágább, és nem csinál semmit.
  • Mighty
    Nem tudom mire akarnak kilyukadni. Lightnál alább menni már nem hinném, hogy kifizetődő volna, bár a magyarok szinte csak az árat nézik (nővérem is inkább a lightnál is olcsóbb legolcsóbb ADSL-t köttette be 1g-s korláttal, mert neki tényleg csak böngészésre/emailre kell). chello plus gondolom jól fogy, de nem annyira, hogy megérje egy nagyobb/gyorsabb csomag.
  • schrank
    aha szóval lesz két új csomag :_
    - kezdőknek = még a light-nál is szarabb 2007-ben ilyent

- legnagyobb magánfelhasználók csomaga = agyatlanul töltögetős -nek ez lenne a korlátlan de drágább és még így se gyorsabb mint a ....-os
  • Mighty
    Apró hír UPC-től
  • Aspyrin
    Nincs, majd lesz februártól márciusig tartó is :)
  • schrank
    SUMÁK
  • scs17
    Van vmi furcsa abban h a chello mostani akciója csak január 1-től január31-ig tart? :P
  • A tumi
    Na igen,csak hogy ez egy idézet amit Heinz Guderian mondott 1936-ban.Nagyon ráérzett valamire.
    Anno még nagyon is megállta a helyét.
  • bakvarnyu
    Az aláírásod ma már nem állja meg a helyét ugyanis a jövő nagy csatáit a lépegető droidok fogják megvívni a páncélosoknak csak mellékszerep jut ,ahogy a BF2142-ben is láthatjuk
  • A tumi
    Köszönöm.
  • Mo.Organ
    Na kezdjük elöröl, és kultúráltan. Tehát: #5146. Nem, nem várható sebesség emelés a chello-nál.
  • Mo.Organ
    Kaptam 5 büntető pontot amit egyből vissza is vontak
  • bakvarnyu
    haha erre mindenki bekussolt
  • Borg
    Aki folytatja a flamet (bármelyik oldal) az bannal távozik.
  • xtaki
    tiszteletem uraim,

endless felhasznalokent, de kenyszerusegbol most egy jo daabig chelloskent, meghivot requestelnek, man' ha van ;)
    endless aranyom 1.0 400G fel, 400 le...
    ha van valakinek szabad meghivoja es 5 perce, akkor legyen szives megdobalni ;)
    kosz, elore is!
  • schrank
    te most ne bíráskoggyá hanem mongyed megfele mikor lesz korlátlan és mi és meg hogy mennyivel emelik a m ejik részét
  • schrank
    a tumi azé nem korlátoztak mert karácsonyi grátisz hónap volt csak azt tudnám a többiek miért nem ezzel kezdték miért álltak le veled vitatkozni
  • Dodo55
    Valószínüleg igen, bár inkább korlát módosítás/eltörlés.
  • A tumi
    Várható sebesség növelés a chellonál mostanság?
  • Mighty
    Akkor a kollégádnak szerencséje van, hogy valamiért nem korlátozódik le. Hidd el, (még) nincs korlátlan otthoni csomag a UPC-nél.
  • A tumi
    És mindannyian csak 1 évnek írtunk alá.
  • A tumi
    Nem plus,hanem classic van mindanyiunknak.
  • A tumi
    De srácok....
    Már a kollégámnak is így volt 6 hónapja járt le a hűsége és onnantól kezdve nem volt letöltési korlátja,és nem is került neki többe...hát miért kamuznék????Csak ő azért kötött új szerződést mert akció volt és kapott egy dvd lejátszót.
    Nekem is megjött tegnap a számla és még mindíg ugyanannyiba kerűl,holott már lejárt a hűségem,de még mindíg fizetem.
  • Mighty
    Nem beteg, csak nem írt le mindent. Ha a chello plus hűségszerződés jár le, akkor már listaáron számláznak, amíg nem kötsz újabb hűségszerződést.
    Ebben a csomagban ez elég nagy különbség: 2 éves chello plus havidíja 15.360, ha ez lejár, akkor meg a listár 28.790.
    Classicnál 2 éves 8.900, listaár 11.510
  • Mighty
    Előfordulhat az a helyzet, hogy valamiért nem korlátoz le a UPC. pl. csak chellostól töltötted le a 80 gigát vagy az elmúlt hónapot nézed, mikor dec. 23-ától feloldották az addig korlátozottakat illetve jan 2-ig már nem korlátoztak le senkit.
  • A tumi
    Mondhat bárki bármit,ÉN TUDOM,hogy mia helyzet a többi meg innentől nem érdekel.
  • A tumi
    Te beteg vagy.
    Miért kerülne duplájába ha nem kötöd meg megint?
    Na ez a baromság amit most te írtál.
  • PyRex
    1. Ez egy baromság.
    2. Ha letelik a hűség és nem kötteted meg újra, akkor majdnem a duplájába kerülne havonta, szóval már itt kamu szaga van a dolognak, mert gondolom az feltűnt volna neked és haverodnak, hogy nem a megszokott árat csengetitek ki havonta...
  • bakvarnyu
    Bizonyos torrent klienseknel tudod beallitani az IP szurest mint pl. Azureus. Utana csak chellostol tolt le-fel. De mar le lett irva itt par oldallal visszabb kb. oktoberben.
  • A tumi
    Egyébként igaz mert múlt hónap végén járt le az egy éves hűségnyilatkozatom de simán 80giga letöltésnél jártam és egy cseppet sem korlátoztak.Ugyan így van a haverrel is,neki októberbe járt le és simán 80giga felett hozta az átlagot és nem csökkentették vissza neki sem.
    Tehát kijelenthetjük,hogy ha letelik a hüségnyilatkozat onnatól kezdve korlátlan a chello adatforgalom.
  • A tumi
    Hello
    Várható emelés sebesség terén?
  • Mighty
    Nem igaz.
  • A tumi
    Hello
    Én úgy tudom,hogy ha letelika hűségnyilatkozat de még továbbra is fizeted a netet után már nincs 30gigás határ hanem korlátlanra áll át.
  • CUCLI
    bye :o)
  • kazi1984
    IP szűrő progihallottam róla. De honnan lehet ezt beszerezi vagy tölteni és hogy műxik?
  • Veriga
    Minek a Chelló? Ahogy látom ez egy nagy rakás xar!